Endoskopik yüz germe - Facelift

Kizlar sadece fikir olsun diye paylasti, kizimin once ve sonra dudaklarini,kalici degil 4-5 saatlik bir kaliciligi varmis,kucuk bir alet almis,dudagina dayiyor ve dudak sisiyor:))) yarin geldiginde gorecegim aletin resmini gondermis kirmizi kucucuk bir kutuya benziyor

aaa..scarlet olmuş resmen..bence hoş olmuş ama kendi dudakları zaten güzel..o makineyi bir öğren belli mi olur ucuz bi şeyse alırız:rolleyes:45 inden sonra azanı ne paklar acaba..

aaa..scarlet olmuş resmen..bence hoş olmuş ama kendi dudakları zaten güzel..o makineyi bir öğren belli mi olur ucuz bi şeyse alırız:rolleyes:45 inden sonra azanı ne paklar acaba..
Ahahhaha ogreneyim yarin geliyor markasininyazarim buradan,senin resimlerini de gosterecegim ona...

Ahahhaha ogreneyim yarin geliyor markasininyazarim buradan,senin resimlerini de gosterecegim ona...

ok..yalnız partide düğünde filan 4 saatten uzun kalmamak lazım..maazallah balkabağına dönüşüveririz...tabi kısıtlama olmadan kullanım varsa o başka..

Valla mutaf in kalici botoxunu bende merak ediyorum, black yaptirirsa veya resim alirsa gorecegiz,veya lildeniz i gorevlendirelim bu is icin, lildeniz mutaf in calistigi hastaneye yakin syailir, gidip resim alsin:))) bizimle paylassin,kalici botox hakkinda da bilgi istesin:)))
Evetttttt. Lildenizzz bizim için kalıcı borox u öğrenirmisin, lütfennn:KK54:

Fullips Full Lips enhancer plumper SET OF ALL THREE. LARGE, MEDIUM & SMALL uclu seti buyuk,kucuk ve orta boy olarak ebay de £58 marka fulllips
image.jpg

Gunaydin arkadslar bugun yine fikrim degisti dengesiz halimden nefret ediyorum :KK43: beni yeni taniyanlar bile terazi burcumusun sen diyo neyse bu hafta icinde bikac doktora daha gdicem ilk sirada sukru yazar var belki mrda onun hastanesinde cektiririm doktorun ilk vasfi gercekci olmasi yapabiliyosa yapabiliyrum demesi sonra ruh halimi anlamasi dusuncelerimi onemsemesi

Gunaydin arkadslar bugun yine fikrim degisti dengesiz halimden nefret ediyorum :KK43: beni yeni taniyanlar bile terazi burcumusun sen diyo neyse bu hafta icinde bikac doktora daha gdicem ilk sirada sukru yazar var belki mrda onun hastanesinde cektiririm doktorun ilk vasfi gercekci olmasi yapabiliyosa yapabiliyrum demesi sonra ruh halimi anlamasi dusuncelerimi onemsemesi
Ve sorunumu kucumsememesi bu sekilde Icime sinen bikac doktor var sadece zaman varken biraz daha doktora gidiyim en azindan fikir edinmis olurum

bi deneyip foto atsana:KK28:plastik bir şey galiba , pilli filan sanmıştım..
Kizim henuz gelmedi,gelsin bakarim evet plastik sanirim, kizimin denedigi resimi attim ama yine atarim, benim su anda dudagim burnumda ucuk cikti hastaliktan:KK43:

Ve sorunumu kucumsememesi bu sekilde Icime sinen bikac doktor var sadece zaman varken biraz daha doktora gidiyim en azindan fikir edinmis olurum
Git tabii , ceken bilir... Sorunun olmasa bu kadar arastirma icine girmezsin zaten... Git gor konus,aklina yatan doktora hallettir. Terazi burcu dengesiz mi? Benim kizim terazi ama gayet denegli....bence tum insanlarin icinde bir dengesizlik oluyor ,o uyaran seye bagli olarak ortaya cikiyor. Sadece terazi burcuna has bir sey degil.

Canim insallah istedigin gibi olur, Mustafa bey kim? Mehmet Mutaf mi? kendisi bodrum acibadem hastanesindeymis, bend egaziantep numarasi vardi ama artik orada degilmis... yazin ameliyat yerine bahar da olsan?
Iznım yazın malesef canım yoksa dedıgın gıbı bahar daha ıyı olurdu ;(

X