Sakın, bu ameliyatı sık ve iyi yapan bir doktora yaptirmalisiniz. Yüz bu en ufak bit hata kabul etmez. Endeskopik yüz vermeyi yapanlarda sınırlli sayıda, iyi araştırın. Diğer Dr larada e mail atin, fiyat alin. Erhan Eryılmaz, Oytun İdil v.s.
S1 ay önce bodylift ameliyatı oldum.Çok iyi geçti.İyileşme sürecimde iyiydi.Zaten doktorum normalde bir ay arayla ameliyat yapılamayacağını belirtti ama benim değerlerimin iyi olması ve iyileşme sürecimin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sonucu göğüs silikonu ve endoskopik yüz erme operasyonumuda yaptı.Bugün 8.gün. 2.gün sonra başımın içindeki dikişleri alacaklar.Bende çok fazla şişme morarma olmadı çok şükür.Kafamda da dren vardı.Gögüslerle birlikte 3 tane drenim vardı.doktorum onuncu güne kadar şişliğin ineceğini 2-3 aya kadar da yüzümün tam oturacağını söyledi.Tabi iyileşme sürecimi göz önünde bulundurarak.Kaşlar,yanak kaldırıldı ve şakaklarıma yağ enjekte edildi.Ayrıca gözaltı torbalarım alındı.Henüz gencim belki ondan daha çabuk iyileşiyorum ama şuana kadar bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür.Allah herkese gönlüne göre güzellik verir inş :)
1 ay önce bodylift ameliyatı oldum.Çok iyi geçti.İyileşme sürecimde iyiydi.Zaten doktorum normalde bir ay arayla ameliyat yapılamayacağını belirtti ama benim değerlerimin iyi olması ve iyileşme sürecimin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sonucu göğüs silikonu ve endoskopik yüz erme operasyonumuda yaptı.Bugün 8.gün. 2.gün sonra başımın içindeki dikişleri alacaklar.Bende çok fazla şişme morarma olmadı çok şükür.Kafamda da dren vardı.Gögüslerle birlikte 3 tane drenim vardı.doktorum onuncu güne kadar şişliğin ineceğini 2-3 aya kadar da yüzümün tam oturacağını söyledi.Tabi iyileşme sürecimi göz önünde bulundurarak.Kaşlar,yanak kaldırıldı ve şakaklarıma yağ enjekte edildi.Ayrıca gözaltı torbalarım alındı.Henüz gencim belki ondan daha çabuk iyileşiyorum ama şuana kadar bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür.Allah herkese gönlüne göre güzellik verir inş :)
Iyi aksamlar kizlar demin maviyle yasisdim sagolsun bana face uzeri resimlerini gosterdi ,kizlar maviyi gorunce sok oldum daha henuz 8 gün olmasina ragmen ne bi morluk ne bi sislik masahlah sanki amaliyat digilde tatile gidmis dinlenmis cilt bakimi yaptirmis gibi wowww olmus onu görunce bi amaliyati bi dr anca bu kadar basara bilir dedimmm süper ôtesi masahlah onun adina cok cok sevindim simdi bende onun dr uyla göruscem bakalim