Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba Sibelcim, endişelerini çok iyi anlıyorum. Ben de endoskopik orta yüz germe, üst gözkapağı ve endoskopik alın germe ameliyatı oldum. Benim bugün 26.günüm. Gözlerim 2 hafta öncesine göre biraz toparladı.Yani eskisi kadar açık durmuyor. Önceden irisin altındaki beyaz kısım görünüyordu. Ayrıca benim gözümün bir tanesinden daha fazla deri çıkarıldığı için çekme yapıyor ve biraz aralık kalıyor, tam kapatamıyorum büzülüyor sanki. Ameliyat kesileri de çok belirgin. Bazı yerlerinde kabarıklıklar var. Ayrıca göz altına konulan yağ greftleri hala şiş duruyor. Torbalanma gibi aynen. Sen de gözaltında problem var mı? Bir de birşey sormak istiyorum. Yanak kadırma işlemi endotine diye birşey var, onunla mı yapıldı? Yanakların istediğin gibi duruyor mu? Benimkilerde asimetri var. Biri aşağıda biri yukarı gibi geliyor. Sende de böyle mi? Çok korkuyorum bu şekilde kalacğım diye. Bekleme süreci insanı öldürüyor gerçekten. Allah hepimize sabır versin :Saruboceq:

Yeşilkelebekcim, ben ameliyatımı Samsun da yaptırdım. Omü tıp fakültesinde. Bazen keşke yaptırmasaydım dediğim çok oluyor. mafoldumben

Yeşilkelebek sen bu konuda bir hayli şanslısın canım :)) Yazılanları okuyorum endoskopik orta yüz germe operasyonu olan bir sürü arkadaş var.Ama hiçbiri memnun değil :KK43: Bu senin ya yaşının çok genç olmasından kaynaklanıyor , çünkü operasyon öncesi fotolarında ben hiç bir kusur göremedim :))).Ya da doktorun başarısı bilemiyorum.Bir de hep dikkatimi çeken çok ağır bir operasyon oluşu.Karın germede bile en fazla 2 gün hastanede kalınıyor ve en ağır estetik operasyon olarak sayılıyor.Oysa bu operasyonu olanlar sen dahil çok ağır bir süreç geçirmişler..Diilerim hiç ihtiyacım olmaz :))) Korktum ben ....Bir de başarısızlık oranı gördüğüm kadarı ile bir hayli fazla .Dediğim gibi çok ihtiyaç olursa ve gözünü karatınca ancak olur..Sevgiler...

Bence de Yeşilkelebek şanslı olanlardan. Ben 33 yaşındayım. Ama bu şansın yaşla ilgisi yok. Tamamen doktorun başarısıyla ilgisi var.

Doğrudur canım , doktor faktörü muhakkak ki en önemlisi.Ayrıca genç yaşta veya daha ileri yaşta olan herkesin görüntüsü de çok farklı cilt yapısıda .Ben Yeşilkelebeğin ameliyat öncesi yakın çekim fotolarını gördüm . Sanırım o da 30 lu yaşların başında ama görünümü genç kız gibiydi..Kayda değer hiçbir şeyi yoktu ama sanırım onun kafasına takılan kendine göre kusur zannettiği şeyleri vardı.Böyle bir operasyona ihtiyacı bana göre yoktu.Yeşilkelebekte bu düşüncelerimi biliyor zaten.Aslında bu kadar genç görüntülü bir yüze açıkçası her doktor da operasyon yapmak istemez.
Mysteri umarım senin içinde her şey güzel olur .Senin yüzünde ne kusur vardı .Çünkü sen de çok gençsin.Ben bu yaşlarda ancak göz çevresi operasyonlarını normal buluyorum .Keşke operasyon öncesi ve sonrası resimlerini paylaşsan biz de hem fikir sahibi oluruz.Hem de görüşlerimizi bildiririzi.Sevgiler canım....

Rosenoire, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Benim asıl problemim gözkapağı düşüklüğü idi. Doktora bunu söyledim. O da bana kaş düşüklüğü de olduğunu, sadece gözkapağındaki fazla deriyi almanın yeterli olmayacağını bu görüntüyü düzeltmek için endoskopik alın germe de gerektiğini söyledi. Ayrıca göz altlarımda da çökme ve yanak düşüklüğü vardı. Bende kesin çözüm hepsini birden yaptırdım. Resimlerim koydum zaten ama korkunç görünüyorlar.

Yeşilkelebek sen bu konuda bir hayli şanslısın canım :)) Yazılanları okuyorum endoskopik orta yüz germe operasyonu olan bir sürü arkadaş var.Ama hiçbiri memnun değil :KK43: Bu senin ya yaşının çok genç olmasından kaynaklanıyor , çünkü operasyon öncesi fotolarında ben hiç bir kusur göremedim :))).Ya da doktorun başarısı bilemiyorum.Bir de hep dikkatimi çeken çok ağır bir operasyon oluşu.Karın germede bile en fazla 2 gün hastanede kalınıyor ve en ağır estetik operasyon olarak sayılıyor.Oysa bu operasyonu olanlar sen dahil çok ağır bir süreç geçirmişler..Diilerim hiç ihtiyacım olmaz :))) Korktum ben ....Bir de başarısızlık oranı gördüğüm kadarı ile bir hayli fazla .Dediğim gibi çok ihtiyaç olursa ve gözünü karatınca ancak olur..Sevgiler...

haklisin canim anca gözü karartip yapilacak bi is dedigin gibi sansliydim bi dünya sey olabilirdi su isten kurtuldum eskiye döndümya artik derdim tasam yok tek derdim o göz altlarin bosalmasiydi onlarda doldu yerine geldi artik simariklik yapip bisyler yapmicam cidden zaman zaman mezoterapy yaptirip cilde vitamin yapririp dinçlini korumaya çalisirm ama onada daha vakit çok bende gözalti ameliyati oldum ama bende çekme falan olmadi tam tersi çekmeyi birak göz kapaklari gözüniçine giriyordu oda sisliktenmis sislik gidince indi normale döndü buarada karin germe yaptirma isteyen arkadaslar gidip thermagi denesinler bir kerede memnun olmazsaniz 2.kez yapin ondan sonuç alirsiniz kesilip biçilmeden önce deneyin bosa aci çekmeyin derim rose cum öpüyorum senide...:1hug:

Merhaba Sibelcim, endişelerini çok iyi anlıyorum. Ben de endoskopik orta yüz germe, üst gözkapağı ve endoskopik alın germe ameliyatı oldum. Benim bugün 26.günüm. Gözlerim 2 hafta öncesine göre biraz toparladı.Yani eskisi kadar açık durmuyor. Önceden irisin altındaki beyaz kısım görünüyordu. Ayrıca benim gözümün bir tanesinden daha fazla deri çıkarıldığı için çekme yapıyor ve biraz aralık kalıyor, tam kapatamıyorum büzülüyor sanki. Ameliyat kesileri de çok belirgin. Bazı yerlerinde kabarıklıklar var. Ayrıca göz altına konulan yağ greftleri hala şiş duruyor. Torbalanma gibi aynen. Sen de gözaltında problem var mı? Bir de birşey sormak istiyorum. Yanak kadırma işlemi endotine diye birşey var, onunla mı yapıldı? Yanakların istediğin gibi duruyor mu? Benimkilerde asimetri var. Biri aşağıda biri yukarı gibi geliyor. Sende de böyle mi? Çok korkuyorum bu şekilde kalacğım diye. Bekleme süreci insanı öldürüyor gerçekten. Allah hepimize sabır versin :Saruboceq:

Yeşilkelebekcim, ben ameliyatımı Samsun da yaptırdım. Omü tıp fakültesinde. Bazen keşke yaptırmasaydım dediğim çok oluyor. mafoldumben

canim sadece göz alti ameliyati olsaydin yanaklarina herhangi bir sey yapilmasaydi o çekme kalici olurdu asagidan çekerdi gözü ve gözaltini destekleyen bisey olmazdi doktorunda bunu bildigi için endoskopik yüzle gözü ayni anda yapmis sorun olmamasi için yanaklar hamak görevi görüp göz altlarini destekleyecek ve çekme problemi olmayacak o yüzden ikisi tercih ediliyor buarada yanaklarindaki asimetri sislikten olabilir.

Rosenoire, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Benim asıl problemim gözkapağı düşüklüğü idi. Doktora bunu söyledim. O da bana kaş düşüklüğü de olduğunu, sadece gözkapağındaki fazla deriyi almanın yeterli olmayacağını bu görüntüyü düzeltmek için endoskopik alın germe de gerektiğini söyledi. Ayrıca göz altlarımda da çökme ve yanak düşüklüğü vardı. Bende kesin çözüm hepsini birden yaptırdım. Resimlerim koydum zaten ama korkunç görünüyorlar.
Canım ben resimlerini göremiyorum.Sanırım arkadaş listene eklemen gerek .Rica etsem ekler misin :)

Yeşilkelebekcim çok sağol canım. Benim sağ gözümde sadece altta değil üst göz kapağında da çekme var. Şişlik özellikle sağ göz altında elmacık kemiğinin tam üzerinde. Ödem sanırım yanaklarda eşit olmuyor. O yüzden yamuk mu görünüyorum acaba. Bir de en çok üzüldüğüm doktoruma yanaklarım Bülent Ersoy gibi olmasın demiştim. O da fazla kaldırmamış yanakları. Yani istediğim gibi olmadı :çok üzgünüm:

mysery slm,

Ben de aynı şikayetlerden muzdarip bir olarak siteyi inceliyorum da.resimlermi ekledim demşsin, profilinde bulamadım ama, duruyo mu hala resimlerin?

Syg

Mystery canım merhaba:) Resimlerine 24 yaşındaki kızımla birlikte baktık .Şimdi sana son derece tarafsız bir şekilde ne gördüğümü yazayım birtanem .Bir de şunu eklemek istiyorum ki iyice ikna olman için :)) bu konularda övünmek gibi olmasın ve lütfen ukalalık olarak da algılama bir hayli bilgi sahibiyimdir.Bu arada 49 yaşındayım.
Canım sen bu sonucu nasıl beğenmedin aklım mantığım almadı .O kadar güzel ve o kadar başarılı bir operasyon olmuş ki doktorunu kutluyorum ,Göz çevresi operasyonun harika olmuş .Gözler irileşmiş ve çok çok güzel olmuş.Yüzün zaten gerginmiş gözlerdeki düşüklük gidince bir içim su olmuşsun .Güzelmişsin ama çok çekici bir afet olmuşsun .ınan canım bunlar moral vermek için değil.Yoksa bu kadar inandırmak için kendimi paralamazdım:))) Kızım da hayran oldu.Ayrıca senide çok beğendi.Bence çok mutlu ol tatlım .Bu operasyonda en güzel yerin gözlerin olmuş.Çünkü üst göz kapakları alınınca gözler ortaya çıkmış.Bir süre sonra sen de bu harika gözlere alışınca , iyi ki bu operasyonu olmuşum diyeceksin.Zaten böyle düşünmen gerek .Sen çok mutlu ol birtanesi.Çünkü muhteşem ötesi muhteşem olmuşsun .Muck....

evt tekrar merhaba arkadaşlar bugün birde çene operasyonu oldum yanlara protez takıldı yüzüm baya bi değişti değişmek istiyordum zaten endoskopik orta yüz germeyi 2000 euro yaptırdım çok uygun bi fiyat verdi doktor bende böyle uygun bi fiyat veren doktor mutlaka sık sık yapıyordur bu operasyonu ve tecrübe kazanmıştır diye düşündüm yanılmamışım evt ben erkenden iyileştim asimetri olmadı şişlik kalmadı gibi bişey yanaklar istediğim gibi yukarda gayet düzgün ama protezden korkuyordum gerçe yüzümde orantısızlık vardı bu orantının düzelmesi gerekliydi bi cesaret yaptırdımprotez işini pek beyendim denemez ama sabırlı olmak lazım alışamadım sanırım ondandır 1 hafta bekleyip beyenmezsem aldırmayı düşünüyorum ama endoskopik orta yüzden çok memnun kaldım ayy şu çeneye inşallah alışırım yaa

evt tekrar merhaba arkadaşlar bugün birde çene operasyonu oldum yanlara protez takıldı yüzüm baya bi değişti değişmek istiyordum zaten endoskopik orta yüz germeyi 2000 euro yaptırdım çok uygun bi fiyat verdi doktor bende böyle uygun bi fiyat veren doktor mutlaka sık sık yapıyordur bu operasyonu ve tecrübe kazanmıştır diye düşündüm yanılmamışım evt ben erkenden iyileştim asimetri olmadı şişlik kalmadı gibi bişey yanaklar istediğim gibi yukarda gayet düzgün ama protezden korkuyordum gerçe yüzümde orantısızlık vardı bu orantının düzelmesi gerekliydi bi cesaret yaptırdımprotez işini pek beyendim denemez ama sabırlı olmak lazım alışamadım sanırım ondandır 1 hafta bekleyip beyenmezsem aldırmayı düşünüyorum ama endoskopik orta yüzden çok memnun kaldım ayy şu çeneye inşallah alışırım yaa
Geçmiş olsun canım :) İnşallah her şey gönlünce olur .Sen de foto koyacak mısın ?

mystery cim gözler mükemmel olmus sabret izler geçsin çok daha güzel olucak yanaklarindakilerde sislik canim benimde öleydi inan asimetri dedin sey sislikten ibaret bence basarili bir operation alinda mükemmel olmus tez iyilis ve güzel görüntünün tanidini çikar :KK66:

Mystery canım merhaba:) Resimlerine 24 yaşındaki kızımla birlikte baktık .Şimdi sana son derece tarafsız bir şekilde ne gördüğümü yazayım birtanem .Bir de şunu eklemek istiyorum ki iyice ikna olman için :)) bu konularda övünmek gibi olmasın ve lütfen ukalalık olarak da algılama bir hayli bilgi sahibiyimdir.Bu arada 49 yaşındayım.
Canım sen bu sonucu nasıl beğenmedin aklım mantığım almadı .O kadar güzel ve o kadar başarılı bir operasyon olmuş ki doktorunu kutluyorum ,Göz çevresi operasyonun harika olmuş .Gözler irileşmiş ve çok çok güzel olmuş.Yüzün zaten gerginmiş gözlerdeki düşüklük gidince bir içim su olmuşsun .Güzelmişsin ama çok çekici bir afet olmuşsun .İnan canım bunlar moral vermek için değil.Yoksa bu kadar inandırmak için kendimi paralamazdım:))) Kızım da hayran oldu.Ayrıca senide çok beğendi.Bence çok mutlu ol tatlım .Bu operasyonda en güzel yerin gözlerin olmuş.Çünkü üst göz kapakları alınınca gözler ortaya çıkmış.Bir süre sonra sen de bu harika gözlere alışınca , iyi ki bu operasyonu olmuşum diyeceksin.Zaten böyle düşünmen gerek .Sen çok mutlu ol birtanesi.Çünkü muhteşem ötesi muhteşem olmuşsun .Muck....

Rosenoire, canım benim. İnan yazdıklarını görünce o kadar rahatladım ki anlatamam.opuyorumnanaktan Ben mi büyütüyorum acaba. Bu izlerin hepsi geçecek değil mi? Daha 26 gün oldu şunun şurasında. Herkes iki aydan sonra düzelme başlıyor demiş. Üçüncü ayda ise yüz oturuyormuş. Belki de çok sabırsızım.

mystery cim gözler mükemmel olmus sabret izler geçsin çok daha güzel olucak yanaklarindakilerde sislik canim benimde öleydi inan asimetri dedin sey sislikten ibaret bence basarili bir operation alinda mükemmel olmus tez iyilis ve güzel görüntünün tanidini çikar :KK66:

Canım benim ya, gerçekten benim resimlerime baktın değil mi? Gözlerde bir gariplik, yanaklarda düşüklük yok değil mi?

Rosenoire, canım benim. İnan yazdıklarını görünce o kadar rahatladım ki anlatamam.opuyorumnanaktan Ben mi büyütüyorum acaba. Bu izlerin hepsi geçecek değil mi? Daha 26 gün oldu şunun şurasında. Herkes iki aydan sonra düzelme başlıyor demiş. Üçüncü ayda ise yüz oturuyormuş. Belki de çok sabırsızım.
Canım benim izler elbette geçecek .Hele göz çevresi izleri en çabuk geçen yerlerdir.Sen daha yeni ameliyat olmuşsun.Üstelik çok çabuk toparlanmışsın.Bence izlerden daha önemli olan , gözlerinin şeklinin çok güzel oluşu , ayrıca göz altın çok çok düzgün görünüyor.Fotğğrafların son derece naturel ve net çekilmiş.Buna rağmen hiçbir kusur gerçekten bulamadım.Ne senin dediğin gibi göz torbası ne aşağı çekme hiçbirşey yok.Olsa muhakkak görürdüm.Hatta abartıp büyüteçle inceledim .Gerçekten çok başarılı ve hoş olmuş birtanem.Senin kafaya taktığın izler bir sene sonra hiç farkedilmeyecek hatta göremeyeceksin .Sevgiler......

Canım benim izler elbette geçecek .Hele göz çevresi izleri en çabuk geçen yerlerdir.Sen daha yeni ameliyat olmuşsun.Üstelik çok çabuk toparlanmışsın.Bence izlerden daha önemli olan , gözlerinin şeklinin çok güzel oluşu , ayrıca göz altın çok çok düzgün görünüyor.Fotğğrafların son derece naturel ve net çekilmiş.Buna rağmen hiçbir kusur gerçekten bulamadım.Ne senin dediğin gibi göz torbası ne aşağı çekme hiçbirşey yok.Olsa muhakkak görürdüm.Hatta abartıp büyüteçle inceledim .Gerçekten çok başarılı ve hoş olmuş birtanem.Senin kafaya taktığın izler bir sene sonra hiç farkedilmeyecek hatta göremeyeceksin .Sevgiler......

Çok çok çok teşekkür ederim. :1hug: Az önce yazmayı unutmuşum.Kızına da çok çok selamlar. Beni çok mutlu ettiniz kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya, gerçekten benim resimlerime baktın değil mi? Gözlerde bir gariplik, yanaklarda düşüklük yok değil mi?

hatta baya baya dikkatli baktim canim inan bana doktorun güzel is çikarmis seninde agiz burun yapin zaten güzel fazlaliklarda gidince göz kapagi falan çok hos olmussun artik zamana birak tasalanma hiç bir sey için daha iyiye gideceksin öpüyorum seni...

sibel hn,

acaba hangi doktora yaptırdınız, paylaşırsanız sevinrim.doktor antalyada mıydı? bilmiyorumkismile

X