Endoskopik yüz germe - Facelift

canım çok şükür kurtulmuşsun o korkulu süreçten..sonuçtan memnun musun peki, iz dışında?

sevgili hapi başın sağolsun.
bende durum daha netleşmedi, gözlerdeki sorun azaldı ama devam ediyor..senin için de en iyisi olur umarım.ameliyata karar verdin sanırım, dr araştırmasındasın..o süreç hepsinden daha uzun sürüyor malum

Hapi hoşgeldin canım. Can dostumu kaybettim demişin. kimdir bilemedim ama başın sağolsun.Vefat olayı var sanırım. Çok üzüldüm canım. Sık sık buraya uğra. Burası terapi gibi seni neşelendirmeye çalışırız.

sadece nazobial ise küçük bir miktar geçici dolgu ile halloluyo. ben yaptırdım. çokda memnunum. İyi bir doktora gidersen o bölgenin riski yok. Öyle sezen gibi şişmiyosun.

ne dememk yazamasam ya. bebeleri az rahat bırak bize de vakit ayır. kaç gündür yoksun. özledik

Eşim vurur beni artık. Bir gün duyarsınız belki kadın cinayetine bir kurban daha :)) ameliyatlardan ölmezsem :)))
Allah korusun ya. İyileşmene sevindim. Görmüştüm bende bacağını. üst kısmı yani. üzülmüştüm. Toparlanıp mutlu olmana çok çok sevindim. Yeniler için biraz bekle acele etme lütfen

cinlimi,travesti mi:)))))))))hangisi :))))ben travesti olsun derdimmm ha ha ha ha

evet canımm kesin farklı tabiii
M misch tatlisler aynen oyle dedi. badem goz kolay duzelmez aylarca cinli gibi dolasirsin dedi bir teknik daha var senin de yuzun musait hafif cekik olur yapariz dedi. Benim goxlerimde yasadigim dikisler alinana kadar en buyuk sikinti acamamakti sislikten degil. Goz kenarlarinda klips olmasindan dolayi. Yapi olarak da gozlerim cukurdatdi ancak yillar icinde mezar iyugu olustu tobeee:) o yuzden o kismi tedavi icin potluk yapan deriyi de almasi gerekmis ve dikis atmis. Su anki cekikliginden inanin memnunum. Boyle kalirsa cok iyi.

Merhaba anladigim kadariyla yuzunde asimetrik bir durum var bir tarafin daha sarkik oldugunu yazmissin..eger oranin topwrlanmasini istiuorsan oncelikle dolgu ve hele hele yagdan uzak durmani tavsiye ederim.yag aksine sorun olmayan yerleri bile sarkitiyor ben bana yapilan yag dolgusundan muzdaribim asla tavsiye etmem belki o kisminda yapilacak bir germe kaldirma islemiyle daha iyi sonuc alirsin..

Yesim 2015 ben senin durumu anliyamadim hem sislik var diyosun sonrada bir sene oyle dolastim diyosun sislik vardi gectiyse neden yanagim sis diye yakindin sislik olan birininde yag koydurmak istemesi ilginc burda derdine gercekten cozum arayan insanlar var cocuk oyunu odasi degil

Allah korusun ya. İyileşmene sevindim. Görmüştüm bende bacağını. üst kısmı yani. üzülmüştüm. Toparlanıp mutlu olmana çok çok sevindim. Yeniler için biraz bekle acele etme lütfen
Naz tatlimm vatsapina bakar misin

blacckk imi kızdırmayııınnnnnn...wallahiii mahvederim kim üzerse benim güzeller güzeli prensesimi.

black cnm aslında hherkesi de okumamak lazım..herkesi kendin gibi bilme bebegimmmmm...bazıları maksatlı ve sinir bozucu....hooş, bizden kaçmıyor ama boşşvermek nuhatap olmamk lazımmm...muccxxx cnmm.

Dogru diyosun bitanecim bazilarini goz ardi etmek gerekiyo onemsememek lazim salak yerine konulmaya dayanamiyorum sadece giremiyorum siteye atiyo Ikidebir sinir oldum herkes bilsin burda aptal insan yok iyiniyetliyiz sadece ama bor yere kadar dedigin gibi bosverelimmm fistigim

bu akşam sporda olacağım yaa..üff..anında cevap vermeyince de tadı kalmıyo ki
sensiizzzzz olmazzzzz...bırak sporu..spor de neymişşşşşşşş..biz yeteriz sana canımcım

Merhaba Markopasa, katiliyorum sana. Kesinlikle yagdi dolguydu hicbirini yapmicam.cunku dolguyu gecen sene burda denedim. dahada kotu oldu bi taraf disim sismis gibi gezdim bir yil boyunca. Allahtan gecici biseydide indi sonunda. Ben aynaya bakinca gorebiliyorum. 40 yasina geldim dolduracak bisey yok. zaten yuzum yeterince buyuk benim. hep bakiyodum sanatcilara ne icin yuzleri bole sismis diye dusunuyordum. simdi anladimki bu doktorlar surekli millet kandiriyor bole dolgu yap die. son olarak Ibrahim beye mesaj attim.resimde .. haber bekliyorum fiyat olarak ve soledim kesinlikle implant ti yag koymaydi dolguydu istemiyorum dedim.

akrep Nalan dan epeyce yag cekmis, zavalli kadincagiz 6 ay yataktan kalkamamis ,iyi arastir istersen
Hadi yaaa.. Of yaaa. Allah askina adam gibi uygun fiyata cok dallandirmadan yuz ceken bir doctor adi verin bana arkadaslar yalvariyorum. Kafam cok karistiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…