Endoskopik yüz germe - Facelift

Allahtan kimsede duymadım bu yan etkileri..aslında çok ileri yaşlarda derinin iyileşmesi daha zor olduğu için belki daha riskli olur..

YApalım bir güzellik diyorsun yani:nazar:

herhün aynaya bakıp üzülmektense değil mi canım:KK12:

yapalım bir güsellik:21:

Arkadaslar iyi aksamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

02.02.2014 tarihinde ben de orta yüz germe ve boyun germe ameliyatı oldum

Gecmis olsun nasil memnun kaldinizmi iyilesme suresi ne kadar surdu hangi dr oldunuz?

Teşekkür ederim. Ne yazık ki şu ana kadar memnun oldugumu söyleyemem.agri ve şişlikler had safhada.goz altına yağ enjeksiyonu yapıldı. Maalesef orada da komplikasyon gelişti.

Teşekkür ederim. Ne yazık ki şu ana kadar memnun oldugumu söyleyemem.agri ve şişlikler had safhada.goz altına yağ enjeksiyonu yapıldı. Maalesef orada da komplikasyon gelişti.

slm kizlar bayadir giremedim yazilarinizin bir cogunu okuyamadim ameliyati düsünen kisiler ercan beye giteme karari verdilerse fiyat konusunu sorun yapmasinlar hem cebinizi Hemde sizi sevindiriyor Adam Sevgi örneklerden birisi

Cok cok gecmis olsun tekrar daha erken insh ilerki yuz oturdukca memnun olursunuz goz sltina yag enjeksiyonu yspilmiyor diye biliyordum sizdemi ercan beye oldunuz

slm kizlar bayadir giremedim yazilarinizin bir cogunu okuyamadim ameliyati düsünen kisiler ercan beye giteme karari verdilerse fiyat konusunu sorun yapmasinlar hem cebinizi Hemde sizi sevindiriyor Adam Sevgi örneklerden birisi

Yok yok fikrim degismedi kesinlikle ercan mayisin sonuydu ama malesef izinmi temuz basi oldu artik Allah nasip ederse o zamana yaptircsm ramazana denk geliyor ama Allah afetsin mecburum cok mutsuzum boyleee bide ailem cok karsi esim ve cocuklarim haric kimse bilmicek -:KK66:

Cok cok gecmis olsun tekrar daha erken insh ilerki yuz oturdukca memnun olursunuz goz sltina yag enjeksiyonu yspilmiyor diye biliyordum sizdemi ercan beye oldunuz

Yok hayır başka bir doktora gittim. Bu arada tarihi yanlış yazmışım Özür dilerim. 04.04.2014 tarihinde ameliyat oldum.

02.02.2014 tarihinde ben de orta yüz germe ve boyun germe ameliyatı oldum

tam benim ihtiyacım olan ameliyatlar....

kime oldunuz, kaça oldunuz, süreciniz nasıl geçti.... kısacası herşeyi öğrenmek istiyorummmmmm:KK23:

Maalesef süreç hakkında güzel şeyler yazamıyorum. Sıkıntılı geçti diyebilirim.

Maalesef süreç hakkında güzel şeyler yazamıyorum. Sıkıntılı geçti diyebilirim.

burada epey bir sayfa okudum... ameliyat sonrası çok zorluk yaşadım deyip, sonradan sonuçtan memnun olanlarda oldu...

umarım sizinkide öyle olur demek istiyorum...

sıkıntılarınızı yazarsanız bizde tecrübe edinmiş oluruz...

Yok yok fikrim degismedi kesinlikle ercan mayisin sonuydu ama malesef izinmi temuz basi oldu artik Allah nasip ederse o zamana yaptircsm ramazana denk geliyor ama Allah afetsin mecburum cok mutsuzum boyleee bide ailem cok karsi esim ve cocuklarim haric kimse bilmicek -:KK66:

ipekcim, bak ne şanslısın... eşin, çocukların destek sana...

ben, onları bile razı edemiyorum:2:

Bir kere çok ağrı var.ikincisi morluk ve şişlik had safhada oluyor. Doktorum bana 10 günde hastaların iyilestigini söylemişti ama maalesef. ..

bemek ciiim yaaa

şöyle uzun zuzun anlatsan nasıl mutlu ederdin bizi...

yaşın kaç?

hangi doktora ameliyat oldun?
kaça oldun?
ameliyatta yapılan işlemler neydi... kaş kaldırma, dolgu... ek birşeyler yapıldı mı?
sıkıntın morluk, ağrı vb konular mı sacede... yoksa yüzünmü tanınmaz oldu... ne oldu???

haydi be canım.... şööle tane tane bi anlat:KK19:

canim isine karismak gibi olmasin esim ve cocuklarim haric kimse bilmiycek demisin yüzünü nasil sakliycaksin mileten yüzün haliyle degisime gececek heleki yaz ayi herkes disarda arkadaslarin ahbablarin ila gelirler giderler buna bir KILIF bulman gerek sevgiler

canim isine karismak gibi olmasin esim ve cocuklarim haric kimse bilmiycek demisin yüzünü nasil sakliycaksin mileten yüzün haliyle degisime gececek heleki yaz ayi herkes disarda arkadaslarin ahbablarin ila gelirler giderler buna bir KILIF bulman gerek sevgiler

anzerbalım sevgi nasıl? haber alıyor musun? bir sıkıntısı yoktur inşallah... birde yeni resim koysa, süpperrrr olurdu valla...

:KK52:

X