Jelesec iyiyim çok teşekkür ederim. İleride lazım olacak, yaptırırsam diye sizi takip ediyorum :) izlerim, potluklarım kötü ama yaralar iyileşti çok şükür. Sporada başladım. Doktorum Ali bey yazın gelin görelim ne yapılabilir ona göre değerlendirelim dedi. Cesaret edip yaptırabilirsem iz için tekrar ameliyat gerekiyor. Büzüşüklük ele gelince iğrenc bir his bırakıyor çünkü. Bakacagız artık.
evet bunu bentoprakda da yaşadık sevgidede dokulara minimum zarar veriyor inş canım sende ol mutlu sonucu yaşa
Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..
Bu arada sulh sağlanmışPukka arkadaşım hoşgelmişsin .. Sevindim, tekrar dönmene ..
Uygulama arkadaşı daha önceden bilmiyordum ve ameliyatının iyi geçmesine mutlu oldum. Zaten Ercan Beyin min. doku travması yarattığını ve hastalarının çok çabuk iyileştiğini konuşmuştuk. Dilerim iyileşme bir yana, gönlünce olmuştur.
Ve Misch'in de 2 ay sonra giderek düzelmesi mutlu edici.. Kendimi senin yerine koyduğumda '' Helal olsun, ciddi zor bir dönem geçirdi ve kafayı yemeden dayandı'' diyorum ve ''herşey artık istediğim gibi oldu'' diyeceğin anı kendi adıma iple çekiyorum..
OSY yazımdan alıntı yaptığın için sorayım, (bendeki de ne şansfazla da yazmadım amma ..) Buradaki arkadaşlar için birilerinin başarılı ameliyatını vurgulamasının çok teşvik edici olduğunu hep beraber yaşıyoruz.. Ne de olsa kadın dayanışması Burada bir dalga geliyor, Erhan Bey furyası başlıyor, diğer dalga da Ercan Bey.. Galiba tekrar sıra Erhan Beyde.. Ameliyat endo muydu yoksa klasik mi? 10 günde iyileşip iş başı yaptığına göre muhteşem bir cilt kaliten var, anlaşılan .. Şanslısın..
Printemps, Black, Jelesec hepinize merhaba, yazılarınızı okudum.. Herşey gönlünüzce olsun..( Kim kimdi unuttum, tekrar dönüp okumayayım, sakın implant taktırmayın)
Marco hesabın niye pasifize oldu, anlamadım.. Umarım, kaybolmazsın..
Black implant çıkarıldığında (kalan parçayı bilmem) mutlaka doku deformasyonu oluştuğunu dr arkadaşlarımdan biliyorum. Bir ameliyatla düzelir, endişelenme. Sadece içine sinen, kafana yatan doktoru bul..
Hepinize sevgiler, güzellikler
Hapi hoşgeldin canım. Can dostumu kaybettim demişin. kimdir bilemedim ama başın sağolsun.Vefat olayı var sanırım. Çok üzüldüm canım. Sık sık buraya uğra. Burası terapi gibi seni neşelendirmeye çalışırız.Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..
Bu arada sulh sağlanmışPukka arkadaşım hoşgelmişsin .. Sevindim, tekrar dönmene ..
Uygulama arkadaşı daha önceden bilmiyordum ve ameliyatının iyi geçmesine mutlu oldum. Zaten Ercan Beyin min. doku travması yarattığını ve hastalarının çok çabuk iyileştiğini konuşmuştuk. Dilerim iyileşme bir yana, gönlünce olmuştur.
Ve Misch'in de 2 ay sonra giderek düzelmesi mutlu edici.. Kendimi senin yerine koyduğumda '' Helal olsun, ciddi zor bir dönem geçirdi ve kafayı yemeden dayandı'' diyorum ve ''herşey artık istediğim gibi oldu'' diyeceğin anı kendi adıma iple çekiyorum..
OSY yazımdan alıntı yaptığın için sorayım, (bendeki de ne şansfazla da yazmadım amma ..) Buradaki arkadaşlar için birilerinin başarılı ameliyatını vurgulamasının çok teşvik edici olduğunu hep beraber yaşıyoruz.. Ne de olsa kadın dayanışması Burada bir dalga geliyor, Erhan Bey furyası başlıyor, diğer dalga da Ercan Bey.. Galiba tekrar sıra Erhan Beyde.. Ameliyat endo muydu yoksa klasik mi? 10 günde iyileşip iş başı yaptığına göre muhteşem bir cilt kaliten var, anlaşılan .. Şanslısın..
Printemps, Black, Jelesec hepinize merhaba, yazılarınızı okudum.. Herşey gönlünüzce olsun..( Kim kimdi unuttum, tekrar dönüp okumayayım, sakın implant taktırmayın)
Marco hesabın niye pasifize oldu, anlamadım.. Umarım, kaybolmazsın..
Black implant çıkarıldığında (kalan parçayı bilmem) mutlaka doku deformasyonu oluştuğunu dr arkadaşlarımdan biliyorum. Bir ameliyatla düzelir, endişelenme. Sadece içine sinen, kafana yatan doktoru bul..
Hepinize sevgiler, güzellikler
sadece nazobial ise küçük bir miktar geçici dolgu ile halloluyo. ben yaptırdım. çokda memnunum. İyi bir doktora gidersen o bölgenin riski yok. Öyle sezen gibi şişmiyosun.arkadaslar bugun bi doktordan daha cevap aldim.vucuttan yag alip doldururum, ama yuz gerdirme olmaz ona demis.fakat ben sezen aksu yada bulent ersoy gibi kocaman bi kafayla gezmek istemiyorum. ya yanlis doldurursa nolacak. ben gecenb sene dermal fillers yaptirmistim. disim agriyormus gibi sag tarafim sisik gezdim bir sene. bunu risk edemem bir daha. ne diyorsunuz bu ise?
ne dememk yazamasam ya. bebeleri az rahat bırak bize de vakit ayır. kaç gündür yoksun. özledikaa yazıyorum çıkmıyor neyse bir daha yazayım..
hapi cnm başın sagolsun ,umarım bu dönemde can dostlarla ,ailenle berabersindir,teselli buluyorsundur, zor zamanlar cnm yalnız kalmamalısın. bu arada hapi ben seni ikiz bebekten hatırlıyorum ,ikizlerin vardı di mi cnm,yoksa tüp bebek topiğinde miydik ,hatırlatırsan iyi olur tabii geçirdiğin operasyonları da bi hatırlatmayı unutma ya da yaptırmak istediklerini.
kızlar hepinizi öpüyorum özellikle naz ,pukkq,blqck,misch,marco cnm hep yazın yazamasam da okuyorum ben...
Allah korusun ya. İyileşmene sevindim. Görmüştüm bende bacağını. üst kısmı yani. üzülmüştüm. Toparlanıp mutlu olmana çok çok sevindim. Yeniler için biraz bekle acele etme lütfenEşim vurur beni artık. Bir gün duyarsınız belki kadın cinayetine bir kurban daha :)) ameliyatlardan ölmezsem :)))
cinlimi,travesti mi:)))))))))hangisi :))))ben travesti olsun derdimmm ha ha ha hajelom uygulamaya , gözü başka şekilde yaparsam çinli gibi gezersin aylarda demiş..ameliyat tekniklerinin farklı olmasından da kaynaklanıyor sanırım..
M misch tatlisler aynen oyle dedi. badem goz kolay duzelmez aylarca cinli gibi dolasirsin dedi bir teknik daha var senin de yuzun musait hafif cekik olur yapariz dedi. Benim goxlerimde yasadigim dikisler alinana kadar en buyuk sikinti acamamakti sislikten degil. Goz kenarlarinda klips olmasindan dolayi. Yapi olarak da gozlerim cukurdatdi ancak yillar icinde mezar iyugu olustu tobeee:) o yuzden o kismi tedavi icin potluk yapan deriyi de almasi gerekmis ve dikis atmis. Su anki cekikliginden inanin memnunum. Boyle kalirsa cok iyi.cinlimi,travesti mi:)))))))))hangisi :))))ben travesti olsun derdimmm ha ha ha ha
evet canımm kesin farklı tabiii
arkadaslar bugun bi doktordan daha cevap aldim.vucuttan yag alip doldururum, ama yuz gerdirme olmaz ona demis.fakat ben sezen aksu yada bulent ersoy gibi kocaman bi kafayla gezmek istemiyorum. ya yanlis doldurursa nolacak. ben gecenb sene dermal fillers yaptirmistim. disim agriyormus gibi sag tarafim sisik gezdim bir sene. bunu risk edemem bir daha. ne diyorsunuz bu ise?
Naz tatlimm vatsapina bakar misinAllah korusun ya. İyileşmene sevindim. Görmüştüm bende bacağını. üst kısmı yani. üzülmüştüm. Toparlanıp mutlu olmana çok çok sevindim. Yeniler için biraz bekle acele etme lütfen
okk naz ımmmmm...ben de sizi ozledimmm..sözz bu akşamm aranızdayımmm....ne dememk yazamasam ya. bebeleri az rahat bırak bize de vakit ayır. kaç gündür yoksun. özledik
Dogru diyosun bitanecim bazilarini goz ardi etmek gerekiyo onemsememek lazim salak yerine konulmaya dayanamiyorum sadece giremiyorum siteye atiyo Ikidebir sinir oldum herkes bilsin burda aptal insan yok iyiniyetliyiz sadece ama bor yere kadar dedigin gibi bosverelimmm fistigimblacckk imi kızdırmayııınnnnnn...wallahiii mahvederim kim üzerse benim güzeller güzeli prensesiikidei.
black cnm aslında hherkesi de okumamak lazım..herkesi kendin gibi bilme bebegimmmmm...bazıları maksatlı ve sinir bozucu....hooş, bizden kaçmıyor ama boşşvermek nuhatap olmamk lazımmm...muccxxx cnmm.
okk naz ımmmmm...ben de sizi ozledimmm..sözz bu akşamm aranızdayımmm....
sensiizzzzz olmazzzzz...bırak sporu..spor de neymişşşşşşşş..biz yeteriz sana canımcımbu akşam sporda olacağım yaa..üff..anında cevap vermeyince de tadı kalmıyo ki
Merhaba Markopasa, katiliyorum sana. Kesinlikle yagdi dolguydu hicbirini yapmicam.cunku dolguyu gecen sene burda denedim. dahada kotu oldu bi taraf disim sismis gibi gezdim bir yil boyunca. Allahtan gecici biseydide indi sonunda. Ben aynaya bakinca gorebiliyorum. 40 yasina geldim dolduracak bisey yok. zaten yuzum yeterince buyuk benim. hep bakiyodum sanatcilara ne icin yuzleri bole sismis diye dusunuyordum. simdi anladimki bu doktorlar surekli millet kandiriyor bole dolgu yap die. son olarak Ibrahim beye mesaj attim.resimde .. haber bekliyorum fiyat olarak ve soledim kesinlikle implant ti yag koymaydi dolguydu istemiyorum dedim.Merhaba anladigim kadariyla yuzunde asimetrik bir durum var bir tarafin daha sarkik oldugunu yazmissin..eger oranin topwrlanmasini istiuorsan oncelikle dolgu ve hele hele yagdan uzak durmani tavsiye ederim.yag aksine sorun olmayan yerleri bile sarkitiyor ben bana yapilan yag dolgusundan muzdaribim asla tavsiye etmem belki o kisminda yapilacak bir germe kaldirma islemiyle daha iyi sonuc alirsin..
Hadi yaaa.. Of yaaa. Allah askina adam gibi uygun fiyata cok dallandirmadan yuz ceken bir doctor adi verin bana arkadaslar yalvariyorum. Kafam cok karistiii......akrep Nalan dan epeyce yag cekmis, zavalli kadincagiz 6 ay yataktan kalkamamis ,iyi arastir istersen