Endoskopik yüz germe - Facelift

Arkadaşlar merhaba ben de artık şu yüzümü bir gençleştireyim istiyorum. Forum çok uzun çok gerilere gidemedi.Sanki tüm isimler istanbuldan gibi geldi. Ankarada yüz gençleştirme konusunda kim iyidir hangi hastanede yapılır. Deneyimi olanlar tavsiyelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

Slm yuz germe konusunda nasil oldugu bilmiyorum ama ankarada muaffak sipahiogluyla gorusmenizde fayda var arastirirken iyi bir doktor oldugunu gordum fazla bir bilgim yok ama
Iyi gunler

Helal sana hepsinden azıcık komple işi bitirdin dünürüüm benle iddiaya girmesin manyak iz bulurum seni seviyorum gel bana da misafirim ol beklerim damadı yakından gör

Yüzünüzün diğer bölgelerinde yıpranma yoksa sadece kaş kaldırma yapılabilir bu forumda sadece o işlemi yaptıran yok buradakiler genellikle yüz germeyle birlikte kaş kaldırma olmuşlar forumu baştan sona okuduğum için söylüyorum, ama dün ameliyat olan Pukkapad arkadaşımız yüz germe olmadı minimal işlemler yaptırdığı için içinde kaş asmada var onu takip ederseniz daha iyi referans olabilir size...Birde arzum 77 isimli üye var önceden yaptırmış bu işlemi izlemeye alırsanız resimlerini görebilirsiniz sonucu çok başarılı ben çok beğendim....

Türkiyedeki plastik cerrahlar bir çok alanda çok başarılı ama yüz germe işini iyi yapabilen cerrah sayısı çok fazla değil...Yüz bu riske atmaya gelmez....Ankara için black tulips'in dediği dr'la görüşün tabiiki gösterilen örnek resimlerden çok mümkünse o dr'un ameliyat ettiği hastalarla görüşmenizi tavsiye ederim, aklınıza yatmazsa İstanbul'dan iyi bir dr bulun derim.

Merhaba herkese,
Forumu epeydir vaktim oldukça takip ediyordum. Ben de face-lift'e adayım (yaşım 46 oldu() ama endoskopik istemediğimi düşünüyorum (veya emin değilim). Biliyorum burası endoskopik yüz germe forumu ama açıkçası merak ettiğim veya hiç bir forumda bulamadığım konu, klasik yöntemlerde başarılı olan cerrahlar. (?)Yüz kolay emanet edilecek bir bölge değil ve çok iyi cerrahlar olduğunu bilmeme ragmen (Istanbul'dakiler) açık yöntemle lower veya mid-face lift yapan isim yapmış birini duymadım.
Mayıs veya Haziran gibi görüşme yapmak istediğim doktorlar var ama doktor doktor dolaşmaktansa once listemi daha az kişiye indirmek isterdim.
Önerileriniz olursa çok sevinirim.
Sevgiler.

Bende klasik olmaya aday biriyim. Çünkü yüzümün altı çene kenarlarım kötü.
Klasikte iyi dr duymadım bende. Klasik için topik de yok ortada. Umarım birileri yazar da öğreniriz

Tugrul beyin soyadını rica etsem sizden. teşekkürler

oncelikle gorusecegim ve aklima yatarsa iki gun icind eameliyat olmayi planliyorum, ben Ercan bey den baska bir kac dr ile de gorusecegim, Ercan bey e soyledim bunu. yuzyuze gorusmek ve karar vermek en dogrusu diye dusundum.
ercan beyin soyadını öğrenebilir nmiyim

Bende klasik olmaya aday biriyim. Çünkü yüzümün altı çene kenarlarım kötü.
Klasikte iyi dr duymadım bende. Klasik için topik de yok ortada. Umarım birileri yazar da öğreniriz
Aslında realself sitesindeki yorum ve değerlendirmelere baktığınızda en çok memnun kalınan estetik ameliyat yüz germe ameliyatları, ama orada daha çok 'geleneksel' yani klasik germe yöntemleri var, ki mini-lift buna dahil, veya macs lift yapılmış. Yüz germe konusunda uzmanlaşmış cerrahlara bu işlemin yapılması tavsiye ediliyor ama ben Istanbul'da bu alanda iyi birini duymadım. Benim de yüz ovali kareleşmeye başlamak üzere, komple facelift değil, sadece lower istiyorum. Endoskopiğin de sonuçları özellikle göz bölgesinde çok güzel ama benim sorunuma çözüm değil gibi.
İstanbul'da tanıdığım bir cerraha sormuştum alt bölge için bir lifti bana fahiş bir fiyat vermişti 8 bin dolar gibi, ayrıca iyi bir estetik cerrahı olsa da bu konuda iyi mi emin olamadım...birini duyarsam size haber veririm

Iyigunler serhat tuncer mini germede basarli bir doktor diye duydum kendisine muayeneye gittim cok kalabalkti resim gorme sansim olmadi ama resim goren arkdsim beyenmisti sonuclari gorusmenizde fayda var fikir edinmis olursunuz

Iyigunler serhat tuncer mini germede basarli bir doktor diye duydum kendisine muayeneye gittim cok kalabalkti resim gorme sansim olmadi ama resim goren arkdsim beyenmisti sonuclari gorusmenizde fayda var fikir edinmis olursunuz
serhat tuncerle on sene calısan bır doktor daha var muzafer celık onun da kendıne aıt yontemlerı var alt yuz ıcın kendı buldugu yontemını kullanıyo mıdfac artı endoskopı yapıyo onun resımlerını gördum gayet basarılıydı ama sadece resımle olucagını dusunmuyorum amelıyat olmus hastalarla konusmanız daha faydalı olur ben sadece basarılı olduklarını tahmın edıyorum sıze sadece gorusmenızı tavsıye edebılırım alt yuz ıcın ısım ıstedıgınız ıcın arastırınca ıcınıze sinen doktora olursunuz amelıyatınızı

Çok teşekkürler bu bilgi için, kendisini bir araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…