Endoskopik yüz germe - Facelift

Fiyat vermem doğru olmaz çünkü her yüzde fiyat değişiyor bende kaş kaldırma göz kapağı yarım yüz gerne ameliyatı yapıldı ayrıca yüzümün çeşitli bölgelerine kalıcı dolguda yapıldı foto koymaya çalışırım umarım becerebilirim

canım geçmiş olsun foto yükleyebildiysen beni de listene ekleyebilir misin?

keşke yüklensede bakabilsek....

bizler için çok faydalı olurdu...

fotoğraf yükleyemiyorum ama sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. 20 martta ameliyat oldum bugün 40 gün oldu ameliyat olalı ve normal hayatıma döndüm diyebilirim çok hafif göz altımda şişliklerim var onuda ben bildiğim için farkediyorum normalde farkedilmiyor.

fotoğraf yükleyemiyorum ama sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. 20 martta ameliyat oldum bugün 40 gün oldu ameliyat olalı ve normal hayatıma döndüm diyebilirim çok hafif göz altımda şişliklerim var onuda ben bildiğim için farkediyorum normalde farkedilmiyor.[/QUOTEi. Iyiki yaptirdim diye biliyormusunuz bide dis tarafdan ne kadar zaman sonra belli olmuyor amaliyat oldugnuzu herkez anliyormu?

keşke yüklensede bakabilsek....

bizler için çok faydalı olurdu...

fotoğraf yükleyemiyorum ama sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. 20 martta ameliyat oldum bugün 40 gün oldu ameliyat olalı ve normal hayatıma döndüm diyebilirim çok hafif göz altımda şişliklerim var onuda ben bildiğim için farkediyorum normalde farkedilmiyor.[/QUOTEi. Iyiki yaptirdim diye biliyormusunuz bide dis tarafdan ne kadar zaman sonra belli olmuyor amaliyat oldugnuzu herkez anliyormu?

tabi ki iyiki yaptırdım diyorum bundan emin değilseniz zaten sakın emin olana kadar yaptırmayın zor bir süreç herşeyden önce yüzüm daha dinç daha sağlıklı ve daha mutlu görünüyor ameliyat olduğumu söylemediğim beni her gün görmeyen insanlar sen de bir şeyler var çok iyi görünüyorsun diyorlar yanii ne olduğunu pek anlamıyorlar tabi ki bu doktorumun doğallıktan yana olmasından kaynaklanıyor ben değişmek istemediğim için doğallıktan yana olan bir hekim seçtim

tabi ki iyiki yaptırdım diyorum bundan emin değilseniz zaten sakın emin olana kadar yaptırmayın zor bir süreç herşeyden önce yüzüm daha dinç daha sağlıklı ve daha mutlu görünüyor ameliyat olduğumu söylemediğim beni her gün görmeyen insanlar sen de bir şeyler var çok iyi görünüyorsun diyorlar yanii ne olduğunu pek anlamıyorlar tabi ki bu doktorumun doğallıktan yana olmasından kaynaklanıyor ben değişmek istemediğim için doğallıktan yana olan bir hekim seçtim

İlk 20 gün yüzün oldukça şiş oluyor 10 gün sonra kapatıcılarla dışarı çıkabiliyorsun ama tabi ki 1 ay kadar şişliklerden yüzünde birşeyler olduğu belli oluyor ben ameliyat olduğumu söylemedim mesela bir çok insana dolgu yaptırdım şişim dedim

canım resmini göremedim... öncelikle çoook geçmiş olsun canım....:KK19:

ben sevginin resimlerden çok etkilenmiştim....4-5 günlük hali bile çok iyiydi....senin dediğin süre uzun geldi bana:KK14:

ben yıllık iznimi kullanarak ameliyat olmayı planlıyorum.... yani en fazla 30 günüm olacak... kimse bilsin istemiyorum çünkü...

sonuçtan memnun olmana ayrıca çok sevindim canım:KK19: böyle haberler bizi mutlu ediyor...

memnun kalman çok iyi ben kesinlikle yaptırmak konusunda kararlıyım aslında kışın düşünüyordum hamile kalınca ertelemek zorunda kaldım bu süreçte daha çok kişiyi takip edebilirim doktorda da emin olabilirim bu bakımdan sanki daha iyi oldu beklemek çünkü doktorda henüz emin olamadım senin doktorun kimdi?

ben sevginin resimlerden çok etkilenmiştim....4-5 günlük hali bile çok iyiydi....senin dediğin süre uzun geldi bana:KK14:

ben yıllık iznimi kullanarak ameliyat olmayı planlıyorum.... yani en fazla 30 günüm olacak... kimse bilsin istemiyorum çünkü...

sonuçtan memnun olmana ayrıca çok sevindim canım:KK19: böyle haberler bizi mutlu ediyor...

çok teşekkür ederim :) ben 30. günde makyajımı yapıp arkadaşımın düğününe gittim yanii yeterli bir süre ameliyat için

sağol canım.... bu aşamada bu bilgiler bizim için çok değerli...

tekrar geçmiş olsun:KK19:

iyileşme sürecinin her ameliyatta farklı olaması normal ben kaş kaldırma ve göz kapağı aldırma da yaptırdım midface den yana fazla sıkıtı olması morarmam da olmadı sadece midface ile 1 hafta sonra da iyi görününrsün beni eve bağlayan göz kapakları oldu bilginize

iyileşme sürecinin her ameliyatta farklı olaması normal ben kaş kaldırma ve göz kapağı aldırma da yaptırdım midface den yana fazla sıkıtı olması morarmam da olmadı sadece midface ile 1 hafta sonra da iyi görününrsün beni eve bağlayan göz kapakları oldu bilginize

ben göz kapaklarını burun ameliyatı sırasında aldırmıştım zaten....

acaba bu durum, yüz germe ameliyatında bir avantaj ya da dezavantaj oluşturur mu?

gözkapağı ameliyatında gerçektende bir süre insan kör gibi dolaşıyor.... merak ettim valla:26:

ben göz kapaklarını burun ameliyatı sırasında aldırmıştım zaten....

acaba bu durum, yüz germe ameliyatında bir avantaj ya da dezavantaj oluşturur mu?

gözkapağı ameliyatında gerçektende bir süre insan kör gibi dolaşıyor.... merak ettim valla:26:

ben burun ameliyatıda olmuştum seneler önce en zoru burun ameliyatı diyebilirim gözleriniz bence burundan kapanmış göz kapağı ameliyatımda çok sorun yaşamadım ben midface ile bir arada olması bence dezavantaj çünkü iyileşme sürecini uzatıyor

ben burun ameliyatıda olmuştum seneler önce en zoru burun ameliyatı diyebilirim gözleriniz bence burundan kapanmış göz kapağı ameliyatımda çok sorun yaşamadım ben midface ile bir arada olması bence dezavantaj çünkü iyileşme sürecini uzatıyor

yüz germe ameliyatı sırasında, germe nedeniyle tekrar bir işlem gerekirse, sorun olur sanırım:26: nazik bir yerin ikinci kez kesilmesi...

diğer türlü, avantaj olur... yüz germe sırasında bir işlemden yırtmış olurum... görme ile ilgili bir sıkıntım olmaz:KK14:

kısmet olursa ameliyatı kışa düşünüyorum zaten...kışa epey var... bir ara baycana ayrıntılı bir mail atıp sormam lazım

gözlerimi birkaç mm açabiliyordum ve tuvalete zor gittim... her yer buğuluydu ve görüş kalitem çok kötüydü... göz-burun biribirini ne kadar etkiledi bilmiyorum ama görememek bana daha zor gelmişti... burnumda ağrım sızım yoktu zaten...bana da burun daha kolay gelmişti...:KK14:

gözlerimi birkaç mm açabiliyordum ve tuvalete zor gittim... her yer buğuluydu ve görüş kalitem çok kötüydü... göz-burun biribirini ne kadar etkiledi bilmiyorum ama görememek bana daha zor gelmişti... burnumda ağrım sızım yoktu zaten...bana da burun daha kolay gelmişti...:KK14:

burunda kemik kırma yapıldıysa çok şişiyorsun ben kemik kırma yüzünden çok şişip çok morarmıştım e tabii doktorumda pek iyi değildi şimdi teknoloji çok değişti ben 1999 da olmuştum

X