Endoskopik yüz germe - Facelift

Herkes evinde pazar keyfimi yapiyor? Merhaba arkadaslar ne var ne yok?

kızlar yaglı ciltler daha cabuk sarkıyor bence .sekil a ben

Geçmiş olsun. Geç iyileşiyor artık gripler. .bizde de Eşim tekrar hasta oldu atesi çıktı .güzel kızına selam söyle ..Uzmanlık alanını seçti mi..
Kuafordeyim şu an. .burdaki aynaya göre gözlerim daha canlı iri ve hatları net..kuaförüm bir şey fark etmedi. .dün bir arkadaşımla görüştüm ameliyat sonrası görmemişti beni..güzel olmuş hiç fark edilmiyor dedi. Gözlüğü cikarinca biraz sIs olduğu belli dedi..ameliyat sonrası için gözlüklerinixi hazır edin kızlar. .benden haberler böyle. .

Kuafor de sac boyatabildin mi? Kizimin da selami var, resimlerine bakti ameliyat sonrasi halini begendi, bu ameliyatin oturmasi minumum 90 gun surer dedi, ameliyat oncesi resimlerini de begendi ancak ameliyat oncesi hep hafif de olsa makyajli,ameliyat sonrasi neredeyse sifir makyajla cekilmis dedi, gozler daha buyumus dedi, goz kenarindaki cizgiyi gosterdim,bir fikir yurutemedi,beklemek lazim dedi. Kizim bu sene kalp bolumunu secmisti ama brans degistirmeye calisiyor henuz belli olmadi,kabul edilirse estetige gececek. Belki de beni kandiriyordur:)) estetigi sececegim diye cunku istedigi bolum beyindi,beyin cerrahinde cok olum olayi oldugu icin kalp i secmisti, estetik pek istemiyordu:))) estetigi secerse gece gunduz benden kurtulamaz hahahhah:))
Esinin tekrar hasta olamsina cok uzuldum,kisir dongu galiba bu, benim esim iyilesmisti,ben hasta olunca esime yeniden gecti( ozellikle sen cok dikkat et kendine, sen yeni ameliyat oldun .
Dudak plastigi geldi:))) vallahi kucucuk bir plastik ben yapmadim,dudaklarim patlamis durumda ,mikroplu mikroplu kullanmak istemedim,ama ise yariyor kesin, kizimin ilk yaptiginda 2 saat dayanmis ama uzerinde yaziyor ki, cok kullanirsaniz kalici olanilir yaziyro((

O plastik kk da yazılmış daha önce. .2 saat suruyomus etkisi. .düşünsene sisiriyosun bir davete gidiyosun yavaş yavaş iniyor dudaklar. .birinde görsem korkarım valla.
Beyin cerrahisi çok havalı geliyor. .estetik de gittikce yykseliyor.hayırlısı olsun neyi secerse seçsin. .
Balya yapıldı karamel tonunda. .yıkanır kesilecek birazdan. .Ağrı sizi yok çok şükür.
Makyajsız resmim var da eski 3- 4 sene öncesinin filandir.son bir yılda çok az resim cektirdim bulursam eklerim. .
gözlerde olacak e

Kizim zaten dudaklarini isterse makyaj hileleri ile kocMan yapiyor,bu plastik seygereksiz bence ama genc iste, almis:))) ben bu yasta neler aliyorum, o alsa cok mu?
Kizimda bana diyor ki karamel balyaj attir diyordu, agrin sizin yoksa bu super, kuafor ameliyat oldugunu biliyor degil mi?
Beyin cerrahisi havali ama yasayan hasta sayisi az,moral bozucu bir sey ben e, yoksa hep beyin cerrahi olmak istiyordu ben vazgecirdim.
Tamam bulursak ekle lutfen, bu arada kollarini da begendi...

kuaföre gereksizce söyledim..lpg ye girdimğim yerde de söyledim..boşboğazlık edip duruyorum..benden daha açık tenlisin hatta gözlerin renkli gibi hatırlıyorum.açık karamel bile olur dene bence de..açık kızıla bayılıyorum ama beyaz ten lazım ona..
kuaförde selfie çektim baktım sağ kaş göz eskisi kadar yukarda durmuyor..iniyyor inşallah..
kol için bir seans girdim ve psikolojik mi bilmiyorum ama azıcık incelmiş gibi sanki..bu kadar kolaysa herkes niye denemiyor bu aletleri..

Yani kuafore soylemesen anlamazmiydi? Bence soyledigin iyi olmus, dikislere tarak takilabilir demisti peganum.
Ben acik d
Tenli degilim,sen daha acik tenlisin, kizim saclarini kizil yapmis ,o beyaz tenli ona cok yakisiyor:)
Kollarda fark varsa kesin bende denemeliyim.

Senden haberler hep iyi bu ara canım. İnan çok sevindim. Bak gör daha da iyi olacak. Veeee bizlere hadi kızlar cesaret edin ve hepiniz sıraya dizilin diyceksin.

Kollarda gerçekten fark oldumu yaa. Seanslar bitince nihai kararını bekliyorum. Fark etti dersen bende üst kola yaptırıcam

anlamazdı heralde..tarağa takılan bir şey yok ama dikkatliyse oradaki izi görebilirdi belki.ıslanınca daha çok belli olur ..
valla bana öyle gelmiyor büyük ihtimalle incelme oldu..kolu dar gelen bir bluzüm vardı onu giyeyim yarın arkadaşlara da bir sorayım..laserler bende çok etki yapıyor demek ki..yağlarım hassas mıdır nedir, hemen yok oluyorlar..
bu mantıkla, bol bol yiyip kilo alsam sonra üstümü böyle incelttirsem, yüzüm de kilo alsa..bacaklar ince zaten..

50 inci gün;
2 ayda şişlikler tamamen inmiş olmayacak, görünüşe göre..yüzün oturması 3 ayı bulabilir.göz altlarımda hala taş gibi dokular var..sol göz altı yapışık hala ama biraz yumuşamış..kenardaki kırışıklıklar kalacak korkarım ki..
öğlen, alışverişe gideceğim.mecburen kabine greceğim..bunalıma girmem an meselesi.
öpüyorum hepinizi..

Ay bakma kabinde yüzüne doğru. Elbiselere bak. Ben öyle yapıyorum artık.

Günaydın millet Yaz saatine alışabildiniz mi. Ben zor kalktım sabah. Şu anda bile dökülüyorum açılamadım.
Haftasonu pek giremedim nete. Sizlerde biraz boşlamışınız sanki. Herkes çok mu gezdi ne

Günaydın millet Yaz saatine alışabildiniz mi. Ben zor kalktım sabah. Şu anda bile dökülüyorum açılamadım.
Haftasonu pek giremedim nete. Sizlerde biraz boşlamışınız sanki. Herkes çok mu gezdi ne

eşim hasta olduğu için sabah 6 da bizim dört ayakları ben gezdirdim.hafta sonları bile sabah 6-7 gibi uyanırım benim için sorun yok yani havalar ısındı ya dışardayız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…