En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

Helal olsun seni takdir ettim.
Ben o olduğundan emin de olsam gel aksam birlikte arayalim gibi bir tavra giremez o paranin üstüne 1 bardak su icerdim :)
Tek yapacağım üzülmek ve sogumak olurdu.

cok gecmis olsun.Yine de erken farkettiniz ve akillilik yaptiniz.Kesinlikle artik gorusmeyin.Bunu yapan herseyi yapar.Esiniz de gorusmesin.Telefonunda kayitli ise silin hemen.Zor oluyor ama atlatacaksiniz mutlaka.

gelişmeleri şimi okudum yüzüne vurup kesin ilişkinizi bu arada keşke benim aktınlarda bulunsa yavvv

Parayı nereden bulduğunu söyledi arkadaşınız merak ettim.
Parayi buldugunu soylemedi ben kaybettim cok kotuyum kocamla aram acildi aksam gel ariyalim evi hem yanimda ol cok kotuyum dedim sura baktinmi dedi yok dedim numaradan baktim aslinda sen buraya bak ben iceri bakarim dedim ve gel elcin buldum Allah seni ne etmesin dedi bende numaradN sevinmis gibi yaptim ben emindim cuzdanimda oldugundan sadece oltaya dusurdum ve rolümü cok iyi oynadim hepsi bu

Yazışmanın tamamini okumadim ama arkadasinin tavri garip geldi bana. Parasini kaybetmis morali altust bir arkadasa moral veriyor gibi degil de laf olsun torba dolsun diye seyler yazmis sanki. Yine de %100 emin olmadan gunahini almazdim ben.

yorumlar da dahil tüm yazışmaları okudum. Arkadaşınız resmen magdurumda magdurumu oynamış. Bence yüzde yüz emin olmak için bir deneme yapın ve yaptığını yüzüne vurup ömür boyu arkadaşlığınızı bitirin derim.

Bence gel buldum dediğinde aslında ben oraya bakmıştım demeliydiniz.
Utandırmak istemedim demişsiniz ama o bunu yaparken utanmadı da siz mi utanacaktınız.
Bence en azından bi mesaj atın yoksa ne oldu niye uzaksın diye sorular sorar daha çok muhattap olmak durumunda kalırsınız.

:KK57:Çok geçmiş olsun, Rabb'im tekrarından korusun. Bir daha evinize sokmayacaksınız değil mi o insan müsveddesini ?:stop:

Taktiği ilginç..Hepsini almıyor yalnız her seferinde cüzdandaki paranın yarısını alıyır .Çok vicdan yaparsa gelip bırakıyor.İnsaflı hırsız.

Çok çok yakınım dan böyle bir kazık yedikden sonra babana bile guvenme canım uzak dur mesafe koy o utansın ayağına dolanir zaten emin ol

Sizin gibi soğukkanlı insanlara bayılıyorum.
Ben olsam pata küte girmiştim .
Neyse ki doğru hissettiniz , yazık etmiş 3 5 kuruş için arkadaşlığınıza.

Ama ya yapmadıysa! Bir başkası aldiysa!ya da ben bu konularda biraz tutuklasiyorum diye panik yaptım.hani görürse üste çıkar bile belki diye...

X