Endoskopik yüz germe - Facelift

arkadaslar implanta karsiyim eger youtube da bakarsaniz yanaklari kaldirmak icin baska cok dogal bi dikis atma teknigi var.neden onu yapmyorlarmi? implanta kesinlikle guvenemem.insallah istedigin gibi olur black tulips.

Cok guzel gorunuyosunuz Iyiki yaptirmissiniz yuzuniz tam istedigim gibi ucgen Masallah

arkadaslar implanta karsiyim eger youtube da bakarsaniz yanaklari kaldirmak icin baska cok dogal bi dikis atma teknigi var.neden onu yapmyorlarmi? implanta kesinlikle guvenemem.insallah istedigin gibi olur black tulips.
Takibe aliyorum resim gorebilirsin yesim :) sis halide var

Acaba senin yanagindaki sislikte benimkisi gibimi gorunuste nasil duruyo bende kistden supeleninsallahyolar cok gecmis olsun bu arada kaza gecirmissin bu sislikler gecicek Insallah merak etme rica ederim bende yazamiyorum :) cepten giriyorum ikidebir atiyo site iyigeceler gorusuruz :)

iste implanta asla guvenemem diyorum. yani yanak olmasin ama implantta olmasin, yandan duz durur ama onden bisey deismiyor cok. bana ole geliyor bilmiyorum. ama sen cok guzel gorunuyorsun. ne zaman yaptirdin?

henuz gencsin, bu hususta doktor muyanesi oldunuz mu? ne onderdiler size? endoskopik yuz germe mi klasik yuz germe mi? yuzunuzun alt bolgesi mi yanak bolgesi mi sorunlu?

black tulips nolur kac lira odediginide sole ole git.:)) ya cok gencsin belli.neden yaptirdin ve neyi yaptirdin anlamadim valla.
piyasadaki fiyatlar endoskopik yuz germe icin 6 binden basliyor 20 bin euro ya kadar cikiyor, klasik germe ise 15 bin den basliyor kaca kadar cikiyor bilmiyorum... sana yapilacak islem ne onu bilmek lazim oncelikle, fevzi yavas i hic duymadim hic haberim yok

Hic olmadim . bir kac dr a mesaj attim. birinden cevap aldim simdilik iste. ve mayista gitmeyi dusunuyorum istanbula. o zaman yaptirmak istiyorum. o yuzdende acele ediyorum aslinda biraz.

Hic olmadim . bir kac dr a mesaj attim. birinden cevap aldim simdilik iste. ve mayista gitmeyi dusunuyorum istanbula. o zaman yaptirmak istiyorum. o yuzdende acele ediyorum aslinda biraz.
sizin yuzunuzun tam olarak neresi sorunlu, mail attiginiz doktor size ne onerdi? elmaciklar ise endoskopik yapiliyor, ama asgi kisim ise klasik sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…