- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
evet canımcım ıyıyım cok sukur sende cok ıyı olucaksın ınsallah hep bırlıkte ama sık sık gel ozluyoruz senıB black tulips tabiki destek olucaz.kendini cok kapatma cnm ozamn cozum bulmak icin de bi enerjin olmaz .tamm mi cnm :)
İlk iş günü nasıl geçmişti? İnsanların tepkileri nasıldı? Fotoğraflarda çok iyi görünüyorsun...Seni rahatsız eden şeyler zamanla düzelecek, hiç bir şey kalmayacak merak etme....
canım daha çok erken ve sen erken panic yapıyorsun resimlerinde hoş idi ama tabi senin hissetiğin önemli;tepkilere çok takılma millet estetik dedi mi sanki uzaya gittim der gibi tepkili ben söylemedim bile kimseye biliyorum ki gereksiz yorumlar;doktorun ne diyor bilemem ama bence bu süreç sabırla bekleme süreciPEGANUM tepkiler uzucuydu. Gozlerim cok farkli. Esim desen bir dunya laf. Ne gerek vardi bilmem ne gozlerin bu durumunun gececegine inanmak zor. Bir gozum normal diger gozum yarim gibi. Sende olmusmuydu boyle seyler.
seviyoruz seni cimcimeeeIyce biraktim kendimi dagittim canim siz olmasaydiniz bitiktim zaten moral veriyosunuz hepiniz hakinizi odiyemem
uygulama canım henüz cok yenı amelıyat bıraz bekle bence düzelme ıhtımalı var çevreye bakrsan cok moral bozuyolar artı yonlerını dusun canım eskı yenı karşılaştır resımPEGANUM tepkiler uzucuydu. Gozlerim cok farkli. Esim desen bir dunya laf. Ne gerek vardi bilmem ne gozlerin bu durumunun gececegine inanmak zor. Bir gozum normal diger gozum yarim gibi. Sende olmusmuydu boyle seyler.
jelocum sagol kuzum bende hepınızı cok sevıyorum maıl gurubuna katılsan ya ne güzel olurseviyoruz seni cimcimeee
canım daha çok erken ve sen erken panic yapıyorsun resimlerinde hoş idi ama tabi senin hissetiğin önemli;tepkilere çok takılma millet estetik dedi mi sanki uzaya gittim der gibi tepkili ben söylemedim bile kimseye biliyorum ki gereksiz yorumlar;doktorun ne diyor bilemem ama bence bu süreç sabırla bekleme süreci
B black tulips tatlim. Kolay degil tsbi. Allah sonuclarimizi acil ve hayirli olarak guzel eylesin. Mutaf hocanin ben senin sorununa care olacagina inaniyorum.jelocum sagol kuzum bende hepınızı cok sevıyorum maıl gurubuna katılsan ya ne güzel olur
Evet cnm bende de oldu ayni sorumlar. Bir gozum kucuk, bir gozum normaldi, birde acai p ödem vardi yuzumde, cogu kimse beni taniysmamisti ilk ise gittigim gun....Ekstra olarak ben cok uzun vadede iyilestim ama senin iyilesme surecin cok hizli gorunuyor. Hic mersk etme her sey yoluns girecek, su an eleştirenler ilerde iyiki ysptirmişsin diyecekler. Nekahat donemin bi geçsin bakalim, icini ferah tut.PEGANUM tepkiler uzucuydu. Gozlerim cok farkli. Esim desen bir dunya laf. Ne gerek vardi bilmem ne gozlerin bu durumunun gececegine inanmak zor. Bir gozum normal diger gozum yarim gibi. Sende olmusmuydu boyle seyler.
amın kuzum senınde duzelcek bak gör ınsallah lıldenız haklı senın durum duzelcek canımB black tulips tatlim. Kolay degil tsbi. Allah sonuclarimizi acil ve hayirli olarak guzel eylesin. Mutaf hocanin ben senin sorununa care olacagina inaniyorum.
Evet cnm bende de oldu ayni sorumlar. Bir gozum kucuk, bir gozum normaldi, birde acai p ödem vardi yuzumde, cogu kimse beni taniysmamisti ilk ise gittigim gun....Ekstra olarak ben cok uzun vadede iyilestim ama senin iyilesme surecin cok hizli gorunuyor. Hic mersk etme her sey yoluns girecek, su an eleştirenler ilerde iyiki ysptirmişsin diyecekler. Nekahat donemin bi geçsin bakalim, icini ferah tut.
P Pega insallahEvet cnm bende de oldu ayni sorumlar. Bir gozum kucuk, bir gozum normaldi, birde acai p ödem vardi yuzumde, cogu kimse beni taniysmamisti ilk ise gittigim gun....Ekstra olarak ben cok uzun vadede iyilestim ama senin iyilesme surecin cok hizli gorunuyor. Hic mersk etme her sey yoluns girecek, su an eleştirenler ilerde iyiki ysptirmişsin diyecekler. Nekahat donemin bi geçsin bakalim, icini ferah tut.
Geçicek canım inan hiç canını sıkmaya değmez....Ne tarz sorunlar yaşadığını anlayabiliyorum resimlere pek yansımıyor, bu ameliyatında nekahat dönemi böyle ne yazık ki, her şey zamanla düzelecek erken evreye rağmen çok iyi görünüyorsun, bir de benim durumumu görseydin içler acısıydı.PEGANUM beni goren de konusamadi. Sisligi anliyorum ama goz sekli insallah gececek. Tesekkur ederim
Geçicek canım inan hiç canını sıkmaya değmez....Ne tarz sorunlar yaşadığını anlayabiliyorum resimlere pek yansımıyor, bu ameliyatında nekahat dönemi böyle ne yazık ki, her şey zamanla düzelecek erken evreye rağmen çok iyi görünüyorsun, bir de benim durumumu görseydin içler acısıydı.
Jelesec demedim ama anlasilmayacak gibi degil. Doktorumuz sabir diyor. Tatlim bentoprak ta boyle seyler yasadi mi? Son hali ozellikle eklemedim albume insanlari yanlis yonlendirmiyim diye. gozun birisi normal digeri garip asagi bakiyor gibi.
PEGANUM beni goren de konusamadi. Sisligi anliyorum ama goz sekli insallah gececek. Tesekkur ederim
Iyce biraktim kendimi dagittim canim siz olmasaydiniz bitiktim zaten moral veriyosunuz hepiniz hakinizi odiyemem
uygulama günaydın canımPEGANUM ozel resim gondersem cidden uyuyamiyorum bile sıkıntıdan. Gozlerim niye boyle oldu anlamiyorum belki bir fikir verirsin