canimcim merhaba öncelikle opuyorumnanaktan
ben ameliyat olmadan evel dolgu, thermage, botox hep denedim
dolgu yüzümü sisman gösterdi thermage gercekten etkili özellikle gIdIda botox a gelince bana yapilmasi gerekmeyen birseydi çünkü kiriskligim zaten yok gülünce gözde bile çok hafif vardi( bu ameliyatla oda kalamdi suan istedim kadar sIKim gözlerimi hiç kirisklik yok)
ameliyatin sonucu gerçekten güzel özellikle göz çevresinde çok büyük fark yaratiyor onu yüzde yüz göz altinda sorunu olan arkadaslara tavsiye edebilirm sonuç mükemmel oluyor lakin hem göz hem saç içinden kesim hem agiz içinden hemde yanaklarin altindan geçilmesi agir oluyor bianda birçok islem yapildigi için agir bir operation belkide parça parça yaptirmak lazimdi bilemiorum:umursamaz: buarada sunuda ekleyeyim gözler çok çabuk iyilesti bende 1ayda hiç bisey olmamis gibiydi yanaklarin iyilesmesi çok uzun sürüyor ve dedigin gibi agir bir operation unutmadan söyleyeyim siteden ameliyat olan baska bir arkadasin agiz içinden kesisi olmamis ayni islem ama ona kesi uygulanmamis sanirim daha rahat geçmistir buyüzden yaptiracaginiz zaman bu ufak gibi görünen detaylara dikkat edin nekadar az kesi okadar çabuk iyilesirsiniz.
sana hitaben yazim dedim ama baya açildim rosenoire neyse yaptiracak arkadaslara faydasi olur belki yazdiklarimin öpüyorum senide :)