Merhabalar,
İlerleyen sayfalarda benim yorumlarıma da rastlayacaksınız ben yine de bir kaç sorunuza cevap vereyim. Göz küçülmesi bende de olmuştu ameliyat sonrası Sağ gözüm sol gözümden küçük görünüyordu ve bunu da herkes söylüyordu. Bende 2 gözün eşitlenmesi 2 yılı buldu. Bunun sebebi yüzümün çok ödemli olmasıydı, yanağımdaki ödem indikçe gözüm açılmaya başladı. Elmacık kemiklerinin genişlemesinden çok ameliyat sonrası tabiiki dokular darbe aldığı için yüzde fazla miktarda ödem oluşuyor. Bu da yüzü olduğundan fazla büyük gösteriyor. İlk zamanlar biraz yastık yüz gibi tabir denilen görünüşe sahip oluyorsunuz, gözlerde bayağı çekik durduğundan dolayı biraz japon görüntüsü ortaya çıkıyor. Ben yağ kaldırması diye bir şey duymadım yüz de elmacık kemiklerinin kaslarla birlikte kaldırılması diye biliyorum. Ayrıca kaldırma işleminden sonra şu an sizde çok fazla deri bolluğu (gevşekliği) yoksa bu ameliyat yeterli gelir. Çökme vs. olmaz. Doktorununz da ameliyatı önerdiğine göre sonucu sizde iyi olacaktır. Gerekli görüldüğünde amleiyat sırasında yağ enjeksiyonu yapıyorlar ben de nazolabial bölgeye yağ enjeksiyonu yapılmıştı. Yüz de lazer uygulaması yaptırmadığım için bir şey diyemiyeceğim ama ameliyat en etkili sonuçtur yüzde.