Sağol canımHadi hayirlisi cnm.
Canım bitanem aradığım her cevabı buldum ve aklıma Şüphe yok,yüz germe ve endoskopik yapmayı Tuğrul tasvip etmedi,seni çok seviyorum
Gözaltı gözüstü burun karın kas asma:)Mesajı şimdi gördüm endeskopik değilse ne yapacak?
Bu topikte tavsiyelerde bulunuyorsunuz ama konuyla ilgili bilgi sahibi de olmadığınız aşikar....Genç yaş gurubuna yapılacak yüz germede farklı , 50 yaş gurubuna yapılan yüz germe de farklı teknikler kullanılıyor, konuyu çok fazla detaylandırmayacağım google'dan araştırıp öğrenirsiniz. İnsanın yaşı genç olunca ileri yaştaki bayanlara tavsiyede bulunmak daha kolay geliyor, siz sabredebilirseniz o yaşa kadar 50'den sonra yaptırırsınız.bence bir şey yapılmasına gerek yok dolgu olabilir kalıcı-yarı gecici. yüz germe hem mesakkatli hem sacma bir operasyon sonra yine o yüz sarkacak yaslanınca bari cidden yaslanınca yapılsa bir anlamı olur. benim de göz altlarımda kaz ayakları kırısıklık var nazobinal cizgilerim var yüz germe düsünmüyorum. parasını gectim cok sacma geliyor 27 yasımda yüz germe. bunu yaptıranlar yaslanınca bir daha mı yüz gerdirecek. annem deseki kızım yüz gerdiriyorum olur anne cok yakısır yerim ki kendisi 53 yaşında, cildi de gayet iyi aslında.
bence erken yaşta denenecek çok daha farklı yöntemler var çağımızda artık.
hayırlı olsun pukka senın klasık yada endoskopı olucagını dusunuyodum yanı hep oyle ıstıyodun galıba cesaret edemedın amelıyat ıcın hemen yarına gun vermesı doktorun ıyıymıs gerçekten başka ısı yok demmekkıGözaltı gözüstü burun karın kas asma:)
normalde en az bır ay once belırlenırd amalıyat gunu oyuzden dıyorum sanslısınhayırlı olsun pukka senın klasık yada endoskopı olucagını dusunuyodum yanı hep oyle ıstıyodun galıba cesaret edemedın amelıyat ıcın hemen yarına gun vermesı doktorun ıyıymıs gerçekten başka ısı yok demmekkı
Burunda mı işin içine girdi onu bilmiyordum...Kaş asma kalıcı mı olacak yoksa 2 yıllık etkili kaş asma yöntemi var ondan mı? Sizin ki bizim yaptırdıklarımızdan farklı bir işlem olacak...Gözaltı gözüstü burun karın kas asma:)
normalde en az bır ay once belırlenırd amalıyat gunu oyuzden dıyorum sanslısın
Canım bitanem aradığım her cevabı buldum ve aklıma Şüphe yok,yüz germe ve endoskopik yapmayı Tuğrul tasvip etmedi,seni çok seviyorum
Tamam canım. Çok teşekkürler. Korse çok giyilmiyo değil mi. Klasik lipo daki gibi. Sonucu hemen alabiliyormuyuz. Böyle. 1 ayda incelirmiyim ve son olarak 1 hafta izin iş başı yapmaya yeter mi. Ben basen iç bavak simit istiyorum da.Selam Nazcigim, o gunden bugune sarkma olmadi jyalniz ic bscakta ameliyst oncesi hafif ssrkma vardi dr o radyofrekansla gecer demisti ams ameliyat sonrasi bana yeterli gekdi ilave islem yaptirmsdim fakat simdi o bolgede hafiften yine ssrkma var yaşa bagli bir sey yani. Kilo almadim o gunden bugune ayni formdayim ysni... Bu ameliyat sonrasi cok fazla kalori alip ,asiri kilo alirsan ameliyatin etkisini azaltirsin ve tekrsri gerekebir yoksa cok etkili ve guxrl bir operasyon. Sen xaten kilolu degilsin bu sebeple olumsuz duduenr getrk yok.
Benden 5 ltr alınmıştı, 4.gün işbaşı yaptım, korseyi 2 hafta giydim, bende ilk etapta hemen incelme göze çarptı sonraki günler vücut ödem topluyor sanki eski görüntünde gibi oluyorsun, ödemler gittikçe inceliyorsun, cilt tonun yerine geliyor, 1 ayda belli oranda incelirsin tabiiki, mesela simitlerin hemen gitmiş olur ilk göze çarpan incelme de o bölge olacaktır, ama maksimum düzeyde sonuç alma 3-6 ay gibi bir süredir, 6 ay sonrasında da minimum düzeyde 1 yıla kadar incelme sürüyor... Sen kilolu değilsin benim kadar yağ almazlar senden ama sonuçtan çok mutlu olacağından eminim...Bu arada burayı vüzut estetiği topiğine çevirdik :))Tamam canım. Çok teşekkürler. Korse çok giyilmiyo değil mi. Klasik lipo daki gibi. Sonucu hemen alabiliyormuyuz. Böyle. 1 ayda incelirmiyim ve son olarak 1 hafta izin iş başı yapmaya yeter mi. Ben basen iç bavak simit istiyorum da.
canim ben her dr dan iki randevu almistim on gorusme ve ameliyat gunu olarakhayırlı olsun pukka senın klasık yada endoskopı olucagını dusunuyodum yanı hep oyle ıstıyodun galıba cesaret edemedın amelıyat ıcın hemen yarına gun vermesı doktorun ıyıymıs gerçekten başka ısı yok demmekkı
Önemli olan kafanın rahat etmesi.. Her cevabı buldum dedirttiyse sana, helal olsun Tuğrul Beye..Zor bir işi başarmış. Zaten anlatılanlardan garip bir şekilde sevmiştim onu
İnanıyorum herşey yolunda gidecek, habersiz bırakma bizi..
Güzelliklerle seninle olsun ..
canim herseyden azicik yapilacak Allah pisman etmesin gozalti ve gozustu onemliydi ama badem goz yok cunku gozun seklini degistirmeyi istemiyor,kaslar asilacak kalici yontemle ve hafif kalkik olacak gozun dedi,klasik ameliyat hayatin boyunca bir kere yapilir dedi 55 yasindan once ihtiyac olmaz dedi ve tugrul bey klasik de izin asla anlasilmayacagini soyledi yani yakina gelse izi arasa bulamazmis biz dahi izleri bulamazmisizÖnemli olan kafanın rahat etmesi.. Her cevabı buldum dedirttiyse sana, helal olsun Tuğrul Beye..Zor bir işi başarmış. Zaten anlatılanlardan garip bir şekilde sevmiştim onu
İnanıyorum herşey yolunda gidecek, habersiz bırakma bizi..
Güzelliklerle seninle olsun ..
yanaklarim elmaciklarim var ve sarkma yokmus orada,benim gozaltiydi en buyuk sorunum,dr lar tek gozalti yapmiyorlar diye yuz germe eklemistim hafif cene alti ve goz sorunum icin klasik istiyordum ama olmadi,yeterli deforme yokmus tam ortadaymisim. 55 yasima dek olmez sag kalirsam erteledim ameliyati. yuz germe hayat boyu bir kere yapilabilecek bir ameliyatmis.Burunda mı işin içine girdi onu bilmiyordum...Kaş asma kalıcı mı olacak yoksa 2 yıllık etkili kaş asma yöntemi var ondan mı? Sizin ki bizim yaptırdıklarımızdan farklı bir işlem olacak...
yanaklarim elmaciklarim var ve sarkma yokmus orada,benim gozaltiydi en buyuk sorunum,dr lar tek gozalti yapmiyorlar diye yuz germe eklemistim hafif cene alti ve goz sorunum icin klasik istiyordum ama olmadi,yeterli deforme yokmus tam ortadaymisim. 55 yasima dek olmez sag kalirsam erteledim ameliyati. yuz germe hayat boyu bir kere yapilabilecek bir ameliyatmis.
Benim yasim 34 ve ne yazikki benim de simdiden sarkmalarim var canim bu ciltle alakali da olabilir hem ben sigara kullaniyorum ondan da olabilir bazi kisilerin cildi gercekten sarkmiyor mesela esim benim yasimda sarkma yokBu topikte tavsiyelerde bulunuyorsunuz ama konuyla ilgili bilgi sahibi de olmadığınız aşikar....Genç yaş gurubuna yapılacak yüz germede farklı , 50 yaş gurubuna yapılan yüz germe de farklı teknikler kullanılıyor, konuyu çok fazla detaylandırmayacağım google'dan araştırıp öğrenirsiniz. İnsanın yaşı genç olunca ileri yaştaki bayanlara tavsiyede bulunmak daha kolay geliyor, siz sabredebilirseniz o yaşa kadar 50'den sonra yaptırırsınız.
Yurt disinda yada istanbul disinda olunca mecburen boyle yapmak zorundayiz dimicanim ben her dr dan iki randevu almistim on gorusme ve ameliyat gunu olarak