Ben buradayim, arkadaslar burayi isgal etmemek adina baska yerde konusuyorlar,simdilik icimiDe ameliyat olacak olan tek ben varim, Ercan bey uygulama nickili arkadasimiza ameliyat yapti.Sayfaya sankı ter edılmıs ıkı gûndûr ne gelen var ne gecen
Sayfaya sankı ter edılmıs ıkı gûndûr ne gelen var ne gecen
Sayfaya sankı ter edılmıs ıkı gûndûr ne gelen var ne gecen
Canim ben farekedemedim ama tabii ki sen daha iyi farkedersin kenidni, kok hucreler eriyor oturuyor vs diye asimetri sorunu mu oldu?Jelesec dun kontroldeydim. Zaman diyor doktorumuz. O kadar bariz yamuk gorunuyorum ki.
Canim ben farekedemedim ama tabii ki sen daha iyi farkedersin kenidni, kok hucreler eriyor oturuyor vs diye asimetri sorunu mu oldu?
İlk iş günü nasıl geçmişti? İnsanların tepkileri nasıldı? Fotoğraflarda çok iyi görünüyorsun...Seni rahatsız eden şeyler zamanla düzelecek, hiç bir şey kalmayacak merak etme....Jelesec dun kontroldeydim. Zaman diyor doktorumuz. O kadar bariz yamuk gorunuyorum ki.
Iyce biraktim kendimi dagittim canim siz olmasaydiniz bitiktim zaten moral veriyosunuz hepiniz hakinizi odiyememB black tulips cnmm sendeki buyuk sabir ..
Canım resim koy lütfen. Bi de biz bakalım. Belki o kadar bişi yok sen gözünde büyürüyosundurJelesec dun kontroldeydim. Zaman diyor doktorumuz. O kadar bariz yamuk gorunuyorum ki.
Benim Iki sene oldu canim nerdeyse artik aciya hissizlestim cogu zaman karanlik kuyularin icindeydim kayboldum gittim simdi biraktim kendimi iyce bide duzelmez diyolar bazilari ustune ustluk bana cok fazla geliyo artik bukadar yuk kaldiramiyorum zaten ezildim altinda burdaki arkdslarim olmasa gercekten yatiyodum artik hastanenin birinde kapattim cunku hayata kendimi onlardan baska kimsem yok[/QUOTE][QUOTEiki"uygulama, post: 40457799, member: 434533"]Pukkapad im, erimeden dolayi degil diyor doktor. Dun dedi daha 11 gun. 1 hafta sonra bile farkli olacak diye. Sabir gostermek zor. Rabbim acil sifa verdin ne diyim
Kız deli bi varız, biz seni seviyoruz. Hem kendini böyle karanlıklar içine hapsediyosun ya hakkaten bişeyin yok. Takıntı yaptın iyice. Onca resmini gördüm kızım ya iyisin daha da iyi olacan[/QUOTE]Benim Iki sene oldu canim nerdeyse artik aciya hissizlestim cogu zaman karanlik kuyularin icindeydim kayboldum gittim simdi biraktim kendimi iyce bide duzelmez diyolar bazilari ustune ustluk bana cok fazla geliyo artik bukadar yuk kaldiramiyorum zaten ezildim altinda burdaki arkdslarim olmasa gercekten yatiyodum artik hastanenin birinde kapattim cunku hayata kendimi onlardan baska kimsem yok
canımın ıcı egzotık guzelım bızde senın yanındayız sende bunu unutma lutfen senı cok sevıyoruz ıyıkı tadık senı yoksa ekık kalırdıkblackk ciimmm canımm benimm...bu gencecik yaşta ,bu güzellikte bu kadar acı çekmen normal miii?? sebep olanlardan bin katıyla cıksınnnn...ama senin bu acılardan sıyrılabilmen için sana tanrının bahşettiği pırıl pırıl bir aklın ve bir yüreğin var sen başaracaksın..ama cesaretin kırıulmış moralin bozulmu..işte tam bu noktada insanoğlu bir yardım eli uzansın istiyor yaa aile,ya yakın dostlar...hic kimsem yook deme seni canı gönülden seven dostların var ki biri de benimm...ianan canım ne derdin varsa soyle ne yapabiliyorsak buradan veya reel hayattan hep yanındayız canım.yeter ki yüzün gülsün senin.