Endoskopik yüz germe - Facelift

canım daha iyi olmana sevindim... biraz sıkıntı yaşadın ama inşallah sonuç güzel olacak...
tüm güzel enerjileri sana gönderiyorum...
son halinin fotolarını gönderirsen tekrar bir yorumlarız.
sen neredesin? nereye yok oluyorsun? kaybolma ortaliktan bu kadar aaaa ozletme kendini

canım daha iyi olmana sevindim... biraz sıkıntı yaşadın ama inşallah sonuç güzel olacak...
tüm güzel enerjileri sana gönderiyorum...
son halinin fotolarını gönderirsen tekrar bir yorumlarız.

canım hiç kafanı takma... sen ameliyat öncesinde çok sorunlu bir yüze sahip değildin... fark edilmeme sebebi bu olabilir... bak, doktor beni bir kesse-biçse; ooo süper olmuşsun sen diyeceksin çünkü benim yüzümde ameliyata ihtiyaç var ve toparlandığında hemen farkedilecek

göz kenarlarında neden dikiş var....
göz altındaki dikiş kirpik çizgisinden yapılıyor.... açıkta görünen bir yerde değildir sanırım dikiş...

Jelesec iyiyim çok teşekkür ederim. İleride lazım olacak, yaptırırsam diye sizi takip ediyorum :) izlerim, potluklarım kötü ama yaralar iyileşti çok şükür. Sporada başladım. Doktorum Ali bey yazın gelin görelim ne yapılabilir ona göre değerlendirelim dedi. Cesaret edip yaptırabilirsem iz için tekrar ameliyat gerekiyor. Büzüşüklük ele gelince iğrenc bir his bırakıyor çünkü. Bakacagız artık.

düzelecek inş bozma çok fazla moralini iş daha kötü yapmasınlar sonuca ulaşacağın bir dr olsun hep aklımdasın
Canim zaten ben olayi yeni cozdum yanagin o kismi sinir dolu oyuzden cogu bahaneler buluyomus gecmez olmaz bekle diye yoksa ortak gorus sag alt tarafta sert alinmasi lazim bir doku vicinr ve kararim belli canim mehmet mutaf ben lenf damarlarini arastirmistim en zor ameliyat edilen hafif dokunusta parcalanan bu damarlari mehmet hoca mikrocerah oldugu Icin nakilde yapiyo milyarlarcasiyla ugrasiyo insallah onun icin cok kolay olucak ortada buyuk bir sorun yok kucuk bir sorunu beceremediklei icin buyuten doktorlar var cok sukur onun gibi alcakgonulu mukemmel birini tanidim

bir çıkar bir batar T THhALiA06 nasılsın herşey yolundamı gizli ameliyat olma bak gebertirim

ah jelesecim, duayenim.... aslında düşünmüyorda değilim:) ameliyatı oldummmm... ben geldimmm... 20 yaş gençleştim desem... güzel olmaz mı...

ama henüz 22,500 liraya kıyıp ameliyat olamadım...
batıyorum, çıkıyorum ama ölmedim... buralardayım

düzelir canım zaman geçsin daha yeni öyle zaten estetiğe merhaba dediysen bir de k.k da devam ediyorsan hepsine değiyorsun kaçarı yok:)))))

aaaa süper olur be yaaa 20.yaş ne demek:))))))))

sen hep buralar da olll ses ver seviyorum seni biliyonnn

hayırlısı olsun arkadaşımm

Slm hosgeldin osy profil resmi yaptigina gore baya bi hosuna gitmis gibi bu ameliyat cok yakismis.onceki halini bilmedigim icin ne kadar degistin pek anlayamadim. Oncesi resmini de koyarsan bizim icin daha aciklayici olucak .kk da ilk seni gorunce cok sasirdim cunku genelde boyle acik acik kimse resim koymaz. tekrar gecmis olsun cnm.

O OSY masallah. Cidden. Ifadeniz hic degismemis. Ama hakverirseniz oncesi halini de gormek isteriz. 7. Gun benimde ama sukur iyiyim ancak sizin kadar degil. Super. Tadini cikarin.

Merhaba 40 yasindayim cok sukur cok hizli iyilestim ve simdiden cok guzrl tepkiler aliyorum

Selam bu ameliyata karar verince buraya uye aldim bilgi almak icin siz soyleyince farkettim kimsenin resim koymadigini ve bndr kaldirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…