Endoskopik yüz germe - Facelift

Pukappad canim supraks notta duact bunlar bademcik ust solunum yolunda bir numara ilac eskiden cipro alip haftalarca iylesmiyodum kronik faranjit var bende medipolde bir docente gittim bu ilaclari verdi en fazla iki gunde iylestiriyo ben cok hasta olurum bir ara onbesgunde bir kullandim bu ilaclari seker gibi aliyodum bir gun iki gun birakiyodum sinra onbesgun sonra bidahayanlis oyle ama iste surekli alinca oyle oldu ust solunim yolu enfeksiyonu yasayanlar not etsin arkadslar isimleri

Sagol canim, not aldim ilaclari ama bu ulkede hafif paracetamol disinda bir ilac almamiz mumkun degil, dr a gidemeyecek kadar kotuydum, hep yattim, sanirim haftasonu da yatarsam pazartesiye iyilesirim , 20 yil once bir dr arkadasim kronik larenjitim oldugunu soylemisti,kiii daha sonra bir cok doktora gittigim halde hic biri bir seyin var diyememisti neyse,larenjitten kaynaklaniyordur diye dusunuyorum. Tr ye gelmeme az kaldi, geldigimde yeniden bir check up yaptirayim . Yazdigin ilaci ancak tr den temin edebilirim. Tesekkur ederim.

Bendede sinuzit kronik ve alerjik faranjit alerjik rinit var canim rica ederim umarim gerek kalmaz Iylesirsin bide bademcik yok bende biliyosyn canim vucuda giren mikriplardan koruyo ben biliyorum bademcigi ne cektim curumustu vucudumu zehirliyodu aldilar canim cok gecmis olsun tekrar zor giriyorum siteye canim sistem atiyo beni paketimde az kaldi neyse gecicem ttnete

-kızlarrrrrrrrrr.....coook moralim bozulduuuuuu...lildenizin fotolarını gördümmmmm...ayyy o ne gençlik ne güzellik..vallahi ben öleyim ,bu gençler bu güzeller estetik istiyor yaaa ..acaba ben ne isteyeyim ..hicbirsey kurtarmaz benii...anacim burdaki kızlar vallahi tr nin en güzel hatunları burada ..şaştım ben bu ise..

black ,de gençlik ,güzellik o biçim,

misch desen gençleşmiş, ,güzelleşmiş,

naz desen max 36 yaşında,

yok valla ben atayım kendimi biryerlerden o paklar beni,başlık açayım en iyisi.çirkin ve yaşlı olup estetik isteyenler..bu saydıklarım gelmesin wallahi.

Ayy canim alemsin :) girmiycektim zor yaziyorum diye sana cevqp yaziyim diye girdim sen kendini gormuyomusun sekerim egzotik bir havan var yanaklarinda asagida filan degil endoskopinin etkisi hala suruyo gozlerin yuzune farkli hava veriyo ve cok hos hatunsun burdaki bayanlarin hepsi cok hos sende dahilsin buna canim Inanki cok cidiyim moral filan degil :)

cnm black cim sen varken , gençlik güzellik kiiiim biiiz kiim...hem yüzün hem kalbin coook güzel senin, umarım hersey gönlünce olur coook mutlu olursun cnm sen hakkediyorsun en güzel aşkları mutlulukları .

Ewet nazcim alt cenenin formunu V yapiyorlar.ordada encok yapilan ameliyat buymus .cene ucun cene yan taraflari komple torpuleniyo hatta kesiliyormus kemik daha yumusak bi goruntu elde ediliyo.
Hmm. Benim çene minik. Yüzümü kare yapan sarkan yanaklarım onun için bişiler istiyorum

Tamam tamam korkma. Ben çene değil yanakları törpületmek istiyorum zaten

kemik yapında sorunun yok..yanağına da niye taktın anlamıyorum..sarkma mı var?resimlerde hiç yok sarkma..tüm sorun kulağının önündeki çukurluksa doldurt madem..kendini yiyip bitireceksin yoksa..

CNm bnm tesekkur ederim .o senin guzellugin cidden.sende cok hossun. Ne cirkini sacmala cnm yaaa .senin yanaklar yukarda ama cnm bnm sarkan bisey gormedim inan. Cok tatli bebek :))

kemik yapında sorunun yok..yanağına da niye taktın anlamıyorum..sarkma mı var?resimlerde hiç yok sarkma..tüm sorun kulağının önündeki çukurluksa doldurt madem..kendini yiyip bitireceksin yoksa..
Ya sarkmada var. Siz görmüyosunuz resimden anlayamadınız bence

Çok gençleşsende aman çok iyisin demezler. Özellikle kadın kadına demez. İllaki bir kıskançlık olur. Bakma sen onlara

N naz70 sarkma var canm toplatirsan cok iyi olucak.benm fikrim bu sakin biseyler daha enjekte ettirme yuzune.yuz kemiklerin yuzel senin sadece yukari toplanicak ve alt yanaktaku fazla yag varsa alinirsa super olur.yuzun guzel

Canım benim hep olur üst solunum enf. Nu. Bu üçü ayrı ilaç dimi. Üçü birden mi alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…