Endoskopik yüz germe - Facelift

Aynen öyle benim 10 günüm sevgili Krizantem80.Şuan bile gayet iyi görünüyorum.Hatta dışarı çıkıyorum kimse de nlamıyor :)Beni faceden eklermisin Krizantem80.Face linkim var önceki

mesajlarımda..

Teşekkürler misch arkadaşım.Umarım isteyen herkesin bu kadar kolay olur.Sevgiler..

Bu kadar kisa surede oldukca iyi ama tam oturdugunda bence cok daha guzel olacak.yuzunuz daha once daha genis suan daha uzun duruyor buda sislikten kaynakli sisler inince gormek isterim sizi zaten cok guzel bir kadinsiniz.iki ay sonrasini gormeyi cok isteeim.bende erhan beyle gorutum sanirim en iyisi o ama biraz basina buyruk geldi korktum bir daha gidicem tam detayli konusup karar vermem lazim.paylasiminiz icin cok tesekkut ederim.svg

Bu kadar kisa surede oldukca iyi ama tam oturdugunda bence cok daha guzel olacak.yuzunuz daha once daha genis suan daha uzun duruyor buda sislikten kaynakli sisler inince gormek isterim sizi zaten cok guzel bir kadinsiniz.iki ay sonrasini gormeyi cok isteeim.bende erhan beyle gorutum sanirim en iyisi o ama biraz basina buyruk geldi korktum bir daha gidicem tam detayli konusup karar vermem lazim.paylasiminiz icin cok tesekkut ederim.svg
Merhaba, Erhan Bey'le görüşmüşsünüz anladığım kadarıyla, yüzünüzdeki yağ enjeksiyonunun verdiği hasar sadece ameliyatla mı giderilebiliyor merak ettim. Bu arada Sakdemle özelden yazıştım geçen ay gerçekten çok zor durumda hala psikolojisi çok bozuk. Bana artık K.K'ne girmediğini ve yağ enjeksiyonundan da herkesin uzak durması gerektiğini bu mesajı bu sayfadan özellikle iletmemi istedi o sebeple yazdım....Siz eğer ameliyat olursanız sonucunu çok merak ediyorum umarım Sakdem için de bir umut olur. Erhan Bey bir arkadaşıma burun estetiği yapmıştı ve sonuç çok iyi oldu. Yüz konusun da da iyi bir kaç dr'dan biri kendisi bence tekrardan görüşün yüzünüzle ilgili be yorumda bulundu onu merak ediyorum.

Merhaba, Erhan Bey'le görüşmüşsünüz anladığım kadarıyla, yüzünüzdeki yağ enjeksiyonunun verdiği hasar sadece ameliyatla mı giderilebiliyor merak ettim. Bu arada Sakdemle özelden yazıştım geçen ay gerçekten çok zor durumda hala psikolojisi çok bozuk. Bana artık K.K'ne girmediğini ve yağ enjeksiyonundan da herkesin uzak durması gerektiğini bu mesajı bu sayfadan özellikle iletmemi istedi o sebeple yazdım....Siz eğer ameliyat olursanız sonucunu çok merak ediyorum umarım Sakdem için de bir umut olur. Erhan Bey bir arkadaşıma burun estetiği yapmıştı ve sonuç çok iyi oldu. Yüz konusun da da iyi bir kaç dr'dan biri kendisi bence tekrardan görüşün yüzünüzle ilgili be yorumda bulundu onu merak ediyorum.

Merhaba
Erhan bey bana ben yanak kaldiriyorum dedi.yuzumdeki deformeyi yasima bagladi.bu yasta boyle olur yaaina gore normal dedi.ama bu deformasyon yagdan sonra oldu.konan yanak agiz etrafina kondugu icin yigilma sarkma yapti.gozaltim gene oyle sarkik duruyor.yagin sanirim yuzde 40 kadari kaldi ama o sarkma hali devam ediyor.Erhan bey en son bana yag yaslanmani sarkmani hizlandirmis dedi.Bana onerisi yanak kaldirma gozalti ve ve kas kaldirma oldu ama elmaciga ve sakaklara yag da dedi yuzun yanlari bos kalmis vs dedi.Naci celige gitmistim oda bekle kbb doktorunun yaptigi yag kalici olmaz demisti alti ayda erir gider dedi ama maalesef daha fazla zaman olmasina ragmen tamami erimedi.yuzum genis ve yukardaydi simdi maalesef uzun ve asagida.cok kotu bir uygulama olmus maalesef:KK43:Kasim gibi ameliyat olmak istiyorum.Umarim bu sefer yuzum guler bende guzel resimlerimi paylasirim.

Merhaba
Erhan bey bana ben yanak kaldiriyorum dedi.yuzumdeki deformeyi yasima bagladi.bu yasta boyle olur yaaina gore normal dedi.ama bu deformasyon yagdan sonra oldu.konan yanak agiz etrafina kondugu icin yigilma sarkma yapti.gozaltim gene oyle sarkik duruyor.yagin sanirim yuzde 40 kadari kaldi ama o sarkma hali devam ediyor.Erhan bey en son bana yag yaslanmani sarkmani hizlandirmis dedi.Bana onerisi yanak kaldirma gozalti ve ve kas kaldirma oldu ama elmaciga ve sakaklara yag da dedi yuzun yanlari bos kalmis vs dedi.Naci celige gitmistim oda bekle kbb doktorunun yaptigi yag kalici olmaz demisti alti ayda erir gider dedi ama maalesef daha fazla zaman olmasina ragmen tamami erimedi.yuzum genis ve yukardaydi simdi maalesef uzun ve asagida.cok kotu bir uygulama olmus maalesef:KK43:Kasim gibi ameliyat olmak istiyorum.Umarim bu sefer yuzum guler bende guzel resimlerimi paylasirim.

İnş.canım haberdar et bizi gelişmelerden...

ben de inşallah haftaya istanbul a gideceğim ve doktorlar ile görüşeceğim planımda Tugrul bey, Ercan bey ve Erhan bey var.. inşallah doğru kararı veririm

ben de inşallah haftaya istanbul a gideceğim ve doktorlar ile görüşeceğim planımda Tugrul bey, Ercan bey ve Erhan bey var.. inşallah doğru kararı veririm

Umarim en dogrusunu en hayirlisini bulursun.Bende hala arastirma safhasindayim.

Merhaba, ben de 4 ay önce Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum. Endoskopik midface lift, kaş asma ve göz kapağı estetiği oldum.İnanım korkulacak bişey yok. Yüzüm 3 ayda oturdu. Öyle 2 yıl sürdüğü falan yok. Çok memnunum. Önceki ve sonraki halimi görmek isteyen varsa özelden mesaj atabilirim. Her türlü psikolojik destek verilir:)

Merhaba mesaj sayimi doldurmadigim icin ozelden yazamiyorum.Erhan beyin basarisi tartisilmaz sanirim ama zahmet olmazsa bu dort aylik sureci biraz anlatirmisiniz?Nasil bir psikoloji yasadiniz.Anladigim kadariyla cok memnunsunuz.yuzunuze yag transferi yapildi mi?Gozlerde kuculme yada asimetri oldu mu?Farkindayim ki cok soru sordum ama bu ameliyati dusunen herkesinde merak ettigini dusunuyorum:)Son bir soru keske hic ameliyat olmasaydim şuram ameliyattan once daha iyiydi dediginiz oldu mu?Simdilik bu kadar sevgiler...

Bu arada ben istanbulda olmadığım için başımdaki dikişleri almak için tekrar gitmem gerekiyordu.Benim tekrar gitmem sıkıntı olacaktı.Erhan bey de zorluk olmasın diye bulunduğunuz yerde bir estetik cerrah bulun,onlar genelde beni tanırlar ben rica ederim alırlar olmadı dedi.Aynen öyle yaptık.Az önce geldim hastaneden.Buradaki palstik cerrah bodylift ameliyatımın olduğu yerleri ve yüzümü inceledi.O da çok başarılı buldu.Doğru bir şeçim yapmışsınız dedi.Ama şu var bu bende böyleydi.Herkeste sonuç aynı olur ya da olmaz bilemem.Ben fikir edinilmesi amacıyla paylaşmak istediğim yaşadığım süreci ve resimleri.İçineze kim sinerse en çok bu operasyonda ona güvenin derim.Çünkü ben öyle yaptım :)[/QUOTE

Sizin ameliyatiniz cok yeni ama memnunmusunuz sormak istedim.Erhan beyle bende gorustum ama kafamdaki soru isaretleri tam olarak kalkmadi.Yani gozler kaslar cok yukari kalkinca yuz daha uzun daha buyuk gorunmez mi?Birde ameliyatlarda bir sey dikkatimi cekti goz altinda eskiye oranla bir cokme oluyor sanki yada ben erken donem resimlerini gordum bilmiyorum.Size sormak istedigim cok sey var tabi ki ama fazla bunaltmiyalim simdilik:)

Canım benim henüz 23 gün falan oldu ama ben şimdiden memnunum.Sana özelden foto atacağım aşamalı ok

Canım benim henüz 23 gün falan oldu ama ben şimdiden memnunum.Sana özelden foto atacağım aşamalı ok

Son halin cok iyi.sanirim ilk gun degilde bir kac gun sonrasi sislik artiyor.Resimlerden gordugum bu.cok guzel bir kadinsiniz zaten dahada guzellesmissiniz.Bu islem agiz kenarlarini nazobional deniyor sanirim toparlandimi yani yanaklar yeterince yukari cikiyormu sizce.Soruyorum cunku bazen resimler tam anlasilir olamiyabiliyor.Bana bu islem daha cok goz cevresini etkiliyor gibi geliyor.Yani sakak germe yada badem goz estetiginden nasil bir farki var onu anlamaya calisiyorum.Gonderdiginiz resimler ve ilginiz icin cok tesekkur ederim.Benim agiz cevresinde dolgu sonrasi sarkma hatlarda derinlesme oldu oradada bir etki gosterebiliyorsa bir nebze o yigilmayi hafiletebiliyorsa bana yapilmasi gereken islem tam olarak bu olacak.Siz lutfen gun gun guzellesmenizi bizinle paylasin cok memnun oluruz hepimiz.sevgiler

Son halin cok iyi.sanirim ilk gun degilde bir kac gun sonrasi sislik artiyor.Resimlerden gordugum bu.cok guzel bir kadinsiniz zaten dahada guzellesmissiniz.Bu islem agiz kenarlarini nazobional deniyor sanirim toparlandimi yani yanaklar yeterince yukari cikiyormu sizce.Soruyorum cunku bazen resimler tam anlasilir olamiyabiliyor.Bana bu islem daha cok goz cevresini etkiliyor gibi geliyor.Yani sakak germe yada badem goz estetiginden nasil bir farki var onu anlamaya calisiyorum.Gonderdiginiz resimler ve ilginiz icin cok tesekkur ederim.Benim agiz cevresinde dolgu sonrasi sarkma hatlarda derinlesme oldu oradada bir etki gosterebiliyorsa bir nebze o yigilmayi hafiletebiliyorsa bana yapilmasi gereken islem tam olarak bu olacak.Siz lutfen gun gun guzellesmenizi bizinle paylasin cok memnun oluruz hepimiz.sevgiler

Çok teşekkürler canım.Bu işlemde yanak kenarlarındaki çizgiler tamamen kaybolmuyor ama azalıyor.Yüzdeki çöküklük gidiyor daha diri görünüyor.Sen doktorla birebir görüş sıkıntını belirt ona göre bir işlem uygular.Eğer deri fazlalığın çoksa bu işlem yerine demet şenerin yaptırdığı bir işlem var adını tam hatırlayamadım onu yaptır araştırıp..

Hayırlısı olsun canım.Bana mutlaka yaz merak ederim :)

erhan beyden mesaj geldi.... fiyat vermemiş bana... görmem lazım dedi..

birkaç resim göndermiş, tam yüz germe resimleri....
aynı tür ameliyatlarda ercan beyin gönderdiği resimler çok daha başarılıydı... kararsız kaldım açıkcası...

Merhaba Thalia hanım. Bu tür ameliyatlar kişinin yaşına, yüzünün kemik yapısına cilt tipine göre değişir.mesela erkeklerin cildi daha kalın olduğu için iyileşme süreleri geç olur. Siz neye göre karar verdiniz ercan beyin yaptığı yüz germe ameliyatlarının daha iyi olduğunu?

iki doktordan da, tam yüz germe resimleri istemiştim... sağolsun hem erhan eryılmaz, hem de ercan karacaoğlu epey resim gönderdi....
her doktor en başarılı olduğunu düşündüğü sonuçları gönderir mantıklı olarak....
resimlerden ercan beyin gönderdikleri daha başarılıydı.... üstelik ercan beyin gönderdiği resimlerdeki hastaların yaşları daha ileriydi...

Biraz pahalı ameliyatlar ama değer doğrusu. Ameliyat olan biri olarak söylüyorum acayip mutlu oluyorsunuz (tabi sonuç istediğiniz gibi olursa) özgüveniniz yerine geliyor.aynaya baktığınız zaman görüntünüzden memnun olmanın verdiği hazzı keşke size anlatabilsem:)

Siz girdufum
Biraz pahalı ameliyatlar ama değer doğrusu. Ameliyat olan biri olarak söylüyorum acayip mutlu oluyorsunuz (tabi sonuç istediğiniz gibi olursa) özgüveniniz yerine geliyor.aynaya baktığınız zaman görüntünüzden memnun olmanın verdiği hazzı keşke size anlatabilsem:)
iki doktordan da, tam yüz germe resimleri istemiştim... sağolsun hem erhan eryılmaz, hem de ercan karacaoğlu epey resim gönderdi....
her doktor en başarılı olduğunu düşündüğü sonuçları gönderir mantıklı olarak....
resimlerden ercan beyin gönderdikleri daha başarılıydı.... üstelik ercan beyin gönderdiği resimlerdeki hastaların yaşları daha ileriydi...

Telefonfan baglanmaya calisiyorum sitenin kullanim sekli mi degisti benmi beceremiyorum henuz anlayamadim.mesajlar karisiyor biraz .Benim soylemek istedigim su sevhili krizantem gordugum en iyi sonuclardan biri.Ama ayni zamanda cokda degismis eski resimlerine bakinca ikisi ayni kadin diyemiyorum.Oste kaygi bu noktada basliyor bende.Bu islem bende bu kadar iyi dururmu.Erhan beyde degil tabiki tum bu ameliyaylarda ayni durum sozkonusu.Serdar erendi sanirim bu konuda bir yazisinda endokopik yuz germde kaslar yukar alindigi icin kisi cok degisebilir buna hasirlikli olmak lazim demis klasik germden farkini bu sekilde ozetlemisti.Gordugum kadariyla erhan beyin hastalari daha genc ve sanki digerlerine gore endoskpide dsha basarili.Tam yuz germe de Belki Ercan bey daha tecrubelidir onu bilmiyorum.Krizantem ve mawi cok iyi referanslar.Benim kaşlarim yapi olarak cok yukarda gozlerimde kucuk ve cekik sayilir bu beni cok korkutuyor acikcasi.Gene doktum icimi sabah sabah ama ameliyat tarihim yaklastica oluyorum heyecandan:)Erhan beye bir kez daha gidicem. Suan biraz daha bilicliyim dsha detayli konusabilirim.krizantam ve mawi arkadaslarima cok tesekkur ederim.Bizimle sureclerini ve resimlerini paylastiklari icin.svg

Soli marco endişelerinizi anlıyorum.bu endişeleri biraz olsun hafifletmek ve sizlere yardımcı olabilmek için bu siteye üye oldum. Benim resmimi görünce"eski resimlere bakıyorum iki kadın aynı diyemiyorum" diye düşünmüşsünüz. Ama bu değişim bizi daha genç ve güzel gösterecekse yani olumlu bir değişim olacaksa neden endişeleniyorsunuz. Ben yorgun göründüğüm için ve elmacık kemiğim olmadığı için bu değişimi istedim karar verdim yaptırdım. Eğer zaten eski görüntünüzden memnunsanız hiç bu işlere girmeyin derim. Ben aynaya her baktığımda göz kapaklarımdan nefret ediyordum. Şimdi aynaya bakmaktan keyif alıyorum. Sonradan zaman geçince eski halinizi hatırlamıyorsunuz bile:)

Tabi ki soylediklerinize katiliyorum yuzunden memnun olan zaten dusunmez bunu.Size cok yakismis bana yakisirmi onu dusunuyorum.Yakismayananida gordum ama allahtan erhan beyin gosterdigi resimlerde boyle bisey gormedim.Tek korkum kendim olmaktan uzaklasmam.Seni ve mawi yi dusundukce cesaretim artiyor.svg

ercan beye koşa koşa gidecem... 22.500 lirayı denkleştirince...:KK67::KK67::KK67:

git git canım arkandan bende yüz çöksün geliirm hala kaporta toplatmam bitmedi benim:))) bende kontrollerde denk gelmiştim yaptığı yüz ameliyatlarına doğal abartısız gençleşmişlerdi darısı başına

Merhaba, ben de 4 ay önce Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum. Endoskopik midface lift, kaş asma ve göz kapağı estetiği oldum.İnanım korkulacak bişey yok. Yüzüm 3 ayda oturdu. Öyle 2 yıl sürdüğü falan yok. Çok memnunum. Önceki ve sonraki halimi görmek isteyen varsa özelden mesaj atabilirim. Her türlü psikolojik destek verilir:)
merhaba ben de bu amelıyatı düşünüyorum ama çok korkuyorum fotolarınızı gorenbılır mıyım

X