Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..
Bu arada sulh sağlanmış
Pukka arkadaşım hoşgelmişsin .. Sevindim, tekrar dönmene ..
Uygulama arkadaşı daha önceden bilmiyordum ve ameliyatının iyi geçmesine mutlu oldum. Zaten Ercan Beyin min. doku travması yarattığını ve hastalarının çok çabuk iyileştiğini konuşmuştuk. Dilerim iyileşme bir yana, gönlünce olmuştur.
Ve Misch'in de 2 ay sonra giderek düzelmesi mutlu edici.. Kendimi senin yerine koyduğumda '' Helal olsun, ciddi zor bir dönem geçirdi ve kafayı yemeden dayandı'' diyorum ve ''herşey artık istediğim gibi oldu'' diyeceğin anı kendi adıma iple çekiyorum..
OSY yazımdan alıntı yaptığın için sorayım, (bendeki de ne şans
fazla da yazmadım amma ..) Buradaki arkadaşlar için birilerinin başarılı ameliyatını vurgulamasının çok teşvik edici olduğunu hep beraber yaşıyoruz.. Ne de olsa kadın dayanışması
Burada bir dalga geliyor, Erhan Bey furyası başlıyor, diğer dalga da Ercan Bey.. Galiba tekrar sıra Erhan Beyde.. Ameliyat endo muydu yoksa klasik mi? 10 günde iyileşip iş başı yaptığına göre muhteşem bir cilt kaliten var, anlaşılan .. Şanslısın..
Printemps, Black, Jelesec hepinize merhaba, yazılarınızı okudum.. Herşey gönlünüzce olsun..( Kim kimdi unuttum, tekrar dönüp okumayayım, sakın implant taktırmayın)
Marco hesabın niye pasifize oldu, anlamadım.. Umarım, kaybolmazsın..
Black implant çıkarıldığında (kalan parçayı bilmem) mutlaka doku deformasyonu oluştuğunu dr arkadaşlarımdan biliyorum. Bir ameliyatla düzelir, endişelenme. Sadece içine sinen, kafana yatan doktoru bul..
Hepinize sevgiler, güzellikler
hapiii..öncelikle başın sagolsunn..umarım teselli edecek dostlarla ,ailenle çevrilisindir zor zamanlarında yalnız kalma cnm.ben seni ikiz topiğinden hatırlıyorum senin de ikizlerin vardı ya da tüp bebekde miydik beraber? bu arada azıcık da hatırlatma yaparsan sevinirim ,geçirdiğin operasyonlarla veya düşündüklerinle ilgili,
kızlar blackk,naz ,pukka canımmm hepinize sevgiler tabii mische marco ya da yazamasam da yazın okuyorum bennn...