Merhaba ben de endometriozis hastasıyım 6yıldır tüp bebekle uğraşıyorum. İlk denemem biyokimyasal oldu. İkinci denemem tuttu 8 haftalık olması gereken embriyo 6 haftada kaldı kalp atışı durdu kürtaj oldum. Bu 3.denememde ise pgt yapalım dendi sizin gibi hiçbir sorunum olmamasına rağmen 3 tane embriyomdan sadece 1i sağlıklı geldi onu transfer ettik. Öncesinde 2 ay lucrin ile baskılandım üstüne hs ile çizik atıldı cs derken 6-7 aydır uğraşıyorum. Tuttu ama şu an adet gibi şarıl şarıl kırmızı kanamam var. Kese göründü kalp atışı vs yok. Allah endometriozisle uğraşan herkese yardım etsin çok kötü bir hastalık maalesef

Hiç korkmayınn minik uçlardan alıp takarsınız. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla tutunsunkar da iğne acısı negatif acısından daha az kalıyor , üff çok duygusalım bu ara

Umarim kanamaniz bir an evvel durur ve kalp atisi duyarsiniz ben normal siklusla transfer olucaktim ama su an bu pgt sonucuyla baska bi yol izler mi doktorum bilmiyorum daha gorusemedik sonucumu. Sizce pgt nin boyle gelmesi bizim endo sorunumuz mu ? Kalitesini etkiliyor ya yumurtalarin kistler

İnşallah çok teşekkür ederim Ben de yumurta kalitesizliğinden dolayı diye düşünüyorum ama doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi

İnşallah çok teşekkür ederim Ben de yumurta kalitesizliğinden dolayı diye düşünüyorum ama doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi
Umarim benim de yumurtam kaynakli degildir. Bir kusurum daha ciksin istemiyorum inanin. Hos benim esimde de sorun var ama endo temel sebepli bu haldeyiz diye kendimi sucluyorum bazen

Transferliyim, ay ezan vakti inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur bu yolda olan herkesin Rabbim yardımcısı olsun en kolay şekilde gebelik nasip olsun inşallah
Ah ne guzel transferimi iple cekiyorum ben de transfer cok can yakiyor mu, ben kistimden dolayi muayenede bile zipliyorum koltukta cok kivrandiriyor acaba anestezi mi alsam diyorum ama bircyandan da o kavusma anini dunya gozuyle gormek istiyorun

Ah ne guzel transferimi iple cekiyorum ben de transfer cok can yakiyor mu, ben kistimden dolayi muayenede bile zipliyorum koltukta cok kivrandiriyor acaba anestezi mi alsam diyorum ama bircyandan da o kavusma anini dunya gozuyle gormek istiyorun
Benim de çiko kistlerim var, muayenee ben de nefesimi tutuyorum transfer muayeneden daha kolay geçiyor üçüncü denemem üçünde de daha rahat geçti muayeneye kıyasla. Sadece ilk anda bir aparat takılıyor o sırada anlık bir şey oluyor benim canım da aşırı tatlıdır yani normal kadınlar onu bile hissetmez. Bence bayılmanıza hiç gerek yok

Icime su serptiniz tesekkur ederim. Benim o spekulumu takma ani cok travmatik oluyor cektirdigim hsg lerde de en zorlayan kisim o oldu hep. Sabrederim herhalde dediginiz gibi nazliyim biraz canim tatli asla o tedavileri olamam ben derdim, hayat buyuk konusmaya gelmiyormus :)

Aa daha önce taktılarsa o aleti biliyorsunuz gerisi hissedilmiyor. Transfer anında çişini tutmak zor. Biri yukarıdan bastırıp en uygun yeri bulmaya çalışıyor oraya da doktor alttan gidip embyroyu yerleştiriyor. İşte o anda işeyesim geliyor jdjdjdjx çok fazla fazla sıkışık gitmedim transferlerimde. Sonrasında yatablmek için.

Umarim benim de yumurtam kaynakli degildir. Bir kusurum daha ciksin istemiyorum inanin. Hos benim esimde de sorun var ama endo temel sebepli bu haldeyiz diye kendimi sucluyorum bazen
Öyle demeyin bu bir kusur değil. Hoş gerçi ben de ara sıra böyle düşünüyorum çok üzülüyorum ama her şey Allah’tan napalım bu da bizim imtihanımız Ben doğum servisinde çalışıyorum hemşireyim yıllardır herkes bebeğini kucağına aldı ben 6 yıldır uğraşıyorum. Çok çok zor. Sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylaştırsın süreçlerimizi…

Ay nelerle ugrasiyoruz di mi ya, bunlari bilmemiz bile cok uzucu ama komik de bir yandan. Kendimizi kobay gibi hissediyorum bazen islem sirasi neyse de sonrasinda nasil tutarim bilmiyorum, histereskopi sonrasi aglayarak altima surgu koydurmustum,agridan cok tuvaletim mahvetmisti beni

Ne kadar sabirlisiniz demek ki masallah insanlara sifa olup kendine olamamak gibi bir caresizlik hissediyorsunuz muhtemelen ama demek ki cok buyuk bir mukafatiniz olucak ben hep boyle dusunurum ben 2.5 senede bu hale geldim sizin 6 yil .. ne diyim kader utansin

Transfer sonucunuzu ogrenebildiniz mi

Selamlar kanama durumunuz gecti mi sizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…