Endoskopik yüz germe - Facelift

OYS bak ben de dahil burda bu işinn uzmanları var ..hanii solimm de ..bill ..külyutmazlar cook yaniii
Yazdiginiza pek anlam veremedim bu ameliyati olmak isteyen ve sureci merak edenlere yardimim olsun diye girdim , bu yorumlar cok entrasan isteyen olursa ozelden yazar ve detayli resimlerimi ve ameliyati paylasirim , bunun kul neresinde olabilir bilmiyorum ....

Canimm cook Iyisin printempsin dedigi gibi yutanyok

Dedigim gibi siz bilirsiniz cok komik yorumlar ,ozelden yazanlara cevap yazdim resimleride gosterdim ameliyat tarihim, yeri yurdu belli , sadece burdan mutlulugumu paylasmak ve dusunenlere faydam olur diye yazmisdim, neyse demekki iyi niyetli olup yazmamak lazim, ozelden yazanlar disinda kimseye birdaha yorum yapmicam saygilar

Gule gule

Canim cok ozur dieleim, ben nisan da uye oldunuz sandim, kusura bakmayin, arkadaslarda benim yuzumden yanildilar

Sağolun arkadaşlar, başsağlığı dilekleriniz için..
Sahiden keyifli bir dost ortamı haline gelmiş, bu sayfa Bugün okurken beni bile güldürdünüz.. Dilerim keyifler hep böyle eder..

canımcım nerelerdesin..buralar cok keyifli artık..sohbet için ayrı bir grup da oluşturduk bekleriz
"uygulama"nın çok iyi gorunuyor sonucu, fotolara bak mutlaka..ben de atarım bi ara mailine foto:)
fiyattan indirim olur bence,22.5 epey fazla..
öpyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…