Endoskopik yüz germe - Facelift

kimbilir resimler için çok tşk ederim. bence çok güzel olmuş sen neden memnun kalmadın. yüüzn 2ayda tam oturmuş. endoskobik yüz germe hariicnde başka işlem yapıldımı(dolgu , yağ enjoksiyonu gibi) ? yüzüne dolgunluk gelmiş:) ben beğendim. dr nun adınıda özleden yazabilirmisin. yeşilkelebek senın resımlerinide görme şansımız varmı? benım 50 msj hakkım olmadıgından sizlere özleden yazamıyorum. eğer sakıncası yoksa gönderirisen memnun olurum tşkler.:)
alkisalkisalkis

kimbilir resimler için çok tşk ederim. bence çok güzel olmuş sen neden memnun kalmadın. yüüzn 2ayda tam oturmuş. endoskobik yüz germe hariicnde başka işlem yapıldımı(dolgu , yağ enjoksiyonu gibi) ? yüzüne dolgunluk gelmiş:) ben beğendim. dr nun adınıda özleden yazabilirmisin. yeşilkelebek senın resımlerinide görme şansımız varmı? benım 50 msj hakkım olmadıgından sizlere özleden yazamıyorum. eğer sakıncası yoksa gönderirisen memnun olurum tşkler.:)
alkisalkisalkis

imkanın varsa bu amliyatı ol bence en sağlıklı ve doğalı bence sarkmaya yüz tutmuş yanakların tepede aynı yerde toplanıyo buda dolgunluk sağlıyo tabi derinde gerilmediği için çok doğal bir görüntü dolgu ve botox yada gerdirme yapay bence

kimbilir seni görmek güzel yerimseniben
senin 3buçuk ay oldu sanirim yüzün oturmustur artik atlattik sükürler olsun biara hiç bitmicek sandim beklemeyi bilmeyen bu tarz ameliyatlar kesinlikle olmamali o beklemek haftalari saymak hamilelimde bile böyle saymamistim

kimbilir seni görmek güzel yerimseniben
senin 3buçuk ay oldu sanirim yüzün oturmustur artik atlattik sükürler olsun biara hiç bitmicek sandim beklemeyi bilmeyen bu tarz ameliyatlar kesinlikle olmamali o beklemek haftalari saymak hamilelimde bile böyle saymamistim

tekrar korkuttun beni yeşilkelebek yüz o kadar kötü mü görünüyor:KK43:??? ama sonuçta hiç olmamış olsan bu ameliyatı yine olcam der miydin

suan ameliyat olmusum gibi gelmiyor bana atlattim gitti gene yaparmiyim olayina gelince ihtiyaç duyarsam yaparim ama bundan bi 15 20 sene sonaya denk gelir 2.si o zamanada bi teknik zaten eskimis lazerle gençlik almis basini gitmis olurkesme biçme gerekmez bilezemuszemus

suan ameliyat olmusum gibi gelmiyor bana atlattim gitti gene yaparmiyim olayina gelince ihtiyaç duyarsam yaparim ama bundan bi 15 20 sene sonaya denk gelir 2.si o zamanada bi teknik zaten eskimis lazerle gençlik almis basini gitmis olurkesme biçme gerekmez bilezemuszemus

sevindim senin adına :))))))

kimbilir bence harika olmuş. yeşilkelebek bende oytun beyle görüşmeye gidicem. bakalım ban ne önerecek.seninde öncesi sonrası resmini görebilirmiyiz yeşilkelebek.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben özel olarak kimseye foto yollamiyorum canim doktorundan öncesi ve sonrasi istersen bence daha dogru olur uygulayacagi teknigi önemli simdiden geçmis olsun.

denizkızı her ikiside harika olmuş diye yazmış bende bu konuyla ilgilendiğim için merak ettim.göndermek istemeyebilirsin. ama memnun olmana sevindim cidden zor bir poerasyon bende düşünüyorum. bakalım drlar uygun bulucakmı? ben açıkcası kimbiliri çok beğendim özelliklede alt göz yapısı harika olmuş. alkisalkisalkis

denizkızı her ikiside harika olmuş diye yazmış bende bu konuyla ilgilendiğim için merak ettim.göndermek istemeyebilirsin. ama memnun olmana sevindim cidden zor bir poerasyon bende düşünüyorum. bakalım drlar uygun bulucakmı? ben açıkcası kimbiliri çok beğendim özelliklede alt göz yapısı harika olmuş. alkisalkisalkis

merhaba blind_saw bence de doktorla bir görüş o da sana resimler gösterecektir zaten. bu amliyatı olanların ve resimlere bakınca anladığım eskiden yanak dokun neredeyse o aynı yerine taşınıyor böylece göz altların ve yanakların olması gerektiği yere asılıyor ..tabi ki burun kenarındaki oyukta azılıyor dinlenmiş bir görüntün oluşuyor eskisi gibi. yeşilkelebekl bi kere 1 kaç kişiye gösterdi resmini listesinde olan tabi ki sğrekli göstermek istemeyebilir o da haklı ama amliyat başarılı geçmişti zaten doktor da dedeğim gibi bi çok resim gösterecektir sana sürekli bu amliytaı yapan bir doktormuş zaten. görüşmek üzere.....bu arada fiyat konusunda pazarlık etmeyi unutma

mrb denizkızı kimbilirle yeşilkelebek bu olayı atlattı sıra bizemi geldi kaydirigubbakcemile3

denizkızı mrb. senin sorunun tam olarak nedir? bende burun ve agızdan hafıf aşağı sarkmalar başladı.

denizkızı mrb. senin sorunun tam olarak nedir? bende burun ve agızdan hafıf aşağı sarkmalar başladı.

benim sorunum da aynı aslında ben burun kenarındna aşağı inen oyuktan şikyatetim üzerine dolgu yaptırdım. doktor biraz yanağıma da taşırdı.oyuk hepten belirginleşti eski halim daha iyiydi yani tekrar dolgu yaptırmaya da çekiniyorum. endokpik yanak kaldırma olursa oarsı d atoparlnır diye düşünüyorum ben ama sen doktorla aynı ildesin gidip bi görüş muayeneye ücret almıyorum demişti. ben burda olsa durmam giderdim mailden bile çok yardımcı oluyo resimlerini gönderissen çözüm bulmaya çalışıyo

iste tam benim yaptigim gibi yapiyorsun:)) bende öle elimle yanaklari biraz yukari iter hatta yatinca yataga düz yastiksiz yüzüme bakar hah bunu istiyorum derdim yatinca yanaklar yayiliyorya yüz daha hos görünüyor iste endoskopik yüz germe bunu yapiyor asagiya düsenleri yukari çekip orda sabitliyorlar çok dogal bir görünüm oluyor
Bunu birkaç konuda daha belirtmiştim yeşilkelebek arkadaşımızda bu konuya vurgu yapmış.
Yatar pozisyonda yüz ovalinin duruşu çökmeden önceki konumudur bu kaşlar içinde geçerli.
Kaş yada orta yüz bölgesine endoskopik ameliyat düşünüyorsanız nasıl bir sonuç çıkacağını bu yöntemle kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
Prof.Dr.Onur Erolda bu gerçeği fark edip kaşları yatar pozisyondaki konuma sabitleyerek en doğal asma tekniğini geliştirmiş ve ödül almıştı.
yeşilkelebek şuanki durumun nedir canım yüz tam olarak oturdumu ?
Oytun ıdil e ameliyat olup memnun olmana çok sevindim çünkü bende ona işlem yaptırmayı düşünüyorum fakat gelecekte bilmiyorumkismile 3000 euro'yu kısa sürede biriktirmek kolay değil ama beni ondan çok iyileşme süreci ilgilendiriyor.
Yani kaç gün içerisinde insan içine çıkabilecek duruma gelebiliyorsun?
sokağa çıkınca cem yılmazın gorada uzaylıya dediği gibi senin suratına birşey olmuş ? ne olmuş kötükedihüso? böyle acayip birşey olmuş töbe töbe muhabbeti falan olmaması için soruyorum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
öncelikle merhaba canim ,evet parasi ayri bir dert acisi ayri bir dert iyilesirmi sonuç iyi olur mu diye tasalanmasiysa ayri bir dert...
benim suan 3ayi geçti 1hafta ama gülünce yanaklarimda bi kasilma kosunca yüzümde bi aci yüzümü kasinca kaslarla alakali biriki sey hala oturmadi tamamen iyilesemedim anlican evet yüz güzel oluyor dedigin gibi yorgun ifade yok gözalti dolgun çöküklük yok iyilesme süreci gerçekten uzun ve sIkIcI soruna gelince tamamen kasmadan rahat bir sekilde insan içine çikman 3ayi buluyor 3aydan sonra bile tamamen bakamiyorsun insan yüzüne aslinda bende erken olmasina ragmen normale dönüs yüz kaslarimda hala distan görünmesede beni kasan zorlayan bi sey var tabiki zaman lazim suan düsünüyorumda çok deli cesareti ne cesaretle yapmisim anlayamaiyorm uzun bir yol geçtim...

öncelikle merhaba canim ,evet parasi ayri bir dert acisi ayri bir dert iyilesirmi sonuç iyi olur mu diye tasalanmasiysa ayri bir dert...
benim suan 3ayi geçti 1hafta ama gülünce yanaklarimda bi kasilma kosunca yüzümde bi aci yüzümü kasinca kaslarla alakali biriki sey hala oturmadi tamamen iyilesemedim anlican evet yüz güzel oluyor dedigin gibi yorgun ifade yok gözalti dolgun çöküklük yok iyilesme süreci gerçekten uzun ve sIkIcI soruna gelince tamamen kasmadan rahat bir sekilde insan içine çikman 3ayi buluyor 3aydan sonra bile tamamen bakamiyorsun insan yüzüne aslinda bende erken olmasina ragmen normale dönüs yüz kaslarimda hala distan görünmesede beni kasan zorlayan bi sey var tabiki zaman lazim suan düsünüyorumda çok deli cesareti ne cesaretle yapmisim anlayamaiyorm uzun bir yol geçtim...

mrb yeşilkelebek bahsetmiş olduğun sıkıntılar (yanaklarındaki kasılma , yüzündeki acı , kaslarla ilgili dediğin sorunlar ) 3ayın sonundamı halen devam ediyor. bende yaptırmayı düşünüyorumda senin deneyimlerine dayanarak sence değermi? bendede yanagımdan aşağı inen sarkmalar çok olmasada var ben genede olmasın istiyorum.

yüz germede ıyı bı de secmek lazım
ız kalmaması ve sponucun guzel olması lazım
nurgul yesılcayda bence gerdırdı kaslarındada bıseyler var gıbı ama cok guzel olmus bence dogal ve hos duruyor

mrb yeşilkelebek bahsetmiş olduğun sıkıntılar (yanaklarındaki kasılma , yüzündeki acı , kaslarla ilgili dediğin sorunlar ) 3ayın sonundamı halen devam ediyor. bende yaptırmayı düşünüyorumda senin deneyimlerine dayanarak sence değermi? bendede yanagımdan aşağı inen sarkmalar çok olmasada var ben genede olmasın istiyorum.
evet 3ay geçti ve hala kaslarla alakali biseyler var zamanla geçecek seyler ama iste gene zamana dayaniyor nasil anlatayim size hiç botox yaptirdinizmi bilmiyorum o sekilde anlatayim hani botox olursunuzda bi kas hareketsiz olunca hareketli olan yüz ifadesinde bi tuhaflik yaparya yada kizdim kaslarimi çattim diyelim bazen kas çatik kalmiyor ama alin öle sIkIsmis halde kaliyor elimle anlimi saga sola söle bi çekistiriyorum düzeliyor bu hep olmuyor ama arada takiliyo gibi.
Deger mi sorusuna gelince,direk yüzü gerdirsek ajda pekkanin ki gibi olucak rüzgar esmis derimizide eserken geriye çekmis gibi (mumya gibi )dolgu yaptirsak sis sarkik sisman bir yüz ve sürekli tekrarlanmasi gereken bir islem asma islemide geçici ve aci veren bir islem bütün piyasadaki yapilabileceklere bakarsak endoskopik en iyisi gibi görünüyor sonuç olarakta en iyisi ama su bir gerçek kimisi bu isten çok karli çikarken (süper sonuç) kimisi anormallesiyor (bakis degisiyor,kaslar kalkiyor,gözler çekiliyor,gözler asagiya sarkabiliyor ,yerel çöküklükler olabiliyor)2.ameliyatini olan bu aciyi 2.kez çekmek zorunda kalan çok kisi var düzeltmeler için.
bi yerde okumustum ameliyatimdan sonra ama :KK43: "özellikle gözde çok dikkatli olunmali" diyordu kesici alet allah korusun hersey olabilir elin bi kaymasi yani nebileyim çok ciddi sey acabilirdi basima simdi düsününce korkuyorum ama o an tek çare bu diye düsünüp 2haftada arastirdim 3.hafta ameliyat masasina yatmistim suan ayni seyi asla yapmam parasindan degil sonucundan degil o ilk günkü kabusu yasamamak için resmen çin iskencesi bide ilkgün hemen sokaga çikmaniz gerekiyor hastaneden eve nebiliyim böle operationlar bana göre degilmis onu ögrenmis oldum sonuç güzel bundan bi 7 8 yil öncesine gitmis gibiyim size extra bisey katmiyor zaten eskiden var olan yüzünüze tekrar kavusuyorsunuz ben kavustum ama çekdim acilar bu sonuca sevinmemi engelledi diyebilirim azda olsa benimde yaptiran diyer arkadaslar gibi endiselerim oldu surasi böle olursa burasi sis kalirsa gibi...
Yaptirmakk isteyen arkadaslar bence önce bi dolguyu deneyin
olmadi thermagi deneyi
olmadi botox
olmadi ameliyat son çareniz olsun belki o burundan asagiya inen yere hafif bir dolgu (çok az ama sonra sis oluyor) iyi gelebilir yeterli olur bu kadar aci çekmenize dünya para ödemenize gerek kalmaz:umursamaz:
isin birde alakali - alakasiz doktor tarafi var piyasada çok ünlü olan ama gerçekde hasta doktor iliskisi 0 çok doktor var psikolojinizinde hep yüksek olmasi için doktorunuzun para göz olmamasi insani dinleyen hersoruya cevap verebilen efendi olmasida gerekli sonuçta kendinizi ona emanet ediyorsunuz ameliyat olmaya karar verince kimsenin önerdigi doktora güvenmeyin kendiniz analiz edin birden çok doktorla görüsün birde görüsmede para aliyormusunuz diye önceden telle sormayin görüsmeden sonrada para talep eden olursa ödemeyin butarz hirsizlik olaylarida çok haberiniz olsun hepinize sevgiler arkadaslar...buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
X