uygulama günaydın canım
bize niye atmıyosun resim. mail grubundan yolla. bizde fikrimizi söyleyelim. Senin resimlerini gördük. Çok iyiydin. Biz bayılmıştık sana. Bence sen büyütüyorsun. Ameliyat daha çok yeni. Bütün amel. olanlar zaten aylarca sıkıntılı süreçlerini paylaşıyor canım. Sonra düzeliyorlar. Seninde düzelecek.
ama 1 ay önceye göre düzelme var dimi. Doktoruna da bi göster canım. Bence bu hafta izinlisinde madem git Erhan beye bi baktırt. Muayenehanesine git hastanede 5 dak. ile olmuyo bu işler.benim biliyosunuz 2 ayı geçti hala çekilme hissi var.bir göz altım hala yapışık kasa, diğerinin altı şiş..resimlerde fark edilmiyor her şey..her sabah sinirim bozuluyor..
Sanirim bu ameliyatta en zorlandigimi bolge gozler, misch seninki epey duzelmis gorunuyor, uygulama da sanirim kok hucre erimesinden kaynakli asimetri olustu diye dusunuyorum ama bence bosa telas ediyor, ercan bey 21 gun de gozlerdeki sislik oturur demisti bana.. Beklemek aliM henuz cok erken.
14.gün oldu heralde daha çok yeni canım arada aç tatlım bu süreç sıkıntılı ben yüz olmadım bana soranlarada net bişey diyemem tabi sen eskisinuygulama ne zaman oldu yenimi belki özelden yazmışımdır açınca ancak mslara cvp verebiliyorum
14.gün oldu heralde daha çok yeni canım arada aç tatlım bu süreç sıkıntılı ben yüz olmadım bana soranlarada net bişey diyemem tabi sen eskisin
Çok geçmiş olsun atlatmış artık arkadaş çok sık giremiyorum ki zaman meselesi gün 48 saat olsa yetmiyor şekerim bana
bilirim seni yoğun hatunsun ama arada bizlere de zaaman ayır yahu yarınnldglp ile buluşacağız masaja gideceğiz bak bizler ameliyatlar bitti ama sık sık görüşüyoruz unutma bizleri
Oooh sefanız olsun.Bayılırım masaja.Yakınsınız birbirinize tabiii .Görüşmek isterim ayarlarsınız ama hafta sonu cumartesi öğleden sonra ama.
Selam bentoprak nasilsin? Mumkunse beni faceden eklermisin? Jelesec biliyor benim face adresimiOooh sefanız olsun.Bayılırım masaja.Yakınsınız birbirinize tabiii .Görüşmek isterim ayarlarsınız ama hafta sonu cumartesi öğleden sonra ama.
Cumartesi gunu saat 4 de ercan bey ile randevum varbirileri benimi arıyor :)))
Cumartesi gunu saat 4 de ercan bey ile randevum var
Bentoprak hoşgeldin.birileri benimi arıyor :)))
Bentoprak hoşgeldin.
Ben seni taa ne zamandan biliyorum. Burdan konuşmuştuk hep ama unutmuşundur.
Nasılsın. Girmiyosun galiba artık buraya.