Endoskopik yüz germe - Facelift

benim biliyosunuz 2 ayı geçti hala çekilme hissi var.bir göz altım hala yapışık kasa, diğerinin altı şiş..resimlerde fark edilmiyor her şey..her sabah sinirim bozuluyor..

benim biliyosunuz 2 ayı geçti hala çekilme hissi var.bir göz altım hala yapışık kasa, diğerinin altı şiş..resimlerde fark edilmiyor her şey..her sabah sinirim bozuluyor..
ama 1 ay önceye göre düzelme var dimi. Doktoruna da bi göster canım. Bence bu hafta izinlisinde madem git Erhan beye bi baktırt. Muayenehanesine git hastanede 5 dak. ile olmuyo bu işler.

misch gerilmeler kasılmalar bu dönemde normal benim burna yakın yanaklardaki hissiyatsızlık yani narkoz etkisi 3 ay devam etmişti..sürece göre normal gidiyorsun endişelenme.

Sanirim bu ameliyatta en zorlandigimi bolge gozler, misch seninki epey duzelmis gorunuyor, uygulama da sanirim kok hucre erimesinden kaynakli asimetri olustu diye dusunuyorum ama bence bosa telas ediyor, ercan bey 21 gun de gozlerdeki sislik oturur demisti bana.. Beklemek aliM henuz cok erken.

Kızlar BenToprak arkadaşıma dedim gelip yazacak ha puko sen geldinmi ist laa bak cumartesi doktora gelecekmiş o konuşun denek gelirseniz canlı göürürüsn

merhaba,ne öğrenmek istiyorsunuz

14.gün oldu heralde daha çok yeni canım arada aç tatlım bu süreç sıkıntılı ben yüz olmadım bana soranlarada net bişey diyemem tabi sen eskisin

Çok geçmiş olsun atlatmış artık arkadaş çok sık giremiyorum ki zaman meselesi gün 48 saat olsa yetmiyor şekerim bana

Çok geçmiş olsun atlatmış artık arkadaş çok sık giremiyorum ki zaman meselesi gün 48 saat olsa yetmiyor şekerim bana

bilirim seni yoğun hatunsun ama arada bizlere de zaaman ayır yahu yarın nldglp ile buluşacağız masaja gideceğiz bak bizler ameliyatlar bitti ama sık sık görüşüyoruz unutma bizleri

bilirim seni yoğun hatunsun ama arada bizlere de zaaman ayır yahu yarın nldglp ile buluşacağız masaja gideceğiz bak bizler ameliyatlar bitti ama sık sık görüşüyoruz unutma bizleri

Oooh sefanız olsun.Bayılırım masaja.Yakınsınız birbirinize tabiii .Görüşmek isterim ayarlarsınız ama hafta sonu cumartesi öğleden sonra ama.

Oooh sefanız olsun.Bayılırım masaja.Yakınsınız birbirinize tabiii .Görüşmek isterim ayarlarsınız ama hafta sonu cumartesi öğleden sonra ama.
Selam bentoprak nasilsin? Mumkunse beni faceden eklermisin? Jelesec biliyor benim face adresimi

Bentoprak hoşgeldin.
Ben seni taa ne zamandan biliyorum. Burdan konuşmuştuk hep ama unutmuşundur.
Nasılsın. Girmiyosun galiba artık buraya.

Hoşbuldum.Haklısın her zaman giremiyorum yoğunluktan.O kadar çok kişi ile görüşüyorum ki hatırlamam zor üzgünüm.Bir yıldan fazladır gelen özel msj lara cvp verebiliyorum ancak topiklerde dolaşamıyorum anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…