- 22 Şubat 2010
- 235
- 38
YEİŞİL KELEBEK, 32 yaşındaymışsın !!! bana ne kadar büyük bi cesaret verdiğini anlatamam.ben de 33 yaşındayım, kaşlarım ve yanaklarım düşük, bu ameliyatı olmayı istediğimi çok kimseye söylemedim bi ablama , o da çok tepki verdi,bu yaşta yüzünü elletme diye! annemi 4 yıl önce kaybettim, o olsa anlardı beni,destek olurdu... şimdi eşim var, o buna gerek olmadığını söylüyo ,yüzümü oldum olası çok beğenir eşim, gülşen bubikoğluna benzetir, 5 sene önceye kadar belki! ama şimdi bu koca bi yalan,bu sarkmış dokularla zor .senin yaşın bana güç verdi, sağlıkla ,mutlulukla kal !
seni çok iyi anlayabiliyorum o asamadan bende geçtim gerek yok diyorlardi ama gerçekten kisi kendisi biliyor neye gerek var neye yok bazen en yakinim dediklerin bile (onlarda bizi sevdiklerinden her halimize alisiyorlar ve kabul ediyorlar) anlamayabiliyorlar karar bizde bitiyor tabiki birde seçtigimiz doktorumuzunda iyi olmasi lazim güvenmedin hiç bir doktora dünyanin en iyiside deseler bile bisy yaptirma önce o güveni al pahali olsa bile en iyisi kimse ona yaptir iste iki lira az verim diyerek riske asla girme benim söyliceklerim bunlar bunlara dikkat et canIm iyi dileklerin için ayrica tesekkür ediyorum buarada anneciginin mekani cennet olsun kocaman sevgiler sana...opuyorumnanaktan