Endoskopik yüz germe - Facelift

Bu da 8.gün çektiğim fotom.Bugün onuncu gün.az önce dikişlerim alındı başımdaki

çok çabuk inmiş şişlikler ve morluklar..hayırlı olsun şimdiden, gayet güzel görünüyor sonuç:)

Özelinize yazdım:)

Tatlım özeline bakar mısın:)

Aynen öyle benim 10 günüm sevgili Krizantem80.Şuan bile gayet iyi görünüyorum.Hatta dışarı çıkıyorum kimse de nlamıyor :)Beni faceden eklermisin Krizantem80.Face linkim var önceki mesajlarımda..

Teşekkürler misch arkadaşım.Umarım isteyen herkesin bu kadar kolay olur.Sevgiler..

ikiniz de çok iyi gorunuyorsunuz arkadaşlar..kotu olur diye korkudan hiçbir seye kalkışamıyorum..iyi ki yazdınız bu sayfaya.
erhan bey mi ercan bey mi:)) şimdi asıl mesele bu..

Bu arada resimlerim telde yüklü birtürlü pc ye aktaramadım bluetoohtla o yüzden bu yöntemle yollayabilirim ancak..Sevgiler.

canım, telefonun bir ara kablosu olmalı... uç kısmı bilgisayara girişe uygun bir jak olan... o şekilde de resimleri atabilirsin...

canım, ben ercan beye resim yollamıştım... maalesef bana tam yüz germe önerdi...
endoskopik yöntem bana yeterli gelmezmiş tam yüz germe olacağı içinde fiyat çok yüksek oldu... 22.500 lira..

acaba birde erhan beyle mi görüşsem...

iznim yetmez, yüzüm düzelinceye kadar diye çok endişeliydim.... bu haber süper oldu...
30 gün izin alsam herşey hallolur gibi...
Bende çok şişlik morluk olmadığı için dışarı çıkmam çok sorun olmadı.Beni tanıyan insanlar dışında kimse bir şey anlamadı..Umarım seninki de kolay bir süreç olur..Şimdiden geçmiş olsun..Paylaşırsın sende fotoları :) Tam tarih belli mi operasyon için?

Ben kesinlikle Erhan Beyi es geçme derim..Zaten görüşmeden ücret almıyor.En azından fikir edinmiş olursun..Bu arada fiyat harbiden çok yüksek geldi bana

Ben kesinlikle Erhan Beyi es geçme derim..Zaten görüşmeden ücret almıyor.En azından fikir edinmiş olursun..Bu arada fiyat harbiden çok yüksek geldi bana

ücret gerçekten çok yüksek o yüzden beklemede kaldım zaten...
bakalım erhan bey ne fiyat çıkaracak?

sen ne kadar ödedin canım..

fiyat çok yüksek olduğu için gelecek kışa bırakmıştım ameliyatı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…