Endoskopik yüz germe - Facelift

bende mailden oytun beye sordum 7500 fiyat verdi oytun bey başından beri bana sıcak geliyor bilmiyorum nedendir

Oytun İdil, tam ismi değil mi?

uygun fiyat vermiş evet.... ama ameliyat sonrası durum nasıl acaba... sevgi nin çok erken ödemleri inmişti... bazı doktorların yaptığı yüz germe sonrası aylarca şişlik oluyormuş, evden çıkamayacak kadar... o zaman ucuz olması pek birşey ifade etmiyor...

acaba burada ona ameliyat olan varmıydı, hatırlayamadım, o kadar sayfa okumama rağmen...

Ankara da Ozan Bitik ismi geçiyor ama güvenemedim... çok genç görünüyor... kaç ameliyat yapmış olabilir ki????

canım, yağ enjeksiyonu bu kadar maliyeti yükseltiyor mu?

sevgi de 8500 vermişti ama onda yağ enjeksiyonu varmıydı bilmiyorum.... foruma girmiyor artık...

sorma şansımızda yok...

yağ enjeksiyonu yapılmayanı da duymadım aslında..indirimi sonra konuşuruz demişti ağbimle aynı okuldan.özele de yazdım bir şeyler:KK19:

Oytun İdil, tam ismi değil mi?

uygun fiyat vermiş evet.... ama ameliyat sonrası durum nasıl acaba... sevgi nin çok erken ödemleri inmişti... bazı doktorların yaptığı yüz germe sonrası aylarca şişlik oluyormuş, evden çıkamayacak kadar... o zaman ucuz olması pek birşey ifade etmiyor...

acaba burada ona ameliyat olan varmıydı, hatırlayamadım, o kadar sayfa okumama rağmen...

başlarda vardı yeşilkelebek ameliyat olmuştu ve çok memnun kalmıştı aynaya baktığında çok mutlu olduğunu yazmıştı onun yorumlarından sonra aklımda hep kendisi ama onunda biraz sıkıntılıydı iyileşme süreci o dönem herkes iyileşme sürecinden dert yanıyordu bana göre bünyeden bünyeye değişiyor iyileşme süreci

başlarda vardı yeşilkelebek ameliyat olmuştu ve çok memnun kalmıştı aynaya baktığında çok mutlu olduğunu yazmıştı onun yorumlarından sonra aklımda hep kendisi ama onunda biraz sıkıntılıydı iyileşme süreci o dönem herkes iyileşme sürecinden dert yanıyordu bana göre bünyeden bünyeye değişiyor iyileşme süreci

iyileşme süreci benim için çok önemli.... herkesin öncelikleri farklı olabiliyor...

ben 30 gün yıllık iznimi kullanıp bu ameliyatı olacağım.... izin dönüşü abes bir şekilde ameliyatım belli olmamalı...

benim sıkıntım bu...:KK14:

arkadaşlar bende varım =) ercan bey ve oytun beyle görüşcem yanlız fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz ercan bey 9.500 TL dedi mail yoluyla herhangi bir indirim yapıyor mu acaba

direk 9.500 dediyse, bir miktar daha inebilir belki....

en son 8.500 e yapmıştı...

kaç yaşındasın canım?

Ankara Balgat Özek Koru hastanesinde Birgül Asuman Sevin var.....

hiç bilgisi olan var mı acaba...:26:

Sevgiden bi haber yokmu cok merak ediyorum son halini

canım, hiç haber yok sevgiden....
umarım mutludur ve güzel yüzünün tadını çıkarıyordur...
sanırım ameliyattan sonra buraya yazma gereği duymadı artık...

o mutlu olsun da...

canım sende ercan beyi düşünüyordun değil mi? sende son durum nedir?

ben hala araştırma safhasındayım... karar verebilirsem kışa olmayı düşünüyorum..:KK14:

canım, hiç haber yok sevgiden....
umarım mutludur ve güzel yüzünün tadını çıkarıyordur...
sanırım ameliyattan sonra buraya yazma gereği duymadı artık...

o mutlu olsun da...

canım sende ercan beyi düşünüyordun değil mi? sende son durum nedir?

ben hala araştırma safhasındayım... karar verebilirsem kışa olmayı düşünüyorum..:KK14:

Evet ercan beyi düsunuyorum yaz tatilinde göruscem nasil uygun gorurse ogle yaptircam ja hemen ja kisa hangizi daha kolay olursa artik bana kalsa hemen yaptirimm -:KK43:

Evet ercan beyi düsunuyorum yaz tatilinde göruscem nasil uygun gorurse ogle yaptircam ja hemen ja kisa hangizi daha kolay olursa artik bana kalsa hemen yaptirimm -:KK43:

ben,im içimden de hep ercan bey geçiyor ama kısmet....

ankarada ozan bitikle görüştüm ama ona ameliyat olan hatırladığım biride yok.... cesaret edemedim nedense....

ben,im içimden de hep ercan bey geçiyor ama kısmet....

ankarada ozan bitikle görüştüm ama ona ameliyat olan hatırladığım biride yok.... cesaret edemedim nedense....

Ozan balika amaliyat olanlar diye sayfaya yeni konu acsana belki amaliyat olanlar vardir ?

Toprakcım, son durumunu sormak istedim... birde 1 aylık izin sence bu ameliyat için yeterli gelir mi...

işyerim bilsin istemiyorum... :KK14:

Uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan.Cevaplar geç oldu doğal olarak.Bir seneyi geçti o kadar alıştım ki sanki hiç ameliyat olmamışım gibi alıştım.İnan unuttum yaşadıklarımı bile.Sana yeterli gelirmi bilmem ama bana göre bir ay sonrası iyiydi.Çok hafif göz altı halka bölgesinde şişlik dışında bir şey kalmamıştı.15. gün düğüne gittim rahatsızlığımdan dolayı şiştiğimi sandılar :KK34:

Uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan.Cevaplar geç oldu doğal olarak.Bir seneyi geçti o kadar alıştım ki sanki hiç ameliyat olmamışım gibi alıştım.İnan unuttum yaşadıklarımı bile.Sana yeterli gelirmi bilmem ama bana göre bir ay sonrası iyiydi.Çok hafif göz altı halka bölgesinde şişlik dışında bir şey kalmamıştı.15. gün düğüne gittim rahatsızlığımdan dolayı şiştiğimi sandılar :KK34:

hoşgeldin canım aman sen buralardan uzaklaşma bana özelden soranları seni söylüyorum ben olmadım daha var biliyon 5.10.sene :)))

sorunsuz ve mutlu sonuçla atlatmanıza çok sevindim.umarım biz de en uygun işlem neyse bizim için onu buluruz..yağ eklenmiş miydi ameliyatta hatırlıyor musunuz ve eklendiyse kalıcı oldu mu?

X