Endoskopik yüz germe - Facelift

Yeşilkelebek merhaba , endoskopik orta yüz germe ve endolifting aynı şey mi ? Bu konuda bilgin var mı canım ?

çok teşekkür ederim, tavsiyelerine uyucam , ben tuğrul turana meme+lipo oldum 3 ay önce, onun da fiyatı yüksekti ama güven verdi, ve şu an çok memnunum, yüz için endoskopiyi sordum ama yaşımdan dolayı yapmıycanı söyledi, şimdi oytun idilin sitesini inceliycem , hayırlısıyla nasip olsun inşallah! öptüm seni...

bu is için benim bildigim denedigim oytun idil arkadaslardan duydum ve çok memnun olduklari erhan eryilmaz var sen randevularini al hangisi begenirsen ona olursun erhan beyde çok pahaliymis 5bin € ama seçti hastaneden dolayi fiyat yükseliyor olabilir oda bu isin ustasi buarada arti bende göyüs operationu düsünüyorum bir yil sonra yüzü hallettik sira vücuda geldi benim fizik dogum yapmamis gibi hem zayif hemde çatlakmatlak yok tek sorun göyüslerimde bozulma oldu buaralar oralarda dolaniyorum kime kaça nasil diye memede tugrul beyin basarili oldugunu sürekli okuyorum boshayallersmile

Endolifting ve orta yüz germe sanırım farklı şeylermiş :))Endolifting de ataçlama ile askı yöntemi varmış ve kalıcı değilmiş .

Yeşilkelebek merhaba , endoskopik orta yüz germe ve endolifting aynı şey mi ? Bu konuda bilgin var mı canım ?

canim onu ben bundan 2 yil kadar önce bi kozmetik tanitimi fuarinda bi bayana yapilirken gördüm tv de kadin 55yaslarinda falandi gayet rahatti 2dakikada doktor ipi gecirdi yüzün sarkan kismini yukari çekti artan ipi kesti ve bayanin yüzü öle kaldi buraya kadar hersey güzel ama o takilan ip iskence ipi gibiydi balik düsün kilcikalrini onu etin içine geciriyorlar ve ete takilan ip oldugu gibi yüzünü yukari çekiyor ama o endoskopik yüz ameliyati kadar uzun kalici bisey degil olsazaten onu yaptirirdim özellikle 35 yas ve civarinda basarili oluyormus yas ilerledikçe basari orani hem az hemde kalici degil ben cesaret edemedim ona çünkü ben bida bida ameliyat olmak istemiyorum yani kalicilik çok önemliydi bende o yüzden bunu seçtim bilgim bukadar umarim yardimci olabilmisimdir.

bi ara birde altin ipler vardi altindan yapilmis incecik ipleri yüz dokularinin içinden doktorunuz tek tek uzunlamasina yatay olarak sürekli ip çekiyor ve yüzü öle birakiyor o altin ip yüzde reaksiyona sebeb veriyor ve neticede dokular sisiyor ve yüz gerilmeden hiç bisey enjekte edilmeden dolgunlasiyor alerjik reaksiyona ugrayan dolgun yüzle geziyorsunuz biara bunu istiyordum ondanda vazgeçmistim baya oluyor ama neden vazgeçtigimi hatirlamiyorum ama bi geçerli sebebimmutllaka vardir.

Son düzenleme:
Canım çok yardımcı oldun :) Senin yöntem çok harika ve kalıcı en iyisini yaptırmışsın .Sevgiler...

Canım çok yardımcı oldun :) Senin yöntem çok harika ve kalıcı en iyisini yaptırmışsın .Sevgiler...

evet buyöntem gerçekten harika sonuçta kalici tek negatif yönü iyilesme sürecinin uzun olmasi ben bilseydim böyle aralikta falan olurdum ameliyatimi kisin iyi olurdu simdi bahar geldi sayilir yani burda öyle günlerdir günes var insanin cani çikmak istiyor çikabilirim gene ama öyle uzun yürüyüsler atlama ziplama yapamam bir dahaki ameliyatima (göyüs) kasim aralik gibi yapacagim orasi kesin yazinda tadini çikaririzkaydirigubbakcemile2

bi ara birde altin ipler vardi altindan yapilmis incecik ipleri yüz dokularinin içinden doktorunuz tek tek uzunlamasina yatay olarak sürekli ip çekiyor ve yüzü öle birakiyor o altin ip yüzde reaksiyona sebeb veriyor ve neticede dokular sisiyor ve yüz gerilmeden hiç bisey enjekte edilmeden dolgunlasiyor alerjik reaksiyona ugrayan dolgun yüzle geziyorsunuz biara bunu istiyordum ondanda vazgeçmistim baya oluyor ama neden vazgeçtigimi hatirlamiyorum ama bi geçerli sebebimmutllaka vardir.

yeşil kelebek senin doktorunla yazıştım.iyi niyetli dürüst bi doktora benziyor. izin alıp istanbula muyeneye gitmek istiyorum. sürekli fikir değiştiryorum çok karasız kaldım. beni korkutan iyileşme süreci. başka bişey değil canım:KK43:((

yeşil kelebek senin doktorunla yazıştım.iyi niyetli dürüst bi doktora benziyor. izin alıp istanbula muyeneye gitmek istiyorum. sürekli fikir değiştiryorum çok karasız kaldım. beni korkutan iyileşme süreci. başka bişey değil canım:KK43:((

biliyormusun ameliyat öncesi bu konu hakkinda çok arastirdim çok okudum ama eksik okumusum bende bukadar uzun oldugunu bilmiyordum :kedi:
gerçi bilsemde kafaya koymustum illa olucam diye gözüm kararmisti çünkü çok
bikmistim eskiden yanakalrima allik sürerdim yillar önce ama 4yildir sürmuyordum yanaklari daha belirgin yapiyor sarkti belli olucak diye yillarca çevrem bana makyaj yapma yok gözûnü boyama gençsin böle naturel güzel dediler bende yapmadim ama sarkma baslayinca ozamanda seyi farkettim makyaj ozamanda olmuyor hatlar daha belirginlestigi için ozaman yapmamak daha iyi demekki gençken yapmak lazimmis bundan sona yapacagim bi iyilesim ilkin güzel bi allik alicam far falan pembe tonlarinda bundan böle makyajsiz gezmicem iste büyük degisimzemuszemus

Banada 2 3 yere dikis atilmis onun bi haftada kendilinden gitmesi gerekiyormus ama gitmedi doktorumda 1 hafta sona onlari aldi okdr ufakdi ki dikisler alirken hatta canim yandi hele bitanesini gösterdi ufacik görünen dikis ipi çok uzundu koyu renkti ya siyah yada lacivertti ölekoyu biseydi.
kimbilircim çabuk iyilesmek yada geç o senin çinko rezervelerine bagli yani çinkon yüksekse çabuk gecer azsa uzar bazisi bi yere kolunu çarpar 10gun öle izle gezer bazisi 2gün de yarasini iyilestirir vücutta bu isi çinko sagliyor benim yillar önce doktorum bana çinko vermisti çünkü ergenlik sivilcesi çikiyordu ve kuruyup bitmek bilmiyordu mesela sivilcede çinko eksikliginden oluyor artik sivilceli insanlara çinkolu ürünler veriliyor sen bi çinko degerini ölçtür bence eksiksede azsada tabletlerinden kullan hem çabuk iyiles zaten çinkonun vücutta 50 ye yakin görevi varmis onun eksiklinde bi dünya sey oluyor tIrnakta beyazlik bunlardan biri buarada çinko en çok terle kaybediliyor Türkiyede çok sicak bi ülke haliyle biçok kiside çinko eksikligi olabiliyor.

canım sen cok donanimli bir kizsin , bayiliyorum senin aciklamalarina

biliyormusun ameliyat öncesi bu konu hakkinda çok arastirdim çok okudum ama eksik okumusum bende bukadar uzun oldugunu bilmiyordum :kedi:
gerçi bilsemde kafaya koymustum illa olucam diye gözüm kararmisti çünkü çok
bikmistim eskiden yanakalrima allik sürerdim yillar önce ama 4yildir sürmuyordum yanaklari daha belirgin yapiyor sarkti belli olucak diye yillarca çevrem bana makyaj yapma yok gözûnü boyama gençsin böle naturel güzel dediler bende yapmadim ama sarkma baslayinca ozamanda seyi farkettim makyaj ozamanda olmuyor hatlar daha belirginlestigi için ozaman yapmamak daha iyi demekki gençken yapmak lazimmis bundan sona yapacagim bi iyilesim ilkin güzel bi allik alicam far falan pembe tonlarinda bundan böle makyajsiz gezmicem iste büyük degisimzemuszemus

makyaj konusunda cok doğru bir yere degindin, ben mesela üst göz kapagima kalem cekince aglıyor gibi oluyordu, cünkü kapakta sarkma vardi simdi kalem cekip deniyorum ve cok güzel oluyor.

bu is için benim bildigim denedigim oytun idil arkadaslardan duydum ve çok memnun olduklari erhan eryilmaz var sen randevularini al hangisi begenirsen ona olursun erhan beyde çok pahaliymis 5bin € ama seçti hastaneden dolayi fiyat yükseliyor olabilir oda bu isin ustasi buarada arti bende göyüs operationu düsünüyorum bir yil sonra yüzü hallettik sira vücuda geldi benim fizik dogum yapmamis gibi hem zayif hemde çatlakmatlak yok tek sorun göyüslerimde bozulma oldu buaralar oralarda dolaniyorum kime kaça nasil diye memede tugrul beyin basarili oldugunu sürekli okuyorum boshayallersmile[/QUO canım biz meme+lipoya 8000 tl ödedik, lokal anesteziyle oldum ve vallahi billahi ağrı duymadım, tuğrul bey özellikle memede süper...narkoz alınmaması da ayrı bi rahatlık , hele benim gibi sigara içicisine! darısı başına inşallah!

aa! sigara dedinde aklima geldi bak önemli bir uyari o halde sana bu endoskopik yüz olayinda sigaranin kesinlikle birakilmasi gerekiyor istersen nette bir arastirma yap bazi yerlerde 3ay önce birakilmasi gerekiyor diyor kan akisini bozuyormus kanamaya yol açiyormus çabuk iyilesmiyormus bi dünya sey sen simdiden onu birakmaya bak su asagidaki yaziyida simdi buldum

Sigara, içeridiği toksik maddeler sayesinde dokular ve yara iyileşmesi üzerine olumsuz etkilidir. Operasyonda atılan dikişlerin iyileşmesi için bu bölgeye yeterli kan ulaşması gerekir. Sigara kan akışını bozar ve yaranın iyileşmesini güçleştirir.

sigaraEstetik cerrahide hastanın sigara kullanıyor olması ameliyat sonrasında kalacak izleri de etkiler. Bazı kişilerde sigara, yapılan kesinin iyileşmesini o kadar bozar ki atılan dikişler kaynamayabilir.

Estetik ameliyat olmak isteyenlerin en azından ameliyattan bir süre önce sigarayı bırakması gerekir. Ayrıca, sigara içen kişilerde anestezinin riski de normale göre yüksektir.

makyaj konusunda cok doğru bir yere degindin, ben mesela üst göz kapagima kalem cekince aglıyor gibi oluyordu, cünkü kapakta sarkma vardi simdi kalem cekip deniyorum ve cok güzel oluyor.

Makyaj ürünün kalitesi kadar yüzün durumuda önemli ameliyattan sonraki geceler uyurken hep ayni seyi düsündüm ben couleur caramel makasini kullaniyorum ve diyordum o markada varmiydi yokmuydu açik pembe ona takdim güzelce iyilesim onun pesine düsücem:lepi:

aa! sigara dedinde aklima geldi bak önemli bir uyari o halde sana bu endoskopik yüz olayinda sigaranin kesinlikle birakilmasi gerekiyor istersen nette bir arastirma yap bazi yerlerde 3ay önce birakilmasi gerekiyor diyor kan akisini bozuyormus kanamaya yol açiyormus çabuk iyilesmiyormus bi dünya sey sen simdiden onu birakmaya bak su asagidaki yaziyida simdi buldum

Sigara, içeridiği toksik maddeler sayesinde dokular ve yara iyileşmesi üzerine olumsuz etkilidir. Operasyonda atılan dikişlerin iyileşmesi için bu bölgeye yeterli kan ulaşması gerekir. Sigara kan akışını bozar ve yaranın iyileşmesini güçleştirir.

sigaraEstetik cerrahide hastanın sigara kullanıyor olması ameliyat sonrasında kalacak izleri de etkiler. Bazı kişilerde sigara, yapılan kesinin iyileşmesini o kadar bozar ki atılan dikişler kaynamayabilir.

Estetik ameliyat olmak isteyenlerin en azından ameliyattan bir süre önce sigarayı bırakması gerekir. Ayrıca, sigara içen kişilerde anestezinin riski de normale göre yüksektir.

bunu bende biliyorum gerci ama bu aciklamayi ben doktorumdan dinlemedim.

şu meretten ikrahlık versin rabbim biz içenlere... ben göğüs ameliyatından önce normalde günde 10 tane içiyordum, ameliyata 1 hafta kala günde 3 e düşürdüm, ameliyattan 1 hafta sonra başladım yine günde 8-10 tane içmeye ,,,Allaha şükür dikişlerim sorunsuz iyileşti, ama herzaman bu kadar şanslı olmayabilirim bunu da biliyorum....

yesilkelebek senin ameliyatin kac saat sürmüstü, ben bu ameliyati nerede okusam 3-4 saatten bahsediyor oysa benim 2 saat sürdü ayrica benim üst göz kapagida var.
Bu arada 2 gündür sol sakagımdaki dikis yerim biraz aciyor ama agri degil elleyince aciyor, acaba uyusukluklar yavas yavas yok oldugu icinmi anlayamadim

kimbilir çok başarılı gerçekten, göz olayı müthiş ztn ne halka ne çukur ne kırışıklık kalmış, ya resimde bir çizgi bile çıkmamış, gerçekten öylemi şu anda hiç çizgi yokmu yoksa resimmi fluu çıkmış ya anlamadım:) yoksa inanılmaz bir sonuç var ortada. yanaklar ii toparlanmış. siz komplemi yüz yaptınız alında değişiklik olmamış sdc gibi geldi geri çokta ihtiyaç yokmuş ztn iimiş. tbr ediyorum ama, 2 haftalık ürkünçte olsa sonucu görünce herşeye değer dedirtti bana

kimbilir çok başarılı gerçekten, göz olayı müthiş ztn ne halka ne çukur ne kırışıklık kalmış, ya resimde bir çizgi bile çıkmamış, gerçekten öylemi şu anda hiç çizgi yokmu yoksa resimmi fluu çıkmış ya anlamadım:) yoksa inanılmaz bir sonuç var ortada. yanaklar ii toparlanmış. siz komplemi yüz yaptınız alında değişiklik olmamış sdc gibi geldi geri çokta ihtiyaç yokmuş ztn iimiş. tbr ediyorum ama, 2 haftalık ürkünçte olsa sonucu görünce herşeye değer dedirtti bana

göz altlarında kirpik altındaki dikiş yerinden başka çizgi yok, ama yanlarda kazayakları gülünce aynen eskisi gibi duruyor, zaten bu ameliyatla onlar gitmezmiş, iyileşince botox artık yada bildiğiniz başka bir sistem varsa banada söyleyin.
Alnımda bir şey yapılmadı, benim kaşlarım zaten kendimi bildim bileli kalkıktır.
göz altlarında çukurlar gitti. ürkünç dediğin oresim varya, o iyi gene dahada kötü ve korkunç tu ama o zaman resim çekmek istememiştim, aynaya bile tahammülüm yoktu ama şimdi geçince keşke çeksydim diyorum tabi.

X