- 21 Aralık 2009
- 379
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne yaptın zaten ameliyatdan sonra yaşına göre çok genç gösteriyorsun 45'din sanırım şimdi 30-35 gibisin yoksa 20 lik çıtırmı olmak istiyorsun :teytey:denizkızı bu bir nevi germe mi oluyor, ben tam olarak bilmiyorum belki banada lazım olur.
Baksana sisler 1 haftada geçiyormuş, bence cok iyi.
denizkızı bu arada yeni resim yükledim fikrini söylersen memnun olurum.
Canım resimlerini ben de gördüm .Bence güzel görünüyor .Ve operasyon olmamış halinden bir hayli farklı .Kimbilir ben aslında neyi beğenmediğini çok merak ediyorum .Yaş olarak aynı jenerasyon sayılırız ve senin kolay memnun olmayışını kendime çok benzetiyorum.Şimdi canım , diğer mesajlarından biliyorum ki sen üst gözkapağındaki köşede kalan bir izden rahatsızsın .Acaba tek sıkıntın bu mu ? Çünkü kendimden biliyorum ki bu konularda genel anlamda bir memnuniyetsizliğin varsa küçücük bir kusura takabiliyorsun.Ama asıl amaç başka oluyor.Yani aslında kişi yapılan işlemi beğenmiyor.Biraz psikolg gibi bir konuşma oldu ama , en azından kendimi inceleyip sorguladığımda bu sonuca varıyorum .Sne de durum nedir.Sorun sadece gözde ki dikiş izi mi yoksa göz çevrenin yeterinde istediğin gibi olmaması mı veya başka bir şey mi ?
Bu konularda sanrım bir düşüncen vardır yanıt verirsen memnun olurum .Ama yine de bence çok hoş görünüyorsun :)
Sorun sadece dikiş iziyse hiç dert etme.Ben belki göz altından memnun değilsindir diye düşünmüştüm.Zaten göz altı bölgesine yöntem ne olursa olsun çok da müdahele edilemiyor.beni dikis izi rahatsız ediyor. Şu buzla tedavi yöntemi varmış, yesilkelebek diyordu ama nette yazdım bulamadım.
onun tıpdaki adı kriyoterapi canım ben siğil tedavisi için kriyoterapi görmüştüm -180 derece basıyorlar sempatiksalakcinni ama gözün korkmasın küçük bir bölge olduğu için 1,2 fıs yapıyorlar yetiyor birşey anlamazsın sonradan biraz yanma yapar 1 saat falan.beni dikis izi rahatsız ediyor. Şu buzla tedavi yöntemi varmış, yesilkelebek diyordu ama nette yazdım bulamadım.
Canım siğil farklı bir şey .Zaten genital siğillerde de bu yöntem sağlık amaçlı kullanılıyor.Ama dikiş izlerinde etkisi sıfır ayrıca ekstradan yanık izi kalıyor.onun tıpdaki adı kriyoterapi canım ben siğil tedavisi için kriyoterapi görmüştüm -180 derece basıyorlar sempatiksalakcinni ama gözün korkmasın küçük bir bölge olduğu için 1,2 fıs yapıyorlar yetiyor birşey anlamazsın sonradan biraz yanma yapar 1 saat falan.
estetik izini geçirirse ne ala ama hiç bir cerrah sitesinde ameliyatdan sonra lazer yada buz tedavisiyle yok edilir diye bir bilgi göremedim ben belki dahada hafifletiyorlardır.
ama çok etkili bir teknik olduğunu söylemeliyim yüzümde 30 civarı siğil oluşmuştu hepsini yok etti ama 10 seans falan sürdü siğil çok bela birşey çünkü.
ayrıca bunu lepra cilt hastanesinde yaptırabilirsin o zaman ücretde ödemezsin tabi sigortalıysan.
ben 5 kuruş ödemeden bitirdim tedavimi
Arkadaşlar yukarıda yazdığımız buzla tedavi veya kriyoterapi yöntemini nette araştırdım .Site adı verilemediği için yazamıyorum .Ama bu yöntemi yaptırıp yüzü yanık içinde kalan insanlar var.Zaten bende de iz bırakmıştı .Lütfen dikkatli olun.
benim profilimden gir bak resim koydum
hmms hastane ortami olmayinca daha ucuz olmus hastanede oda kirala ekibe paraver derken fiyat yükseliyor dogal olarak ama hastanede daha güvenli bence nebilim daha donanimli hani dolgu olsa ok de bizim ameliyat baya zor bisydi. bende foto çekim bugün 3.hafta diye sonra degerlendirme yapicam aylar sonra bakar geçtim yolu görürüm en azindan
bu resimleri nerde görebilirizcanım sakin ol eski sayfalarda yaptıran arkadaşların yorumları okuduysan herkes bu evreden geçti 2 ayı doldurduysan en önemli dönemi geçmişsin zaten.
Bundan sonra her geçen gün dahada toparlayacaksın yeşilkelebek 3. haftadan sonra baya bir düzeldiğini söylemişti ama senin gibi 2 ay boyunca bu sıkıntıyı çeken arkdaşlarda var burada.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım birde sigara kullanıyorsan onuda bırak yada çok az iç bir sigara bile toparlama süresini artırır.
En geç 2 hafta içersinde sokağa çıkabilecek bir duruma gelirsin için rahat olsun.
Düşen yağ dokusu kaldırılınca gözaltlarınıda toparladığından fazlalığı almak için altgöz kapağından kesip oradanda içeri giriyorlar haliyle orada bir değişim olabilir ama herşey eski halini alacaktır ve en beğendiğin bölge gözç evren olacaktır eminim çünkü yaptıran arkadaşların resimleri incelersen o bölgelerde müthiş bir değişim görünüyor.
Zaten orta yüz kaldırma kaş,göz kenarları (badem göz) ve göz çevresiyle elmacık kemiklerinin olduğu bölgeyi kapsar yüzün en yaşlı gösteren bölgesidir şikayetine göre hepsini yada tek bölgeyi asıyorlar.