- 13 Aralık 2023
- 942
- 610
- 23
- 31
Amh düşüklüğünden başlandı muayene sırasında kistler farkedildiO testler yaniltici olabiliyormus sanirim lutfen bozmayin moralinizisizin de sadece çikolata kistleri sebepli mi tedavi baslandi
Benim de malesef benzer ama bizde esimde de sorun var malesefAmh düşüklüğünden başlandı muayene sırasında kistler farkedildi
Guzel haberler var miErken gebelik testi negatif malesef, yarın son bir umut yine yapıcam ama
Uzulmeyin lutfen, allah size ve esinize tekrar deneyebilecek saglik ve guc versin insallahMalesef keşke olsaydı
Alıştım artık inanın bu üçüncüydü.. nasip kısmet napakUzulmeyin lutfen, allah size ve esinize tekrar deneyebilecek saglik ve guc versin insallah
Alıştım artık inanın bu üçüncüydü.. nasip kısmet napak
Hakkinizda en hayirlisini saglikla nasip etsinAlıştım artık inanın bu üçüncüydü.. nasip kısmet napak
İnşallah ilk tranaferde pozitif olurHakkinizda en hayirlisini saglikla nasip etsinbenim de transferim ertelendi, bir tur daha yumurta toplama yapilacak. Ben o raddeye bile gelemedim henuz
En bastan baslamanin da ayri bir stresi olacak gibi, gecenkinden az mi toplanir cok mu toplanir, kac embriyo olacak vs kafamda deli sorularİnşallah ilk tranaferde pozitif olurdaha önce benim de ertelendi hatta bir ara hiç transfer olamıycam sandım
Çok iyi anlıyorum inşallah kaliteli yumoşlar çıkarEn bastan baslamanin da ayri bir stresi olacak gibi, gecenkinden az mi toplanir cok mu toplanir, kac embriyo olacak vs kafamda deli sorular2025 bebegi olur belki diyordum ama yetismeyecek gibi
Amin insallahÇok iyi anlıyorum inşallah kaliteli yumoşlar çıkar
Basiniz sagolsun. Allah sabrini versin kaybinizin insallah. Bir umutla toparlanip tekrar transfer olmaniza cok sevindimMerhaba herkese ben de 2014 yılından beri endometriozis-çikolata kisti hastasıyım. Bekarlığımda hormon hapları vs hep baskılandı küçüldü. Evlendikten sonra doğum kontrol hapını hiç kullanmak istemedim sanki yaşayacaklarımı hissetmişim gibi 2 yıla yakın korunmasız ilişki sonrası gebelik elde edemedim. Geçen sene ağustos ayında 6 tane embriyom donduruldu ve rahim dinlendirme sonrası ekim ayında 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Tek seferde tuttu çok da güzel bir gebelik geçiriyordum ama ayrıntılı ultrasonda kalp anomalisi görüldü aylarca süren hastane ve konsey süreçleri sonrası 33+5 te ağır di george sendromu hastalığı ile gebelik sonlandırma yapıldı. Kızımı mayıs ayında toprağa verdim. Bir daha kendimde o gücü göreceğimi düşünemezken kendimi yeniden tedavi süreci içinde buldum ve bugün 2 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum. Dileyen herkesin mucizesine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını dilerim. Ve bir yerlerde benim gibi çocuk sahibi olamayan annelere de yeter ki sağlıklı olsun bazen olmaması daha hayırlı diyorum yaşadıklarımdan sonra size çok kısa bir özet geçtim ama yaşadıklarımı yazsam sanırım kitap olurdu…
Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur hepimizin almak nasip olsun yani. Hastalıkla yaşamak ve baş etmek de zor ama imtihanlarımız oluyor sanıyorum bu hayatta benim de tedavi yeterince zorken üstüne bunların olması biraz talihsizlil oldu, doğal yolla hamile kalıp çocuk sahibi olabilmek ne kadar mucize oysa çoğu kişi farkında bile değil bunun.. Bir önceki dondurulmuş embriyolarımdan transfer oldum tekrar opu olmadı. Genetik test yapıldı eşimle ikimize temiz gelince sonuç embriyolara pgt de yapmak istemedi doktor ve direkt transfer etti umarım sağlıklılardırBasiniz sagolsun. Allah sabrini versin kaybinizin insallah. Bir umutla toparlanip tekrar transfer olmaniza cok sevindimumarim bu bebeginizi saglikla sorunsuzca kucaginiza almaniz kismet olur yaralarinizi beraber sararsiniz.
Olmayanin da bir hayir olduguna bazen yasarken inanmak istemiyoruz ama allahin bizi neyden sakindigini goremeyebiliyoruz dediginiz gibi. Benim de temennim evlat sahibi olmak isteyen herkesin saglikli bir bebegi kendi sagliklarindan da olmadan kucaklarina alabilmeleri..hepimizin sinavi ayri ama bazi noktalarda kesisiyoruz iste.
Ben kistimi ogreneli henuz bir sene oldu,bazen keske en basindan bilseydim dogal yolla ugrasmazdim direkt tup bebege baslardik diyorum ama boyle olmasi gerekiyormus demek ki. Transferinizin yapildigi embriyolar yeni bir tur opudan mi onceki dondurulmuslardan mi acaba
Dogal yolla gebe kalmak gercek bir mucize kesinlikle, umarim kalabilenler ne denli sansli olduklarinin farkinda ve kiymetini biliyorlardirÇok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur hepimizin almak nasip olsun yani. Hastalıkla yaşamak ve baş etmek de zor ama imtihanlarımız oluyor sanıyorum bu hayatta benim de tedavi yeterince zorken üstüne bunların olması biraz talihsizlil oldu, doğal yolla hamile kalıp çocuk sahibi olabilmek ne kadar mucize oysa çoğu kişi farkında bile değil bunun.. Bir önceki dondurulmuş embriyolarımdan transfer oldum tekrar opu olmadı. Genetik test yapıldı eşimle ikimize temiz gelince sonuç embriyolara pgt de yapmak istemedi doktor ve direkt transfer etti umarım sağlıklılardır
Öyle düşünmeye olumlu olmaya çalışıyorum ama bir tarafım da her şeye hazırlıyor kendisini karışık duygularDogal yolla gebe kalmak gercek bir mucize kesinlikle, umarim kalabilenler ne denli sansli olduklarinin farkinda ve kiymetini biliyorlardir
Genetik testleriniz yapilmis ne guzel sorun da cikmamis, yasadiginiz deneyimi olabildigince akliniza getirmeden bu bebisin saglikli olacagina saglikla tutunacagina inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?