sen neredesin? nereye yok oluyorsun? kaybolma ortaliktan bu kadar aaaa ozletme kendinicanım daha iyi olmana sevindim... biraz sıkıntı yaşadın ama inşallah sonuç güzel olacak...
tüm güzel enerjileri sana gönderiyorum...
son halinin fotolarını gönderirsen tekrar bir yorumlarız.
su an ibrahim oskui yi dinliyorum ve yuz germe konusunda Amerikada yaptiklari en dogal en iyi ameliyati sadece bu adam soluyor. baska hicbir doktordan henuz duymadim turkiyedeki.en dogal ve guzel olabilecek yontem bu adamin soledigi.
ah ben de oyle..aylardır makyaj yapmıyorum..:)
takip ediyorum seni..gorebilirsin fotoları..ameliyattan önce ve sonrasının epey fotosu var..
gözlerde cok sorunum vardı ..epey canımı sıktı moralimi bozud.hala da düzelmiş değil tam..
arkadaslar 55 inci gün bugün..sağ gözüm ve kaşım sanırım biraz daha indi..sol alt kapak hala yapışık ama yukarı elimle ittirince hareket ediyor..eskiden kımıldamıyodu..yandaki çizgiler duruyor.ama daha normal bi goruntum var artık ..ya da gozum alıştı bilmiyorum..bi kaç foto ekledim.
bu arada dun arkadaslara gittik..25 yıldır tanıyoruz birbirimizi..bir şey fark etmedi..değişiklik görmüyo musun bende deim baktı bu seferki botoxun fazla mı olmuş cok çekilmiş gözlerin dedi..yani sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..fark eden cıkmıyor hala..
@naz70 tesekkur ederim. Goz kapaklarini alma geregi hissetmis ercan bey. Benim zaten ust gozkapaklarim dusuktu. Alt goz cukurlari da cukur ve torbalanma vardi. Bu yuzden ercan beye gitmistim. Su an sikintili oluyor tabi. Goz kenarlarimda da dikis var. Pazartesi dikisleri alicak. Hem kapatamiyorum hem gerginlik rahatsiz ediyor. sonuc guzel olacak insallah. Agri sanirim yok surekli ilac iciyorum ama sislik gerginlik yapiyor. Gozlerim acik uyumaya calisiyorum:) bu operasyonda goz kenarlari kesik oluyor muydu bilmiyorum. Goz kapaklarimda da dikisler var. Gerginligi rahatsiz ediyor. Benim sikintim zaten goz cevresiydi. Gerek gormustur doktorumuz. Bakalim dikisler alininca rahatlarim insallah.
ha ha ha anneler okey dedi tamamdır işteee:)))))))))))))ama bir sorun varcocuklarin bundan haberi yok ne kadar deli oldugumuz burada belli
tabii tabiiha ha ha anneler okey dedi tamamdır işteee:)))))))))))))
Canim zaten ben olayi yeni cozdum yanagin o kismi sinir dolu oyuzden cogu bahaneler buluyomus gecmez olmaz bekle diye yoksa ortak gorus sag alt tarafta sert alinmasi lazim bir doku vicinr ve kararim belli canim mehmet mutaf ben lenf damarlarini arastirmistim en zor ameliyat edilen hafif dokunusta parcalanan bu damarlari mehmet hoca mikrocerah oldugu Icin nakilde yapiyo milyarlarcasiyla ugrasiyo insallah onun icin cok kolay olucak ortada buyuk bir sorun yok kucuk bir sorunu beceremediklei icin buyuten doktorlar var cok sukur onun gibi alcakgonulu mukemmel birini tanidimdüzelecek inş bozma çok fazla moralini iş daha kötü yapmasınlar sonuca ulaşacağın bir dr olsun hep aklımdasın
Jelesec iyiyim çok teşekkür ederim. İleride lazım olacak, yaptırırsam diye sizi takip ediyorum :) izlerim, potluklarım kötü ama yaralar iyileşti çok şükür. Sporada başladım. Doktorum Ali bey yazın gelin görelim ne yapılabilir ona göre değerlendirelim dedi. Cesaret edip yaptırabilirsem iz için tekrar ameliyat gerekiyor. Büzüşüklük ele gelince iğrenc bir his bırakıyor çünkü. Bakacagız artık.
ah jelesecim, duayenim.... aslında düşünmüyorda değilim:) ameliyatı oldummmm... ben geldimmm... 20 yaş gençleştim desem... güzel olmaz mı...
ama henüz 22,500 liraya kıyıp ameliyat olamadım...
batıyorum, çıkıyorum ama ölmedim... buralardayım
hayırlısı olsun arkadaşımmCanim zaten ben olayi yeni cozdum yanagin o kismi sinir dolu oyuzden cogu bahaneler buluyomus gecmez olmaz bekle diye yoksa ortak gorus sag alt tarafta sert alinmasi lazim bir doku vicinr ve kararim belli canim mehmet mutaf ben lenf damarlarini arastirmistim en zor ameliyat edilen hafif dokunusta parcalanan bu damarlari mehmet hoca mikrocerah oldugu Icin nakilde yapiyo milyarlarcasiyla ugrasiyo insallah onun icin cok kolay olucak ortada buyuk bir sorun yok kucuk bir sorunu beceremediklei icin buyuten doktorlar var cok sukur onun gibi alcakgonulu mukemmel birini tanidim
merhaba , bende bu ameliyatı olalı 10 gün oldu bugün işe başladım ilk üç gün zordu ama çok memnun ve mutluyum şimdiden 10 yaş desem yeri , hafif şişlik var ama bu hali bile çok güzel inanılmaz değişti ve güzel oldu , kesiniıkle tavsiye ediyorum
O OSY masallah. Cidden. Ifadeniz hic degismemis. Ama hakverirseniz oncesi halini de gormek isteriz. 7. Gun benimde ama sukur iyiyim ancak sizin kadar degil. Super. Tadini cikarin.potluk diilde dikiş yerlerinin hafif şişliği var oda geçicek yavaş yavaş eski haline göre çok çok iyi ben herşeyin çok güzel olcağına inanarak o ameliyata girdim kötü hiçbirşey aklıma getirip enerjime sokmadım , ben başka doktorada gitmedim burdan baktim bir iki okudum ve karar verdim
Selam bu ameliyata karar verince buraya uye aldim bilgi almak icin siz soyleyince farkettim kimsenin resim koymadigini ve bndr kaldirdimSlm hosgeldin osy profil resmi yaptigina gore baya bi hosuna gitmis gibi bu ameliyat cok yakismis.onceki halini bilmedigim icin ne kadar degistin pek anlayamadim. Oncesi resmini de koyarsan bizim icin daha aciklayici olucak.kk da ilk seni gorunce cok sasirdim cunku genelde boyle acik acik kimse resim koymaz. tekrar gecmis olsun cnm.