ıyıyım canım mr cektırcem bugun ınsallah sen nasılsın ozletme kendını yaz lütfen senın tecrbelerınde cok onemlı hepımız ıcın ayrıcaB black tulips nerelerdesin? Umarım iyisindir.
Hadi bakalim hayirlibhaberlerini bekliyoruz. Ben de iyiyim ara ara yaziyorim burda ama herkes diger tarafta dokturuyorvherhslde biraz sessiz kaldi burasiıyıyısanım mr cektırcem bugun ınsallah sen nasılsın ozletme kendını yaz lütfen senın tecrbelerınde cok onemlı hepımız ıcın ayrıca
CAnım çok sevindim. Zaten geçeceğine hiç şüphemiz yoktu. Bak tam 3 ayı devirdiğinde ne güzel şeyler yazacaksın bize. İyi ki yaptırmışım diyceksin, önereceksin peganum gibi. Darısı bizim gibi isteyip de korkan bir türlü yaptırmayanların başınaSelam arkadaşlar,
Ameliyat sürecimle ilgili bilgi vermek istedim.
2 ay 10 günlüğüm bugün:) gözdeki asimetri, çekmeler çok azaldı.Sol kapak dışarı doğru açıktı ve aşağı kayıyordu, çok düzeldi şimdi. Arada 1 mm ancak fark kaldı.Yapışıklık kısmen devam ediyor, geçtiğinde o fark da kalmayacaktır.Yani ikinci bir operasyon gerekmeyecek.
Gözlerim daha güzel oldu,süreç normal devam ediyor.
Sevgiler herkese..
Peganum canım 2012 yılında lazer lipo olmuşsun ve memnunum diyorsun. 2 yıldan fazlaolmuş, sonradan sarkma falan oldumu canım. Memnun olduğunu yazmışsın. Kilo aldın mı hiç. Aldınsa o bölgeler yerine yağ alınmayan başka bölgelere fazla yağ birikmesi yapıyomu acaba. Yağ alınan kısımlardan birikemeyince kilolar alınmayan bölgelerde orantısız çirkin birikme yapar mı acabaB black tulips nerelerdesin? Umarım iyisindir.
Sagol canim insallah sende gel arada sohbete :)Hadi bakalim hayirlibhaberlerini bekliyoruz. Ben de iyiyim ara ara yaziyorim burda ama herkes diger tarafta dokturuyorvherhslde biraz sessiz kaldi burasi
Alti ay olunca tam oturcak ozaman cok saha memnun olcaksin canim hatta uc ay nazcigimin dedigi gibiSelam arkadaşlar,
Ameliyat sürecimle ilgili bilgi vermek istedim.
2 ay 10 günlüğüm bugün:) gözdeki asimetri, çekmeler çok azaldı.Sol kapak dışarı doğru açıktı ve aşağı kayıyordu, çok düzeldi şimdi. Arada 1 mm ancak fark kaldı.Yapışıklık kısmen devam ediyor, geçtiğinde o fark da kalmayacaktır.Yani ikinci bir operasyon gerekmeyecek.
Gözlerim daha güzel oldu,süreç normal devam ediyor.
Sevgiler herkese..
Selam Nazcigim, o gunden bugune sarkma olmadi jyalniz ic bscakta ameliyst oncesi hafif ssrkma vardi dr o radyofrekansla gecer demisti ams ameliyat sonrasi bana yeterli gekdi ilave islem yaptirmsdim fakat simdi o bolgede hafiften yine ssrkma var yaşa bagli bir sey yani. Kilo almadim o gunden bugune ayni formdayim ysni... Bu ameliyat sonrasi cok fazla kalori alip ,asiri kilo alirsan ameliyatin etkisini azaltirsin ve tekrsri gerekebir yoksa cok etkili ve guxrl bir operasyon. Sen xaten kilolu degilsin bu sebeple olumsuz duduenr getrk yok.Peganum canım 2012 yılında lazer lipo olmuşsun ve memnunum diyorsun. 2 yıldan fazlaolmuş, sonradan sarsonrasian oldumu canım. Memnun olduğunu yazmışsın. Kilo aldın mı hiç. Aldınsa o bölgeler yerine yağyasnmayan başka bölgelere fazla yağ birikmesi yapıyomu acaba. Yağ alınan kısımlardan birikemeyince kilolar alınmayan bölgelerde orantısız çirkin birikme yapar mı acaba
Gercekten mi ayyy bak simdi peki siz ne onerirsinizyaşı genç olanlar için gereksiz bir uygulama lakin. 50 yaş ve üzeri için bence gayet iyi bu yüz germe olayı.
bence bir şey yapılmasına gerek yok dolgu olabilir kalıcı-yarı gecici. yüz germe hem mesakkatli hem sacma bir operasyon sonra yine o yüz sarkacak yaslanınca bari cidden yaslanınca yapılsa bir anlamı olur. benim de göz altlarımda kaz ayakları kırısıklık var nazobinal cizgilerim var yüz germe düsünmüyorum. parasını gectim cok sacma geliyor 27 yasımda yüz germe. bunu yaptıranlar yaslanınca bir daha mı yüz gerdirecek. annem deseki kızım yüz gerdiriyorum olur anne cok yakısır yerim ki kendisi 53 yaşında, cildi de gayet iyi aslında.Gercekten mi ayyy bak simdi peki siz ne onerirsiniz
Kızlar sabah 8 de ameliıyatım var .doktorum Tuğrul Turan . Ayrıntılıları paylaşacağım
Canım bitanem aradığım her cevabı buldum ve aklıma Şüphe yok,yüz germe ve endoskopik yapmayı Tuğrul tasvip etmedi,seni çok seviyorumMerhabalar hepinize.. Adrenalin düşmüş buradaNerelerdesiniz?
Misch sevindim haberlerine, sahiden zor bir süreç bu endo işi.. Demek ki kafadan 3 ay ayırmak lazım, denildiği gibi normalleşme için..
Uygulama nerelerdesin? Dilerim iyisindir.
Başka da kesilen biçilen yok, di mi (atladığım?)
Pukkacım iyi ki varsın, gene inanılmaz şeyler yapıyorsun..Bu nasıl bir karar verme hızıdır ??
Sana şimdiden ''Bol Şans'' diliyorum.. Yanında olabilmek isterdim, biliyorsun durumları..
Herkese sevgiler ..
Sağol arkadaşımHaydi hayırlısı, tekrardan çok geçmiş olsun, bol şanslar.