- 22 Şubat 2010
- 235
- 38
çok teşekkür ederim canım..göz altına dolgu yapmak çok tehlikeli imiş özellikle uyarıyor uzmanlar ama napalım birde thermage yi araştiriyim bari.... :)
istersen birde samsunda yaptiran arkadasin dr u ile görüs hem universite hastanesi hemde prof.hemde istanbuldaki ünlü estetikçilerden daha uygun fiyati çaresi mutlaka vardir degisik alternatifler sunabilir ayrica ordaki oyukluk basit bisy degil tüm yüzü yasli veya diri gösterebiliyor dolgu pek etkili olmuyor kendimden biliyorum benide onepte ilk dolguya yönlendirdiler sonuç hiç begenmemistim biran önce gitsin diye dua etmistim zaten 3ay ya sürdü ya sürmedi gitti.
kimse çare bulmuyır tek söylenen şey dolgu. ne yapabilirim hiç bilmiyourm eski yüzümü özledim ben((( samsuna nasıl gidicem hiç bilmediğim bi yer bi de bi umutla gidiyorum derdime çare olunmadan mutsuzz dönüyorum hep
canim bahsettim dolgu degildi tam adini bilmiyorum göyüse konan silikonun gözalti gibi ufak yerlere konan baska bir türu var bildim bu erimiyor vede kalici dolguya bende karsiyim hem kalici degil hem dogal durmuyor sadece bisey yemisinde alerji yapmissin sismisin gibi duruyor onunda gençlikle diri görünümle uzakdan yakindan alakasi yok heleki gözaltina enjekte ettirmek en kötüsü en kara cahil bir doktorun bile yapmamasi lazim hala yapan ve yaptiranlar var aklim almiyor...:sinifsinif:
bayanlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.. 25 yasındayım fakat burun yapımdan olsa gerek burun kenarındaki çizgiler asağı sarktı ve kilo alıp vermekten göz altlarımda çökmeler olustu yüz hatlarımı çok beğeniyorum ama bu çökmeler inanılmaz canımı sıkıyo aynaya bakmak istemiyorum bazen.. cildim karma o yüzden sorunlu bi cildim var sürekli sivilce vs gergin pürüssüz ciltlere imreniyorum resmen.. 10 gün önce bursadan istanbula gidip dilek avsarla görüstüm o kök hücre ile yağ enjeksiyonu önerdi ama ben hiç emin olamadım 12sinde tekrar bi ön görüsme için çağırdı ilk görüsmeler ücretsiz fakat ameliyathane de yer ayırılacağı için 500 tl ücret aldı bi nevi kapora. çok konuskan bi bayan sadece fikir almaya gittiğim görüsmede beni ayakta ikna etti 4.500 tl ücret istedi ve tekrarlamak gerekebilir bir kez daha dedi ama sonradan kafam karıstı herkes yağ enjeksiyonunun kalıcı olmadığından yakınmıs ne yapsam bilemiyorum :uhm:
Canım sen bugün doktorla görüşecektin gitmedin mi ?
cnm ya peki bu endoskopik midface senin derdine çare olmadımı oyuklara yani(( kimse çare bulmuyır tek söylenen şey dolgu. ne yapabilirim hiç bilmiyourm eski yüzümü özledim ben ((( samsuna nasıl gidicem hiç bilmediğim bi yer bi de bi umutla gidiyorum derdime çare olunmadan mutsuzz dönüyorum hep
Kesinlikle katılıyorum sana ,nasıl yaptırıyorlar özellikle göz altına kör olan kişiler rapor edilmiş bende anlamış degilim inan.canım sen thermage yaptırdın mı hiç? bir kez tv de dr serdar eren'in açıklamasını dinlemiştim thermage ile alakalı ,cildi ısıtıyorlar demişti bir kac ay sonra ısıtılan yüzün ne hale gelebilecegini ben bile tasavvur edemem demişti ..yaptırdıysan ne gibi degisiklik oldu yüzünde...?
bayanlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.. 25 yasındayım fakat burun yapımdan olsa gerek burun kenarındaki çizgiler asağı sarktı ve kilo alıp vermekten göz altlarımda çökmeler olustu yüz hatlarımı çok beğeniyorum ama bu çökmeler inanılmaz canımı sıkıyo aynaya bakmak istemiyorum bazen.. cildim karma o yüzden sorunlu bi cildim var sürekli sivilce vs gergin pürüssüz ciltlere imreniyorum resmen.. 10 gün önce bursadan istanbula gidip dilek avsarla görüstüm o kök hücre ile yağ enjeksiyonu önerdi ama ben hiç emin olamadım 12sinde tekrar bi ön görüsme için çağırdı ilk görüsmeler ücretsiz fakat ameliyathane de yer ayırılacağı için 500 tl ücret aldı bi nevi kapora. çok konuskan bi bayan sadece fikir almaya gittiğim görüsmede beni ayakta ikna etti 4.500 tl ücret istedi ve tekrarlamak gerekebilir bir kez daha dedi ama sonradan kafam karıstı herkes yağ enjeksiyonunun kalıcı olmadığından yakınmıs ne yapsam bilemiyorum :uhm:
thermage cidden güzel bisey doktorun yuzunu atis yapica yereleri iyi bilmek için mavi renkli kareli bi kagitla alkolle sanirim yada ne bilmiyorum feci keskin kokusu oluyor kagit islaninca yüzde atis yapilacak yerler belirleniyor sonra yanaklara yapacaksa buyuk baslik goze yapilacaksa ufak basligi aliyor basliyor jelledikten sona o kagidin belirledi yerlere atis yapmaya atis yapilan yer sanki yuzune ates dusmus gibi yaniyor acIyor bazi doktorlar eline stres topu veriyor o acI anlarda sIkIp rahatlaman için (o acIyla degil onu sIkmak nefes almayI bile unutuyorsunuz) neyse ki yanmanin ardindan sogutma aninda geliyorda rahatliyorsunuz derken bu islem yan sogu :)) bi saat yüzün tümüyse 1buçuk saat kadar sürebiliyor ( yüzün tamamini ayni günde yaptirmayin derim ben doktorda neticede bir insan yorulup sIkIlIp son yerlere az atis yapabilir az atis yapilincada yeterli olmayabilir düsünün sag tarafin sol taraftan daha gergin yada bir göz kapagi daha gergin diyeri sarkik iste atis eksikliginden asimetri olabiliyor)neyse isiniz bittimi eyer güzel bir hastenede ortamda olursaniz doktorunuz aloverali guzel kremler surebilir cildinizi aninda rahatlatabilir eyer kendi klininde olursa bastan savma ve ekonomik olma düsüncesiyle dolapta bekletilmis bi maskeyle idare eder (oyuzden iyi donanimli bir hastanede olun olun ki yarim yamalak kliniklerde thermage yaptik asimetri oldu iiyi etki olmadi demeyin etkisi hemen görünmüyor uzamanlr diyor ki hissediliyor ilk andan itibaren ben yaptirmis biri olarak hiç birsey hissetmedim ilk etkisni 2.ayda aldim hamilelikten 8ay kadar sonra yaptirmistim cildin sIkIlasmasi için ama ilkini istanbulda çOOk ünlü bir dr a yaptirdim bi tarafi güzel yaparken 2.tarafda mainasinin gazI bitti takarlarken dikati dagildi bastan savdI ve 6ay sonra asimetri vardi birdaha yemin ettim kliniklerde ünlü olanlarla bu islemi yapmamaya sonra güzel bir hastanede dr um uzun uzun ugrasti 600luk atislar yapti oda en yuksegi zaten sanirim ve 2.alti aydan sonra cildim nefisti gIdI gitmisti yanaklar gerilmisti daha diri ve güzeldi cildim ama o dirilik uzun sürmedi çünkü hamilelikte aldigim kilolari hizla vermeye devam ettim gene 50li li kilolara gelmeye baslayinca gözaltlari çökdü yanak eridi burundaki çizgiler birden ortaya çikdi bi thermagin yapabilice seyler degildi artik bendeki olay endoskopik yüz germeyle sonuçlandi herseyi en ince detayina kadar anlattim arkadaslar thermage bi ameliyat gibi aninda etki yapmiyor yada dolgu gibi aninda görünmüyor 6ay ebklemeniz lazim asimetri olursa 6ay sona yapilmasi lazim gene memnun olmazsaniz bi 6 ay daha öle beklemeye mecalim yokda diyebilirsiniz süre uzun gelebilir genelde tek seans yeterli diyorlar ama tek seanta istedigi sonuca ulasanini ben duymadim biyerde hep hata yapiyolr iyi uzman bulmak lazim tek çare bu.boshayallersmile
Canım uygun değil dediyse doğrudur.Yüzünde sarkma yoksa bu ağır ameliyata ne gerek var .Bence sana dolgu yapan doktor iyi yapamamış ki memnun kalmamışsın.Burun .yanından inen çizgiler çok derinse lifting operasyonu ne derece başarılı olur bilemiyorum .Bu operasyon genç ciltlere yapılıyor ama yine de çok gergin bir yüze yapıldığını çok sanmıyorum.En azından gözlerde yan kısımlardan bir düşüklük olması gerekir sanırım.Çünkü adı üstünde " orta yüz germe" Burun yanı çigileri çok derinse operasyon yaptırsan bile yine de dolgu takviyesi yapıyorlar.Ama hafif bir hat varsa başarılı olabilir.Yani derin çizgilerde değil de sanırım hafif belli olan hatlarda memnuniyet verici olabilir.Aslında keşke gözlerini kapatarak bir fotonu koysan .Benim anlamadığım dolgu ile nasıl olurda çizgiler daha da belirgin olabilir.Çünkü güzel yapılan bir dolguda ,hele de genç bir cilt yapın varsa cilt gerilmiş kadar muazzam oluyor.gittim görüşmeye ama endoskpi için uygun aday değilsin sarkma yok dedi dolguya yönlendirdi ama nasıl anlatsam gözler iyi burun çizgisinde aşağıya kadar oyuk esmemn dolgu yaprtıdım daha önce iyiyce belirginleşti dudak yapım bile bozuldu aşağıya kaydı nerdeyse o kısma ne çare olcak bilmiyorum tek bildiğim orayı azcık yukarı kaldırabilirsem durum düzelicek dolgu sarkmadan başka bişey yapmıyor önceki jhalimi bilmiyo tabi doktorlar yüzüm onlara normal gelio offfffff kaldım böle ben
Canım uygun değil dediyse doğrudur.Yüzünde sarkma yoksa bu ağır ameliyata ne gerek var .Bence sana dolgu yapan doktor iyi yapamamış ki memnun kalmamışsın.Burun .yanından inen çizgiler çok derinse lifting operasyonu ne derece başarılı olur bilemiyorum .Bu operasyon genç ciltlere yapılıyor ama yine de çok gergin bir yüze yapıldığını çok sanmıyorum.En azından gözlerde yan kısımlardan bir düşüklük olması gerekir sanırım.Çünkü adı üstünde " orta yüz germe" Burun yanı çigileri çok derinse operasyon yaptırsan bile yine de dolgu takviyesi yapıyorlar.Ama hafif bir hat varsa başarılı olabilir.Yani derin çizgilerde değil de sanırım hafif belli olan hatlarda memnuniyet verici olabilir.Aslında keşke gözlerini kapatarak bir fotonu koysan .Benim anlamadığım dolgu ile nasıl olurda çizgiler daha da belirgin olabilir.Çünkü güzel yapılan bir dolguda ,hele de genç bir cilt yapın varsa cilt gerilmiş kadar muazzam oluyor.
Endoskopik cilt germe yaptıran arkadaşlarda , benim dikkatimi çeken en önemli nokta bu operasyon gözleri yana çekiyor.Yani en büyük değişiklik gözlerde olmuş.Ben açıkçası diğer yerlerde bir fark göremedim.Belki fotolarda çok belli değildir.Ama gözlerdeki etkisi gerçekten hoş.Sen anladığım kadarı burun yanı çizgilerden şikayetçisin.Bence doktorun sana doğruyu söylemiş .Yüzündeki hatlarda gözler dahil bir sarkma yoksa bir kez daha düşün derim.
Canım işte anlatmak istediğim tam buydu :))burun yanı çizgileri çok derinse sonuç hüsran olur.Ama hafif hat varsa bu operasyonda kaybolması çok doğal.Derin burun yanı çizgilerinde sonuç istenilen gibi olmaz ancak dolgu ile halledilir.Ben bu operasyonu yaptırmadım ama birebir görüştüğüm plastik cerrahların söyledikleri burun yanı çizgilerinin anacak dolgu ile halledileceği.Gözlerde düşüklü varsa yanaklar yukarı çekildiği için sonuç çok güzel oluyor.Bu topickte yine Mysteri arkadaşımız bu operasyonu olmuş.Resimlerini gördüm .Sonuç çok güzel ama daha önce gözler düşükmüş birde göz kapakları alınmış gözler yana çekilmiş.Zaten tek değişiklik gözlerde olmuş.Diğer gördüğüm fotolarda öyle.Sanırım burun yanı çizgilerinin yok olduğunu söyleyen arkadaşlarda zaten öncesin bir problem yok çünkü operasyon öncesi hatları çok az.Hafif hat olunca elbette yanak yukarı çekilince hat yok olur.Ama germenin bir limiti var elbette.Derin çizgilerde başarılı olamaz.Zaten sen de bunu yaşamışsın.Dün de forumda yazmıştım, 5 hafta önce bu ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyat olmak isteyenlere benim de fikir olarak bir katkım olsun... Size %100 katılıyorum gözlerim bakışlarım gençleşti, ama burun çizgilerim özellikle bir tarafı olduğu gibi duruyor diğer taraf eskisine göre %50 iyi, sizin anlayacağınız dengesizlik var. Yıllar önce Bursa'da estetik doktoru bana "yüz germe ameliyatı tek çaren,dolgu o kısımları yok etmez" demişti. gülümseme çizgilerim gayet derin, ben de aradan 7 yıl geçti daha da çizgiler derinleştiği ve yüzümde sarkmada olduğu için İst.da kardeşimin bir arkadaşının burun ameliyatını yapan (gayet güzel bir burun yapmış)doktora hem endeskopik yüz germe ve hem de burun ameliyatı oldum. Sonuç yukarıda yazdığım gibi şimdi Bursa'daki eski doktoruma en kısa zamanda gidip görüşmek istiyorum.Ayrıca cildim çok yağlı ve sivilce izleri ile dolu ameliyattan sonra daha da çok fazla yağlandı ve isilik gibi pıtır pıtır sivilceler bastı.. İst.da ki doktoruma gitmek istemiyorum hasta -doktor ilişkisi sıfır..Muaynehanesine ilk gittiğimizde ve orada ameliyat kararı (içime sinmeden kardeşimin ısrarı ile) aldığmda da hissetmiştim, yanılmadığımı sonrada anladım...Bundan sonra da yaptığı ameliyatla ilgili büyük bir problemim oluşmaz inşallah gitmeyi düşünmüyorum.. Dolgu ve lazer benim sorunumu belki çözer, bu foruma kayıt olmamdaki amacım aynı dertten muzdarip olmuş ve çare bulmuş arkadaşlardan fikir almak istedim. Dün forumda ki bir benim gibi Bursa'lı arkadaşımız kök hücre tedavisinden bahsetmiş,İst.da doktorla görüştüğünü fakat içine pek sinmediğini yazmış, bende burada gittiğimde doktora soracağım kök hücre ile bir tedavi yapıyor mu veya bana uygulacağı tedavinin başarı derecesi süresi ne olur bilmiyorum..Ameliyattan bir hafta sonra kontrolümde "bana nasıl bir ameliyat uyguladınız?" dediğimde "hem klasikle endeskopik orta yüze germe arası birşey uyguladık "dedi.Zaten sorduğunda o da zoraki cevap veren bir doktor, beni kendisinden soğutan birkaç sebepten biri... Kessin biçsin! Ne ameliyat öncesi ve nede sonrası hasta doktor ilişkisi sıfır. Benim ki bile bile LADES. Bana bununla geçmiş olsun!!klava: klava:
Dün de forumda yazmıştım, 5 hafta önce bu ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyat olmak isteyenlere benim de fikir olarak bir katkım olsun... Size %100 katılıyorum gözlerim bakışlarım gençleşti, ama burun çizgilerim özellikle bir tarafı olduğu gibi duruyor diğer taraf eskisine göre %50 iyi, sizin anlayacağınız dengesizlik var. Yıllar önce Bursa'da estetik doktoru bana "yüz germe ameliyatı tek çaren,dolgu o kısımları yok etmez" demişti. gülümseme çizgilerim gayet derin, ben de aradan 7 yıl geçti daha da çizgiler derinleştiği ve yüzümde sarkmada olduğu için İst.da kardeşimin bir arkadaşının burun ameliyatını yapan (gayet güzel bir burun yapmış)doktora hem endeskopik yüz germe ve hem de burun ameliyatı oldum. Sonuç yukarıda yazdığım gibi şimdi Bursa'daki eski doktoruma en kısa zamanda gidip görüşmek istiyorum.Ayrıca cildim çok yağlı ve sivilce izleri ile dolu ameliyattan sonra daha da çok fazla yağlandı ve isilik gibi pıtır pıtır sivilceler bastı.. İst.da ki doktoruma gitmek istemiyorum hasta -doktor ilişkisi sıfır..Muaynehanesine ilk gittiğimizde ve orada ameliyat kararı (içime sinmeden kardeşimin ısrarı ile) aldığmda da hissetmiştim, yanılmadığımı sonrada anladım...Bundan sonra da yaptığı ameliyatla ilgili büyük bir problemim oluşmaz inşallah gitmeyi düşünmüyorum.. Dolgu ve lazer benim sorunumu belki çözer, bu foruma kayıt olmamdaki amacım aynı dertten muzdarip olmuş ve çare bulmuş arkadaşlardan fikir almak istedim. Dün forumda ki bir benim gibi Bursa'lı arkadaşımız kök hücre tedavisinden bahsetmiş,İst.da doktorla görüştüğünü fakat içine pek sinmediğini yazmış, bende burada gittiğimde doktora soracağım kök hücre ile bir tedavi yapıyor mu veya bana uygulacağı tedavinin başarı derecesi süresi ne olur bilmiyorum..Ameliyattan bir hafta sonra kontrolümde "bana nasıl bir ameliyat uyguladınız?" dediğimde "hem klasikle endeskopik orta yüze germe arası birşey uyguladık "dedi.Zaten sorduğunda o da zoraki cevap veren bir doktor, beni kendisinden soğutan birkaç sebepten biri... Kessin biçsin! Ne ameliyat öncesi ve nede sonrası hasta doktor ilişkisi sıfır. Benim ki bile bile LADES. Bana bununla geçmiş olsun!!klava: klava:[/QUO
canım geçmiş olsun teoman doğan mı yaptı acaba ameliyatını ben de bi ara kendisiyle yazışmıştım.iki ameliyatı birden olmak istemiştim kabule tmişti. ama diğer doktorlarla yazışmalarımda ikisi aynı anda olmaz çok uzun sürer ve yorucu birinden birine konsantre olmalıyız demişlerdi hepsi ayrı bişey söylüyor ve Allah a emanetiz doktor seçimi konusunda:)))) bende hafif bi sarkma var ben de biliyorum aşırı olmadığını çünkü çok zayıfım sarkcak bişey yok. yani en azından bu emliyatla diri bir görüntü olur oyuk hiç düzelmezse dolgu denerim die düşünüyorum ama zaten oyuğun nedeni yarım yanağım üstüne yaptırdıpım dolgu prda potlul ıoldu o yukarı çekilse bence sorun biticek ama bu benim görüşüm tabi bakalım bi süre daha beklemede kalacağım bu gidişle ben(( yüzünün oturmasını bekle sende yüzün tam otunca arada fark olacağını zannetmiyorum canım