- 21 Aralık 2009
- 379
- 6
Aslinda bende alt goz kapagindan kesi yapiliyor diye korkuyorum bu endoskopik yontemden benneyaptımki sac icinden vede agiz icinden yapilan kesiler beni o kadar korkutmuyor :S
Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim. Ben uçuk bir rakamla karşılaşınca vazgeçtim. Yeni botox ve dolgu yaptırdım. Henüz erken ama pek beklediğim sonuçlar değil.
ilknur_nrw'cum
canım benim ben teoman beye botox yaptırdım çok çok memnun kalmadım bir hayli de para verdim.
göz altına dolgu da çok tavsiye edilen bi şey değil. yaptırıp da mutlu olanı görmedim. Orta yüz germede yanaklar çok kalkıyor, ama sonra zaten en fazla 1 yıl içinde iniyordur. Keşke öyle kalsa. göğüs dikleştirmede bile iki üç ay içinde bile yer çekimine yeniliyor. Bi de resimdekilerin çoğu ameliyat + dolgu yaptırmıştır.
teoman bey orta yüz germeyi bana 5-7 milyar arasında bi fiyat söylemişti. Oytun bey ne kadar dedi?
birde benim için önemli olan, gözaltında kesik istemiyorum. yanak içinden olsun bitsin iz olmasın istiyorum.
25 yaşında yüz gerdiren var mıdır acaba:S
cnm bence korkma her işlemin bir zorluğu var doktorlar çok dikkatlidir. hem gözünle alakası yokki göz daha üstte kalıyo en azından dışta bi kesin olmayacak ben yeşil kelebeğin fotolarını da gördüm gayet hoştu .... kimbilirinde amliyatı başarlı ama doktırundan pek destek görmedi. doktoruna güvenirsen korkmazsın bence cnm...
aslına bakarsanız dolgu krem ves ye onlara da ben çok para harcadım bi kez amliyat olup sorun çözülcekse değer bence ben de kredi çektim her ay kreme ona buna vereceğime 2 yıl kredimi ödücem... benim için sonuç güzel olsun önemli olan o hem vrdiğim paraya değsin hem takıntımdan kurtulayım eskisi gibi olayım hem de mutlu olayım((
Petit msj yazmadanda arkadas listene ekleyebilirsin kabul ederler sanirim ben kimbilirin resimlerini gordum oda endoskopik yontem uygulatmisti goz altlarindanda kesi yapilmis ama iz falan belli deil gayet guzel olmus..
i$te bende sirf bu goz altlarindan kesi yapliyo diye korkuyorum endoskpik yontemdenbenneyaptımki
Arkadas listene eklemek icin o kimsenin profiline girip sol tarafta kullanici listesi bolumunden arkadas listene ekleyi seciyosun = )
Ben endoskopik yontemi dusunuyorum aklimda Dr. erhan eryilmaz ve Dr. oytun idil var ama galiba Dr. erhan eryilmaza gidicem :S
m3lodii ha gayret 2 mesaj daha atarsan mesaj hakkın açılacak
petit sana özel mesaj atıyorum okumanı tavsiye ederim.
Bide buraya yaziyimda 50 olsun oh bee sonunda 50'ye doldurabildimsositososito
rica ederim kaydirigubbakcemile3darısı başıma kaldı 28
şakıncım çok tatlısın. çok teşekkür ederim. ahaha sinerji diye bi şey varsa bu işbirliği ile gerim gerim gerilmemiz ve sarkmalardan kurtulmamız lazımdı. oof of