Endoskopik yüz germe - Facelift

Aslinda bende alt goz kapagindan kesi yapiliyor diye korkuyorum bu endoskopik yontemden benneyaptımki sac icinden vede agiz icinden yapilan kesiler beni o kadar korkutmuyor :S

cnm bence korkma her işlemin bir zorluğu var doktorlar çok dikkatlidir. hem gözünle alakası yokki göz daha üstte kalıyo en azından dışta bi kesin olmayacak ben yeşil kelebeğin fotolarını da gördüm gayet hoştu .... kimbilirinde amliyatı başarlı ama doktırundan pek destek görmedi. doktoruna güvenirsen korkmazsın bence cnm...

Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim. Ben uçuk bir rakamla karşılaşınca vazgeçtim. Yeni botox ve dolgu yaptırdım. Henüz erken ama pek beklediğim sonuçlar değil.

ben de botox ve dolgu yaptrdım çok pişmanım herkesi yakışmıyo benim yüzüm minyon yüzüm de zayıf botox çok kötü bi işlem oldu bende dolgu da hem geçiçi hem artıkları dudak kenarımı aşağıya kaydırdı yüz şeklim bozuldu acayip pişmanımtövbeliyim.

aslına bakarsanız dolgu krem ves ye onlara da ben çok para harcadım bi kez amliyat olup sorun çözülcekse değer bence ben de kredi çektim her ay kreme ona buna vereceğime 2 yıl kredimi ödücem... benim için sonuç güzel olsun önemli olan o hem vrdiğim paraya değsin hem takıntımdan kurtulayım eskisi gibi olayım hem de mutlu olayım((

Hani bu endokopik yontemde dusen yag dokulari yukari goz altlari vede elmacik kemikleri uzerine tasindigi zaman goz altlarina biriken fazlalik cikartiliyomus diyolarya yoksa deridemi kesiliyo ya iste bilmiyorum cnm bu bana biraz riskli gibi geliyor goz alti ince bi tabaka sonra dikis izleri falan belli oluyomuki bende kimbilirin resimlerini gordum iz belli deildi ama :S

aynen öle her sarkmalara karşı diyen şeyi alıyorum facerolleri murat, dermalogica, yılın ürünü denen her şeyi botox da dahil.
acaba yanak kaldırsam mı diyorum bi de ama ona da tunç tiryaki'ye mail attım bi 2-3 milyar para diyorlar. ki ameliyatın kendisi zaten en fazla 5 milyar.

korkumun nedeni güzel olmazsadan ziyade (en fenası asimetrik olur, düzelir, çok fazla kalkarsa bi iki sene içinde daha aşağıya iner) ama göz altından deri kesilmesi beni ciddi anlamda korkutuyor. yani resimden görmeye de ikna olamıyorum. fotoshop diye bir şey var. doktorlara da güvenmiyorum sonuçta çoğu cebine giren parayı düşünüyor. o yüzden yaptıran kişiyi bi görsem bi baksam göz altına ikna olcam .

yaptıranlar bizimle buluşsa ya keşke. bi gün biryerler bi şeyler içsek. olmaz mı? saçma oldu ama aklıma gelen en iyi fikir bu :)

petit kimbilir resimlerini kaldırmadı ona mesaj at 2 gün önce foruma girmiş arkadaş listene ekle resimleri oradan görebilirsin gözaltları gayet iyi olmuş
ayhak ve yeşilkelebekde foruma aktif giriyor ama resimleri profilinden kaldırdılar bende göremedim belki özel olarak gösterebilirler.

canım benim mesaj atamıyorum. lmit sınırı varmış

bu şakak germe nedir bilen var mı? izsizse onu mu denesem. ay delircem

Petit msj yazmadanda arkadas listene ekleyebilirsin kabul ederler sanirim ben kimbilirin resimlerini gordum oda endoskopik yontem uygulatmisti goz altlarindanda kesi yapilmis ama iz falan belli deil gayet guzel olmus..
i$te bende sirf bu goz altlarindan kesi yapliyo diye korkuyorum endoskpik yontemdenbenneyaptımki

Benim msj sayimda az oldugu icin kimseye ozel msj yazamiyorum habire orda burda msj sayimi 50'ye doldurcam diye ugrasiyorum

bu 50 yi doldurmak cidden zormuş. Nasıl ekleneceğini bulmam gerek önce.
Şakak germe ameliyatında iz yok anladığım kadarıyla. saçlı deri altında kalıyor?

aklında kimler var, naci çelik, tunç tiyaki, toman doğan.

ama teoman doğanla bi kere konuştuk soğuk denemezse de fazla resmi istediğim her soruyu soramadım botox ve muaneyneye 1000 ytl aldı şok oldm. bi de korka korka soru sorabildim. yani iyi bi doktor olsa bile rahat rahat soru soramayınca sorun oluyor. diğerlerini de burdan buldum.

Arkadas listene eklemek icin o kimsenin profiline girip sol tarafta kullanici listesi bolumunden arkadas listene ekleyi seciyosun = )

Ben endoskopik yontemi dusunuyorum aklimda Dr. erhan eryilmaz ve Dr. oytun idil var ama galiba Dr. erhan eryilmaza gidicem :S

m3lodii ha gayret 2 mesaj daha atarsan mesaj hakkın açılacak
petit sana özel mesaj atıyorum okumanı tavsiye ederim.

teşekkürler hemen talep göndericem ona.
benim önce bu doktorlardan birine gidip fikir almam lazm. teoman ortayüz germe dedi. kendisine güveniyorum bu konuda. görülüyor çünkü. ama benim yanaklarım zaten tobik. bi de yanaak kaldırırsam sibel can gibi olurum :)
bi de kozmetiğe harcadığım paradan sıkıldım bi işe de yaramıyorlar. en iyisi benim içinde galiba endoskopi

m3lodii ha gayret 2 mesaj daha atarsan mesaj hakkın açılacak
petit sana özel mesaj atıyorum okumanı tavsiye ederim.

canım benim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. cevap yazamıyorum sana maaalesef ordan. cevap yazmayada hakkım yokmuş.
bu 21 oldu kaldı 29 :)

Bide buraya yaziyimda 50 olsun oh bee sonunda 50'ye doldurabildimsositososito

Bide buraya yaziyimda 50 olsun oh bee sonunda 50'ye doldurabildimsositososito

darısı başıma kaldı 28
şakıncım çok tatlısın. çok teşekkür ederim. ahaha sinerji diye bi şey varsa bu işbirliği ile gerim gerim gerilmemiz ve sarkmalardan kurtulmamız lazımdı. oof of

bu ameliyatı geçiren arkaşların arkadaşları varsa (çok garip bi cümle oldu) rica etsem bu başlığa girmelerini isteyebilirler mi? soru sorabileceğimiz ve güvenebileceğimiz birileri olsa çok iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…