Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben toprakdan dolayi ercan beye sicak bakiyorum birde tel görustum baya aydinlatici bilgiler verdi yasim 39

39 mu....

gerçi sevgide 30 du diye hatırlıyorum...

bu işler belli olmuyor işte....

10 yaş geriye gidince 29 olucan ipeğim....:KK62: :KK62:

buluşunca ben yaşlı kalıcam yanınızda iyice....:KK17:

misch zaten iki dirhem, bir çekirdek... esmer güzeli...:KK19::KK39:

39 mu....

Sen bize tas cikarirsin emin ol canim masahlah mische siz tanisiyormusunuz mischle

39 mu....

:KK23:canım senin güzel gözlerin o..:KK19:

ipek ameliyat tarihi belli mi?
görüştün mü ercan bey'le?

Sen bize tas cikarirsin emin ol canim masahlah mische siz tanisiyormusunuz mischle

burda tanıştık ipek:KK34:
ama yıllardır tanışıyor gibiyiz..di mi thalia'm:KK16:

burdan da sorayım tarih aldın mı ameliyat için..

10 temizda ordayim 11dr gidicem karar vericez artik ben hemen o gün istiyorum nasip olursa tabi -/)

hadi hayırlısı canım..ne güzel hemen karar verdin :KK9: ben detaylara takılıp kalıyorum bin dereden su getiriyorum..:KK14:

Ama bi senedir cok istiyorum okumadigim sayfa kalmadi siz kac yasindasiz sizdemi ayni endeskopik yuz germe olcaksiniz ?

44 yaşındayım..mutlu mesut bir hayatım varken radyofrekans mağduru oldum..şimdi de nasıl eski halime dönsem diye yol arıyorum.
karar vermedim daha..zamanla eski haline döner diye de biraz bekleyeceğim..
göz altlarında mı sorununuz var?alt yüze etki etmiyor biliyosunzudur..

44 yaşındayım..mutlu mesut bir hayatım varken radyofrekans mağduru oldum..şimdi de nasıl eski halime dönsem diye yol arıyorum.
karar vermedim daha..zamanla eski haline döner diye de biraz bekleyeceğim..
göz altlarında mı sorununuz var?alt yüze etki etmiyor biliyosunzudur..

Evet sorunum göz cevren ust göz kapagi dusuklu ve göz alti bende botox maduruyum malesefff iki sene once yaptigim botox ve maf etti göz cevremi bilseydim yaptirirmiydim iki cisgim vardi 😔

Evet sorunum göz cevren ust göz kapagi dusuklu ve göz alti bende botox maduruyum malesefff iki sene once yaptigim botox ve maf etti göz cevremi bilseydim yaptirirmiydim iki cisgim vardi 😔

botox nasıl kötü etkiledi ki..ben de yaptırıyorum hiç sakınmadan .valla doctor da seçmiyorum bu konuda...yan etki hiç duymamıştım..

botox nasıl kötü etkiledi ki..ben de yaptırıyorum hiç sakınmadan .valla doctor da seçmiyorum bu konuda...yan etki hiç duymamıştım..

Benim kas arasina istemistim botox bide gaz ayaklarina ama dr kople arnima yapti ve kas ve göz kapago dusuklu oldu vasla kulanilmis burdaki dr pek anlamiyorlar ja gözünu sevim türk dr larin arkadasim da türkiyede yaptiriyor hic bi sorun yasamiyor cokda dogal ve proplemsiz

Benim kas arasina istemistim botox bide gaz ayaklarina ama dr kople arnima yapti ve kas ve göz kapago dusuklu oldu vasla kulanilmis burdaki dr pek anlamiyorlar ja gözünu sevim türk dr larin arkadasim da türkiyede yaptiriyor hic bi sorun yasamiyor cokda dogal ve proplemsiz

sanırım bu konularda canım Türkiyem daha ileride...

iyiki burayı tercih ettin birtanem...:KK19:

inşallah sonucunda çok güzel olur...:nazar:

ameliyat çözüm olur tüm şikayetlerine inşallah..yaşın fazla yok zaten çok ciddi değildir sorunalrın:KK34: biz de dikkat edelim botox yaptırırken madem..

canım demek ki senin durumun tam bu ameliyatlık....

diğer kısımlarda sorunun yok çünkü... ne güzel...:KK19:

bu ameliyat en çok göz çevresini düzeltiyor bence...

X