Endoskopik yüz germe - Facelift

Sakın, bu ameliyatı sık ve iyi yapan bir doktora yaptirmalisiniz. Yüz bu en ufak bit hata kabul etmez. Endeskopik yüz vermeyi yapanlarda sınırlli sayıda, iyi araştırın. Diğer Dr larada e mail atin, fiyat alin. Erhan Eryılmaz, Oytun İdil v.s.

Hacettepede Ozan Bitik'te yapıyor ama fiyatı çok uygun ama dediğin gibi canım, yüz hata kabul etmez...:KK43:

mutlaka bu ameliyatı sık yapmış olması gerekiyor....

sonunda ömür boyu üzülmek var...:KK43:

şimdilik öne çıkan isimler
1-Serdar Eren
2-Tuğrul Turan
3-Erhan Eryılmaz
4-Ercan Karacaoğlu
5-Oytun İdil
6-Özcan Çakmak
7-Naci Çelik
8-Ozan Bitik
Lütfen sizlerde bu liseteye yüz ameliyatlarında öne çıkan isimleri eklermisiniz?

1 ay önce bodylift ameliyatı oldum.Çok iyi geçti.İyileşme sürecimde iyiydi.Zaten doktorum normalde bir ay arayla ameliyat yapılamayacağını belirtti ama benim değerlerimin iyi olması ve iyileşme sürecimin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sonucu göğüs silikonu ve endoskopik yüz erme operasyonumuda yaptı.Bugün 8.gün. 2.gün sonra başımın içindeki dikişleri alacaklar.Bende çok fazla şişme morarma olmadı çok şükür.Kafamda da dren vardı.Gögüslerle birlikte 3 tane drenim vardı.doktorum onuncu güne kadar şişliğin ineceğini 2-3 aya kadar da yüzümün tam oturacağını söyledi.Tabi iyileşme sürecimi göz önünde bulundurarak.Kaşlar,yanak kaldırıldı ve şakaklarıma yağ enjekte edildi.Ayrıca gözaltı torbalarım alındı.Henüz gencim belki ondan daha çabuk iyileşiyorum ama şuana kadar bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür.Allah herkese gönlüne göre güzellik verir inş :)

1 ay önce bodylift ameliyatı oldum.Çok iyi geçti.İyileşme sürecimde iyiydi.Zaten doktorum normalde bir ay arayla ameliyat yapılamayacağını belirtti ama benim değerlerimin iyi olması ve iyileşme sürecimin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sonucu göğüs silikonu ve endoskopik yüz erme operasyonumuda yaptı.Bugün 8.gün. 2.gün sonra başımın içindeki dikişleri alacaklar.Bende çok fazla şişme morarma olmadı çok şükür.Kafamda da dren vardı.Gögüslerle birlikte 3 tane drenim vardı.doktorum onuncu güne kadar şişliğin ineceğini 2-3 aya kadar da yüzümün tam oturacağını söyledi.Tabi iyileşme sürecimi göz önünde bulundurarak.Kaşlar,yanak kaldırıldı ve şakaklarıma yağ enjekte edildi.Ayrıca gözaltı torbalarım alındı.Henüz gencim belki ondan daha çabuk iyileşiyorum ama şuana kadar bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür.Allah herkese gönlüne göre güzellik verir inş :)
S

Slm mavi cok cok gecmis olsun diyorum ilk önce soru baslasin:) hangi dr yaptirdiniz yasini ogrene bilirmiyim bu amaliyati bu yazin yapacaktim ama degerlerim iyi cikmadi olamadim malesef ben ercan karacaogluna yaptircaktim kisa insh yaptircam ve memnunmusun fotolarini gorme imkanimiz varmi sizdemi yutdisindan gidinis cok soru sordum kusuruma bakmayin

geçmiş olsun.her şey istediğinzi gibi olur inşallah..gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim.doktorunuz kimdi?

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Yaşım 33 canım.Doktorum Erhan Eryılmazdı.Fotoları yüklemeyi bilmiyorum özelden msj için sayımda yeterli değil ama faceden eklerseniz beni telden whatsaptan gönderirim.Ameliyat öncesi ve sonrası fotoları.

https://www.facebook.com/?ref=logo link bu.Eklemeden önce yazın yalnız herkesi kabul etmiyorum :)

Bu arada resimlerim telde yüklü birtürlü pc ye aktaramadım bluetoohtla o yüzden bu yöntemle yollayabilirim ancak..Sevgiler.

Şişlik indikçe daha iyi görünüyor ama memnun olup olmama konusunda bir şeyler söylemek için tamamen 2 ay sonrasını beklemem lazım.O zaman yazarım.Bodylift ameliyatımdan çok memnun kaldım ama.O yüzden bu operasyonlarda da doktorumu değiştirmedim.Yüz de şişme morlukla ilgili çok fazla bir sıkıntım olmadığı için yazma gereği duydum.Resimleri görünce siz krar verirsiniz ama henüz erken.Bu arada ben sigara da kullanıyorum.Doktorum sigara kullananlara ameliyat yaptığını söyledi.Ben bir süreliğine bırakabildim.İkinci ameliyatın arkasından ikinci gün tekrar içmeye başladım.Tabi günde 2-3 tane.Bir hafta sonrası normale döndüm maalesef

Son düzenleme:
Sevgi okursan cevap yaz ne olur arkadaşım bir hafta oldu Ercan beye yüz germe oldu ağrılar tam anlamıyla ne zaman geçiyor şişinliği yok ama yan yatmaıyorum ne zaman yatabilir

Iyi aksamlar kizlar demin maviyle yasisdim sagolsun bana face uzeri resimlerini gosterdi ,kizlar maviyi gorunce sok oldum daha henuz 8 gün olmasina ragmen ne bi morluk ne bi sislik masahlah sanki amaliyat digilde tatile gidmis dinlenmis cilt bakimi yaptirmis gibi wowww olmus onu görunce bi amaliyati bi dr anca bu kadar basara bilir dedimmm süper ôtesi masahlah onun adina cok cok sevindim simdi bende onun dr uyla göruscem bakalim

Iyi aksamlar kizlar demin maviyle yasisdim sagolsun bana face uzeri resimlerini gosterdi ,kizlar maviyi gorunce sok oldum daha henuz 8 gün olmasina ragmen ne bi morluk ne bi sislik masahlah sanki amaliyat digilde tatile gidmis dinlenmis cilt bakimi yaptirmis gibi wowww olmus onu görunce bi amaliyati bi dr anca bu kadar basara bilir dedimmm süper ôtesi masahlah onun adina cok cok sevindim simdi bende onun dr uyla göruscem bakalim

canım fiyat hakkında birşey söyledi mi?
Lamia erhan beye ameliyat olmuştu ve 2 yılda yüzüm oturdu demişti... :KK22:birde aylarca şişlik sıkıntısı çektiğini yazmıştı... bu yüzden erhan beyden vazgeçmiştim... adamın iyi anına mı denk gelmek gerekiyor acaba.... o zamanda bu iş riskli...:KK12:
ya kötü gününe denk gelirsem:KK35::KK67:

Bu işte doktor hünerinden sonra ikinci sırada kişinin yaşı ve vücut direnci geliyor bence...Bünyeyle de alakalı yani.İlk operasyon öncesi gripten dolayı 2 hafta ertelendi ameliyatım.Sonra doktorum viamin hapı da verdi kullanmam için.Operasyon öncesi ve sonrası o hapı kullandım.Şişlik ve morlukların yalnızca tek bir nedene bağlı olduğunu düşünmüyorum ben...

Bu ameliyat öncesi resmim

Diğer ikisi ameliyattan hemen sonra

Eklentiler

• 10579986_660236594074398_1133445202659554427_n.jpg
    10579986_660236594074398_1133445202659554427_n.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 1.179
  • 10612634_660282810736443_136814348372646597_n.jpg
    10612634_660282810736443_136814348372646597_n.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 1.490
  • 10646836_660237340740990_545005389720434822_n.jpg
    10646836_660237340740990_545005389720434822_n.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 2.659
Bu arada ben istanbulda olmadığım için başımdaki dikişleri almak için tekrar gitmem gerekiyordu.Benim tekrar gitmem sıkıntı olacaktı.Erhan bey de zorluk olmasın diye bulunduğunuz yerde bir estetik cerrah bulun,onlar genelde beni tanırlar ben rica ederim alırlar olmadı dedi.Aynen öyle yaptık.Az önce geldim hastaneden.Buradaki palstik cerrah bodylift ameliyatımın olduğu yerleri ve yüzümü inceledi.O da çok başarılı buldu.Doğru bir şeçim yapmışsınız dedi.Ama şu var bu bende böyleydi.Herkeste sonuç aynı olur ya da olmaz bilemem.Ben fikir edinilmesi amacıyla paylaşmak istediğim yaşadığım süreci ve resimleri.İçineze kim sinerse en çok bu operasyonda ona güvenin derim.Çünkü ben öyle yaptım :)

X