Misch i yakinen takipdwyim işte. Ona göre karar vericem
mischin bi gözü yerde bi gözü gökte..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misch i yakinen takipdwyim işte. Ona göre karar vericem
Kizlar sadece fikir olsun diye paylasti, kizimin once ve sonra dudaklarini,kalici degil 4-5 saatlik bir kaliciligi varmis,kucuk bir alet almis,dudagina dayiyor ve dudak sisiyor:))) yarin geldiginde gorecegim aletin resmini gondermis kirmizi kucucuk bir kutuya benziyor
Ahahhaha ogreneyim yarin geliyor markasininyazarim buradan,senin resimlerini de gosterecegim ona...aaa..scarlet olmuş resmen..bence hoş olmuş ama kendi dudakları zaten güzel..o makineyi bir öğren belli mi olur ucuz bi şeyse alırız45 inden sonra azanı ne paklar acaba..
Ahahhaha ogreneyim yarin geliyor markasininyazarim buradan,senin resimlerini de gosterecegim ona...
Kisitlama yokmus, wc de halledilir bir kac dakikalikm islemmisok..yalnız partide düğünde filan 4 saatten uzun kalmamak lazım..maazallah balkabağına dönüşüveririz...tabi kısıtlama olmadan kullanım varsa o başka..
Evetttttt. Lildenizzz bizim için kalıcı borox u öğrenirmisin, lütfennnValla mutaf in kalici botoxunu bende merak ediyorum, black yaptirirsa veya resim alirsa gorecegiz,veya lildeniz i gorevlendirelim bu is icin, lildeniz mutaf in calistigi hastaneye yakin syailir, gidip resim alsin:))) bizimle paylassin,kalici botox hakkinda da bilgi istesin:)))
Yok yok abartma, resimlerini iyice inceledim. O kadar sıkıntı yok yüzdemischin bi gözü yerde bi gözü gökte..
Iyi uykular canim,ben tum gun uyudum...Arkadaşlar uykum geldi, yatıyorum. Hepinize iyi uykular
Fullips Full Lips enhancer plumper SET OF ALL THREE. LARGE, MEDIUM & SMALL uclu seti buyuk,kucuk ve orta boy olarak ebay de £58 marka fulllips Eki Görüntüle 1472404
Ve sorunumu kucumsememesi bu sekilde Icime sinen bikac doktor var sadece zaman varken biraz daha doktora gidiyim en azindan fikir edinmis olurumGunaydin arkadslar bugun yine fikrim degisti dengesiz halimden nefret ediyorum beni yeni taniyanlar bile terazi burcumusun sen diyo neyse bu hafta icinde bikac doktora daha gdicem ilk sirada sukru yazar var belki mrda onun hastanesinde cektiririm doktorun ilk vasfi gercekci olmasi yapabiliyosa yapabiliyrum demesi sonra ruh halimi anlamasi dusuncelerimi onemsemesi
Kizim henuz gelmedi,gelsin bakarim evet plastik sanirim, kizimin denedigi resimi attim ama yine atarim, benim su anda dudagim burnumda ucuk cikti hastaliktanbi deneyip foto atsanaplastik bir şey galiba , pilli filan sanmıştım..
Git tabii , ceken bilir... Sorunun olmasa bu kadar arastirma icine girmezsin zaten... Git gor konus,aklina yatan doktora hallettir. Terazi burcu dengesiz mi? Benim kizim terazi ama gayet denegli....bence tum insanlarin icinde bir dengesizlik oluyor ,o uyaran seye bagli olarak ortaya cikiyor. Sadece terazi burcuna has bir sey degil.Ve sorunumu kucumsememesi bu sekilde Icime sinen bikac doktor var sadece zaman varken biraz daha doktora gidiyim en azindan fikir edinmis olurum
Iznım yazın malesef canım yoksa dedıgın gıbı bahar daha ıyı olurdu ;(Canim insallah istedigin gibi olur, Mustafa bey kim? Mehmet Mutaf mi? kendisi bodrum acibadem hastanesindeymis, bend egaziantep numarasi vardi ama artik orada degilmis... yazin ameliyat yerine bahar da olsan?
Himmm kotu, ama dikkat edersin, sen hollanda daydin degil mi?Iznım yazın malesef canım yoksa dedıgın gıbı bahar daha ıyı olurdu ;(