Endoskopik yüz germe - Facelift

doku kayıplarının çok düşük olduğunu duymuştum, bu ameliyatı olanlarda da böyle bir komplikasyon duymadık şimdiye kadar.o yuzden ilerde olmayı dusunursem içim rahattı ama şimdi tedirgin oldum biraz..kendi hastalarının fotograflarını mı gösterdi literatürden seçilen fotolar mıydı?
endoskopik germe oldum yakın zamanda, bu ameliyattaki şişmenin açık ameliyattakinden fazla oldugu söyleniyor.2 hafta sonra işe gittim.korkulacak kadar dramatik bir görüntü yoktu içiniz rahat olsun:) her şey çok güzel olur umarım sizin için..mutlu sonuçlarınızı bekliyoruz..açık yüz germe başlığına ihtiyacı var artık bu sitenin:)

her şey yolunda çok şükür hapi,iyi habrlerini bekliyoruz senin de:)

Merhabalar uzun suredir yazamadim. endo sonrasi erken ise donmek durumunda kaldim. 25 gun oldu bugun. Kok hucrenin cildimde yaptigi degisim cok sukur cok sevindirici. Resimlerimi bir sureligine gizledim nazar en korktugum sey. Anlayisiniza siginiyorum. Dileyen herkesin arzularina kavusmasi dilegi ile. Genclesmek adim adim cok guzel:)

Sagol canimmm :)) Idare eder senlede iletisimiz koptu kuzucum burda cok yazmak istemiyorum sadece sevdigim arkdslarimla yani sizlerle paylasmak istiyorum durumumu nazimi bir siz cekersiniz senin vatsap no grupta vardi ben ciktim ama numarani kaydetmedim akil edip beni eklermisin

gel gel gör sen manyak grubu her telden çalıyorlarr kafan dağılır

Pukkapad Selam sonuçlardan memnun olmana sevindim.....Bundan sonra hızlıca iyileşirsin inşallah...Gözaltına da müdahale yokmuy du? Yanlış hatırlıyor olabilirim...
canim gozkapagindan kastim alt ve ust idi. kas asma mini karin germe burun ve dolgu yapildi. tabii ki hala iyilesmedim morluklarim sisliklerim var ama gececek. insallah hizlica iyilesirim.

benim dunya guzeli bilgili agir arkadasim, senin enerjiye degil vakite ihtiyacin var. kendine vakit ayirabilsen ooo neler yaparsin sen....

haklisin misch klasik germe basligi lazim

çok sevindim tatlımm

Masallah canimmm Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…