Arkadaslar bende yag dolgusu sonrasi yuzumde sarkma kirisma vs yokken alti ay sonunda yag neseniyle sarkan bir yuze sahip oldum.trk carem yuz germe kaldi.usenmedim tum yazilari okudum bazilarinsadace germe bazilari yag dolguyla germe yapmis.Ben kesinlikle yagin yuze verdigi kormunc zarari gordum bu nedenle sadace germe dusunuyorum.Ama doktoe konusunda cok karasizim gozleeim cok kucuk bu nedenle ve yagdan aonra yuzumde olusan asimtri ve dalgalanmalar sorun cikarirmi mutlaka yapilmasi lazim ama gozum cok korktu bu islerden iyi bir doktor sart ama kimmmm
geçmiş olsun..yağ yüzünüzü niye sarkıttı acaba.çok mu eklediler..mikro yöntemle mi yapıldı biliyor musunuz..?hafif ihtiyacım var benim de ama korkuyorum böyle yorumları gorunce..ama endoskopik germelerde de cogunlukla yag enjekte edilmiş..belki size edilmez..
yasınız kaç?orta yüzü sarkanlara ve o kısımı dolgun olanlara iyi gidiyor sanki endoskopik germe..benim orta yüzümde fazla bir şey yok o yüzden ameliyat olsma da fark etmeyecek gibi gorunuyor..gözlerinizi cekip deneyin daha mı küçülüyor..öyleyse orayı gerdirmezsiniz..