hadi gözümüz aydın çok sevimdim sağol canım sende haber verdiğin için .
SEnin kaypak yaglarin benim olsaydi keske:)) bayilirim yagin kaypagina :)))bu arada kolum 1,5 cm incelmiş..27.5 olmuş.nasıl iş bu anlamadım..bu cuma gittiğimde çok az inceltmeye girip sıkılaştırmayla tamamlatacağım seansı..bunca zaman niye durmuşum..ne kaypak yağlarım varmış anında kaçıp gidiyolar..yüzümden belliydi zaten..
misch cnm evet mail grubu kuralım beni ekle....
naz ,2 kadın var evet biri beb lerle yatıyor ve sadece onlara yediriyor çünkü bir yemek seansı en az 2 saat sürüyor yanı düşün kahvaltı oglen aksam yemek seansları tam 6 saat sürüyor...Filipinli sadece yediriyor ,inan cogu alt almak ust değişmek bile bana kalıyor ,bir de yemek ve mama işi tamamen benim ,bize ayrı beblere ayrı mama hazırlıyorum ne süt kaynatması bitiyor ne yourt yapmak ,süzmek ,blendır gelen sebzeyi ayıkla yap pişir sonra kadınlara ve kendime yemek derken ben mutfaktan çıkamıyorum bir de streil olayı var ki hic girmemeyeyim o konuya her an steril mak çalışıyor durmadan calıştıgı için bu 3. mak,,hiic işim bitmiyor ,yetmiyor kedilerim var ,sadece benim elimden yiyen yerden tasından asla yemeyen köpeğim var ,ee sen düşün vallahi duş almaya vaktim kalmıyor, gelen gündelikçi kadın bebek çamaşırı ,ütü ,her mama sonrası mama sandalyelerini yerleri sil süpür akşam 5 te perişan bir vaziyette evden çıkıyor.benim sırtlarım tutuldu ellerim sudan mosmor oldu sen düşün vallahi bir kadın daha tutsam ancak biraz oturabilirim inan.
kızlar sorduğum soruya süper destek oldunuz cook kaliteli cevaplar verdiniz cook teşekkür ederim hepiniz ayrı bir değersiniz bunu anladım sonuç olarak içerik yorumlarsam eger 1 çekinceli cevap yani yorum var diğerleri tam olur vermişler hic düşünme uygula demişler,ben ki tek tek cook değerli cevaplarınız tekrar tekrar coook teşekkürler ediyorum hepinize.
Steril makinasi benim evimde de calisirdi,bebegim premature dogdugu icin ve hamilelikte 270 tane ilac kullanmis oldugum icin,kafayi usutmustum:))) eve gelene maske galos veriryordum:)) zaten bebegimi de sakliyordum kimseye gostermiyordum,mikrop gecirecekler diye:))) gormemisin bir seyi olmus misaliydim ben:)) ama iste endise hastaligim o zamanda varmis tetikleyen olay ise bebegin sakat dogma riski var dediklerinden kaynaklanmisti.tatlım mükemmelliyetçi misin?sterilizasyon makinesini duymamıştım..biraz oluruna bıraksan acaba daha mı iyi olur?
elden yiyen golden mı??dünyanın en obur köpeğidir onlar, kabına koyduğun anda yutar.
çekinceli cevap veren ben miyim yoksa:))
Steril makinasi benim evimde de calisirdi,bebegim premature dogdugu icin ve hamilelikte 270 tane ilac kullanmis oldugum icin,kafayi usutmustum:))) eve gelene maske galos veriryordum:)) zaten bebegimi de sakliyordum kimseye gostermiyordum,mikrop gecirecekler diye:))) gormemisin bir seyi olmus misaliydim ben:)) ama iste endise hastaligim o zamanda varmis tetikleyen olay ise bebegin sakat dogma riski var dediklerinden kaynaklanmisti.
Sagol canim ,cok sukur ama bebekligi hakikkatten cok zordu, hep uyuyordu,hic aglamiyordu,hic mama yemiyordu, zeka ozurlu olacak diye cok korkuyordum.maşallah çok akıllı ve dünyalar güzeli olmjş bebeğin..
Benimkini kullanabilirsin ama mail grubu nasil oluyor? Biraz yabanci kaldim,neyse ogrenirim, sana ozelden whatsapimi da yazayimarkadaşlar özelden yazabilir misiniz?adlarınızın olduğu mail adreslerini kullanabilir miyim grup için?
Ay bende 43 yaşıma kadar 44 kg idim. Sigarayı bıraktım. Menopoz başlangıcıda oldu. Böylece çıktım 48 e. Boy 150. Kilo alırsam top gibi olurum. Artık yuvarlana yuvarlana dolanırım ortadavalla bende kilo sorunu gercekte 39 yasimda basladi ,39 a kadar en fazla 55 kg ye cikiyordum(( bu ulkede hep yagmur ve hic yurumuyorum, yemekleri lezzetli bile degil nasil sisyorum boyle anlamiyorum ama tr ye geldigim her yaz doneminde 2-3 kg kediligimden kaybediyorum.. dikkatli ol sende
Nasıl yani. Sen evli değilmisin ki. Tekrar birleştik yapamadık demişsin anlamadımcanim hemen akabinde bosandik zatenevin her tarafindan buyuler cikti, hic inanmam oyle seylere ama bir kac ay icind eyerle bir oldu evliligim, 2-3 yil ayri yasadi, tekrar birlestik tekrar yapamadik ayrilmak icin cok belirgin sebebimiz ise hic olmadi ....
Ay bende 43 yaşıma kadar 44 kg idim. Sigarayı bıraktım. Menopoz başlangıcıda oldu. Böylece çıktım 48 e. Boy 150. Kilo alırsam top gibi olurum. Artık yuvarlana yuvarlana dolanırım ortada
y çok sevindim. Geçmişler olsunarkadaslar uygulama cikmis kendine gelmis cok sukur, dualarimiz onunla insallah
Naz 70 sen çok zayıfmışsın ya...Ben boydan fotograflarını görmüştüm önceden, zayıftın ama aynı zamanda uzun boylu gibi gelmiştin bana oysa çıtı pıtı birymişsin :))Ay bende 43 yaşıma kadar 44 kg idim. Sigarayı bıraktım. Menopoz başlangıcıda oldu. Böylece çıktım 48 e. Boy 150. Kilo alırsam top gibi olurum. Artık yuvarlana yuvarlana dolanırım ortada
Bünyem çok zayıf. Terleyince hasta oluyorum. Rüzgar yiyince sinüzit oluyorum. Bu yüzden hava azıcık esse yürüyemiyorum hasta olucam diye. Bir ara powerbplate gittim. Aletin tepesinde kıza bittimi bitecekmi diye söylenmekten hoca kilolular, sizden yaşlılar yapıyo sizin gibisini görmedim dediSpora baslasaniz inanin cok sey degisecek vucudunuzda kizlar .hergun 1 saat tempolu yuruyusle bile yag yakimi saglaniyor.yediklerine dikkat edip spor yaparsaniz hersey degisir.
e mutlu sana. Sporu yaşam biçimi yapmışın. Valla gıpta ettim. Ay ne tembelim, ne ekten püktenim ben yaevet lildeniz spor şart ben sporsuz bir gün yaşayamam oylebir yerleştirdim ki hayatıma inanın doğuma gideceğim sabah bile sporumu yaptım da gittim yapmadan güne başlayamam ben hava gibi su gibi vazgeçilmez benim hayatımda .
kızlar cvplar için teşekkür ederim coook yardımcı oluyorsunuz halen beklediklerim var onlar da gelsin son durum yorumu yapacağım buradan.
amel den çıkan arkadaşa geçmiş olsun ,sağlık sıhhat ve en önemlisi memnuniyetle döner aramıza.
48 olmak istemem ama keske 55 e dusebilsemAy bende 43 yaşıma kadar 44 kg idim. Sigarayı bıraktım. Menopoz başlangıcıda oldu. Böylece çıktım 48 e. Boy 150. Kilo alırsam top gibi olurum. Artık yuvarlana yuvarlana dolanırım ortada
Evliyim ama ikinci esimNasıl yani. Sen evli değilmisin ki. Tekrar birleştik yapamadık demişsin anlamadım
Naz 70 sen çok zayıfmışsın ya...Ben boydan fotograflarını görmüştüm önceden, zayıftın ama aynı zamanda uzun boylu gibi gelmiştin bana oysa çıtı pıtı birymişsin :))