Endoskopik yüz germe - Facelift

Yesilkelebek nasilsin canim, benimde 4 ay oldu simdi iyiyim sislerim kalmadi ama seninde dedigin gibi bazi kaslarla alakali sorunum var hala.
Benim bildigin gibi üst dudakla ilgili, üst dudagimi tam olarak büzemiyorum, yani üfleme ve gargara islemini düzgün yapamiyorum doktor gececek diyor kimisinde uzun sürer diyor insallah deyip bekliyorum.

Yeşilkelebek sonuçtan memnun olman çok iyi canım .Acıları unut keyfini çıkar :))
Yine de bir şey söylemeden geçemiyeceğim .Senin resmini görmüştüm ve genç yaşına rağmen daha da genç görünen bir kızsın.Senin yaşında yani 30 ların başlarında , ben olsam sadece göz çevresi operasyonu ve şakak germe yaptırırdım .Burun yanlarınna da hafif bir dolgu çok güzel sonuç verirdi.Göz çevresi operasyonu da neredeyse ömür boyu giden bir ameliyat.Sonuç tatmin edici olurdu .Bu kadar büyük bir operasyon bence 50 li yaşlara daha uygun kaldı ki senin ihtiyacın olan şey sadece göz çevresi ve burun yanı çizgileriymiş.
Neyse canım ben ameliyat öncesi resimlerini gördüğüm için söylüyorum Genç yaşlarda küçük dokunuşlar daha iyi .Sevgiler...

Yesilkelebek nasilsin canim, benimde 4 ay oldu simdi iyiyim sislerim kalmadi ama seninde dedigin gibi bazi kaslarla alakali sorunum var hala.
Benim bildigin gibi üst dudakla ilgili, üst dudagimi tam olarak büzemiyorum, yani üfleme ve gargara islemini düzgün yapamiyorum doktor gececek diyor kimisinde uzun sürer diyor insallah deyip bekliyorum.

Kimbilir merhaba canım :)) Göz çevrendeki dikiş izlerin nasıl oldu , bu konu senin bir hayli üzmüştü .Şimdi nasılsısın ?

arkadaşlarım,

hepinize geçmiş olsun... benim de endoskopik yüz germe ameliyatı olmam gerek. izmirde bu işi iyi yapabilecek birkaç doktor ismi verebilir misiniz acaba?

kimbilircim zaman geçti bizide iyilestirdi kaslarimizi his olayini saymazsak...
benim sezeryan olayindan biliyorum gene böle olmustu sezeryanli bölgemi tekrar hissetmem net 6ayimi almisti yani 6aya kadar yolu var diye düsnüyorum mesela bugün cimbizla kas biyik alma seansi yaptim:) ve cimbizi kullandigim dudak bitis yerimde hala yari his kaybi var bundan 3ay önce hiç his yoktu yarisi geldine göre diyer yarisida gelecektir:KK66:tabiki snein içinde öyle buarada bendede ödem falan kalamadi sabahlari uyanir uyanmaz yüzüme bakiyorum ameliyat oldu olali bu huyu edindim sürekli aynaya bakiyorum :KK70: o yüzden sabah uyanir uyanmaz ilk isim yari baygin aynayi arayip buluyorum ve piril piril bir ciltle uyaniyorum o yorgun ifadeden eser yok güzel tarafida var tabi bu ameliyatin ama sabir iste sabir olayi tasiyor zaman zaman iyi olmana çok sevindim buarada kocaman öpüyorum seni:1hug:

Son düzenleme:
Yeşilkelebek sonuçtan memnun olman çok iyi canım .Acıları unut keyfini çıkar :))
Yine de bir şey söylemeden geçemiyeceğim .Senin resmini görmüştüm ve genç yaşına rağmen daha da genç görünen bir kızsın.Senin yaşında yani 30 ların başlarında , ben olsam sadece göz çevresi operasyonu ve şakak germe yaptırırdım .Burun yanlarınna da hafif bir dolgu çok güzel sonuç verirdi.Göz çevresi operasyonu da neredeyse ömür boyu giden bir ameliyat.Sonuç tatmin edici olurdu .Bu kadar büyük bir operasyon bence 50 li yaşlara daha uygun kaldı ki senin ihtiyacın olan şey sadece göz çevresi ve burun yanı çizgileriymiş.
Neyse canım ben ameliyat öncesi resimlerini gördüğüm için söylüyorum Genç yaşlarda küçük dokunuşlar daha iyi .Sevgiler...

canimcim merhaba öncelikle opuyorumnanaktan
ben ameliyat olmadan evel dolgu, thermage, botox hep denedim
dolgu yüzümü sisman gösterdi thermage gercekten etkili özellikle gIdIda botox a gelince bana yapilmasi gerekmeyen birseydi çünkü kiriskligim zaten yok gülünce gözde bile çok hafif vardi( bu ameliyatla oda kalamdi suan istedim kadar sIKim gözlerimi hiç kirisklik yok)
ameliyatin sonucu gerçekten güzel özellikle göz çevresinde çok büyük fark yaratiyor onu yüzde yüz göz altinda sorunu olan arkadaslara tavsiye edebilirm sonuç mükemmel oluyor lakin hem göz hem saç içinden kesim hem agiz içinden hemde yanaklarin altindan geçilmesi agir oluyor bianda birçok islem yapildigi için agir bir operation belkide parça parça yaptirmak lazimdi bilemiorum:umursamaz: buarada sunuda ekleyeyim gözler çok çabuk iyilesti bende 1ayda hiç bisey olmamis gibiydi yanaklarin iyilesmesi çok uzun sürüyor ve dedigin gibi agir bir operation unutmadan söyleyeyim siteden ameliyat olan baska bir arkadasin agiz içinden kesisi olmamis ayni islem ama ona kesi uygulanmamis sanirim daha rahat geçmistir buyüzden yaptiracaginiz zaman bu ufak gibi görünen detaylara dikkat edin nekadar az kesi okadar çabuk iyilesirsiniz.
sana hitaben yazim dedim ama baya açildim rosenoire neyse yaptiracak arkadaslara faydasi olur belki yazdiklarimin öpüyorum senide :)

arkadaşlarım,

hepinize geçmiş olsun... benim de endoskopik yüz germe ameliyatı olmam gerek. izmirde bu işi iyi yapabilecek birkaç doktor ismi verebilir misiniz acaba?

canim istanbul bu is için biçilmis kaftan okadar uzaman varki izmirde birdoktor bulsan bile istanbulda bu isi haftanin 5günü yapanla ayda bir yapanin el ustaligiyla ayni olucani sanmiyorum el ustaligi ne kadar çoksa hata yapma riski okadar 0 olur (yada az) bence sende istanbula gel derim benyerimseniben

canimcim merhaba öncelikle opuyorumnanaktan
ben ameliyat olmadan evel dolgu, thermage, botox hep denedim
dolgu yüzümü sisman gösterdi thermage gercekten etkili özellikle gIdIda botox a gelince bana yapilmasi gerekmeyen birseydi çünkü kiriskligim zaten yok gülünce gözde bile çok hafif vardi( bu ameliyatla oda kalamdi suan istedim kadar sIKim gözlerimi hiç kirisklik yok)
ameliyatin sonucu gerçekten güzel özellikle göz çevresinde çok büyük fark yaratiyor onu yüzde yüz göz altinda sorunu olan arkadaslara tavsiye edebilirm sonuç mükemmel oluyor lakin hem göz hem saç içinden kesim hem agiz içinden hemde yanaklarin altindan geçilmesi agir oluyor bianda birçok islem yapildigi için agir bir operation belkide parça parça yaptirmak lazimdi bilemiorum:umursamaz: buarada sunuda ekleyeyim gözler çok çabuk iyilesti bende 1ayda hiç bisey olmamis gibiydi yanaklarin iyilesmesi çok uzun sürüyor ve dedigin gibi agir bir operation unutmadan söyleyeyim siteden ameliyat olan baska bir arkadasin agiz içinden kesisi olmamis ayni islem ama ona kesi uygulanmamis sanirim daha rahat geçmistir buyüzden yaptiracaginiz zaman bu ufak gibi görünen detaylara dikkat edin nekadar az kesi okadar çabuk iyilesirsiniz.
sana hitaben yazim dedim ama baya açildim rosenoire neyse yaptiracak arkadaslara faydasi olur belki yazdiklarimin öpüyorum senide :)
Canım merhaba :)) Sana bir şey diyeyim mi şimdi çektiğin açıları bir süre sonra unutacaksın .Hatta yeni operasyonlara bile sıcak bakabilirsin :) Bu ameliyatın sana en büyük artısı bir daha yaşam boyu yüzünle ilgili sorunun olmayacak . Sinirlerle ilgili olaya gelince hepsi yerine gelecektir ,Ben bu tip operasyon geçirmedim ama hemen her operasyonda böyle oluyor.Zamanla bazen bir sene bile sürebilir.Bütün sinirler yerine gelecektir.Çok öptüm tatlişim.

umarim unuturum unutsamda baska operation ahanda suraya yaziyorum aslaasla yapmam dogumdada öle demistim birdaha asla bu islere bulasmicam dedim vede okadar baski oldu zamaninda bir daha yap bide oglun olsun yok çocuk tek kkalmasin falan herkese söyledim bu is benim için bitmistir ve birdaha düsünmedim bu is içinde ilk gün esime aynini söyledim iyi ki o vardi yoksa napardim tek basima düsünmek bile istemiyorum kizlar ben böle yaziyorum diye bana bakipta karar almayin zira benim agriya karsi aciya karsi tahammülüm hiç yok nasil bir bünyedir bilmiyorum ama aciya dayaniksizim bu benim siz dayanakli olabilirsiniz bu yazdiklarim sizi korkutmasin.

arkadaslar vucudunuzda bır yer kesıldıgı zaman sınırlerın kendını yenılemesı 6 ay 1 seneyı bıle bulabılır bu normaldır vucut hemen kendını yenıleyemes hele sınır hucrelerı gec ıyılesır oyuzden normaldır
bı amelıyattan sonra acı cekılmesı normal ben ılk 1 haftayı agrı kesıcılerle falan gozden cıkardım ama yıneden cok korkuyorum cunku suankı yuz seklmımı begenmıyorum ve endoskapık yuz germeyı veya yarım yuz germeyı (kulak onlerınden sadece ) dusunuyorum ama cok korkuyorum ama bı okadarda cok ıstıyorum ama zamanını beklıyorum suan 7 aylık gebeyım belkı dogumdan 1 sene sonra olabılır bılmıyorum

Sevgili kimbilir ve yeşilkelebek, ben de endoskopik orta yüz germe ameliyatı (midface lift) oldum. Ayrıca endoskopik kaş kaldırma (alın ve şakak germe), alt ve üst gözkapağı estetiği (blefaroplasti) ameliyatları da yapıldı. 6 saat ameliyatta kaldım. Fazla ağrım olmadı. 4.gün hastaneden çıktım. Bugün 15.günüm. Sizlere sormak istediğim bazı şeyler var.

Göz çevresindeki dikiş izleriniz hala duruyor mu? Ben de kesi yerleri belli ve kenarlarında sivilce gibi kabarıklıklar var. Alt göz kapağınızda ilk haftalarda aşağı çekme oldu mu? Ben hala şaşı gibi bakıyorum kafamçokkarıştı ve uyurken gözlerimi kapattığımda biraz açıklık kalıyor. Düzelmesi için, doktor göz çevresine masaj yapmamı söyledi. Bir de yanaklarım eşit değil ve yeteri kadar yukarı kalkmadığını düşünüyorum sanki biri diğerinden daha aşağıda duruyor. 3 ay sonunda yanaklarda daha da aşağı düşme oluyor mu? Sizin de ilk haftalarda buna benzer problemleriniz oldu mu? Çok soru sordum ama cevap verirseniz çok sevinirim.

Göz çevresindeki dikiş izleriniz hala duruyor mu? Ben de kesi yerleri belli ve kenarlarında sivilce gibi kabarıklıklar var. Alt göz kapağınızda ilk haftalarda aşağı çekme oldu mu? Ben hala şaşı gibi bakıyorum kafamçokkarıştı ve uyurken gözlerimi kapattığımda biraz açıklık kalıyor. Düzelmesi için, doktor göz çevresine masaj yapmamı söyledi. Bir de yanaklarım eşit değil ve yeteri kadar yukarı kalkmadığını düşünüyorum sanki biri diğerinden daha aşağıda duruyor. 3 ay sonunda yanaklarda daha da aşağı düşme oluyor mu? Sizin de ilk haftalarda buna benzer problemleriniz oldu mu? Çok soru sordum ama cevap verirseniz çok sevinirim.[/QUOTE]

öncelikle geçmis olsun,6saat baya uzun bir süre ben 3saat kalmistim bende alin üst göz falan yoktu.Gözlerinin suan normal bakmamasi çok normal onlarin normal sekilde bakmasi 3ayda tamamlaniyor suan sende ödem vardir çok tuzlu yeme yogurt,ayran,limonsuyu,çay,kahve iç ödemi atman kolaylasir zira ben öyle yapmistim.
Gözlerindeki kesimyerinin belli olmasi falan altgöz için konusuyorum 1ayda izmiz kalmicaktir göz çabuk iyilesiyor
(bende bigör kek gibi kabarmisti derim yirtilio sandim ama suan hiç biçak degmemis gibi )
ilk haftalar hatta ilk biay bile asagiya çekmesi normal çünkü çok ödem vardir o ödemi bi at yavasca düzelecektir,yanaklarina gelince dedigim gibi ödem yüzü yamru yumru yapiyor saga yatinca sag sisiyor sol normal sola yatinca diyer taraf sis duruyor orantisiz oluyor yüz (kaza yapmis gibi oluyor insan) buarada son sorunada cevap vereyim evet 3ay sonra yanaklar düsüyor suandaki yerinde istesende kalamaz yer çekimi etkisini gene gösterecektir düsüyor ama elmacik kemigin güzel görünüyor çikikoluyor erimis gibi önceki hali asla olmuyor sonra gözaltlarinda dolgun oluyor ameliyat için kesilen kipriklerin uzayinca 3ayda zaten uzuyor bakis normale dönüyor suan ameliyt olmamis herhangi birinin kiprigini kesseniz bi eksiklik fersiz bir bakis olur kaldi ki sen ameliyat oldun su yazdigin kafana taktigin seylerin hepsi inan bana normal sadece bekle 3ay da bi ödemin gitsin bakarsin yarin yüzünün bi tarafinda çöküklük olur onu takarsin aradan 3gün gecer kendilinden düzelmis :) butarz seylerde olabiliyor ama bil ki hepsi geçiyor...

Çok teşekkür ederim yeşilkelebek. Yazdıkların biraz olsun rahatlattı beni. Ama yanaklarım hala kafama takılıyor. Ben inmesini istemiyorum. Daha 15 gün oldu fakat ben bu halini çok sevdim. Zaten doktor fazla kaldırmadı. İnşallah daha da inmez. Canım erken dönem resimlerin varsa eğer görmem mümkün olur mu?

gerçegi söylemem gerekirse o ilk ameliyattan çikinca benimde yanaklar yüze yapisikdi yüz toparlanmisti o hali çok güzeldi ama sonra düsüyor böle kalmiyor :KK43: fotolara gelince bi ara yüklemsitim buarada sonradan kaldirdim çünkü ben bakip bakip htrlamak istemiyorum bakdikca içim bi garip oluyor kizimda var 4yasinda oda görsün aa! annem ameliyat olmustu diye hatirlasin istemedim için ne varsa sildim geçmisi hatirlamak istemiyorum artik o geçti suan yeni yüzümle ben varim :) buarada doktorun kimdi bende bunu merak ettim istanbulda mi?

yesıl kelebek resımlerını gorme ımkanı varmı bende arastıyorum ve ceasretmı toplayınca yaptıracagım
endoskapık nası bısey yanı kafa dersısınde katlı derı mı kalıyor oyle ıse kulak önlerınden toparlatmak daha ıyı gozukuyor

merhaba arkadaşlar ben 12 gün önce bu operasyonu oldum endoskopik orta yüz germe aynı zamanda üst göz kapağı oldum 4 saat sürdü ilk gün baya şişti ama burdaki tavsiyeleri okudum yeşil çay olsun tuzsuz yeme falan baya işe yaradı şimdiden şişlik falan kalmadı gibi ama gözler istediğim gibi olmadı sanki çok büyük duruyor gibi ben sıkı sıkı olmasını istemiştim acaba daha erkenmi gerçe gözümün bitanesi daha kanlı gibi sizlerin daha sonraları yüzünüzde değişme oldumu bunu çok merak ediyorum yani göz çevreniz ilerleyen zamanla dahada düzeldimi ya biri bilgi verirse çok sevinirim yoksa bunalıma girebilirim valla lütfen biri bilgi versin :uhm:

Arkadaşlar ben bundan bir yıl önce facelift yaptırdım.Ameliyat sonrası korkunç bir şişlik oluştu ve oldukça ağrılı bir süreç yaşadım. Tam bir hafta sıvı gıdalarla beslendim, çorbamı bile pipetle içebildim.Çocuklarım beni görüp korkmasın diye evde bucak bucak onlardan kaçtım, öyle ki 4 yaşındaki oğlum beni gördüğünde ancak sesimden tanıyabildi. Evet sonuç mükemmel! Ama bütün bunlara değdi mi? Bir daha asla kendime bunu yapmam. iyi düşünün derim.

merhaba arkadaşlar ben 12 gün önce bu operasyonu oldum endoskopik orta yüz germe aynı zamanda üst göz kapağı oldum 4 saat sürdü ilk gün baya şişti ama burdaki tavsiyeleri okudum yeşil çay olsun tuzsuz yeme falan baya işe yaradı şimdiden şişlik falan kalmadı gibi ama gözler istediğim gibi olmadı sanki çok büyük duruyor gibi ben sıkı sıkı olmasını istemiştim acaba daha erkenmi gerçe gözümün bitanesi daha kanlı gibi sizlerin daha sonraları yüzünüzde değişme oldumu bunu çok merak ediyorum yani göz çevreniz ilerleyen zamanla dahada düzeldimi ya biri bilgi verirse çok sevinirim yoksa bunalıma girebilirim valla lütfen biri bilgi versin :uhm:

sibelcim öncelikle geçmis olsun gelelim gözlerinin neden büyük göründügüne bence üst kapaklar gitti ya hem o hemde gözün alismadi hemde 12 gün çok kisa bir süre iyilesme devam edecek o sekilde kalicani sanma.
Benimde gözümün biri çok kanliydi ilk gün göz altina konan bandajlar yüzünden olmustu gözümün beyazini tahris etmisti biriki haftaya sarardi sonra normale döndü eski yüzünü taniman 2.aydan sonra basliyor yani herkeste öylemi bilmiyorum bende öyle oldu.yerimseniben

Arkadaşlar ben bundan bir yıl önce facelift yaptırdım.Ameliyat sonrası korkunç bir şişlik oluştu ve oldukça ağrılı bir süreç yaşadım. Tam bir hafta sıvı gıdalarla beslendim, çorbamı bile pipetle içebildim.Çocuklarım beni görüp korkmasın diye evde bucak bucak onlardan kaçtım, öyle ki 4 yaşındaki oğlum beni gördüğünde ancak sesimden tanıyabildi. Evet sonuç mükemmel! Ama bütün bunlara değdi mi? Bir daha asla kendime bunu yapmam. iyi düşünün derim.

aynen asla...kaydirigubbakcemile5

X