Endoskopik yüz germe - Facelift

hadi gözümüz aydın çok sevimdim sağol canım sende haber verdiğin için .

Durumu cok iyi cok sukur, resimleri de cok guzel olacak belli, yuzu fazla sismemis. Basini siki sarmislar diye biraz basinda biraz da gozlerinde agrisi varmis, duzelecek insallah cok cabuk zamanda:))) tarkan in sarkisini soyleyerek girmis ameliyathaneye:)) pembe surup insani sarkici da yapiyor demek ki Su pembe suruptan ameliyat sonrasi da verseler olmaz mi ki?

SEnin kaypak yaglarin benim olsaydi keske:)) bayilirim yagin kaypagina :)))

tatlım mükemmelliyetçi misin?sterilizasyon makinesini duymamıştım..biraz oluruna bıraksan acaba daha mı iyi olur?
elden yiyen golden mı??dünyanın en obur köpeğidir onlar, kabına koyduğun anda yutar.
çekinceli cevap veren ben miyim yoksa:))

Steril makinasi benim evimde de calisirdi,bebegim premature dogdugu icin ve hamilelikte 270 tane ilac kullanmis oldugum icin,kafayi usutmustum:))) eve gelene maske galos veriryordum:)) zaten bebegimi de sakliyordum kimseye gostermiyordum,mikrop gecirecekler diye:))) gormemisin bir seyi olmus misaliydim ben:)) ama iste endise hastaligim o zamanda varmis tetikleyen olay ise bebegin sakat dogma riski var dediklerinden kaynaklanmisti.

maşallah çok akıllı ve dünyalar güzeli olmjş bebeğin..

arkadaşlar özelden yazabilir misiniz?adlarınızın olduğu mail adreslerini kullanabilir miyim grup için?

arkadaşlar özelden yazabilir misiniz?adlarınızın olduğu mail adreslerini kullanabilir miyim grup için?
Benimkini kullanabilirsin ama mail grubu nasil oluyor? Biraz yabanci kaldim,neyse ogrenirim, sana ozelden whatsapimi da yazayim

misch hadi kur grubu da ordan yazalım ben wat istemiyorummm yaaa benim tr hattım yookk..avea yı da t celli de kapattım ben 2 yıldır assosyalliğin dibine vurdum.

Ay bende 43 yaşıma kadar 44 kg idim. Sigarayı bıraktım. Menopoz başlangıcıda oldu. Böylece çıktım 48 e. Boy 150. Kilo alırsam top gibi olurum. Artık yuvarlana yuvarlana dolanırım ortada

Nasıl yani. Sen evli değilmisin ki. Tekrar birleştik yapamadık demişsin anlamadım

Ay bende 43 yaşıma kadar 44 kg idim. Sigarayı bıraktım. Menopoz başlangıcıda oldu. Böylece çıktım 48 e. Boy 150. Kilo alırsam top gibi olurum. Artık yuvarlana yuvarlana dolanırım ortada

kendime zayıf diyodum bi de:))

Naz 70 sen çok zayıfmışsın ya...Ben boydan fotograflarını görmüştüm önceden, zayıftın ama aynı zamanda uzun boylu gibi gelmiştin bana oysa çıtı pıtı birymişsin :))

Spora baslasaniz inanin cok sey degisecek vucudunuzda kizlar .hergun 1 saat tempolu yuruyusle bile yag yakimi saglaniyor.yediklerine dikkat edip spor yaparsaniz hersey degisir.
Bünyem çok zayıf. Terleyince hasta oluyorum. Rüzgar yiyince sinüzit oluyorum. Bu yüzden hava azıcık esse yürüyemiyorum hasta olucam diye. Bir ara powerbplate gittim. Aletin tepesinde kıza bittimi bitecekmi diye söylenmekten hoca kilolular, sizden yaşlılar yapıyo sizin gibisini görmedim dedi O kadar bahim durumum

N
e mutlu sana. Sporu yaşam biçimi yapmışın. Valla gıpta ettim. Ay ne tembelim, ne ekten püktenim ben ya

48 olmak istemem ama keske 55 e dusebilsem insallah o da olur ,bende sigarayi biraktim umarim daha da sismem, cok amin.

Naz 70 sen çok zayıfmışsın ya...Ben boydan fotograflarını görmüştüm önceden, zayıftın ama aynı zamanda uzun boylu gibi gelmiştin bana oysa çıtı pıtı birymişsin :))

evet ben de enine boyuna biri diye düşünmüştüm..:)

naz özeline bak tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…