Kime olucam peki? Kolay mı öyle ol demek. Doktoru iyi seçmek lazımCnm klasik ol geç yaa nolucak kii .toparlanmada hizlu oluyomus klasikte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime olucam peki? Kolay mı öyle ol demek. Doktoru iyi seçmek lazımCnm klasik ol geç yaa nolucak kii .toparlanmada hizlu oluyomus klasikte.
Beraber atalım mı-kızlarrrrrrrrrr.....coook moralim bozulduuuuuu...lildenizin fotolarını gördümmmmm...ayyy o ne gençlik ne güzellik..vallahi ben öleyim ,bu gençler bu güzeller estetik istiyor yaaa ..acaba ben ne isteyeyim ..hicbirsey kurtarmaz benii...anacim burdaki kızlar vallahi tr nin en güzel hatunları burada ..şaştım ben bu ise..
black ,de gençlik ,güzellik o biçim,
misch desen gençleşmiş, ,güzelleşmiş,
naz desen max 36 yaşında,
yok valla ben atayım kendimi biryerlerden o paklar beni,başlık açayım en iyisi.çirkin ve yaşlı olup estetik isteyenler..bu saydıklarım gelmesin wallahi.
Bir sen dedin sarkma var. Ki gerçekten var. Offfff. Napim bilmiyorum.
Alt yuzunde hafif sarkma var, mutaf oraya kalici botox yapip kaldiriyormus, ya gel klasik olalim:)Bir sen dedin sarkma var. Ki gerçekten var. Offfff. Napim bilmiyorum.
Bana da resim atabilirmisin. Mailimi yazim özelden.
Bu arada print dahil burdaki herkes gerçekten güzel. Ben de anlamıyorum nereyi gerdirecekler
Kalıcı botox nasıl oluyo kiAlt yuzunde hafif sarkma var, mutaf oraya kalici botox yapip kaldiriyormus, ya gel klasik olalim:)
Canım ikimiz birden olursak amel. Burdakiler intihar eder, yazıktır, günahtırAlt yuzunde hafif sarkma var, mutaf oraya kalici botox yapip kaldiriyormus, ya gel klasik olalim:)
İğrenç olmuş diyosun neyini deniycen. Boşver. Dudağın iyi seninKizim dogum gunum icin kucuk bir sey almis, yarin getirecek,once kendisinde denemis ,resim yolladi inanamadim.dudaklari igrenccccc olmus, oyle bir sismis ki korkunc yaaa neyse ki kaliciligi 4 saatmis, dudaklari ince olanlara duyurulur, yag vs koydurmayin bakin ufacik bir makinayla ari sokmus gibi dudaga sahip olunuyor.
Bilmiyorum ki, black in da alt yuzunde sorun var, mutaf kalici botox ile hallederiz demisKalıcı botox nasıl oluyo ki
Igrenc geldi bana cunku coook kalin ve sisko olmus dudaklari,o kucucuk suratta kofte gibi dudaklar:))))İğrenç olmuş diyosun neyini deniycen. Boşver. Dudağın iyi senin
Canım ben artık öyle lazerle yağ eritme yok yukarı kaldırma yok örümcek yok böcek yaptırmam. Ya yanlara dolgu ya da amel. İstiyorumnaz , sana klasik germe yapayım diyen dr kesin kasaptır....kuşuum senin germeye ihtiyacın yok ...zaten dr ler 50 üzeri buruşuk suratlara yapıyor ,sende buruşma yok ..beni dinle lütfen ve güven bana.....yanaklarına hafif bir yukarı kaldırma yap yeter sana , bana şu son yapılan da sana iyi gelebilir, dr nin bana gösterdiği fotolar harikaydı,sarkık yanaklar yukarı çıkıyordu ,bence bi git konuş danış ama lütfen klasik germeyi unut..
pukka ,bir tek senin fotoları görmedim,atarsan sana da yorum yaparım cnm.
Yağlı değil cildim canım. Kurudur. T bölgem yağlı gerisi kuru. Analiz yaptırdımdı bir kaç yerde. Kırışıklık göz kenarında varNaz sende memnun degilsin halinden. Seni anliyorum.doku sarkmissa astirtmak en iyisi bnce ol kurtul.yuz tipin yagli c sarkman olur kirisiklugin olmaz ..
Misch i yakinen takipdwyim işte. Ona göre karar vericemnaz ,endo yaptıracan o zaman,başka seçeneğin yok, tavsiye ediyorum biliyorsun düşüncemi bu konuda ,misch de sana referans,vakit kaybetme bir an önce ol,kurtul.
Sen kime yaptırmıştın canımnaz ,endo yaptıracan o zaman,başka seçeneğin yok, tavsiye ediyorum biliyorsun düşüncemi bu konuda ,misch de sana referans,vakit kaybetme bir an önce ol,kurtul.
Canım o doktor çok başarılı ama bana olmaz. Biraz sinirli bişeymiş galiba. Bana anlayışlı doktor lazım. Ercan beyi düşünebilirimnaz ,ben bogazicinde oldum ama orayı ve dr mi tavsiye etmem cnm ,ben sadece amel i tavsiye ediyorum ,misch in dr si bence cok başarılı.