bu ameliyata karar verince mi uye oldunuz? uyelik tarihiniz dun gibi gozukuyor profilinizde.Selam bu ameliyata karar verince buraya uye aldim bilgi almak icin siz soyleyince farkettim kimsenin resim koymadigini ve bndr kaldirdim
Eşim vurur beni artık. Bir gün duyarsınız belki kadın cinayetine bir kurban daha :)) ameliyatlardan ölmezsem :)))düzelir canım zaman geçsin daha yeni öyle zaten estetiğe merhaba dediysen bir de k.k da devam ediyorsan hepsine değiyorsun kaçarı yok:)))))
hıımmmmmmmmmmmmmmmAmeliyattan once uye oldum hatta bir kisiyle mesajlastim olanlardan
bu ameliyata karar verince mi uye oldunuz? uyelik tarihiniz dun gibi gozukuyor profilinizde.
Yazdiginiza pek anlam veremedim bu ameliyati olmak isteyen ve sureci merak edenlere yardimim olsun diye girdim , bu yorumlar cok entrasan isteyen olursa ozelden yazar ve detayli resimlerimi ve ameliyati paylasirim , bunun kul neresinde olabilir bilmiyorum ....OYS bak ben de dahil burda bu işinn uzmanları var ..hanii solimm de ..bill ..külyutmazlar cook yaniii
Eşim vurur beni artık. Bir gün duyarsınız belki kadın cinayetine bir kurban daha :)) ameliyatlardan ölmezsem :)))
Girmiyim girmiyim diyorum anacim sen burdaki bukadar Insani aptalmi sandin bunlar yemiyo artk bayatladi guzelim yeni biseyler bulunAmeliyattinsanin once uye oldum hatta bir kisiyle mesajlastim olanlardan
Canimm cook Iyisin printempsin dedigi gibi yutanyokYazdiginiza pek anlam veremedim bu ameliyati olmak isteyen ve sureci merak edenlere yardimim olsun diye girdim , bu yorumlar cok entrasan isteyen olursa ozelden yazar ve detayli resimlerimi ve ameliyati paylasirim , bunun kul neresinde olabilir bilmiyorum ....
Gule guleDedigim gibi siz bilirsiniz cok komik yorumlar ,ozelden yazanlara cevap yazdim resimleride gosterdim ameliyat tarihim, yeri yurdu belli , sadece burdan mutlulugumu paylasmak ve dusunenlere faydam olur diye yazmisdim, neyse demekki iyi niyetli olup yazmamak lazim, ozelden yazanlar disinda kimseye birdaha yorum yapmicam saygilar
Canim cok ozur dieleim, ben nisan da uye oldunuz sandim, kusura bakmayin, arkadaslarda benim yuzumden yanildilarDedigim gibi siz bilirsiniz cok komik yorumlar ,ozelden yazanlara cevap yazdim resimleride gosterdim ameliyat tarihim, yeri yurdu belli , sadece burdan mutlulugumu paylasmak ve dusunenlere faydam olur diye yazmisdim, neyse demekki iyi niyetli olup yazmamak lazim, ozelden yazanlar disinda kimseye birdaha yorum yapmicam saygilar
Canim benim , senin eksikligin cok anlasiliyorSağolun arkadaşlar, başsağlığı dilekleriniz için..
Sahiden keyifli bir dost ortamı haline gelmiş, bu sayfaBugün okurken beni bile güldürdünüz.. Dilerim keyifler hep böyle eder..
beni vurmadıysa eşim seni de vurmaz canımmm benim ki laf sokar sana harcanan laaaa 20.lik rus alırdım diyeee
canım daha iyi olmana sevindim... biraz sıkıntı yaşadın ama inşallah sonuç güzel olacak...
tüm güzel enerjileri sana gönderiyorum...
son halinin fotolarını gönderirsen tekrar bir yorumlarız.
canım hiç kafanı takma... sen ameliyat öncesinde çok sorunlu bir yüze sahip değildin... fark edilmeme sebebi bu olabilir... bak, doktor beni bir kesse-biçse; ooo süper olmuşsun sen diyeceksinçünkü benim yüzümde ameliyata ihtiyaç var ve toparlandığında hemen farkedilecek