- 8 Haziran 2007
- 25
- 0
Merhaba Sibelcim, endişelerini çok iyi anlıyorum. Ben de endoskopik orta yüz germe, üst gözkapağı ve endoskopik alın germe ameliyatı oldum. Benim bugün 26.günüm. Gözlerim 2 hafta öncesine göre biraz toparladı.Yani eskisi kadar açık durmuyor. Önceden irisin altındaki beyaz kısım görünüyordu. Ayrıca benim gözümün bir tanesinden daha fazla deri çıkarıldığı için çekme yapıyor ve biraz aralık kalıyor, tam kapatamıyorum büzülüyor sanki. Ameliyat kesileri de çok belirgin. Bazı yerlerinde kabarıklıklar var. Ayrıca göz altına konulan yağ greftleri hala şiş duruyor. Torbalanma gibi aynen. Sen de gözaltında problem var mı? Bir de birşey sormak istiyorum. Yanak kadırma işlemi endotine diye birşey var, onunla mı yapıldı? Yanakların istediğin gibi duruyor mu? Benimkilerde asimetri var. Biri aşağıda biri yukarı gibi geliyor. Sende de böyle mi? Çok korkuyorum bu şekilde kalacğım diye. Bekleme süreci insanı öldürüyor gerçekten. Allah hepimize sabır versin :Saruboceq:
Yeşilkelebekcim, ben ameliyatımı Samsun da yaptırdım. Omü tıp fakültesinde. Bazen keşke yaptırmasaydım dediğim çok oluyor. mafoldumben
Yeşilkelebekcim, ben ameliyatımı Samsun da yaptırdım. Omü tıp fakültesinde. Bazen keşke yaptırmasaydım dediğim çok oluyor. mafoldumben