Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba, ben de kısa bir süre içinde facelift ameliyatı olacağım. doktor önerilerinizi mesaj atarsanız çok sevinirim. fiyatlar da her dr de çok farklı olabiliyor, fiyatı da yazarsanız süper olur. ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun, herkese bol şans.

Sayfaya sankı ter edılmıs ıkı gûndûr ne gelen var ne gecen
Ben buradayim, arkadaslar burayi isgal etmemek adina baska yerde konusuyorlar,simdilik icimiDe ameliyat olacak olan tek ben varim, Ercan bey uygulama nickili arkadasimiza ameliyat yapti.

Sayfaya sankı ter edılmıs ıkı gûndûr ne gelen var ne gecen

ipekcim bakıyoruzz buraya da..çok yazıp konu dışına çıktığımız için ayrıldık biraz.sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırız..buranın müdavimleri ameliyat olmasa da olmuş kadar biliyorlar süreci..

[QUOTEiki"uygulama, post: 40457799, member: 434533"] Pukkapad im, erimeden dolayi degil diyor doktor. Dun dedi daha 11 gun. 1 hafta sonra bile farkli olacak diye. Sabir gostermek zor. Rabbim acil sifa verdin ne diyim[/QUOTE]
Benim Iki sene oldu canim nerdeyse artik aciya hissizlestim cogu zaman karanlik kuyularin icindeydim kayboldum gittim simdi biraktim kendimi iyce bide duzelmez diyolar bazilari ustune ustluk bana cok fazla geliyo artik bukadar yuk kaldiramiyorum zaten ezildim altinda burdaki arkdslarim olmasa gercekten yatiyodum artik hastanenin birinde kapattim cunku hayata kendimi onlardan baska kimsem yok

[QUOTEiki"uygulama, post: 40457799, member: 434533"] Pukkapad im, erimeden dolayi degil diyor doktor. Dun dedi daha 11 gun. 1 hafta sonra bile farkli olacak diye. Sabir gostermek zor. Rabbim acil sifa verdin ne diyim
Benim Iki sene oldu canim nerdeyse artik aciya hissizlestim cogu zaman karanlik kuyularin icindeydim kayboldum gittim simdi biraktim kendimi iyce bide duzelmez diyolar bazilari ustune ustluk bana cok fazla geliyo artik bukadar yuk kaldiramiyorum zaten ezildim altinda burdaki arkdslarim olmasa gercekten yatiyodum artik hastanenin birinde kapattim cunku hayata kendimi onlardan baska kimsem yok[/QUOTE]
Kız deli bi varız, biz seni seviyoruz. Hem kendini böyle karanlıklar içine hapsediyosun ya hakkaten bişeyin yok. Takıntı yaptın iyice. Onca resmini gördüm kızım ya iyisin daha da iyi olacan

blackk ciimmm canımm benimm...bu gencecik yaşta ,bu güzellikte bu kadar acı çekmen normal miii?? sebep olanlardan bin katıyla cıksınnnn...ama senin bu acılardan sıyrılabilmen için sana tanrının bahşettiği pırıl pırıl bir aklın ve bir yüreğin var sen başaracaksın..ama cesaretin kırıulmış moralin bozulmu..işte tam bu noktada insanoğlu bir yardım eli uzansın istiyor yaa aile,ya yakın dostlar...hic kimsem yook deme seni canı gönülden seven dostların var ki biri de benimm...ianan canım ne derdin varsa soyle ne yapabiliyorsak buradan veya reel hayattan hep yanındayız canım.yeter ki yüzün gülsün senin.

Kız deli bi varız, biz seni seviyoruz. Hem kendini böyle karanlıklar içine hapsediyosun ya hakkaten bişeyin yok. Takıntı yaptın iyice. Onca resmini gördüm kızım ya iyisin daha da iyi olacan[/QUOTE]
sagol canım benım zten sız ıyıkı varsınız sımdı daha ıyıyımcok sukur amabu ıkı sene cok zordu ınsallah cok ıyı olucak umudum var artık

canımın ıcı egzotık guzelım bızde senın yanındayız sende bunu unutma lutfen senı cok sevıyoruz ıyıkı tadık senı yoksa ekık kalırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…