Endoskopik yüz germe - Facelift

Canim arkadslarim misch ve pukka bizi hic yanliz birakmadi her ayrintiyi anlatti bizi aydinlatti misch ameliyatinin ilk gununden itibaren oyle guzel anlatiki yeni ogrenmeme rqgmen cokca bilgi edindim pukkacim doktor konusunda hep yardimci oldu eskiden beri peganumcumda oyle bu ameliyati olmak isteyenlere cesaret verdi Allah iyi gonullu kulunun yaninda olur daima onu korur kendini dusunen bencil insani sevmez Allahin korumadigini doktor mu koruyucak ben guzel olayim baskasi olmasin diyen zihniyeti anlamak mumkun degil guzellik de omur gibi gecici toprak olunca geriye nasil bir insandi sorusu kalicak ayrica bukadar bencil olan insan elbette istedigi sonucu alamaZ zenginlik para pul hepsi gecici Allah iyi insan olmayi nasip etsin pukam melegimide korusun

gerisi revizyon ve hic yapilmamis yuz revizyondsn cok daha kolaymis ilk ameliyatta.

canim benim,Allah hepimizi korur hepimizi saglikli ve guzel eyler. igmeden korkarim 4-5 kete damar yolumu acmaya calistilar.ben insallah oldum kurtuldum dsrisi basina insallah

A
sagol canim benim yuzum zaten gencmis ayol benim hihohaha klasikten korkmayin

kizlar bu topikte yazmam dogru olur mu bilmem cunku ven sadece alt ust gozkapagi ameliyati burun ameliyati lipo minu karin germe ve kas asma oldum
18.04.2015 Levent Etica hastanesinde sabah tahlilleeim yspildi ve ameliyata alindim. damarlarim cok ince ,muhesem olan hemisereler 1 seferde damari bulurlar ama bu gencler 2 tane idi bir biri deldi bir digeri artik 4 denemeden sonra 5.yi denerlerken ya bulursunuz ya vazgectim dedim ve mucizevi sekilde damarimi buldular anestezi uzmani ozlem hanim oyle ayarli narkoz vermis ki,ameliyat biter bitmez ayilmisim,ilk sozum ben ameliyat oldum olmus,ozlem hanimin sesini duydum yandan druma hemen ayildi ben ameliyat oldum diyor diyordu. toplam 6 ameliyati ayni anda oldum gozalti×gozustu+kas asma+burun+bel karin lipo+nini karin germe.. aneliyattan burun acisiyla uyandim , karin dikislerim aciyordu ,dr geldi yanima yani bugun 3 kere gorustuk sislik morluk yokmus,tamponda yok burnumda. burnumdan kan genzime akiyor ve o beni rahatsiz ediyor,carsaf bol kan icinde. bu ameliyati olacak kisi yalniz kalamaz ufak ufak yardim gerekiyor. uyumak istiyorum uyuyamuyorum. insallah cekilen acilara emeklere sonuc guzel olur.

Coook guzel olucak bitanecim tugrul beyin ameliyat sonuclarina baktim herkes bayiliyo cok mukemel sonuclar bugun gecsin yarina cok daha iyi olucaksin bir hafta sonra citircik olarak gezmeye basliycan
insallah

Coook guzel olucak bitanecim tugrul beyin ameliyat sonuclarina baktim herkes bayiliyo cok mukemel sonuclar bugun gecsin yarina cok daha iyi olucaksin bir hafta sonra citircik olarak gezmeye basliycan
insallah
sagol bitanem darisi basina sende ol ve kurtul insallah marko pasaya soyle dun arkadasim diye konusmistum tugrul bey tamam demisti bugun markonun adini soyledim kesinlikle ona elimi surmem dedi

insallah
insallah vallahi aslinda karekter kisilik olarak en cooook anlasabildigim kisi dr ercan beydi. kismet olmadi hayirlisi insallah bir daha ameliyat olursam aneliyati hangi hastanede olacam hangi hemsire kan alacak onu da arasturacagim. genc hemsire istemiyorum bana meslek erbabi damari 60 metre oteden taniyacak hemsire lazim

sagol bitanem darisi basina sende ol ve kurtul insallah marko pasaya soyle dun arkadasim diye konusmistum tugrul bey tamam demisti bugun markonun adini soyledim kesinlikle ona elimi surmem dedi
Insallah bitanecim amin
Soyluyorum simdi hemen marcoya oda biraz heveslenmisdi belki yapar diye :)

Bir ekip Isi tabiki canim ameliyatinda payi olan herkes onemli benim damarlarda cok ince cok iyi anliyorum seni canin cok yanmistir cok sukur kurtuldun tugrul beyde cok ilgili bir doktormus hic olumsuz birsey duymadim hakinda cok iyi bir secim oldu zaten gorunustende belli sisme yok yuzunde simdiden belli oluyo fistigim
Masallah cok guzel olucak

Çok geçmiş olsun tekrardan, olup kurtuldun, bundan sonrası artık zaman meselesi....Sonuçları da kısa sürede alırsın inşallah.

SeraParisciğim ben senin resimlerini görmüştüm gayet genç ve diri görünüyorsun, benim gözüme takılan bir yaşlılık belirtisi olmadı sende...Yüzünün bütününe bakıyorum , bahsettiğin detaylar bütünlüğü bozmuyor önemli olan bu...Eşinle kıyaslama kendini erkekler biraz daha şanslı onlar yaş aldıkça zaman lehlerine oluyor, hemen kırışmıyorlar daha kalın ve yağlı ciltleri var artı sakalla v.s. imaj yapıp kamufle edebiliyorlar.....Ben senden daha genç durduğunu sanmıyorum eşinin....Yaşın çok genç olduğu için yanağı dolguyla kaldırtabilirsin eğer düşükse gerçekten, dün yeni ameliyat olmuş OSY, isimli üyenin resimlerine bakmıştım göz kapağına yağ enjekte ettirdiğini söylüyordu, göz kapağına yağ enjeksiyonu duymamıştım ama sonuç güzel olmuş görünüyor, önemli olan iyi bir doktor bulabilmek....40 yaşına kadar bence ameliyat düşünme derim.

Cok ysk ederim canim guzel sozlerin icin ben kendimi eski halime gore cok kiyasliyorum aslinda yaptigim yanlis hic bi zaman yuzum ayni olmiyacak tabiki bunu kabullenmem gerek artik esimin dedigi gibi artik annesin ve yasin 34 bunu kafana koy diyor evet osy nin resimlerini gordum cok guzel yag ile dolgu goze bende duymadim gayet basarili olmus
Hakkimizda hayirlisi dolgu denerim yuzume bakalim :)

merhaba. Endoscopic yüz germe değil de endoscopic Kaş kaldırmayı merak ediyorum ben. Benim kaşlarım düşük ve göz kapağım düşük. Kaşımı biraz kaldırınca iki sorunda düzeliyor. Sizin bu operasyon hakkında bilginiz var mı ?

PEGANUM , benim de kaş altına kapağa yag enjekte ettiğini söylemişti erhan bey..Rutin işlem onun için sanıyorum..

Hahaha. Hakkaten de bi arada sırf geyik topiği yapmıştık burayı da misch bizi toplayıp başka bir topiğe götürdü de burayı okuyanlar kurtuldu bizden

Pukkapad gecmis olsun canim masallah ameliyatin iyi gectigine sevindim darisi butun isteyenlere insallah
Saglikli acisiz sizisiz surec dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…