Endoskopik yüz germe - Facelift

yesilkelebek benim gözlerden 2 parmak altta yanak üzerlerinde minik iki dikis var simdi belirsiz olmaya basladi, ordan göz altlarina birseyler yapildi yag mi dagitildi ne öyle birsey, hatta ameliyat esnasinda hatur hutur kazima sesleri duydum sendede ayni yerde dikiş varmi

acaba aldiklari parçalar varya hani fazlalik onun üst derisi alinip hacimamaçli gene gözaltina koyuyorlar o olabilirmi dicem ama kazima sesi ne onun için uygun bi yorum bulamadim nolabilice hakkinda fikrim yok ve su hastane ortaminda olun mesajina katiliyorum ben hastanede olmama ragmen ameliyatin ortasinda uyandim iyimi hemsire sanirim ameliyat hanede baska kim olucak sey diyordu kaniyor kaniyor...
Ve ben gözümü açip kendimi iyi hissetmiyorum dedim sonra ameliyattan 3 4 gün kadar sonra aklima geldi bu olay söyledimde sasirldilar narkozda nasil hatirliyordum diye buda böle küçük bi ani iste buarada kimbilircim gözümüm iki parmak altinda hiç bisiy yok benim dikisler hep kirpik dibindeydi altinda extra bisey yok hiç bende sag tarafta uyusukluk var bide kolay kolay inmeyen sag göz altinda ödem zaten ameliyatta kizin kaniyor kaniyor dedigi bölüm orasiydi sanirim çünkü benim o taraf sola göre daha hassas ve burun deligimde kan falan vardi sagda neyse artik geçti ama sag taraf sola göre geç iyilesecek kesin...

kımbılır dr undan memnun degılsen bılelım ona gore daha ılgılı dr a gıderız adının bas harfını ve soyadını yaz ben anlarım

arkadaşlar bu endoskopik yanka kadlrıma videolarını izledim de kasları deriden ayırıyırlar ve dğal olarak mimikler oratdan kalkıyor.zamanla yerine oturcakmı acaba ya öle kalırsa yüz mimiksiz. deriyi alt deriden ayırmaları korkutuyır beni.bu arada dün akşam bişi farkettim hangi kanalda dikkatr etmedim ama bi haber spikeri var o da orta yanak kaldırma yaptırmış belli.ismini öğreneyim yazarım size atvde oalbilir.

arkadaşlar bu endoskopik yanka kadlrıma videolarını izledim de kasları deriden ayırıyırlar ve dğal olarak mimikler oratdan kalkıyor.zamanla yerine oturcakmı acaba ya öle kalırsa yüz mimiksiz. deriyi alt deriden ayırmaları korkutuyır beni.bu arada dün akşam bişi farkettim hangi kanalda dikkatr etmedim ama bi haber spikeri var o da orta yanak kaldırma yaptırmış belli.ismini öğreneyim yazarım size atvde oalbilir.

canım benim mimiklerim düzelmeye başladı, ilk haftalar gülsemde, ağlasamda surat ifadem hep ağlıyor gibiydi şimdi öyle değil 3 ayda yüz ancak oturuyormuş benim 2ay oldu, artık mimiklerimi kullanabiliyorum.

canım benim mimiklerim düzelmeye başladı, ilk haftalar gülsemde, ağlasamda surat ifadem hep ağlıyor gibiydi şimdi öyle değil 3 ayda yüz ancak oturuyormuş benim 2ay oldu, artık mimiklerimi kullanabiliyorum.

hım :)) çok iyi ozaman tek korkum buydu

benimkiler düzeldiopuyorumnanaktan biraz daha sorun var ama gülmemde kahkaha atmamda sorun yok artik yüz ifademde eskiye döndü sayilir zamanla oturuyor valla yerine zaman en iyi çare sözü buradada geçerli...kaydirigubbakcemile2

valla kaşlar gerçkten önceden de çok iimiş, onu geçen sölücektim sölemeyi unutmuşum,

banada şiş bi ifade var gibi geldi hala, eğer küçülmüşsede kalemi daha dışardan çekersin olur biter:) bide beyaz kalem kullanıyorlar göz büyük görünsün diye makyaj hilesi. bnmkiler çok büyük olduğu için gerenk yok ben kullanmıyorum hiç. çocukluğumdan beri hep aynada kendim çekerim kaşımı gözümü keşke böyle dursa derim:) seksapalite katıyor olaya çekik göz. ya kızlar ben bu ay sonuna doğru göğüs için yatacam amelyat masasına da bu sıra pek bi araştırıverir oldum herbişeyi. korkuyom estetik manyağı olcam diye:)) öyle tipler var ya hastalık hastası. alışkanlık yapıyor valla yaa, siz yatarmısınız bidaha ameliyat masasına?? öylesine meraktan sordum yanee:))

"aliskanlik yapar" ben o söze inanmiyorum biz güzelligimizden memnunuz sadece zaman içerisinde bozulan yerleri tamir ettiriyoruz zira yolumuz uzun bi araba bile aldiginda bilmem kaç kilometrde bir teknik kontrolü yapiliyor bizimde kendimize yaptigimiz bu var olan güzelligimi degistirme derdinde degilim ben sadece bozulan yerimi düzelttirdim gene yaparmiyim bilemiyorum üstünden zaman geçtikce o ameliyat olmus insan psikolojisini attiktan sonra bida o duruma gelmek istemem sanirim. Ben göyüslerimede bisey yaptirmak istiyordum ama tekrar aci çekmeye sirt üstü yatmaya falan artik tövbe ettim cidden sade bi küçük seyler yaptirabilirim thermage gibi buz tedavisi gibi nebilim ihtiyaç oldukca bida ameliyat için okadar gözü kara olamam çünkü istedigim sonuca ulastimopuyorumnanaktan

Kimbilir ve yesilkelebek, cok gecmis olsun sevgili arkadaslar, dilerim hersey yolundadir ve istediginiz gibidir son durum. Ben de aylardir bu konuyu arastiriyorum. En sonunda buraya uye olmaya karar verdim aktif yazismalar icin. Ben 37 yasindayim, gozaltlarimda bariz cokukler var, yanaklarimda da sarkmalar olusmaya basladi ki daha da artacak cunku kilo verme surecindeyim. Yuzumun ifadesi cok yorgun, biliyorsunuz ozellikle gozaltlarindaki cokukler tabiri caizse hayatin sillesini yemis gibi bir ifade veriyor insana :) Arastirmalarima gore benim derdime deva olacak sey de mid face lift, dolgu maddeleriyle falan olacak is degilmis bu. Zaten gizli takipci olarak deneyimlerini okudugum bircok arkadas da dolgu maddelerinden sikayet etmis. Bakalim hayirlisi... Yazdiklarinizi tek tek okudugum icin geriye sorulacak pek soru kalmamis, zaten sagolun sureci cok net sekilde paylasmissiniz bizlerle. Belki bir-iki ufak endisemle ilgili sorularim olabilir size daha sonra. Oncelikle merhaba diyeyim istedim :) Umarim durumunuz daha da iyiye gitmistir ve aynaya buyuk keyiflerle bakiyorsunuzdur :)

Yuzumun ifadesi cok yorgun, biliyorsunuz ozellikle gozaltlarindaki cokukler tabiri caizse hayatin sillesini yemis gibi bir ifade veriyor insana

Ahhh ahh ben o silleyi yedim daha 28 yaşımda :gitme:

dediğüin gibi en kesin çözüm mid-face
fakat beni kesmek istemiyolarmış
ben 35 den sonra ancak yaptırabilicem

inş. sen yaptırır rahat edersin:kedi:

yeşilkelebek , kimbilir öncelikle geçmiş olsun diliyorum.aynı ameliyatı bende olmak istiyorum 1-2 drlada görüştüm. sizcede uygunsa bana özelden gönderebilirimisiniz öncesi sonrası fotolarınızı. tşkler.

kimbilir yeşilkelebek ameliyatta sonra göz yapınızda çekilmeden dolayı (badem göz) küçülme oldumu?

ben söyle kendimle alakali mrak edilen yapacak arkadaslara yol göstereck olan biri seyi paylasim önümüzdeki persembe 2buçuk ay olacak ameliyati olali 2.ayda nolduysa oldu bi sabah kalktim dusumu yapip makyaji yaptim ve yüzüm eskiye dönmüstü sislikten eser kalmamis suan eskisi gibi yüzüm tek fark sabahlari artik yorgun bir yüzle kalkmiyorum yanaklar olamsi gerektigi yerde göz altlari dolgun ve sarkma yok göz çekilmedi bende oyüzden gene herzamanki gibi kocaman kocaman bakiyorum :))burundan asagiya inen o çizgilenme falanda yok yüzde çizgi bosluk sarmaotarz seyler yok artik rahat yemek yiyebiliyor gülebiliyor asagiya yukariya kolaylikla bakabiliyorum 2.aydan sonra yüz bende oturdu 3aya bile gerek kalmadi öle denildigi gibi sis yanakta olamdi bende acaba diyordum herkes degince hani sismi kaliyor ki düsünüyordum öyle olmuyormus gördüm.
blind_saw sormus oldugun çekik göz olayi tamamen senin istegine bagli istersen dokturun gözlerini çekebilir ama ben özellikle operasyondan 1 2 dakikasina kadar dr uma söylemistim benim iri gözlerim var öyle çekme mekme olmasin ifadem bozulmasin diye ve kendisi o yüzden hiç bir extra islem yapmadi gözlerim ameliyattan önceki gibi ayni.

yeşilkelebek cidden senin deneyim ve bilgilerine ihtiyacımız var. bende yüzümdeki yorgun ifadeden kurtulmak istiyorum. açıkcası çok kararsız kaldım. görüştüğüm bir dr gözler bademleşir dedi ben göz yapımı çok seviyorum bozulmasını istemıyorum. açıkcası badem gözden yana değilim gözün hem yapısı hemde ifadesi bozuluyor. sende değişiklik olmadığına sevindim demekki işleme göre farklılık gösteriyor.rica etsem bana özelden öncesi sonrası resimlerini gönderirmisin? benim sana özelden şuan için msj atma hakkım yok malesef daha 50 msjım dolmadı. :sinifsinif:

X