- 21 Aralık 2009
- 379
- 6
Canım uygun değil dediyse doğrudur.Yüzünde sarkma yoksa bu ağır ameliyata ne gerek var .Bence sana dolgu yapan doktor iyi yapamamış ki memnun kalmamışsın.Burun .yanından inen çizgiler çok derinse lifting operasyonu ne derece başarılı olur bilemiyorum .Bu operasyon genç ciltlere yapılıyor ama yine de çok gergin bir yüze yapıldığını çok sanmıyorum.En azından gözlerde yan kısımlardan bir düşüklük olması gerekir sanırım.Çünkü adı üstünde " orta yüz germe" Burun yanı çigileri çok derinse operasyon yaptırsan bile yine de dolgu takviyesi yapıyorlar.Ama hafif bir hat varsa başarılı olabilir.Yani derin çizgilerde değil de sanırım hafif belli olan hatlarda memnuniyet verici olabilir.Aslında keşke gözlerini kapatarak bir fotonu koysan .Benim anlamadığım dolgu ile nasıl olurda çizgiler daha da belirgin olabilir.Çünkü güzel yapılan bir dolguda ,hele de genç bir cilt yapın varsa cilt gerilmiş kadar muazzam oluyor.
Endoskopik cilt germe yaptıran arkadaşlarda , benim dikkatimi çeken en önemli nokta bu operasyon gözleri yana çekiyor.Yani en büyük değişiklik gözlerde olmuş.Ben açıkçası diğer yerlerde bir fark göremedim.Belki fotolarda çok belli değildir.Ama gözlerdeki etkisi gerçekten hoş.Sen anladığım kadarı burun yanı çizgilerden şikayetçisin.Bence doktorun sana doğruyu söylemiş .Yüzündeki hatlarda gözler dahil bir sarkma yoksa bir kez daha düşün derim.
(((((((( keşke öle kolay olsa doku yukarı çeklirse oyuk kalmıcak yanaklardaki birikintii o oyuğu yapan alsalar yuları bişiy olmucak onlara göre az bi sorun yüzümde yanak altı kısmlarda sarkma falan yok bitek orası için kesip biçme demeye ketiriyorla ama benim için büyük bir takıntı başka yolu da yok neyse biraz daha düşünüp iyi bnir karar almaya çalışacağım (((((((((tşkler fdğşüncelerinizi belirtttiğiniz için iyi ki varsınız:)))