Endoskopik yüz germe - Facelift

Arkadaşlar bugün Erhan Eryılmaz'la görüştüm.Endoskopik germe ve cok az yağ enjeksiyonu önerdi.2 cc yapıyorum gereken yerlere dedi.radyofrekansın yag erittiğini çok daha kötu vakalarla karşılaştıgını da soyledi.genelde hastalar anlamaz biz fark ederiz dedi.

kaş ve gözün gerilmesini istemediğimi soyleyince beklentilerimiz farklı sizinle, böyle ameliyat edemeyiz dedi:)

Ha bir de yağ enjeksiyonu yaptırıp aşırı şişen ve yüz şekli bozulan birinin fotografını gösterdi.ameliyatla yağları çıkarmış gayet iyi olmuştu.dolgusu kalıcı hale gelip sorun yaratan birininkini de göz altından girip çıkarmış..yağ mağdurlarının bilgisi olsun..

Bak yuz germe yapanlarinn resunlerine baskiyorum yuz ifadelerinde bir degisme yok yani sanki 10 yil oncesine donmusler hibi ama yag yada dolgu yapanlarda oyle degil.yuz ifadesi tamemen degisiyir.senin elmaciklarin belirgunse oraya yapukdigunda feci olur.alta boslukta kalan ywre yapririsan kemil ustu olmadigi icun asagi sarkip bitikiyir.bende suan ki sorun bu cene hattim gitti orasi dolu ve nazobila hat 1.5 cm uzadi daha dogrusu orda taze bir yeni hat cikti ve resmen cift cizgi oldu.yani daha nasil anlatiyin sana yagdan uzak durmani 37 yasindaym ve sadace ama sadace yag yuzunden germeye ihtiyac duyuyorum.o bosluktaki agirlik hem yyzu hem gozleri asagi cekiyor.Ben ercan beyi dusunuyorum ama sanirim bu mesajdan sonra vazgecicem.ha bu arada sen yagi homojen bisey sanma boyle yarim cm yuksejliginde sert ywr yer kemiklesen bisey yani cok sik yapilirsa dolasimi bozan aralijli yapilursa girinti vikint olusturan bisey.Ben daha nasil tarfi edebilirim nasil sizi uyarabilirim bilmiyorum ama gene uyarma ihtiyaci hissettim.nuket durunun son haline bak en azindan agzi nasil cenesinin uzerine inmis agirliktan en azindan resinlerine bir bak.yagla ilgili baskada bisey yazmyacagim.burada gayet dolgun yuzlu kadiblarada ayni doktorlar yag demis inanamadim.yagla ilgili baska bis demiycem artik.gecen sene bu zamanlar ne kadar mutluydum simdi su yagdan yuzume yaptiklarindan o kadar mutsuzumki resmen asosyal oldum(((((

Bisey daha yag enjeksiyinu sonraai odemin inmesi 1 ayi geciyor yani saglam iki aya ihtiyacin olacak.oda sadace odemin inmesi icin yuz germe ameliyatindan bu anlamda cok farki yok.o koca kanuller yuzun katmanlarini yirta yirta girip cikiyor.bu sondu daha yazmiyorum.:))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:

:)))) anladım canım çok sağol. ercan bey sana yağ önermez bana dediğine bakıp kararını değiştirme.endoskopik germe bölümüne Erhan Bey'le ilgili yazdım ona bir göz at.Yağla ilgili kısmın belki faydası olur sana da..

kafam karıştı pardon.buraya yazmışsın zaten..

kafam karıştı pardon.buraya yazmışsın zaten..:)

Yukarıda anlatılan bilgiler benim için de çok değerli...Kesinlikle yağ ve dolguyu denemeyeceğim bu bilgilerden sonra vazgeçtim.

Misch ciddimisin ne kadar umutlandigimi anlatamam yarin hemen arayip erhan beyden bilgi alicam bu konuda eger bu mumkunse bu hemen hemen ameliyat olurum.

Misch ciddimisin ne kadar umutlandigimi anlatamam yarin hemen arayip erhan beyden bilgi alicam bu konuda eger bu mumkunse bu hemen hemen ameliyat olurum.

Görüş bence de.Kızın fotograflarını gordum.Alt göz kapağından girip göz altı ve yanakalrıdakini almış sanırım ama asıl sendeki gibi alt yanaklar çok topluydu ve burun ağız arasında ikinci bir hat oluşmuştu.Oraları nasıl aldı bilmiyorum.Konu konuyu açtı derken kaçırdım orayı sormayı..Hastanın kendi iskelet yapısına ulaşmaya çalıştım dedi .Gayet güzelmiş yüz biçimi aslında son gördüğüm fotoğrafa göre.Erhan Bey hemen gel seni ameliyat edelim süper olur filan demiyor zaten.Hasta seçiyor.Kendisine ameliyat olunsun gibi bir kaygısı yok izlenimime göre.Görüşüp bizi haberdar edersin değil mi?

:) ben simdiden hepinize cok ama cokkk tesekkur ederim sayenizde bircok bilgi edindim ediniyorumda. beni hem cok korkuttunuz hem cok güc verdiniz :)
ne olursa olsun hangi karari verirsem vereyim bu sitede yasadiginiz herseyi buyuk samimiyetle anlattiginiz icin hepinizee cokk tesekkur ederim...
sevgi, aynak, ben toprak. yesil kelebek, misss, daha bircogunuz... hepinizi 2-3 yillik arkadasim gibi taniyorum :)
25-50 msj.lik bir sinir varmis anlamadim.
ama verdiginiz bilgilerle haftaya insallah bir aksilik cikmazsa orta yüz ameliyati olucam. 250 sayfalik tum yorumlarinizin hemen hemen hepsini okudum.
ben ameliyat sonrasi yuzun bakimini merak ediyorum, kremler temizleme jelleri gibi bu konuda bilgi paylasimi olmamis sanirim bilgi verirseniz cok sevinirim.yani doktorlarin onerdigi ilac yada kremler hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim...

Insh bu ayin 15.de ordayim söz veriyomum gün gün yazicam inshh size bende goz cevresi icin istiyorum on cok gozlerimin altin ve ust goz kapagi dusuklu var hepzi toparlancak insh -:)

ipekcim nasıl oldu acaba

15 temmuzda ameliyatı vardı ama hala hiç yazmamış:18:

ipekcim, umarım ameliyatın çoook başarılı geçmiştir..... güzel haberlerini ve olayın bütün aşamalarını bekliyoruz senden

Insh bu ayin 15.de ordayim söz veriyomum gün gün yazicam inshh size bende goz cevresi icin istiyorum on cok gozlerimin altin ve ust goz kapagi dusuklu var hepzi toparlancak insh -:)

İpek ameliyat oldun mu? Umarim hersey istedigin gibidir hersey yolundadir.

İpek ameliyat oldun mu? Umarim hersey istedigin gibidir hersey yolundadir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Ercan bey bir krem yazmıştı içine karışımlar koydurmuştu.İsmi aklımda değil üzgünüm.Yazın sıcaklarda kullanılmıyor.Eylül ekim gibi başlıyorum bütün kış gün aşırı kullanıyorum.Güneş koruyucu kullanıyorum.Önerdiği başka bir şey yoktu bana.
Doğrusunu istersen cilt bakımımı doğal yollardan kendim yapıyorum.Cildime göre yağlar alıyorum aktardan.Gülsuyunu tonik yerine kullanıyorum.Ara sıra maya ile maske yapıyorum.Cildimi yumuşatıyor ve gözenekleri açıyor kirden arındırıyor.Mesela ameliyat sonrası çok hafif morluk vardı göz kavis kısmında akşamları bir damla biberiye kullandım çabuk geçti.Cildini tanıyorsan bence aktardan aldığın yağlar en güzeli .Hele birde evde kendiniz yaparsanız gülsuyunu çok daha güzel.Her şey gönlünüzce olsun.Sevgiyle.

Sana ne islem yapmisti acaba??benim yuzumu yag dolgusuyla mahfeden doktor yuzumde olusan saekma ve gozltim icin ona yonlrndirmisti.sanirim bu kasaplar birbirini biliyor trcrube kazanmak icin birbirlerine pasliyolar.

Erhan beye gorustum.benden yag alma flan degil aksine elmaciklarina cok az yag koyalim dedi.yani bana yapilan yag uygilmasi nastan sona yanlis yaslilarda olusan yuz sekli olusmus agiz etrafi ve alt dolmus vs.cok umutluydum ama yagi sonradan konan yagdan ayirt etmek sanirin mumkun degil.o yuzune yag konupta yuzu mahfilan kizcagizi gordum allah yardimcisi olsun.Bana ameliyat ol kaygisi yok evet ama biraz ruhsuz geldi yani isin psikolojik tarafini fazla hafife aliyor.resinleri gordum cogu basarili.Yanaklarini ve kaslarini kaldirirsak iyi olur dedi sende iyi durur dedi vs.Dusun tasin kararini ver dedi.iyilesme sureci icin en fazla iki hafta diyor yada uc yani bana gosterdigi resinlerde 3.gunle 9.gun arasinda daglar kadar fark var.gordugum resimlerin hic birinde erken donem haric gozlerde kuculme olmamis.bir iki ameliyati begenmedim yuz ifadesi cok degismis genelde biraz yaslilarda olmus bu durum.guzel olan daha guzel olmus sanki.dolgulu yaptigi ameliyatlari begenmedim galiba digerleri cok basarili.kaslar gozler biraz kalkinca yuz daha buyuk algilaniyor alin daha genis duruyor.Ben cerrah degilim ama resim yapiyorum ve gozum dikkatli bunlari fark ettim.İnternete cok sicak degil isin dahtekarligindan bahsetti biraz hakli oldugu taraf cok.Risklerini sordum kas siniri zedelenen bir olay olmustu dedi ilk ameliyatlarinda birde gozde cekme olabilir dedi ama benim goz kapagimda bu risk cok dusukmus.Binde iki sinir zedelenmesi olabilir dedi vs.en cok takildigim sey su oldu gulumeseyip aslinda cok buyyk bir karar bu ameliyat dedi.ya satir arasi okumaya calistim resmen manyak oldum.ben iyice.İsin ozeti 600 germe amaliyati yapmis bir adam ama cokta disiplinli bir insan oldugu izlenimi vermedi.o gunku ruh hali gece uyudugu uyku vs onem arz edecek biri gibi.Bilmiyorum iste ercan beyle tugrul turanlada gorusucem.Kararimi bunlara gore vericem.Ama erhan bey yabana atilacak insan degil bu kesin birsey sadace ben biraz daha insan psikolojisini onemsemsini beklerdim ama belkide en dogrusu boyle olmaktir bilmiyorum.neyse iste dusunup kararini ver dedi bende oyle yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…