Endoskopik yüz germe - Facelift

Canım uygun değil dediyse doğrudur.Yüzünde sarkma yoksa bu ağır ameliyata ne gerek var .Bence sana dolgu yapan doktor iyi yapamamış ki memnun kalmamışsın.Burun .yanından inen çizgiler çok derinse lifting operasyonu ne derece başarılı olur bilemiyorum .Bu operasyon genç ciltlere yapılıyor ama yine de çok gergin bir yüze yapıldığını çok sanmıyorum.En azından gözlerde yan kısımlardan bir düşüklük olması gerekir sanırım.Çünkü adı üstünde " orta yüz germe" Burun yanı çigileri çok derinse operasyon yaptırsan bile yine de dolgu takviyesi yapıyorlar.Ama hafif bir hat varsa başarılı olabilir.Yani derin çizgilerde değil de sanırım hafif belli olan hatlarda memnuniyet verici olabilir.Aslında keşke gözlerini kapatarak bir fotonu koysan .Benim anlamadığım dolgu ile nasıl olurda çizgiler daha da belirgin olabilir.Çünkü güzel yapılan bir dolguda ,hele de genç bir cilt yapın varsa cilt gerilmiş kadar muazzam oluyor.
Endoskopik cilt germe yaptıran arkadaşlarda , benim dikkatimi çeken en önemli nokta bu operasyon gözleri yana çekiyor.Yani en büyük değişiklik gözlerde olmuş.Ben açıkçası diğer yerlerde bir fark göremedim.Belki fotolarda çok belli değildir.Ama gözlerdeki etkisi gerçekten hoş.Sen anladığım kadarı burun yanı çizgilerden şikayetçisin.Bence doktorun sana doğruyu söylemiş .Yüzündeki hatlarda gözler dahil bir sarkma yoksa bir kez daha düşün derim.

:KK43:(((((((( keşke öle kolay olsa doku yukarı çeklirse oyuk kalmıcak yanaklardaki birikintii o oyuğu yapan alsalar yuları bişiy olmucak onlara göre az bi sorun yüzümde yanak altı kısmlarda sarkma falan yok bitek orası için kesip biçme demeye ketiriyorla ama benim için büyük bir takıntı başka yolu da yok neyse biraz daha düşünüp iyi bnir karar almaya çalışacağım :KK43:(((((((((tşkler fdğşüncelerinizi belirtttiğiniz için iyi ki varsınız:)))

Canım bu cevabım,ayrıca Denizkızı355 içinde geçerli fotolarımı bir ara özel olarak size göndermek isterim, benim ameliyetım 7 saat sürdü. sabah ameliyata girdim akşam üstü çıktım... Çok şey bekliyordum çünkü uzun bir ameliyattı, 7 saati söyledikten sonra fiyatı da merak konusu olur belki, 10 000TL kombine ameliyat olacağı için 5 000TL indirim yaptı güya. Parasında değilim yeterki verdiğim ücrete değseydi, ya sonrasında çektiklerim psikolojim ve alakasız bir doktor sizi hiçbir konuda bilgilendirmezse ne olur.Her şeyi Allah razı olsun sitesine de yazdım DR.Oytun İdil'in wep sitesinden öğrendimöyle bir site yapmış ki! adeta bir ansiklopedi gibi..Estetik ameliyat olacaklar her detayı ameliyat öncesi ve sonrası bilmesi gerekenleri bu doktorun sitesini ziyaret edip okusunlar..Eğer ameliyat olmadan önce fırsatım olsaydı kendisini ziyaret edip ona ameliyat olmak isterdim.SN. Oytun İDİL BEY'i buradan tekrar kutluyorum onun gibi özenle herşeyiyle bilgi deposu bir site okumadım bu mesleğinde de çok başarılı bir doktordur eminim. Bu doktora ameliyat olanlar lütfen burada bizimle ameliyat sonuçlarını paylaşsınlar. Benim ameliyat olduğum doktorun ismi Fevzi Serhat Tuncer

Canım bu cevabım,ayrıca Denizkızı355 içinde geçerli fotolarımı bir ara özel olarak size göndermek isterim, benim ameliyetım 7 saat sürdü. sabah ameliyata girdim akşam üstü çıktım... Çok şey bekliyordum çünkü uzun bir ameliyattı, 7 saati söyledikten sonra fiyatı da merak konusu olur belki, 10 000TL kombine ameliyat olacağı için 5 000TL indirim yaptı güya. Parasında değilim yeterki verdiğim ücrete değseydi, ya sonrasında çektiklerim psikolojim ve alakasız bir doktor sizi hiçbir konuda bilgilendirmezse ne olur.Her şeyi Allah razı olsun sitesine de yazdım DR.Oytun İdil'in wep sitesinden öğrendimöyle bir site yapmış ki! adeta bir ansiklopedi gibi..Estetik ameliyat olacaklar her detayı ameliyat öncesi ve sonrası bilmesi gerekenleri bu doktorun sitesini ziyaret edip okusunlar..Eğer ameliyat olmadan önce fırsatım olsaydı kendisini ziyaret edip ona ameliyat olmak isterdim.SN. Oytun İDİL BEY'i buradan tekrar kutluyorum onun gibi özenle herşeyiyle bilgi deposu bir site okumadım bu mesleğinde de çok başarılı bir doktordur eminim. Bu doktora ameliyat olanlar lütfen burada bizimle ameliyat sonuçlarını paylaşsınlar. Benim ameliyat olduğum doktorun ismi Fevzi Serhat Tuncer
yeşilkelebek oytun beyde oldu ve çokda memnun yorumlardan kontrol edebilirsin 3000 euroya olmuş ama kombine değil sadece endoskopik orta yüz gençleştirme.

doktor seçimi gerçekten önemli ben bi doktorla görüşmeye gitmiştim doktor benimle hastası amliyathanedeyken görüştü düşün narkozla bayıltıyolar seni ara verip görüşme alıyor o yüzden uzun sürüyotr amlyatlar sanırım:KK43:((( Allah a emanetiz nasıl güvennebilrim öle bi doktora:))

Ben muaynehanesine ilk gittiğimde ameliyat kararı aldık, 2 gün sonrasına ameliyat tarihi aldım.Bir ara doktor ortadan kayboldu, bekle bekle yarım saat olmuştu asistanına sordum ( çünkü randevulu gitmiştik)"doktor bey nereye gitti,gelmedi gelmeyecek mi?Daha görüşmemiz bitmedi sormak istediğim bir iki şey vardı" dedim.Asistanı "Doktor bey yan odada işlem yapıyor"dedi."Ne işlemi o?"dedim."botox yapıyor gelir"dedi.Neyse.. bir süre daha beklettikten sonra bizi geldi..Ben orada zaten içimden bozuldum,saygısızlık onun yaptığı... Bazen hatta yakın çevremdekilere takılıyorum "benim ameliyat bu kadar uzun sürdü, doktor beni bırakıp başka hastayı mı arada ameliyat etti" diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara resim koyacağım çalışıyorum iş yerindeyim vakit bulamıyorum,sizlere bile iş yerinde vakit buldukça mesaj yazıyorum. Yeni halimin fotoğrafını da çekmem lazım eski halimin resmini profile koyuyorum profilden bakabilirsiniz?

Bir ara resim koyacağım çalışıyorum iş yerindeyim vakit bulamıyorum,sizlere bile iş yerinde vakit buldukça mesaj yazıyorum. Yeni halimin fotoğrafını da çekmem lazım eski halimin resmini profile koyuyorum profilden bakabilirsiniz?

ama sende de sarkma falan yok doktor gene de yapmış amliyat sadec benim gibi burun yanı çizgileri varmış biraz. bişey söyleyeceğim sen işyerindekilere sadece burun oprasyonumu geçirdim dedin çünkü ben özelikle 2sini aynı anda istemiştim diğerni söylemicektim:KK43:((bence iyi bir doktor bu tarz şeyler yapmamalı herksin hakkını vermeli para hırsı olmamalı ben ne kadar narkoz alırsam o kadar kötü benim için.hasta orda bekelsin git yemek ye diğer hastalarla görüş dinlen oolcak iş değil :KK43:((( son resmini merak edyorum canım kolay gelsin

Sağol arkadaşım görüşleriniz benim için değerli! Bir de hiç fotojenik değilim, şu yanak çizgilerimin yüzünden fotoğraf bile çektirmiyordum,ameliyat olunca rahat fotoğraf çektiririm dedim yine olmadı yanak çizgilerimden kurtulamadım. ıki ameliyat birden olduğumu herkes biliyor,saklama ihtiyacı duymuyorum, bir şey daha söyleyeyim bu arada burun ameliyatım tam olmadı, ameliyat olduğumun ertesi günü doktor hem hastaneden çıkışımı yapmak ve hemde kontrol için geldi,tamponları çıkardığında kardeşim doktora "doktor bey! Burun kanatlarını yapmamışsınız neden?" diye sordu. "kanaması çok vardı, bazı hastalar çok kanamalı oluyor risk almadım,kanatları ben muaynehanemde de yaparım önemli değil"dedi.Haftasına kontrole dikişlerimi aldırmaya gittiğimde hiç lafını etmeyince kardeşim yine sordu "kanatlarına ellemeyeceğim gerek yok, daraltırsam nefes zor alır diye düşünüyorum,bir ay sonrada gereken yerlere rötuş yaparım" dedi.Ben ısrar ettim tekrar ameliyat edeceği zaman yalnız lokal değil genel anestezi ile bu işlemi istediğimi söyledim.. burun kanatlarımı o zaman mı yapacaksınız dedim "bakarız"dedi. Bir ay sonra kontrole gelmek üzere için oradan ayrıldık. Hastanede dediğinle, muaynehanesinde söylediği çelişkili oldu...Bir ay sonra kontrol zamanı gelipte randevu almak istediğimde asistanı cmt.doktorun benim ameliyat olduğum hastanede ameliatı olduğunu ve cmt. günleri ameliyatlarının uzun sürdüğünü söyledi, orada bana 5 dak. kontrol edebileceğini belirtti."Sadece kontrol dü değil mi sizin?"diye telf. sorduğunda bende olur mu benim cmt.günü gelebileceğimi kendisine söylemiştim"dedim ve şikayetlerimi sıraladım.Asistanı ben doktor beyle görüşeyim size yine tekrar döneceğim. Arayan,ilgilenen olmadı..Soğudum..

Son düzenleyen: Moderatör:
cok üzüldüm gerçekten :KK43:(( çok insafsızmış doktor yani biraz daha insaniyet yönü önemli estetiği geçtim biz doktorlara canımızı emanet ediyoruz çoğu zmaan uffff. gerçi estetik amliyatları da çoğu zaman riskli. burun kantlarını amliyatta düzeltmeliydi bennim bilfdiğim 6 ay geçmeden rötüş yapılmaz deri daha yunuşak canım yapmazsa da üsteleme çok para verdin biliyorum ama sonra imkanın olursa az bir ücrete iyi bir doktora yaptırabilirsin ... şimdi zorla yapılan işlem de kötü olursa ... benim de burnum ilk yapıldığında iyiydi sonradan çöktü :KK43:(( bakalım benim de isteklerim çok ama ikisine aynı anda para bulmak zor şuan en çok rahatsız eden burun yanım ona da araştırmalarım devam edicek :)))

[QUOTE=denizkizi355

denizkızı özelden mesaj gönderemiyorum
Halen doktor araştırması yapmaktayım

Erhan ERYILMAZ niye içinize sinmedi çok merak ediyorum

Oytun İdil'i görüşeceğim doktorlar listeme dahil ediyorum
tşkler

denizkizi355 denizkızı özelden mesaj gönderemiyorum Halen doktor araştırması yapmaktayım Erhan ERYILMAZ niye içinize sinmedi çok merak ediyorum Oytun İdil'i görüşeceğim doktorlar listeme dahil ediyorum tşkler[/QUOTE .!.:
aslında ayhak ona amliyat oldu ama ben oytun idille görüştüğümde daha kararlı ve dsiplinli bir doktor gibi geldi erhan beyin konuşmaları fazla hoşuma gitmedi güven alamadım ama seni etkilemek de istemem görüş karar ver sende:KK43:((

kızlar bu videoya bir bakın kadın endoskopik orta yüz germe ve kaş kaldırma yaptırmış gün günde gidişatı kaydetmiş benim hoşuma gitti bilgilendirici bir video
linki kabul etmediği için adını yazıyorum youtubede bu isimle aratın
My niptuck 2009.wmv
yani bu kadar şişlik oluyorsa bence çokda korkmamak lazım
gerçi 5 günden itibaren kayıda girmiş

Bundada operasyon videosu ve 3 gün sonra kontroldeki görüntüsü var
Endo Sillouete Mid Face Lift

mine2010 yeşilkelebek oytun beye yaptırmış önceki mesajlarda yazıyor zaten

Son düzenleme:
kızlar bu videoya bir bakın kadın endoskopik orta yüz germe ve kaş kaldırma yaptırmış gün günde gidişatı kaydetmiş benim hoşuma gitti bilgilendirici bir video
linki kabul etmediği için adını yazıyorum youtubede bu isimle aratın
My niptuck 2009.wmv
yani bu kadar şişlik oluyorsa bence çokda korkmamak lazım
gerçi 5 günden itibaren kayıda girmiş

Bundada operasyon videosu ve 3 gün sonra kontroldeki görüntüsü var
Endo Sillouete Mid Face Lift

mine2010 yeşilkelebek oytun beye yaptırmış önceki mesajlarda yazıyor zaten

anlamadım
Yeşil kelebek ameliyatını Oytun idil'e mi yoksa erhan eryılmaz'a mı yaptırmış

aslında ayhak ona amliyat oldu ama ben oytun idille görüştüğümde daha kararlı ve dsiplinli bir doktor gibi geldi erhan beyin konuşmaları fazla hoşuma gitmedi güven alamadım ama seni etkilemek de istemem görüş karar ver sende:KK43:((

DEnizciğim hoşuna gitmeyen ,güven vermeyen ne oldu

Benim için çok önemli ..çünkü şu anda karar verdiğim iki doktordan biri Erhan Eryılmaz

Benim için çok önemli ..çünkü şu anda karar verdiğim iki doktordan biri Erhan Eryılmaz

merhaba
yeşil kelebek oytun idil e yaptırdı. benden etkilenmeni istemiyorum ikiside görüşme ücreti almıyor git bi görüş kendin karar ver sonuçta kişilikleri değil işlerini iyi yapmaları önemli değil mi ?. ben sadece erhan beyin anlatışını daha kestirmeden buldum. oytun bey daha açıklayıcı idi. sonuçta 2sine amliyat olan kişiler memnun görüş ve kararı sen ver senin için hayırlısı olsun inşallah doğru seçim olur . ama ikiside bu amliyatları sık yapan kişiler kötü sonuç alabileceğini sanmıyorum. içini ferah tut mine...

şöyle bir durum var erhan eryılmaz teoman doğan gibi bu tekniği endoskopik yüz germenin mucidinin yanında çalışarak öğrenmiş biyografisinde yazıyor.
Oytun ıdilde böyle bir bilgiye rastlamadım ama oytun bey'de ressam karikatürist Gırgır, Fırt, Çarşaf, Deli ve Pişmiş kelle gibi mizah dergilerinde karikatüristlik yapmış o döneme ait karikatür ve estetikle ilgili teknik çizimleri sitesinde mevcut.
Bunu neden söylüyorum çok iyi cerrahlar genelde heykeltraş yada ressam oluyorlar çünkü el becerisini üst düzeyde kullanabiliyorlar.
Senin için kıstas olurmu bilemem ama el becerisi benim için önemli bir konu ama bu işi mucidinin yanında yetişerek öğrenmek gerçekden önemli.

ben de bu foruma yeni üye oldum,Bursa'da oturuyorum ve 5 hafta önce yine kadınlar kulubü formuna da konu olan bir estetik cerraha orta yüz germe ameliyatı oldum, gülümseme çizgilerim bir tarafı eskisi gibi diğer yanağımdaki çizgim daha iyi. Başarılı bulmuyorum ameliyatımı değişen pek bir şey olmadı,siz ameliyat olduktan sonra sonucu paylaşırsanız memnun olurum

sirinim16 canım bende bursada yasıyorum 3 gün önce Prof. Dr. Mesut Özcanla görüstüm yüz germe için çok gerek görmedi sıkı bi cilt bakımı peelingle hallolur gerekirse dolgu dedi ama ben dolguya kesinlikle karsıyım kendi cildim açısından, zaten etli bi yüzüm var sonra bide mazaallah bülent ersoya dönerim:roflol: sen bursada hangi doktora yaptırdın canım Mesut Özcanla ilgili bi bilgin var mı kendisi f.s.m bulvarında esteticare doktoru zaten orası da ona aitmis ve prof. olması etkiledi beni

X