Endoskopik yüz germe - Facelift

erhan eryılmazı sevmedım ben tamam yapamıyosan amelıyatı karsıdakını moralını bozma dedıkı yuzyıl oldu bu amelıyatı yapmıyorum ama çıkarırsan sarkabılır kesın yuz germe sart fılme bıle bakmadı galıp bey fılme baktı konulan parca ufak cıkarılınca boyle bışey olma ıhtımalı yok dedı olsa bıle çok az olur yuz 6ayda toplar hamıleler bıle eskı halıne gerı dönuyo bu yuze yuz germe yapılmaz gerek yok dedı erhan eryılmaz orta yuz amelıyatında basarılı olabılır ama kafayı bozmuş bu amelıyatla b enım yasımda hastanız varmı dıyınce 36yasındakı kadın göstertdı yok yanı sonuç moral bozukluğu bıde dıyokı çıkartma bır sure kalsın sanane ay sınır oldum sonra baska bışeyler daha dedı göguslerın çok guzel protezmı burnun kendı burnunmu yuzunde tek bıraz kasında sorun var bak bu memelerın resmını çekıp göstermelıyız buyuk ama sarkmamış bunları anlatıyorum çunku ne dedğğını bılmıyo kısacası ben memnun kalmadım

ne acaip adam mış....

yüzdeki implant için gidiyorsun, memelere kadar muayene yapıyor...

ne ilgisi var anlamadım...

karın germe yapıyor olsa hadi bir derece diyecem de....

yüz implantı çıkarmaya gelen kişinin göğüslerine niye bakılır:KK47::KK47::KK47:

sildim listemden erhan eryılmaz' ı hiç sevmediğim hareketler...:KK47:

Merhaba
ben ercan karacaogluna sevgili topraktan da cesaret alarak ameliyatimi oldum. Kafama cok takmistim yorgun yuzumu olmasam hir gun kutlaka olcaktim biliyorum. Ve 2gun once oldum. Cok agri sizi olmuyor ama yuzum o kadar sisti ki aynaya bakinca kendimi taniyamadim. Yolda birisi gorse beni tanimaz evet kazakistanli gibi sisman bi bayan yuzu oluyor ki benim yuzum cok zayifti. 2. Gun sislik ve morluklar artiyor . Ilk gun narkoz etkisiyle uyuyorsujuz surekli agrilar icin ilaclariniz falan veriliyir cok hissetmiyorsunuz. 2.gun ayaklandim eve geldim surekli hareket ediyorum yuzum daha da sismesin diye yatmiyorum pek. Uyurkende yastik yuksekte uyuyup ara ara buz uyguluyorum. Su an cok yeni 3. Gunum ve yuzum bole kalmasin diye dua ediyorum. Doktorum cok ilgili hastanesi ilgi cok iyiydi cok begendim. Su an ne desem yalan olur cok yeni ve cok sisim gelismeleri paylasirim insallah duzelecegim....

2.gün ayaklanmak?????

işte bu yorumlar cesaret veriyor...:KK14:

yaşım 32.aslında fazla da takıntı yapmmamk lazım yaptıkca gözebatan bişeyler buluyor insan :KK43: baştan güneşe kremsiz öle yatıp yatıp durmasam beslenmeme dikkat etsem sıksık kilo alıp vermesem böyle olmucaktı belkide:KK43:

32 yaşta olanlar var....:KK53:

ben 46 da, düşünüp duruyorum hala...:KK14:

canım benim gördüğüm resimlerde özellikle gözaltları çok muntazam duruyordu... fazlalık oluşursa o kısmı alıyorlar zaten canım...

canım göz altı derken yanağı kastetmiştim aslında..elmacık kemikiğin üstü dolgunlaşıyor ama bu dolgunluk elmacık kemiğinin burna yakın olan iç kısmında değil de daha çok dışarı doğru oluyor sanki.ağız yanından yukarı doğru astıkları için içeri çok yansımıor galiba..

canım göz altı derken yanağı kastetmiştim aslında..elmacık kemikiğin üstü dolgunlaşıyor ama bu dolgunluk elmacık kemiğinin burna yakın olan iç kısmında değil de daha çok dışarı doğru oluyor sanki.ağız yanından yukarı doğru astıkları için içeri çok yansımıor galiba..

o konuda haklı olabilirsin canım......

yanlardan çekiliyor dediğin gibi... ama doktora sormanda fayda var...

sevginin resimlerine tekrar baktım ve yine iyiki olmuş dedim....

acaba bu ameliyat yüzü zayıf olanlarda daha mı iyi sonuç veriyor diye düşünmeye başladım... benim yüzüm tombiş.....:KK14:

sevginin resimlerine tekrar baktım ve yine iyiki olmuş dedim....

acaba bu ameliyat yüzü zayıf olanlarda daha mı iyi sonuç veriyor diye düşünmeye başladım... benim yüzüm tombiş.....:KK14:

elmacık kemikleri zaten belirginse iyi olmayabilir, yüz geniş durabilirr..bende iyi olmaaybilir örneğin. bir de şu maclift miydi onu araştıracağım.yüzün orta bölgesindeki çukurluklar için daha iyi olabilir.hem yüzümün altı gevşek onda da işe yarar..
bütün günümü bu konuya vakfettim resmen:)
bu arada öyle bir anlatıyorsun ki yüzün çökmüş zayıf yag kalmamış sanmıştım.tombişse sarkma da çok olmaz diye biliyorum tatlım..

elmacık kemikleri zaten belirginse iyi olmayabilir, yüz geniş durabilirr..bende iyi olmaaybilir örneğin. bir de şu maclift miydi onu araştıracağım.yüzün orta bölgesindeki çukurluklar için daha iyi olabilir.hem yüzümün altı gevşek onda da işe yarar..
bütün günümü bu konuya vakfettim resmen:)
bu arada öyle bir anlatıyorsun ki yüzün çökmüş zayıf yag kalmamış sanmıştım.tombişse sarkma da çok olmaz diye biliyorum tatlım..

canım bende sarkma var... çok kilo alıp vermekten oldu oda...

oooo yağ bende çok.... ama yüz ovalim, gıdım ve boynum çok kötü:KK43:((

canım, kayda değer birşey bulursan bana da haber ver...:KK19:

canım bende sarkma var... çok kilo alıp vermekten oldu oda...

oooo yağ bende çok.... ama yüz ovalim, gıdım ve boynum çok kötü:KK43:((

canım, kayda değer birşey bulursan bana da haber ver...:KK19:

tamam canım:KK19:
yabancı sitelere bakıyorum şimdi..zannettiğim kadar yanlara asılmıyor galiba yanak..öyle belirgin yüz genişlemesi görmedim..bazıları incelmiş hatta..bizdeki açık ameliyat mı endoskopik mi tartışması oralarda da var:nazar:
ama kaşları beğenmedim genel olaral.şaşkın ifadeli bir sürü kadın vardı ameliyat sonrası resimlerde.
Ama PEGANUM'un gözlerni beğendim örneğin çok doğaldı.
Göz kapağının üstündeki tüm deri alınınca iki göz arasındaki farklılık iyice ortaya çıkıyor.benim de bir gözüm diğerinden daha büyük örneğin.yani kaş kaldırma işini minimal yaptırmak lazım.
Sezen Aksu geldi aklıma.Gençlik resimlerinde gayet iriydi gözleri.Ama şimdi küçük duruyor.Göz dediğimizde sırf gözün kendisini değil kapladığı alanı, üstüyle altıyla alglıyoruz galiba..üstteki deri ve alttaki torbalar gidince küçülmüş gibi duruyor oalbilir.kendimde de bir miktar yaşadım bunu.alt ve üst kapak ameliyatından sonra küçüldü gözlerim.Ama çekilince nasıl olur bilmiyorum.Ercan Bey ortaya çıkar irileşir diyor ama emin olamadım.
Bir de hematom ,nekroz, laser yanıgı gibi başına gelmedik kalmayan bir kaıdn vardı..feciydi görüntüler..türkiyede böyle bir olay duymadık neyse ki..

resim görebilmek için bu sayfada sıklıkla yorum yapan ve ameliyat olan arkadaşları, arkadaş listeme eklemek istiyorum sakıncası yoksa:) tüm sayfaları okudum çoğunuzu tanıyor gibiyim artık:)

tamam canım:KK19:
yabancı sitelere bakıyorum şimdi..zannettiğim kadar yanlara asılmıyor galiba yanak..öyle belirgin yüz genişlemesi görmedim..bazıları incelmiş hatta..bizdeki açık ameliyat mı endoskopik mi tartışması oralarda da var:nazar:
ama kaşları beğenmedim genel olaral.şaşkın ifadeli bir sürü kadın vardı ameliyat sonrası resimlerde.
Ama PEGANUM'un gözlerni beğendim örneğin çok doğaldı.
Göz kapağının üstündeki tüm deri alınınca iki göz arasındaki farklılık iyice ortaya çıkıyor.benim de bir gözüm diğerinden daha büyük örneğin.yani kaş kaldırma işini minimal yaptırmak lazım.
Sezen Aksu geldi aklıma.Gençlik resimlerinde gayet iriydi gözleri.Ama şimdi küçük duruyor.Göz dediğimizde sırf gözün kendisini değil kapladığı alanı, üstüyle altıyla alglıyoruz galiba..üstteki deri ve alttaki torbalar gidince küçülmüş gibi duruyor oalbilir.kendimde de bir miktar yaşadım bunu.alt ve üst kapak ameliyatından sonra küçüldü gözlerim.Ama çekilince nasıl olur bilmiyorum.Ercan Bey ortaya çıkar irileşir diyor ama emin olamadım.
Bir de hematom ,nekroz, laser yanıgı gibi başına gelmedik kalmayan bir kaıdn vardı..feciydi görüntüler..türkiyede böyle bir olay duymadık neyse ki..

yabancı sitelere bende bakıyorum.... iyi bir doktora düşersek ülkemiz yurtdışından daha iyi estetik konusunda....

hematom vb. kötü şeylere bende çok rastladım ve dikiş izleri çok kötü.... nasıl becermişler anlamadım... hele karın germede facia sonuçlar var:KK43:

ankarada hiçbir doktora güvenemiyorum... ozan bitik adı geçiyor ama içim tamam demiyor nedense... erhan eryılmaz la ilgili garip yorumlar okudum... şurası kalsın, şurayı ameliyat edeyim gibi garip bir davranışı var... yüz için gidene meme estetiği öneriyor muş... garip geldi...
birtek ufuk hastanesinde başar kaya var görüşmeyi düşündüğüm...

birde ercan beye çok endeksledim galiba kendimi... hep onun sonuçlarını gördüm ve hastaları erken ayaklanıyor...

kısmet bakalım...

gelişme olursa haberdar et canım...

yabancı sitelere bende bakıyorum.... iyi bir doktora düşersek ülkemiz yurtdışından daha iyi estetik konusunda....

hematom vb. kötü şeylere bende çok rastladım ve dikiş izleri çok kötü.... nasıl becermişler anlamadım... hele karın germede facia sonuçlar var:KK43:

ankarada hiçbir doktora güvenemiyorum... ozan bitik adı geçiyor ama içim tamam demiyor nedense... erhan eryılmaz la ilgili garip yorumlar okudum... şurası kalsın, şurayı ameliyat edeyim gibi garip bir davranışı var... yüz için gidene meme estetiği öneriyor muş... garip geldi...
birtek ufuk hastanesinde başar kaya var görüşmeyi düşündüğüm...

birde ercan beye çok endeksledim galiba kendimi... hep onun sonuçlarını gördüm ve hastaları erken ayaklanıyor...

kısmet bakalım...

gelişme olursa haberdar et canım...

topiği canlı tutmaya çalışıyorum :KK15: bi ikimiz kaldık galiba:nazar: Bi ara endoskopik ameliyat furyası olmuş .bizim şansımıza su ara kimse yok:KK50:

botoxumu yapan doktor, istanbuldaki doktorların çoğu iyi demişti.cidden iyi olan buraya geliyor galiba.ankarayı düşünme derim.

doktorlarla ilgili yorumlara bakıyorum fırsat buldukça..ercan bey'le ilgili aynı hastada göğüs ve karın germeyle ilgili çok olumsuz bir mesaj okudum .o biraz kafamı karıştırdı.bizimki yüz gerçi ama ne bileyim işte huzursuz oluyor insan..bir de müjde ar da kardeşini erhan eryılmaz'a götürmüş ve çok da memnun kalmış cidden iyi görünüyordu yüzü..bizim burda da erhan bey'e ameliyat olan daha çok arkadaş var..randevu formu doldurdum dönüş bekliyorum bakalım. işinde iyi olsun ve yaptıgının arkasında dursun da davranışını boşver..sonuç iyi olsun da varsın 2 hafta geç iyileşsin noktasına geldim artık.nasıl izin alacağım raporla mı birleştiririm hepsi muamma..allahtan kamudayım.
benim dolgu potluk yapar mı asimetri oluşturur mu gibilerinden kaygılarım da var..
ercan bey'e 1 sayfa e-mail attım 5 soru sordum kafama takılan..adam ameliyat etmekten vazgecebilir de yani:KK53:
mesela yağ enjekiyonu yapıyor hepsi ama travma geçirmiş kemikten ayrılmış kan içindeki dokuya yapılan enjeksiyon kalıcı olur mu?kafamda deli sorular:KK52:
bugün bir doktorun sayfasında nazmi bayçın ya da guner uysal oalbilir, kulak arkası ve cene altından kesiyle alt yuz ve boyun gerielbilir yazıyordu.bir bak istersen.cene altı iyi olur iz gorunmez..
:KK19:

topiği canlı tutmaya çalışıyorum :KK15: bi ikimiz kaldık galiba:nazar: Bi ara endoskopik ameliyat furyası olmuş .bizim şansımıza su ara kimse yok:KK50:

botoxumu yapan doktor, istanbuldaki doktorların çoğu iyi demişti.cidden iyi olan buraya geliyor galiba.ankarayı düşünme derim.

doktorlarla ilgili yorumlara bakıyorum fırsat buldukça..ercan bey'le ilgili aynı hastada göğüs ve karın germeyle ilgili çok olumsuz bir mesaj okudum .o biraz kafamı karıştırdı.bizimki yüz gerçi ama ne bileyim işte huzursuz oluyor insan..bir de müjde ar da kardeşini erhan eryılmaz'a götürmüş ve çok da memnun kalmış cidden iyi görünüyordu yüzü..bizim burda da erhan bey'e ameliyat olan daha çok arkadaş var..randevu formu doldurdum dönüş bekliyorum bakalım. işinde iyi olsun ve yaptıgının arkasında dursun da davranışını boşver..sonuç iyi olsun da varsın 2 hafta geç iyileşsin noktasına geldim artık.nasıl izin alacağım raporla mı birleştiririm hepsi muamma..allahtan kamudayım.
benim dolgu potluk yapar mı asimetri oluşturur mu gibilerinden kaygılarım da var..
ercan bey'e 1 sayfa e-mail attım 5 soru sordum kafama takılan..adam ameliyat etmekten vazgecebilir de yani:KK53:
mesela yağ enjekiyonu yapıyor hepsi ama travma geçirmiş kemikten ayrılmış kan içindeki dokuya yapılan enjeksiyon kalıcı olur mu?kafamda deli sorular:KK52:
bugün bir doktorun sayfasında nazmi bayçın ya da guner uysal oalbilir, kulak arkası ve cene altından kesiyle alt yuz ve boyun gerielbilir yazıyordu.bir bak istersen.cene altı iyi olur iz gorunmez..
:KK19:

aslında benimde ankara ya içim ısınmıyor....
ercan beyin karın germe ile ilgili bir olumsuz mesaj vardı... onada tekrar revizyon yaptı ve sonuçta iki tarafta anlaşmıştı... öyle hatırlıyorum...
inşallah farklı bir hasta değildir.... mesajı alıntılayabilirsen bir bakardım canım... acaba aynı mesaj mı...

erhan eryılmaza "lamia34" ameliyat olmuştu... gün günde epey fotoğraf eklemişti... yalnız iyileşmesi çok uzun sürmüştü ve aşırı ödem toplamıştı... erhan eryılmazdan tırsmamın en büyük nedeni bu...

yüz germede işlemler farklı yüz katmanlarına yapılıyor diye biliyorum... kemik üstü zarı, kemik altı zarı, doku arası gibi... sanırım bu yüzden sıkıntı olmuyor...

güner uysal'a da "peganum" ameliyat olmuştu biliyorsun... onun iyileşmesi ve dokuların oturması 2 yıl sürmüş.... bu çok uzun bir süre... böyle bir süreyi kaldıramam gibi geliyor... üstelik kamudayım ve 30 gün yıllık iznimi kullanarak toparlanmam lazım... işyeri bilsin istemiyorum... rapor almayacağım için 30 gün sonra işe gidebilecek durumda olmam lazım...:KK14:

bende ercan beye resim göndercem bakalım.... yapabileceklerini anlatır ve benim sorunlarımı halledebilecek şekilde konuşursa kışa belki ona ameliyat olabilirim...

birde aklımda kalmasın diye başar kaya ile görüşmeyi düşünüyorum... genç bir doktor oda... ameliyat sayısı az olabilir diye düşünüyorum ama dur bakalım... nazmi bayçın la ilgili hiçbir bilgim yok...:KK14:

evet topiğin en sönük dönemine denk geldik maalesef...

kızlar bende burdayım hergün düzenli olarak giriyorum yeni ameliyat yeni fotolar var mı diye bayadır yok sevgiyi de merak ediyorum şuan ki durumunu haberdar olan var mı??

bende sevgi'nin son resimlerini çok merak ediyorum ama artık girmiyor sanırım...

ameliyat sonrası resimleri çok güzeldi...

ben doktor konusunda çok kararsız kaldım...

kışa düşünüyorum ameliyatı ama hala doktor görüşmelerine başlamadım:KK43:

arkadaşlar bende varım =) ercan bey ve oytun beyle görüşcem yanlız fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz ercan bey 9.500 TL dedi mail yoluyla herhangi bir indirim yapıyor mu acaba

arkadaşlar bende varım =) ercan bey ve oytun beyle görüşcem yanlız fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz ercan bey 9.500 TL dedi mail yoluyla herhangi bir indirim yapıyor mu acaba

Bana daha yüksek dedi.Yağ enjeksiyonu da var ondan mı acaba:)
kaç yaşındasın.nickin çok genç gösteriyor:)

Bana daha yüksek dedi.Yağ enjeksiyonu da var ondan mı acaba:)
kaç yaşındasın.nickin çok genç gösteriyor:)

canım, yağ enjeksiyonu bu kadar maliyeti yükseltiyor mu?

sevgi de 8500 vermişti ama onda yağ enjeksiyonu varmıydı bilmiyorum.... foruma girmiyor artık...

sorma şansımızda yok...

bende mailden oytun beye sordum 7500 fiyat verdi oytun bey başından beri bana sıcak geliyor bilmiyorum nedendir

X