- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
gerisi revizyon ve hic yapilmamis yuz revizyondsn cok daha kolaymis ilk ameliyatta.Bu arada unuttum, nasıl bir defalıkmış klasik germe, anlamadım pek. 35-40 da başlayıp 3-4. liftingi olan arkadaşlarım var. Hepsini geçtim Ajda vakası nedir? Tuğrul Beye bir sorsana.. Gerçi 4. cüyü olana, doktoru ''artık sana bıçak sürmem'' demiş ama el insaf.. Dördüncü sonuçta..
Neyse aldırma bunlara, boş muhabbet, karar vermenin keyfini çıkar.. En zorunu hallettin..
Tekrar BOL ŞANS
canim benim,Allah hepimizi korur hepimizi saglikli ve guzel eyler. igmeden korkarim 4-5 kete damar yolumu acmaya calistilar.ben insallah oldum kurtuldum dsrisi basina insallahCanim arkadslarim misch ve pukka bizi hic yanliz birakmadi her ayrintiyi anlatti bizi aydinlatti misch ameliyatinin ilk gununden itibaren oyle guzel anlatiki yeni ogrenmeme rqgmen cokca bilgi edindim pukkacim doktor konusunda hep yardimci oldu eskiden beri peganumcumda oyle bu ameliyati olmak isteyenlere cesaret verdi Allah iyi gonullu kulunun yaninda olur daima onu korur kendini dusunen bencil insani sevmez Allahin korumadigini doktor mu koruyucak ben guzel olayim baskasi olmasin diyen zihniyeti anlamak mumkun degil guzellik de omur gibi gecici toprak olunca geriye nasil bir insandi sorusu kalicak ayrica bukadar bencil olan insan elbette istedigi sonucu alamaZ zenginlik para pul hepsi gecici Allah iyi insan olmayi nasip etsin pukam melegimide korusun
heee kiz azrail de bir melektir saka bir yana hepinizi cok seviyorum,melek siyah lalemide cok seviyorum.Melek arkdm pukam cikmis ameliyattan cok sukur hepimizin gozu aydin kizlar
sagol canim benim yuzum zaten gencmis ayol benim hihohaha klasikten korkmayinHerşeyden azıcık dediğin toplamda çok ciddi bir değişikliğe yol açacak.. Hafif kalkık göz başka bir deyişle light badem.. Bu da istediğin effect değil miydi? Yeter ki yuvarlacık gözler olmasın..
Gelenlere iyi bak Pukkacım.. Detaylı raporuna ihtiyacım olabilir.. Ne de olsa sırada sayılırım.
Anlayamadığım şey, elindeki gezilecek doktor listesini çöpe atıp yıldırım hızıyla nasıl karar verebildiğin?
Klasikte kesi izlerini kulak içine yediriyorlar, galiba.. Serdar Eren'inkilerde de, Fethi Orak'ınkiler de önden belli olan hiç bir iz yok. Sadece denize/ havuza girdiğinde saçlar kafadaki dikiş izlerinden ayrılıyor, ıslanınca..
Endoskopiyle klasikle bi derdin olmayınca max. 10 gün sonra yepyeni biri olacaksın..
Kolay OL'sun, güzel OL'sun ve de geçmiş OL'sun, şimdiden arkadaşım
Oyyy kuzucumm ameliyattan cikmisda buralara yazmaya gelmis Masallah bende seni cooook seviyorum citircik artik adin :)heee kiz azrail de bir melektir saka bir yana hepinizi cok seviyorum,melek siyah lalemide cok seviyorum.
Coook guzel olucak bitanecim tugrul beyin ameliyat sonuclarina baktim herkes bayiliyo cok mukemel sonuclar bugun gecsin yarina cok daha iyi olucaksin bir hafta sonra citircik olarak gezmeye basliycankizlar bu topikte yazmam dogru olur mu bilmem cunku ven sadece alt ust gozkapagi ameliiyi
ati burun ameliyati lipo minu karin germe ve kas asma oldum
18.04.2015 Levent Etica hastanesinde sabah tahlilleeim yspildi ve ameliyata alindim. damarlarim cok ince ,muhesem olan hemisereler 1 seferde damari bulurlar ama bu gencler 2 tane idi bir biri deldi bir digeri artik 4 denemeden sonra 5.yi denerlerken ya bulursunuz ya vazgectim dedim ve mucizevi sekilde damarimi buldular anestezi uzmani ozlem hanim oyle ayarli narkoz vermis ki,ameliyat biter bitmez ayilmisim,ilk sozum ben ameliyat oldum olmus,ozlem hanimin sesini duydum yandan druma hemen ayildi ben ameliyat oldum diyor diyordu. toplam 6 ameliyati ayni anda oldum gozalti×gozustu+kas asma+burun+bel karin lipo+nini karin germe.. aneliyattan burun acisiyla uyandim , karin dikislerim aciyordu ,dr geldi yanima yani bugun 3 kere gorustuk sislik morluk yokmus,tamponda yok burnumda. burnumdan kan genzime akiyor ve o beni rahatsiz ediyor,carsaf bol kan icinde. bu ameliyati olacak kisi yalniz kalamaz ufak ufak yardim gerekiyor. uyumak istiyorum uyuyamuyorum. insallah cekilen acilara emeklere sonuc guzel olur.
sagol bitanem darisi basina sende ol ve kurtul insallah marko pasaya soyle dun arkadasim diye konusmistum tugrul bey tamam demisti bugun markonun adini soyledim kesinlikle ona elimi surmem dediCoook guzel olucak bitanecim tugrul beyin ameliyat sonuclarina baktim herkes bayiliyo cok mukemel sonuclar bugun gecsin yarina cok daha iyi olucaksin bir hafta sonra citircik olarak gezmeye basliycan
insallah
insallah vallahi aslinda karekter kisilik olarak en cooook anlasabildigim kisi dr ercan beydi. kismet olmadi hayirlisi insallah bir daha ameliyat olursam aneliyati hangi hastanede olacam hangi hemsire kan alacak onu da arasturacagim. genc hemsire istemiyorum bana meslek erbabi damari 60 metre oteden taniyacak hemsire lazimCoook guzel olucak bitanecim tugrul beyin ameliyat sonuclarina baktim herkes bayiliyo cok mukemel sonuclar bugun gecsin yarina cok daha iyi olucaksin bir hafta sonra citircik olarak gezmeye basliycan
insallah
Insallah bitanecim aminsagol bitanem darisi basina sende ol ve kurtul insallah marko pasaya soyle dun arkadasim diye konusmistum tugrul bey tamam demisti bugun markonun adini soyledim kesinlikle ona elimi surmem dedi
Bir ekip Isi tabiki canim ameliyatinda payi olan herkes onemli benim damarlarda cok ince cok iyi anliyorum seni canin cok yanmistir cok sukur kurtuldun tugrul beyde cok ilgili bir doktormus hic olumsuz birsey duymadim hakinda cok iyi bir secim oldu zaten gorunustende belli sisme yok yuzunde simdiden belli oluyo fistigiminsallah vallahi aslinda karekter kisilik olarak en cooook anlasabildigim kisi dr ercan beydi. kismet olmadi hayirlisi insallah bir daha ameliyat olursam aneliyati hangi hastanede olacam hangi hemsire kan alacak onu da arasturacagim. genc hemsire istemiyorum bana meslek erbabi damari 60 metre oteden taniyacak hemsire lazim
Çok geçmiş olsun tekrardan, olup kurtuldun, bundan sonrası artık zaman meselesi....Sonuçları da kısa sürede alırsın inşallah.kizlar bu topikte yazmam dogru olur mu bilmem cunku ven sadece alt ust gozkapagi ameliyati burun ameliyati lipo minu karin germe ve kas asma oldum
18.04.2015 Levent Etica hastanesinde sabah tahlilleeim yspildi ve ameliyata alindim. damarlarim cok ince ,muhesem olan hemisereler 1 seferde damari bulurlar ama bu gencler 2 tane idi bir biri deldi bir digeri artik 4 denemeden sonra 5.yi denerlerken ya bulursunuz ya vazgectim dedim ve mucizevi sekilde damarimi buldular anestezi uzmani ozlem hanim oyle ayarli narkoz vermis ki,ameliyat biter bitmez ayilmisim,ilk sozum ben ameliyat oldum olmus,ozlem hanimin sesini duydum yandan druma hemen ayildi ben ameliyat oldum diyor diyordu. toplam 6 ameliyati ayni anda oldum gozalti×gozustu+kas asma+burun+bel karin lipo+nini karin germe.. aneliyattan burun acisiyla uyandim , karin dikislerim aciyordu ,dr geldi yanima yani bugun 3 kere gorustuk sislik morluk yokmus,tamponda yok burnumda. burnumdan kan genzime akiyor ve o beni rahatsiz ediyor,carsaf bol kan icinde. bu ameliyati olacak kisi yalniz kalamaz ufak ufak yardim gerekiyor. uyumak istiyorum uyuyamuyorum. insallah cekilen acilara emeklere sonuc guzel olur.
Benim yasim 34 ve ne yazikki benim de simdiden sarkmalarim var canim bu ciltle alakali da olabilir hem ben sigara kullaniyorum ondan da olabilir bazi kisilerin cildi gercekten sarkmiyor mesela esim benim yasimda sarkma yoksanki cok hevesliyiz bicak altina yatmaya kendimi kabullenemiyorum boyle napim
Benim dogustan goz kapaklarim dusuk zaten yasla dahada dustu yanaklarimda da dusuk var ne krem ne dolgu yeterli degil buna dimi
Hakkimizda hayirlisi..
Cok ysk ederim canim guzel sozlerin icin ben kendimi eski halime gore cok kiyasliyorum aslinda yaptigim yanlis hic bi zaman yuzum ayni olmiyacak tabiki bunu kabullenmem gerek artik esimin dedigi gibi artik annesin ve yasin 34 bunu kafana koy diyorSeraParisciğim ben senin resimlerini görmüştüm gayet genç ve diri görünüyorsun, benim gözüme takılan bir yaşlılık belirtisi olmadı sende...Yüzünün bütününe bakıyorum , bahsettiğin detaylar bütünlüğü bozmuyor önemli olan bu...Eşinle kıyaslama kendini erkekler biraz daha şanslı onlar yaş aldıkça zaman lehlerine oluyor, hemen kırışmıyorlar daha kalın ve yağlı ciltleri var artı sakalla v.s. imaj yapıp kamufle edebiliyorlar.....Ben senden daha genç durduğunu sanmıyorum eşinin....Yaşın çok genç olduğu için yanağı dolguyla kaldırtabilirsin eğer düşükse gerçekten, dün yeni ameliyat olmuş OSY, isimli üyenin resimlerine bakmıştım göz kapağına yağ enjekte ettirdiğini söylüyordu, göz kapağına yağ enjeksiyonu duymamıştım ama sonuç güzel olmuş görünüyor, önemli olan iyi bir doktor bulabilmek....40 yaşına kadar bence ameliyat düşünme derim.
SeraParisciğim ben senin resimlerini görmüştüm gayet genç ve diri görünüyorsun, benim gözüme takılan bir yaşlılık belirtisi olmadı sende...Yüzünün bütününe bakıyorum , bahsettiğin detaylar bütünlüğü bozmuyor önemli olan bu...Eşinle kıyaslama kendini erkekler biraz daha şanslı onlar yaş aldıkça zaman lehlerine oluyor, hemen kırışmıyorlar daha kalın ve yağlı ciltleri var artı sakalla v.s. imaj yapıp kamufle edebiliyorlar.....Ben senden daha genç durduğunu sanmıyorum eşinin....Yaşın çok genç olduğu için yanağı dolguyla kaldırtabilirsin eğer düşükse gerçekten, dün yeni ameliyat olmuş OSY, isimli üyenin resimlerine bakmıştım göz kapağına yağ enjekte ettirdiğini söylüyordu, göz kapağına yağ enjeksiyonu duymamıştım ama sonuç güzel olmuş görünüyor, önemli olan iyi bir doktor bulabilmek....40 yaşına kadar bence ameliyat düşünme derim.
Hahaha. Hakkaten de bi arada sırf geyik topiği yapmıştık burayı da misch bizi toplayıp başka bir topiğe götürdü de burayı okuyanlar kurtuldu bizdenBenden 5 ltr alınmıştı, 4.gün işbaşı yaptım, korseyi 2 hafta giydim, bende ilk etapta hemen incelme göze çarptı sonraki günler vücut ödem topluyor sanki eski görüntünde gibi oluyorsun, ödemler gittikçe inceliyorsun, cilt tonun yerine geliyor, 1 ayda belli oranda incelirsin tabiiki, mesela simitlerin hemen gitmiş olur ilk göze çarpan incelme de o bölge olacaktır, ama maksimum düzeyde sonuç alma 3-6 ay gibi bir süredir, 6 ay sonrasında da minimum düzeyde 1 yıla kadar incelme sürüyor... Sen kilolu değilsin benim kadar yağ almazlar senden ama sonuçtan çok mutlu olacağından eminim...Bu arada burayı vüzut estetiği topiğine çevirdik :))