Endoskopik yüz germe - Facelift

yesilkelebek senin ameliyatin kac saat sürmüstü, ben bu ameliyati nerede okusam 3-4 saatten bahsediyor oysa benim 2 saat sürdü ayrica benim üst göz kapagida var.
Bu arada 2 gündür sol sakagımdaki dikis yerim biraz aciyor ama agri degil elleyince aciyor, acaba uyusukluklar yavas yavas yok oldugu icinmi anlayamadim

o aci ara ara bende sag yanagimda oluyor dedigin gibi artik hissetmeye basliyoruz açiliyor uyusukluk oyüzden bence buarada benim ameliyatim 11gibi basladi 3gibi bitti 4saate yakindi yani buarada kafamdaki dikis yerleri kuruyor dökülüyor saçimin içinden kuru kabuklar çikiyor bende kafa içindeki kesilere dokunamiyorum dokununca bayilasim geliyor neden bilmiyorum bu kadar hassasim kafada bende hiç his kaybi olmadi buarada kimbilircim senin doktorun kimdi ?onu hep sorayim diyorum ama unutuyorumboshayallersmile

şu meretten ikrahlık versin rabbim biz içenlere... ben göğüs ameliyatından önce normalde günde 10 tane içiyordum, ameliyata 1 hafta kala günde 3 e düşürdüm, ameliyattan 1 hafta sonra başladım yine günde 8-10 tane içmeye ,,,Allaha şükür dikişlerim sorunsuz iyileşti, ama herzaman bu kadar şanslı olmayabilirim bunu da biliyorum....

benim annem içiyordu dis çektirmis varya o dis çekimi hayatinin hatasi oldu geçmek bilmedi iltapladi sona bidünya aci yasadi bir tek basit dis çekiminde düsün yani suan birakti nette açip youtupe den sigara içenlerin videolarini gösteriyordum nolmuslar ameliyatta ciyerden ne aliniyor sigara nasil kitle olusturuyor ciyerde göre göre bi sabah kalkti canimdan daha kiymetli degil dedi kesti atti suan" içtim günleri hatirlamiyorum bile" diyor senin içinde ameliyattan önce iyi bak kendine iyi beslen sigarayida eksilt yani ameliyat sonasi rahat geçsin uzamasin isin bosuna kaydirigubbakcemile5

biliyormusun ameliyat öncesi bu konu hakkinda çok arastirdim çok okudum ama eksik okumusum bende bukadar uzun oldugunu bilmiyordum :kedi:
gerçi bilsemde kafaya koymustum illa olucam diye gözüm kararmisti çünkü çok
bikmistim eskiden yanakalrima allik sürerdim yillar önce ama 4yildir sürmuyordum yanaklari daha belirgin yapiyor sarkti belli olucak diye yillarca çevrem bana makyaj yapma yok gözûnü boyama gençsin böle naturel güzel dediler bende yapmadim ama sarkma baslayinca ozamanda seyi farkettim makyaj ozamanda olmuyor hatlar daha belirginlestigi için ozaman yapmamak daha iyi demekki gençken yapmak lazimmis bundan sona yapacagim bi iyilesim ilkin güzel bi allik alicam far falan pembe tonlarinda bundan böle makyajsiz gezmicem iste büyük degisimzemuszemus

aynen canım bende allık sürmek istemiyorum aynı duyguları yaşıyoruz.makyaj yapmayı sevmiytorum zaten ama şimdi onu bile yapasım gelmiyo

o aci ara ara bende sag yanagimda oluyor dedigin gibi artik hissetmeye basliyoruz açiliyor uyusukluk oyüzden bence buarada benim ameliyatim 11gibi basladi 3gibi bitti 4saate yakindi yani buarada kafamdaki dikis yerleri kuruyor dökülüyor saçimin içinden kuru kabuklar çikiyor bende kafa içindeki kesilere dokunamiyorum dokununca bayilasim geliyor neden bilmiyorum bu kadar hassasim kafada bende hiç his kaybi olmadi buarada kimbilircim senin doktorun kimdi ?onu hep sorayim diyorum ama unutuyorumboshayallersmile

özelden yazarım doktorumu

o kabuklanip dökülme olayini ben 3 hafta önce atlattim ama uyusukluk oldugunun acikcasi farkinda degildim sonralari ara ara hafif dokununca acimalar olmaya basladi ve ozaman anladimki uyusukluklar kayboluyor ve acimalar oluyor ama hafif sadece elleyince

arkadaşlar bugün 8 hafta oldu ve yeni foto koydum, bu arada benim gözlerimde küçülme var gibi geliyor, sizde öncesi ve sonrası göz fotosuna bakip fikrinizi söylermisiniz

arkadaşlar bugün 8 hafta oldu ve yeni foto koydum, bu arada benim gözlerimde küçülme var gibi geliyor, sizde öncesi ve sonrası göz fotosuna bakip fikrinizi söylermisiniz

süper olmuşsun ya maşallah... gözlerin değilde kirpiklerin azalmasından kaynaklanıyo gibi geldi o hafif ufak görünme.benim tahminimce ama yüzün şuan çok ii bu arada saçların çok güzel...özel bi bakım yapıyomusun

süper olmuşsun ya maşallah... gözlerin değilde kirpiklerin azalmasından kaynaklanıyo gibi geldi o hafif ufak görünme.benim tahminimce ama yüzün şuan çok ii bu arada saçların çok güzel...özel bi bakım yapıyomusun

teşekkür ederim ama bu benim saçlarımın en kötü hali, yaptığım tek bakım pantenin saç kremi

öncelikle cildin çok güzel görünüyor bunu söylemek istiyorm gözünün neden küçük göründügüne gelince içe sanirim kalem çekmissin göz içine çekilen kalem gözü küçük gösterir disa çekilende büyük gösterir bide disa çek öyle bir dene arti ameliyatta biraz bademgöz yapmis olabilir doktorun yani daha tatli güler yüzlü oluyormus çekilince göz bu ameliyatta zaten sakak açiliyor biraz fazla germe, asilma gözde bi çekiklik yapabiliyor oda olabilir ama netice itibariyle cildin görüntüsü güzel biraz gülünce hala bi zorluk var sanirim oda 3.ayda geçecektir bendede öle gülümsemede zorlaniyorum .boshayallersmile

kimbilircim,,, 2 ffoto arasındaki fark gözler,n,n küçük görünmesi ama BUNUN SSEBEBİ objektifin mesafesi !

kimbilircim,,, 2 ffoto arasındaki fark gözler,n,n küçük görünmesi ama BUNUN SSEBEBİ objektifin mesafesi !

yok canım ya fotoyla alakası yok aynadada şimdi gözlerim daha küçük, acaba daha şişliklerolduğundan olabilirmi bilmiyorum

öncelikle cildin çok güzel görünüyor bunu söylemek istiyorm gözünün neden küçük göründügüne gelince içe sanirim kalem çekmissin göz içine çekilen kalem gözü küçük gösterir disa çekilende büyük gösterir bide disa çek öyle bir dene arti ameliyatta biraz bademgöz yapmis olabilir doktorun yani daha tatli güler yüzlü oluyormus çekilince göz bu ameliyatta zaten sakak açiliyor biraz fazla germe, asilma gözde bi çekiklik yapabiliyor oda olabilir ama netice itibariyle cildin görüntüsü güzel biraz gülünce hala bi zorluk var sanirim oda 3.ayda geçecektir bendede öle gülümsemede zorlaniyorum .boshayallersmile

canim öncesi fotoda da kalemi icten cekiyordum ama onla alakali degil aynada bakincada ben daha kücük oldugunu fark ediyorum insallah sislikle alakalidir, buarada evet gülmede biraz mimikler zorlaniyor, uuufffffff su 3 ay bir bitse.

yok canım ya fotoyla alakası yok aynadada şimdi gözlerim daha küçük, acaba daha şişliklerolduğundan olabilirmi bilmiyorum

Canım gözlerin operasyondan sonra daha çekik olmuş , o nedenle sana ufak geliyor.Önemli olan kırışıksız ve düzgün bir göz çevresi .Ayrıca gözlerin çekikliği de çok hoş .Keyfini çıkar birtanem :))

kimbilir bence gıtgıde daha ıyı görünmeye başlıyor resımlerın
ben ıyı gördüm sahsen dr un kımdı
ne kadara yaptırdın bırde op sorası acıların cokmuydu ne zaman gectı bu acılar

valla kaşlar gerçkten önceden de çok iimiş, onu geçen sölücektim sölemeyi unutmuşum,

banada şiş bi ifade var gibi geldi hala, eğer küçülmüşsede kalemi daha dışardan çekersin olur biter:) bide beyaz kalem kullanıyorlar göz büyük görünsün diye makyaj hilesi. bnmkiler çok büyük olduğu için gerenk yok ben kullanmıyorum hiç. çocukluğumdan beri hep aynada kendim çekerim kaşımı gözümü keşke böyle dursa derim:) seksapalite katıyor olaya çekik göz. ya kızlar ben bu ay sonuna doğru göğüs için yatacam amelyat masasına da bu sıra pek bi araştırıverir oldum herbişeyi. korkuyom estetik manyağı olcam diye:)) öyle tipler var ya hastalık hastası. alışkanlık yapıyor valla yaa, siz yatarmısınız bidaha ameliyat masasına?? öylesine meraktan sordum yanee:))

kimbilir bence gıtgıde daha ıyı görünmeye başlıyor resımlerın
ben ıyı gördüm sahsen dr un kımdı
ne kadara yaptırdın bırde op sorası acıların cokmuydu ne zaman gectı bu acılar

doktorumu söylemesem senin için daha iyi olur, çünkü çok memnun olduğumu söyleyemem, ilgi sıfır. op sonrası hiç acım olmadı, 5000 tl'ye yaptırdım ama lokal ve muayenehanesinde yani hastane masrafları yoktu, bu arada bunu da tavsiye etmiyorum hastanede olun ve narkoz alın yasadığım duyguları anlatmak bile mümkün değil
Şimdi baya iyileştim şişliklerim azaldı ve moralim düzelmeye başladı, hatta demin yeşilkelebeğin kaza yorumuna cok güldüm, benzetme tam yerindeydi ama önümde daha 1 ay var.

valla kaşlar gerçkten önceden de çok iimiş, onu geçen sölücektim sölemeyi unutmuşum,

banada şiş bi ifade var gibi geldi hala, eğer küçülmüşsede kalemi daha dışardan çekersin olur biter:) bide beyaz kalem kullanıyorlar göz büyük görünsün diye makyaj hilesi. bnmkiler çok büyük olduğu için gerenk yok ben kullanmıyorum hiç. çocukluğumdan beri hep aynada kendim çekerim kaşımı gözümü keşke böyle dursa derim:) seksapalite katıyor olaya çekik göz. ya kızlar ben bu ay sonuna doğru göğüs için yatacam amelyat masasına da bu sıra pek bi araştırıverir oldum herbişeyi. korkuyom estetik manyağı olcam diye:)) öyle tipler var ya hastalık hastası. alışkanlık yapıyor valla yaa, siz yatarmısınız bidaha ameliyat masasına?? öylesine meraktan sordum yanee:))

bir iyileşim yatarım tabi, geçen ay sorsaydın hayır derdim ama bu aralar moralim düzelmeye başladı

X