Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozelden yazdim :)ve doktorun dedigi sey su sadece- tamam yapariz-11 milyar.:))
Nazobial bolge sorun yani, onu dolduruyorlar veya klasik germe ile duzeliyor,endoskopik ile duzelmiyor hafifliyor sadeceelmaciklar cok umrumda degil sadece hani burundan agiz kismina cizgi dusuyorya yuz yaslandikca-- iste benim sag tarafa cizgi dustu.solda ise pek bisey yok.ama belli oluyor sag taraf ve o yuzden istiyorum yaptirmak. ben yarin resim koyarim gorunce ancak anlarsin.
merhaba , bende bu ameliyatı olalı 10 gün oldu bugün işe başladım ilk üç gün zordu ama çok memnun ve mutluyum şimdiden 10 yaş desem yeri , hafif şişlik var ama bu hali bile çok güzel inanılmaz değişti ve güzel oldu , kesiniıkle tavsiye ediyorum
Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..
Bu arada sulh sağlanmış Pukka arkadaşım hoşgelmişsin .. Sevindim, tekrar dönmene ..
Uygulama arkadaşı daha önceden bilmiyordum ve ameliyatının iyi geçmesine mutlu oldum. Zaten Ercan Beyin min. doku travması yarattığını ve hastalarının çok çabuk iyileştiğini konuşmuştuk. Dilerim iyileşme bir yana, gönlünce olmuştur.
Ve Misch'in de 2 ay sonra giderek düzelmesi mutlu edici.. Kendimi senin yerine koyduğumda '' Helal olsun, ciddi zor bir dönem geçirdi ve kafayı yemeden dayandı'' diyorum ve ''herşey artık istediğim gibi oldu'' diyeceğin anı kendi adıma iple çekiyorum..
OSY yazımdan alıntı yaptığın için sorayım, (bendeki de ne şans fazla da yazmadım amma ..) Buradaki arkadaşlar için birilerinin başarılı ameliyatını vurgulamasının çok teşvik edici olduğunu hep beraber yaşıyoruz.. Ne de olsa kadın dayanışması Burada bir dalga geliyor, Erhan Bey furyası başlıyor, diğer dalga da Ercan Bey.. Galiba tekrar sıra Erhan Beyde.. Ameliyat endo muydu yoksa klasik mi? 10 günde iyileşip iş başı yaptığına göre muhteşem bir cilt kaliten var, anlaşılan .. Şanslısın..
Printemps, Black, Jelesec hepinize merhaba, yazılarınızı okudum.. Herşey gönlünüzce olsun..( Kim kimdi unuttum, tekrar dönüp okumayayım, sakın implant taktırmayın)
Marco hesabın niye pasifize oldu, anlamadım.. Umarım, kaybolmazsın..
Black implant çıkarıldığında (kalan parçayı bilmem) mutlaka doku deformasyonu oluştuğunu dr arkadaşlarımdan biliyorum. Bir ameliyatla düzelir, endişelenme. Sadece içine sinen, kafana yatan doktoru bul..
Hepinize sevgiler, güzellikler
Tesekkur ederim hapy biraz umutluyum zaten artik eskisi gibi degil sende daha cok gel lutfen bize katil gorusmek uzere :)Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..
Bu arada sulh sağlanmış Pukka arkadaşım hoşgelmişsin .. Sevindim, tekrar dönmene ..
Uygulama arkadaşı daha önceden bilmiyordum ve ameliyatının iyi geçmesine mutlu oldum. Zaten Ercan Beyin min. doku travması yarattığını ve hastalarının çok çabuk iyileştiğini konuşmuştuk. Dilerim iyileşme bir yana, gönlünce olmuştur.
Ve Misch'in de 2 ay sonra giderek düzelmesi mutlu edici.. Kendimi senin yerine koyduğumda '' Helal olsun, ciddi zor bir dönem geçirdi ve kafayı yemeden dayandı'' diyorum ve ''herşey artık istediğim gibi oldu'' diyeceğin anı kendi adıma iple çekiyorum..
OSY yazımdan alıntı yaptığın için sorayım, (bendeki de ne şans fazla da yazmadım amma ..) Buradaki arkadaşlar için birilerinin başarılı ameliyatını vurgulamasının çok teşvik edici olduğunu hep beraber yaşıyoruz.. Ne de olsa kadın dayanışması Burada bir dalga geliyor, Erhan Bey furyası başlıyor, diğer dalga da Ercan Bey.. Galiba tekrar sıra Erhan Beyde.. Ameliyat endo muydu yoksa klasik mi? 10 günde iyileşip iş başı yaptığına göre muhteşem bir cilt kaliten var, anlaşılan .. Şanslısın..
Printemps, Black, Jelesec hepinize merhaba, yazılarınızı okudum.. Herşey gönlünüzce olsun..( Kim kimdi unuttum, tekrar dönüp okumayayım, sakın implant taktırmayın)
Black implant çıkarıldığında (kalan parçayı bilmem) mutlaka doku deformasyonu oluştuğunu dr arkadaşlarımdan biliyorum. Bir ameliyatla düzelir, endişelenme. Sadece içine sinen, kafana yatan doktoru bul..
Hosgeldin marco pasasim :) bizde cok merak etmistik bu kim diyeMerhaba hapi seni gormek ok guzel vakit buldukca bekliyoruzmarco hesabimi kapattim simdi hu hesaptayim kaybolmadim yani:)
Gunaydin sistem atiyo cepten girdigim Icin cevap yazamasam kusura bakma yani :)ozelden yazdim sana implant cikarali temuzda iki sene oluyo ondan bir sene oncede takilmisti bircok doktora gittim lenf odem damar hastaligi doku hasari bircok sey soyleyip bir care bulamadilar cok sukur artik bilincli hareket ediyorum galiba burdaki arkdslariminda sayesinde cok yardimci oldular doktorlarin ortak gorusu sagda avurt kisminda sorunlu bir kisim var kist yada enfeksiyon kapmis bir doku oldugunu dusunuyolar ameliyat oneren var sende iyiki katildin aramiza derdine bir cozum bulucaz elbirligiyleiste implanta asla guvenemem diyorum. yani yanak olmasin ama implantta olmasin, yandan duz durur ama onden bisey deismiyor cok. bana ole geliyor bilmiyorum. ama sen cok guzel gorunuyorsun. ne zaman yaptirdin?
Gurhan ozcan mail atti yanak ultrasyon mr yararli olur yazmis ortak gorus oyle once mr cektircem sonra bikac doktora daha gdermiyim bilmiyorum buldum zaten cok sukur icime sinen doktoru
Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..
evet bunu bentoprakda da yaşadık sevgidede dokulara minimum zarar veriyor inş canım sende ol mutlu sonucu yaşauygulama simdiden super bence, doku hasari minumum olmus dr bey yavas dikkatli calismis sanirim,hizla iyilesiyor,masallah,darisi basima insallah
insallah canim benim insallahevet bunu bentoprakda da yaşadık sevgidede dokulara minimum zarar veriyor inş canım sende ol mutlu sonucu yaşa
Merhaba arkadasim, hakikkatten nerelerdesin? ozledik seni, ne sesin ne solugun cikmiyor. yazdiklarini her zamanki gibi cok yerinde buldum, arada gelip bir yorum yapiyorsun ama tam yerinde ...Hayattaki en can dostumu kaybettim, kafayı dağıtmak adına sadece geç vakitlerde girebildim ve yazmadan okumayı tercih ettim, bazen yazmak bile ciddi enerji gerektiriyormuş..