Endoskopik yüz germe - Facelift

Dudagim ucukladi Rakami görunce olamaz diyorum bi yanlislik var 1yerine 2 yapmistir kesinlikle bi yanlislik var jeske geri yazaydinit veni yanlis anladiz yuz nakli istemedim orta yuz germe istemisdim asiztani ucmus

canım konuştun mu tekrar Ercan Bey'le..Boynu kattığı için yüksek fiyat vermiş olabilir.Boynunda sarkma göremiyorum kaç kez baktım.O üç çizgi hepimizde var.Genel olarak sarkmış bir yüzün yok sadece biraz yorgun ifaden var.(sayfa düzeni değişmiş suratları bulamıyoruuum)
Moral bozmak yok:)

tekrar tekrar ercan beyin mesajını okudum... sanırım bir yanlışlık var gerçekten.... birkaç işlem daha sormuştum, kombin yapabilir misiniz yüz germe ile diye... kaldıramazsın yazmıştı.... bu yazıyı görünce, sadece yüz germe için bu fiyatı verdiğini düşündüm... belkide fiyatı hepsi için yazdı.... yeniden bir mail gönderdim, bakalım bu sefer hangi işleme ne fiyat verdi anlaşılacak.... geçen kış "sevgi" arkadaşımız 8,500 liraya yaptırmıştı ameliyatını...

bir kaç tanede resim göndermiş bana.... resimler de "tam yüz germe" galiba.... yaşlarıda epey ileri olmasına rağmen sonuçlar tatmin edici geldi... ama şunu gördüm ki; çok yaşlanıp yaptırmamak lazım bu ameliyatı... eldeki malzeme ne kadar iyi durumdaysa, sonuçta o kadar başarılı oluyor... yani 40 ve 50 li yaşlar en iyisi...

canım, bencede bir yanlışlık var.... haftasonu misafirim vardı... arayamadım... mail attım bende... hangi işlemler için bu fiyat diye... senin dediğin gibi sanırım diğer sorduğum işlemlerle beraber hepsine fiyat vermiş gibi.... hem hepsi olmaz kaldıramazsın deyip, sonrada hepsine bir fiyat çıkarması da ilginç oldu... zaten sadece "yüz germe" yaptırmaya karar verdim... kaldıramazsın dedi ya tırstım resmen (buraya kolunu vura vura gülen yüz lazımdı şimdi:))))

Dudagim ucukladi Rakami görunce olamaz diyorum bi yanlislik var 1yerine 2 yapmistir kesinlikle bi yanlislik var jeske geri yazaydinit veni yanlis anladiz yuz nakli istemedim orta yuz germe istemisdim asiztani ucmus

canım, evet karşılıklı bir yanlış anlama oldu sanırım... yeniden mail attım... cevap bekliyorum şimdi... benim resimleri görünce "tam yüz germe" önerdi bana umarım kulak önündeki iz çok belli olmaz... gönderdiği resimlerden birinde, yan çekimde vardı ve iz belli... çok feci değil ama iz işte... kar-zarar olayına bakmak lazım...

bencede resim yanıltıcı olabiliyor... melodi de resim gönderip gelmişti Erhan Eryılmaza... kız yurtdışından gelipte birebir görüşüncede sizin ihtiyacınız yok bu ameliyata demişti ama yinede ısrar üzerine yapmıştı ameliyatı... banada resme bakıp "tam yüz germe" önermiş... kulak önünden kesi ile olan yani... umarım yüzyüze görüşünce endoskopik yöntemle halledilir desin diye dua ediyorum... gönderdiği resimdeki bayanın kulak önündeki iz belliydi çünkü... gerçi resim kaçıncı ayda çekildi belli değil ama yinede insan demoralize oluyor işte...

canım bana 2 gün hastanede kalsanız yeter yazmış!!!!! hemde bana tam yüz germe yapacak....

kafam karıştı iyice...

22,500 ne demek ya adam dalga geçiyor galiba

canım yeniden mail attım ercan beye... başka işlemlerde sormuştum, kombin yapabilir miyiz diye... kaldıramazsın yazmıştı... sonrada hepsi için fiyat verdi sanırım... cevap bekliyorum şimdi... umarım bir yanlışlık olmuştur.... çünkü bu fiyat çok çok uçuk... hacettepede bir doktordan 5,000 lira fiyat aldım.... oda resimlere bakarak "tam yüz germe" önerdi... onunda pek fazla ameliyatı yok bu alanda... o yüzden güvenemiyorum...

muhtemelen dediğin gibidir canım o zaman yoksa ercan bey orta halli bi fiyat veriyor teoman doğan en yükseklerde uçan doktor o bile bana 11bin fiyat vermişti! bekleyelim bakalım umarım yanlış anlaşılma vardır

muhtemelen dediğin gibidir canım o zaman yoksa ercan bey orta halli bi fiyat veriyor teoman doğan en yükseklerde uçan doktor o bile bana 11bin fiyat vermişti! bekleyelim bakalım umarım yanlış anlaşılma vardır

"Size endoskopik yüz vermeye ilave olarak yanak germe, boyun germe de yapmamız gerekli. Daha hafif bir göz germe ve kök hücre ile kas platosu ve çevresinin gençleştirmesi yapacağım. "

bana yapacağı işlemler bunlarmış....
acaba bu yüzden mi yüksek fiyat verdi diye düşünüyorum...

C

canim Ben hastanede yatmayi kendim istiyorum cunki kalacak yerim yok

benimde istanbulda kalacak yerim yok... o kadar parayı verdikten sonra, bende kalayım bari ....

hastasına yardımcı olmaya çalışması güzel...

canım, senin sadece orta yüz germe olacak değil mi?

Aldığım fiyat doğruymuş...

sebebi ise tam yüz germe olması... endoskopik yöntemi düşünen arkadaşlar, yüzünüz tam yüz germe işlemine ihtiyaç duyacak kadar beklemeyin bence... hem işlemler artıyor hemde ücret...

ameliyat 5.5 saat sürecekmiş... yaş ilerledikçe de, bu ameliyatı başka ameliyatlarla da kombinleyemiyorsunuz...

Ameliyatı gelecek kışa düşünüyorum artık, çünkü kredi çekmek zorundayım...

Aldığım fiyat doğruymuş...

sebebi ise tam yüz germe olması... endoskopik yöntemi düşünen arkadaşlar, yüzünüz tam yüz germe işlemine ihtiyaç duyacak kadar beklemeyin bence... hem işlemler artıyor hemde ücret...

ameliyat 5.5 saat sürecekmiş... yaş ilerledikçe de, bu ameliyatı başka ameliyatlarla da kombinleyemiyorsunuz...

Ameliyatı gelecek kışa düşünüyorum artık, çünkü kredi çekmek zorundayım...

benimde istanbulda kalacak yerim yok... o kadar parayı verdikten sonra, bende kalayım bari ....

hastasına yardımcı olmaya çalışması güzel...

canım, senin sadece orta yüz germe olacak değil mi?
Sen neredesin? Gel birlikte kalalim

ah birtanem... ben ankaradayım ama ameliyatı biraz erteledim...

malum, para meselesi....

senin güzel sonuçlarını bekliyoruz canım..
benimde sendenkalır yanım yok,bende de konu hem sıcaklar hem maddiinşallah halledeceğim inşallah. Ankara da Ozan yitik miöyle birdoktorvarmuş formdaokudum çokmakul birfiyat vermişti bana,forum da memnun olanlar vardı ondan.bir görüş istersen

canım ozan beye yazmıştım...

bana da, çok uygun bir fiyat verdi ama yüz germe konusunda fazla tecrübesi olduğunu sanmıyorum....

bu yüzden cesaret edemedim ona...

ama burun ameliyatı olanlar memnundu ozan beyden...

canım ozan beye yazmıştım...

bana da, çok uygun bir fiyat verdi ama yüz germe konusunda fazla tecrübesi olduğunu sanmıyorum....

bu yüzden cesaret edemedim ona...

ama burun ameliyatı olanlar memnundu ozan beyden...
Sakın, bu ameliyatı sık ve iyi yapan bir doktora yaptirmalisiniz. Yüz bu en ufak bit hata kabul etmez. Endeskopik yüz vermeyi yapanlarda sınırlli sayıda, iyi araştırın. Diğer Dr larada e mail atin, fiyat alin. Erhan Eryılmaz, Oytun İdil v.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…