Bunu nasil yapmis cnmPukyapm93399 .!.:
Ben kime olursam sen ona ol bence:) beni ceken seni de ceker,hem benim sonucumu bekle bakalim begenecekmisim?Canım o doktor çok başarılı ama bana olmaz. Biraz sinirli bişeymiş galiba. Bana anlayışlı doktor lazım. Ercan beyi düşünebilirim
Bogazicinde ismail buyukcayir degildi degil mi doktorunuznaz ,ben bogazicinde oldum ama orayı ve dr mi tavsiye etmem cnm ,ben sadece amel i tavsiye ediyorum ,misch in dr si bence cok başarılı.
hayır ,yalçın gibi birseydi,ya adı ya soyadı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi,ters ,havalı birseydi ,kısaca uzak durulası bir dr.Bogazicinde ismail buyukcayir degildi degil mi doktorunuz
Ismail buyukcayir in yaptigi hasta rsimleirni gordum oldukca basarili,daha once bogazici tip merkezindeymis, simdi jinemed de, esi de jinekologmus, o yuzden sordumhayır ,yalçın gibi birseydi,ya adı ya soyadı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi,ters ,havalı birseydi ,kısaca uzak durulası bir dr.
Kucuk bir alet ile yapmis,gordun mu eski ve yeni halini paylastimBunu nasil yapmis cnm
Evet o. Alet ile yapmis:) ben sonucu begenmedim, kofte gibi olmus dudaklar ama begenen olabilir tabiiGordum cnm resimleri.cok guzel olmus .kucuk bi alet var dudaginda emiyorsun bekliyosun.o aletlemi yapmis
Harika dudakları var ve ikinci resimde boya sürülmüşde dağılmış gibi bir kırmızılık olmuş canım aletten.Kizlar sadece fikir olsun diye paylasti, kizimin once ve sonra dudaklarini,kalici degil 4-5 saatlik bir kaliciligi varmis,kucuk bir alet almis,dudagina dayiyor ve dudak sisiyor:))) yarin geldiginde gorecegim aletin resmini gondermis kirmizi kucucuk bir kutuya benziyor
Bekliyorum. Uygulama vardı dimi olacak olan birdeBen kime olursam sen ona ol bence:) beni ceken seni de ceker,hem benim sonucumu bekle bakalim begenecekmisim?
Evet canim uygulama Ercan bey e 31 martta ameliyat olacak,hayirlisi olur insallahBekliyorum. Uygulama vardı dimi olacak olan birde
Him anladim cnm.dedigim gibi sen ameliyat olursan butun sorunlarin biticek inaniyorum.goz altu ve ust yanaga odakli bi ameliyat seni cok mutlu eder. Senu ikna etmekamacinda degilumdegilumcnm yanlus anlama gordugumu soyluyorum sadece..[/QUOTE]OTE="naz70, post: 40193307, member: 85008"]Yağlı değil cildim canım. Kurudur. T bölgem yağlı gerisi kuru. Analiz yaptırdımdı bir kaç yerde. Kırışıklık göz kenarında var
Ay çok az kalmışşşşş. Heycanlıdır çok. Herşey gönlünce olur inşaallahEvet canim uygulama Ercan bey e 31 martta ameliyat olacak,hayirlisi olur insallah
Alt yuzunde hafif sarkma var, mutaf oraya kalici botox yapip kaldiriyormus, ya gel klasik olalim:)
Biliyorum canım. Fikirleriniz benim için çok önemli. Hepinizin fikirlerinede önem veriyorum inanın. Ancak ben amel. Den korkuyorum bir. İkincisi üst değil alt yanak yani çene kenarları ile göz altı üstü lazım bana. Klasik daha uygun gibi fikir oluşuyor açıkça bende.[/QUOTE]Him anladim cnm.dedigim gibi sen ameliyat olursan butun sorunlarin biticek inaniyorum.goz altu ve ust yanaga odakli bi ameliyat seni cok mutlu eder. Senu ikna etmekamacinda degilumdegilumcnm yanlus anlama gordugumu soyluyorum sadece..
Valla mutaf in kalici botoxunu bende merak ediyorum, black yaptirirsa veya resim alirsa gorecegiz,veya lildeniz i gorevlendirelim bu is icin, lildeniz mutaf in calistigi hastaneye yakin syailir, gidip resim alsin:))) bizimle paylassin,kalici botox hakkinda da bilgi istesin:)))döktürşsünüz yine kızlarmutafın kalıcı botoxu nedir meraktan çıldırıyorum..