Endoskopik yüz germe - Facelift

insallah canim benim insallah
Pukka bitanem senin sayende doktorumu buldum
Sinirlerin oldugu kisim oldugu icin herkesin korkarak yaklastigi kisim biliyorumki onun icin cok kolay insallah mr cektirip temuz gibi ona ameliyat olucam ingilizce var suan oyuzden yoksa beklememin bir sebebi yok kizlar ttnete gittim bugun bir ay gibi bir sure baglanamiycak cepten de giremem artik buraya paketi ckk astim vede zor oluyo puka canim benim insallah gonlune gore olsun ameliyatin doktorun yuzun duacinim

aa yazıyorum çıkmıyor neyse bir daha yazayım..

hapi cnm başın sagolsun ,umarım bu dönemde can dostlarla ,ailenle berabersindir,teselli buluyorsundur, zor zamanlar cnm yalnız kalmamalısın. bu arada hapi ben seni ikiz bebekten hatırlıyorum ,ikizlerin vardı di mi cnm,yoksa tüp bebek topiğinde miydik ,hatırlatırsan iyi olur tabii geçirdiğin operasyonları da bi hatırlatmayı unutma ya da yaptırmak istediklerini.

kızlar hepinizi öpüyorum özellikle naz ,pukkq,blqck,misch,marco cnm hep yazın yazamasam da okuyorum ben...

B black tulips yardimci olabildiysem ne mutlu bana ,insallah sonucun tam istedigin gibi olur,insallah mukemmel olursun. Internet olmayacak sende, whatsaptan da ulasamayacagim o halde sana degil mi? Amin canim dilerim hepimizin gonlune gore olur hersey

Canim bende sneinle ayni durumdayim,dolgu cok dediler kesinlikle kabul etmedim , cok kotu goruntu oluyor bence de, ayrica klasik germe ile geriliyor orasi

Pukkapad benim içinde çok çabaladı. İyileşmem için elinden geleni yaptı. Melek gibi kalbi var onun. Ben de çok seviyorum kendisini. İnşallah Rabbim güzel gönlüne göre verir. Ameliyatı istediği gibi güzel geçer. Can O. Herkese şifalar diliyorum aynı zamanda. Sevgiler :)

Canim benim, o senin kendi iyiligindir, benim insanlik gorevim, eger elimden ufacik bir yardim bile geldiyse ne mutlu bana. Ben de snei cok seviyorum ,iyi ki varsin canim benim. Insallah hepimizin ameliyati cok cok iyi gecer. Hepimiz cok guzel oluruz insallah. Boyle duygusal seyler yazma aglatirsin beni.

Bitanem vatsaptan hep yazabiliriz mish naz marco printmps lil jelesec hapi hapide bugun gonlume girdi :))) hepinizi seviyorum kizlar aklimdasiniz zaten varsap var mail var Internet baglaninca hep burdayim

Pukkapad bu gelismelerden sonra sadece alt goz kapagi yaptirmaya karar verdim. bence yanaklarin cok cok az da olsa yukari gorunmesine sebeb olacak ve ayni zamandada goz altlari biraz daha genclesmis olacagini dusunuyorum. implant ve dolguya hayir....

Dayanamadim girdim yardimci olmak ne kelime pskolojimi
Melek gibievet yardimci olmak ne demek pskolojimi duzelttin pukka sen olmasan mehmet beyi bulamazdim butun atkdslarim melek peganumda gecen seneaz kahrimi cekmedi hep cevapladi yazdiklarimi naz mish marco print lil jelesec uygulama burasi pskolojik destek sitesi umarim hepimiz cok mutlu oluruz insallah uc kez yeniden giris yaptim kizlar cepten cok zor cidden okuyorum arada yazin siz

o senin iyiligindendir canim, elbette burada hepimiz ayni durumdayiz ve en iyi biz anlariz birbirimizi... yardimci olmak cok guzel bir mutluluk.

Pukkapad sence sacma deilmi o sekilde randevu vermesi? sen yaptirdinmi hicbirsey? yaptirdiysan kime yaptirdin?
ahahahha tam adamina sordun:))) ben nasip ise yakind ayaptiracagim henuz hic bri sey yaptiramadim, Fatih bey ile gecen sene daha dogrusu sekreteri ile konusmustum, konusma aklima yatmadigi icin elemistim ama buradan arkadaslarim faith beye cesitli operasyonlar oldular memnunlar, herkeisn beklentisi farkli tabii, yuz konusu oldugu icin ben daha cok arastrimayi tercih ettim. Benim gorusecegim bir kac doctor var ,geldigimde karar verip olacagim ama buyuk ihtimal Ercan Karacaoglu olacak doktorum.
Muayene olmadan ameliyata girmenin dogru olmayacagini dusunuyorum.

su an ibrahim oskui yi dinliyorum ve yuz germe konusunda Amerikada yaptiklari en dogal en iyi ameliyati sadece bu adam soluyor. baska hicbir doktordan henuz duymadim turkiyedeki.en dogal ve guzel olabilecek yontem bu adamin soledigi.

Avrupali evet melek gibi belki dünür olacağız iki melek ve hafif deli anlaşırız artık Pukkapad le

sen nasılsın Avrupali düzeldi demi sorunun sıkıntı yok inşallah sana da sevgiler

su an ibrahim oskui yi dinliyorum ve yuz germe konusunda Amerikada yaptiklari en dogal en iyi ameliyati sadece bu adam soluyor. baska hicbir doktordan henuz duymadim turkiyedeki.en dogal ve guzel olabilecek yontem bu adamin soledigi.
akrep Nalan dan epeyce yag cekmis, zavalli kadincagiz 6 ay yataktan kalkamamis ,iyi arastir istersen

canım daha iyi olmana sevindim... biraz sıkıntı yaşadın ama inşallah sonuç güzel olacak...
tüm güzel enerjileri sana gönderiyorum...
son halinin fotolarını gönderirsen tekrar bir yorumlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…