kimbilir yeşilkelebek ameliyatta sonra göz yapınızda çekilmeden dolayı (badem göz) küçülme oldumu?
bende biraz oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimbilir yeşilkelebek ameliyatta sonra göz yapınızda çekilmeden dolayı (badem göz) küçülme oldumu?
kimbilir resimler için çok tşk ederim. bence çok güzel olmuş sen neden memnun kalmadın. yüüzn 2ayda tam oturmuş. endoskobik yüz germe hariicnde başka işlem yapıldımı(dolgu , yağ enjoksiyonu gibi) ? yüzüne dolgunluk gelmiş:) ben beğendim. dr nun adınıda özleden yazabilirmisin. yeşilkelebek senın resımlerinide görme şansımız varmı? benım 50 msj hakkım olmadıgından sizlere özleden yazamıyorum. eğer sakıncası yoksa gönderirisen memnun olurum tşkler.:)
alkisalkisalkis
kimbilir seni görmek güzel yerimseniben
senin 3buçuk ay oldu sanirim yüzün oturmustur artik atlattik sükürler olsun biara hiç bitmicek sandim beklemeyi bilmeyen bu tarz ameliyatlar kesinlikle olmamali o beklemek haftalari saymak hamilelimde bile böyle saymamistim
suan ameliyat olmusum gibi gelmiyor bana atlattim gitti gene yaparmiyim olayina gelince ihtiyaç duyarsam yaparim ama bundan bi 15 20 sene sonaya denk gelir 2.si o zamanada bi teknik zaten eskimis lazerle gençlik almis basini gitmis olurkesme biçme gerekmez bilezemuszemus
denizkızı her ikiside harika olmuş diye yazmış bende bu konuyla ilgilendiğim için merak ettim.göndermek istemeyebilirsin. ama memnun olmana sevindim cidden zor bir poerasyon bende düşünüyorum. bakalım drlar uygun bulucakmı? ben açıkcası kimbiliri çok beğendim özelliklede alt göz yapısı harika olmuş. alkisalkisalkis
mrb denizkızı kimbilirle yeşilkelebek bu olayı atlattı sıra bizemi geldi kaydirigubbakcemile3
denizkızı mrb. senin sorunun tam olarak nedir? bende burun ve agızdan hafıf aşağı sarkmalar başladı.
Bunu birkaç konuda daha belirtmiştim yeşilkelebek arkadaşımızda bu konuya vurgu yapmış.iste tam benim yaptigim gibi yapiyorsun:)) bende öle elimle yanaklari biraz yukari iter hatta yatinca yataga düz yastiksiz yüzüme bakar hah bunu istiyorum derdim yatinca yanaklar yayiliyorya yüz daha hos görünüyor iste endoskopik yüz germe bunu yapiyor asagiya düsenleri yukari çekip orda sabitliyorlar çok dogal bir görünüm oluyor
öncelikle merhaba canim ,evet parasi ayri bir dert acisi ayri bir dert iyilesirmi sonuç iyi olur mu diye tasalanmasiysa ayri bir dert...
benim suan 3ayi geçti 1hafta ama gülünce yanaklarimda bi kasilma kosunca yüzümde bi aci yüzümü kasinca kaslarla alakali biriki sey hala oturmadi tamamen iyilesemedim anlican evet yüz güzel oluyor dedigin gibi yorgun ifade yok gözalti dolgun çöküklük yok iyilesme süreci gerçekten uzun ve sIkIcI soruna gelince tamamen kasmadan rahat bir sekilde insan içine çikman 3ayi buluyor 3aydan sonra bile tamamen bakamiyorsun insan yüzüne aslinda bende erken olmasina ragmen normale dönüs yüz kaslarimda hala distan görünmesede beni kasan zorlayan bi sey var tabiki zaman lazim suan düsünüyorumda çok deli cesareti ne cesaretle yapmisim anlayamaiyorm uzun bir yol geçtim...
evet 3ay geçti ve hala kaslarla alakali biseyler var zamanla geçecek seyler ama iste gene zamana dayaniyor nasil anlatayim size hiç botox yaptirdinizmi bilmiyorum o sekilde anlatayim hani botox olursunuzda bi kas hareketsiz olunca hareketli olan yüz ifadesinde bi tuhaflik yaparya yada kizdim kaslarimi çattim diyelim bazen kas çatik kalmiyor ama alin öle sIkIsmis halde kaliyor elimle anlimi saga sola söle bi çekistiriyorum düzeliyor bu hep olmuyor ama arada takiliyo gibi.mrb yeşilkelebek bahsetmiş olduğun sıkıntılar (yanaklarındaki kasılma , yüzündeki acı , kaslarla ilgili dediğin sorunlar ) 3ayın sonundamı halen devam ediyor. bende yaptırmayı düşünüyorumda senin deneyimlerine dayanarak sence değermi? bendede yanagımdan aşağı inen sarkmalar çok olmasada var ben genede olmasın istiyorum.