Endoskopik yüz germe - Facelift

ozur dilerim arkadaslar ,benim ki TCA degil mis salicylic asitmis, obagi nu derm radiance blue peel diye bakarsaniz google a gorursunuz. TCA cook daha guclu olani ama burada iyi klinikler TCA yapmiyor sadece guvenli diye obagi yapiyorlar
Merhaba bende 2 sene önce lekelerim için gittiğim doktorum önce Obagi nu derm ürünleri ile cildimi hazırladı ki yaklaşık 4 ay gibi bir süre bu ürünleri kullandım. sonrasında da blue peeling yaptırdım. 2 defa yaptırmam gerekiyordu ama ben ikinciyi yaptıramadım. Şunu dikkate almanızı öneririm yaklaşık 1 hafta dışarı çıkamadım. Şirinler gibi mavi bir surat oluştu ilk gün:) sonra deri gerilip kararmaya başladı ancak endişe etmeyin. Sonrasında da 1 hafta gibi bir sürede derim soyulup alttaki taze ve lekesiz deri çıktı ortaya. Gerçekten çok başarılı. Güneşten korumanız gerekiyor ve hiç bir şekilde kendiniz soymayın. Kendi kendine soyulmasını bekleyin. İyi Günler

canım merhaba umarım daha iyisindir..

ayrı konumu açtınız...
sizi, sizi....

son ameliyat olan arkadaşlar, hangi doktora oldular acaba...
bir liste falan olsa keşke...

aaaa süper olur be yaaa 20.yaş ne demek:))))))))

sen hep buralar da olll ses ver seviyorum seni biliyonnn

bende seni seviyom jelesecimmmmmmmmmm...
uğruyom arada işte ama ameliyat olursam 7/24 haber vericem durumumu ameliyat sonrası bilgiler çok kıymetli çünkü... son ameliyat olan arkadaşların fotolarını göremedim beni ekler misinizzzzz

canim benimki radiance yani sizing dediginiz mavi renk olan dah aguclu versiyonu, bana obagi nu derm radiance yapildi beyaz renkliydi sanirim ve cok da faydasini gormedim maalesef, ameliyatimi olayim geleyim buraya belki eski versiyonu olan direk blue peel I yaptiririm

Şimdi msjını cevapladım.Görüşebiliriz kısmetse.Görüşmeye fikir almayamı gidiyorsun yoksa?
oncelikle gorusecegim ve aklima yatarsa iki gun icind eameliyat olmayi planliyorum, ben Ercan bey den baska bir kac dr ile de gorusecegim, Ercan bey e soyledim bunu. yuzyuze gorusmek ve karar vermek en dogrusu diye dusundum.

yazışın iste faceden ekle sen ben dedim oda orada tanışın
dunurum senin sbaun bugun de gelmedi, insallah yarin gelir, gelmezse benim evd ebir paket fazla sbaunum var onu getirecegim, duyduguma gore sen cok pismissin , evde yikanmaya sbaunun yokmus

teoman beyle görüştü tabi ama sanmıyorum tekrar ameliyat olacağını şöyle söylüyüm ben pek anlamam bu işleredn ama yüz germe ve yağ doku enjekte etti germe ama ne alaka ciltte hiçbir dğişiklik yok (en azından kırışıklıkta) yağ doku da ise kızın suratı bir tuhaf oldu grnişlrdi şişti ya daha bir çirkin oldu(umarım denk gelir okumaz)

Önceki sayfalarda denk gelmiştim sizin yorumlarınıza, yüz ameliyatı son derece zor bir ameliyattır, gerek karar verme aşamasında, gerekse nekahat döneminde büyük sabır ister ve sonuç alması da uzun vadede olur 2 ay gibi kısa bir sürede değil.....En az 6 ayı beklemesi lazım, şu an yüzü çok tuhaf olabilir, çirkin görünebilir ama bunlar bu ameliyatın sürecinde yaşanan olumsuzluklar maalesef tahammül göstermek gerekir....Sakın ablanızın moralini bozmayın, kendisine destek olun hatta cesaretinden dolayı tebrik edin, zaman içinde güzelleşecektir....Teoman Dal'ı duymuştum ama tanıdığım bi dr değil ameliyat sonuçları hakkında fikir sahibi değilim, inşallah yüz estetiği sık yaptığı bir ameliyattır....Ameliyatın başarısı ya da başarısızlığı bu evrede pek anlaşılmaz, onun için tekrar ameliyat v.s gibi şeyler anca 2 yılı doldurduktan sonra düşünülebilir dokular kendini o kadar sürede toplayabiliyor....Şu an için tek yapılması gereken şey sabretmektir.

Teoman dal mi, yoksa teoman dogan mi? Teoman dogan yuz ameliyati konusunda tr de one cikan isimler arasinda, kendisi ile ben de maillestim, fiyat olarak,tecrube olarak oldukca tatmin edici yanitlar vermisti bana kendisi ama ben baska drlar ile de gorustugum icin tamamen kendisi aklimdan cikti.

Teoman Doğan olacaktı yanlış oldu, Teoman Dal K.B.B'ci.....Neyse yukardaki yorumum Teoman Doğan içindi..Soyadları karıştırdım sadece.

Teoman Doğan iyi bir dr. dir. Özgüveni tavan yapmış, biraz uçuk ama başarılı bir dr. ablanız eminim çok çok iyi olacaktır. Biraz zaman

Teoman Doğan iyi bir dr. dir. Özgüveni tavan yapmış, biraz uçuk ama başarılı bir dr. ablanız eminim çok çok iyi olacaktır. Biraz zaman
he bak hemde ne özgüven burnu havada ben hayran hayran vücuduna bakarken ağzımdan verdiği fiyat için indim yapıyormusunuz dedim soğuk nevale yok dedi iyi dr eğitimi falan ben araştırıp gitmiştim

Bence ameliyattan önce birde bunu dene derim. Yurt dışında çok başarılı çalışmalar var konu ile ilgili.
İyi Günler Dilerim

Bence ameliyattan önce birddunu dene derim. Yurt dışında çok başarılı çalışmalar var konu ile ilgili.
İyi Günler Dilerim
Bence de hiç denemesin...para ve zaman kaybindan baska bir ise yaramaz. Dogru dr'
Bence ameliyattan önce birde bunu dene derim. Yurt dışında çok başarılı çalışmalar var konu ile ilgili.
İyi Günler Dilerim
Bence hic denemesin. Para ve zaman kaybi olur... Hic bir gecici islem basarili bir yuz estetigi ameliyatinin sonucunu veremez.

Bu tel den yazmakta ne kadat zor ve karisik oldu.
obagi nur derm kullanirken 2012 de ilk kullanisimdi cok guzel olmustim 25-26 yasindagorunuyrodum, cildim lekesiz tertemiz ve simsiki idi... clear yani no3 e omur boyu devam etmek lazimmis haberim yoktu, sonar 2014 de cildim yine mahvoldu cunku hamilyeken bu kremleri kullanamiyorsun ara vermek zorundasin. 2014 ekim gibi yenidne baslamistim nu derme ve 6 haftada bir radiance obagi nu derm blue peel yaptirdim, cildim cok inceldi, lekelerim gecmedi, bende bir kat yapildi soyma islemi , derin soyma islemi yapilsa belki leke giderdi, orjinal blue peel derin soyma islemi yapan bir peelingdir. benimki devam peeling gibi bir sey fakat ameliyat olacagim diye cildimi inceltmek istemiyorum, kisa yeniden dusunuyorum, hic bri sey ameliyatin yerini tutamaz ama obagi ile ameliyat in isleyis tarsi farkli, obagi ,cildi inceltip lekeleri yok edip ,cildi sikilastiriyor, ameliyat ise direk geriyor.

Yeni bir üye yüz germe topiğinde bir yöntem hakkında tavsiye de bulunuyor, size de ameliyat olmayın bunu yaptırın diyor, tam bir pazarlama ve reklam bence....Faydası varsa da geçici bir işlem zaten siz de etkisinin devam etmesi için kremi sürekli kullanmak gerekiyor diyorsunuz....Ben kendimden örnek verecek olursam yıllarca en iyi kremlere para bayıldım buna rağmen özellikle 35'yen sonra çok hızlı bir yaşlanma sürecine girdim, ameliyat sonrası 1 yıl hiç krem kullanmadım şu an sadece normal kalitede bir nemlendirici kullanıyorum yaşımda az bir yaş değil şimdi ama yüzümle ilgili geçicide olsa başka hiç bir şey yaptırmadım kafi geldi yani , normalde benim cildim bayağı kendini koyvermişti ameliyat sonrası tahminimden çok daha diri ve gergin oldu.....Siz bir olun ameliyatı sonrasında başka bir şeye ihtiyaç duymayacaksınız ve 2 yıla kadar dokular çok hassas oluyor, bu süreyi tamamlayana kadar yüze başka hiç bir işlem yaptırmamanız tavsiyemdir....

cok tesekkur ederim, arkadasin bahsettigi krem Turkiye de ne kadar bilmiyorum ancak hic de ucuz degil burada zaten, 5-6 tane krem set halinde kullamak gerekiyor, cild uzerindeki lekeleri yok ediyor, cildi sikilastiriyor, zaten farkli amaca yonelik urunler.. ben arkadas icin degilde belki obagi urunlerini arstiran olursa faydam olsun acisindan ayrintili yazmay acalistim
tesekkur ederim PEGANUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…