işe yarayacağına inanıyorum bende başlıcam da tembellik ediyorum 59 kiloyum göriyim sonra başlıcam bu hareketlere
kizlar ben bu hareketleri hayatimin bir parcasi haline getirdim.sabah aksam degil de ogle yemeginden 2 saat sonra yapiyorum,bacaklarim,gogusum muthis toparlandi.2 beden incelmedim daha cunki duzenli sabah aksam yapamiyorum,ama esim de fark etti sikilastigimi.HA BIDE BI BILGI EDINDIM,PAYLASAYIM,YEMEKTEN EN AZ BIR SAAT SONRA SPOR YAPILMALI.CUNKI SUMO GURECILERI YEMEKTEN HEMEN SONRA SPOR YAPARAK O KILOLARA SAHIP OLUYORMUSLAR,BAK BUNU BUGUN OGRENDIM.HA BIDE 2 GUNDUR YESIL CAY ICIYORUM,ISTAHIMI COK AZALTDI.
kizlar ben bu hareketleri hayatimin bir parcasi haline getirdim.sabah aksam degil de ogle yemeginden 2 saat sonra yapiyorum,bacaklarim,gogusum muthis toparlandi.2 beden incelmedim daha cunki duzenli sabah aksam yapamiyorum,ama esim de fark etti sikilastigimi.HA BIDE BI BILGI EDINDIM,PAYLASAYIM,YEMEKTEN EN AZ BIR SAAT SONRA SPOR YAPILMALI.CUNKI SUMO GURECILERI YEMEKTEN HEMEN SONRA SPOR YAPARAK O KILOLARA SAHIP OLUYORMUSLAR,BAK BUNU BUGUN OGRENDIM.HA BIDE 2 GUNDUR YESIL CAY ICIYORUM,ISTAHIMI COK AZALTDI.
valla süpersin sen bu işi iyice kafana koymuşsun anlaşılan. 15 dakika fazla değil bende yapabilirim diye tahmin ediyorum. hatta hemen bugün başlarım. yeni yemek yedim biraz zaman geçsin bi deneyim bakalım. teşekkürler.
bu hareketler sadece sıkılaşmak içinmi yoksa 10-15 kilo fazlası olanlar da zayıflamak için yapabilirmi?bana 5 kilosu fazla olanların sıkılaşmak için yapacağı hareketler gibi geldi ama hiç denemediğim için bilemiyorum
tabıkı yapa bılırsın,ama baska hareketlele bırlıkte,